Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΓΟΡΑ ΚΑΡΟΤΣΙΟΥ ΣΟΣ

Recommended Posts

ΣΟΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ 7ο ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΠΟΥΜΠΟΥ. ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΡΟΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ. Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΜΑ ΤΑ ΤΡΙΤΡΟΧΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΤΣΟΥΧΤΕΡΑ!!! :shock:

[/img]

Γεια σας!

Διαφημίσεις

Και εχουν μεγαλυτερο ογκο οποτε προσοχη. Παντως πιστευω σε ολα τα μεγαλα καταστηματα οι τιμες ειναι πανω κατω ιδιες. Οποτε κανε μια ερευνα αγορες και συγκρινε τα. Εκτος και αν παραγγειλεις κατι μεσω ιντερνετ οποτε σιγουρα θα βρεις καλυτερη τιμη.Λητω, Mothercare κλπ εχουν ολα. Καθως και τα κατα τοπους συνοικιακα.

Σε μερικες μερες μαπινω κι εγω στον 7ο μηνα και ειμαι ακριβως στην ιδια φαση αναζητησης καροτσιου και οχι μονο για την μπεμπα μου , πηγα σε ολα τα καταστηματα και οταν λεω ολα το εννοω , επισης εκανα και μια μεγαλη διαδικτυακη ερευνα οσο αφορα την σχεση τιμης ποιοτητας και απορω γιατι ο κοσμος εχει κολλησει σε 2-3 γνωστες εταιριες καροτσιων οι οποιες και ελαττωματικες εχουν βγει και

εχουν στην Ελλαδα τουλαχιστον διπλασια τιμη σε καποια καροτσια απο οτι τα βρισκεις στην Ιταλια , κατεληξα σε δυο καροτσια απο τα mothercare ακομη δεν εχω αποφασισει ποιο απο τα δυο και τα δυο ειναι πολυ ελαφρυα κλεινουν ευκολα πιανουν λιγο χωρο στο αυτοκινητο ειναι βρεφικα απλα δεν εχουν ποδοσακο που αν θελω μπορω να δωσω αλλα 40 ευρω για να τον αποκτησω το ενα εχει 120 ε το αλλο 140 αν θελεις περισσοτερες πληροφοριες στειλε pm να σου πω ακριβως τα μοντελα θελω επισης να σου πω πως δεν πολυενθουσιαστηκα με τους ποδοσακους γιατι γενναω καταχειμωνο και ξερω πολυ καλα πως τους πρωτους 2-3 μηνες θα κυκλοφορω την μπεμπα με το πορτ μπεμπε ετσι απο την ανοιξη και μετα και δεν θα χρειστουμε ποδοσακο ( μενω στην Ροδο βλεπεις και εδω εχει ελαφρυ χειμωνα εως ανυπαρκτο )και θα ειμαστε ετοιμες να αγορασουμε πιο ελαφρυα καροτσια σε στυλ ομπρελας για τις βολτες μας . Προτιμω τα λεφτα που θα εξοικονομισω απο το καροτσι να τα δωσω σε ενα πολυ καλο στρωμα κρεβατιου . ελπιζω να σε καλυψα. Υ.Γ στα λητω βρηκα ολα τα προιοντα ακριβοτερα

Διαφημίσεις

κοπελια...καλε πεσ μασ τα μοντελα..και δημοσια..μην σε ζαλιζουμε νε τα π.μ..

..κι εγω στο νετ ψαχνω..λεω να βρω ενα που να μου αρεσει ..και να το ψαξω υστερα πιο φθηνο στο νετ,

MZw9p3.png

βασικα αυτο που μου αρεσε πιο πολυ και ηταν πιο ευχργστο ηταν το καροτσι mothercare Atlan βρισκεται στην σελιδα 62 του καταλογου και στοιχιζει 119 ευρω χωρις τον ποδοσακο μου ειπαν πως ενδεχεται σε μερικες εβδομαδες να τους ερθει και σε αλλους χρωμματισμους

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...