Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!

Recommended Posts

Καλησπέρα. Είμαι νέα στο forum.. Ένοιωσα την ανάγκη να σας γράψω κάποιες σκέψεις.. μου.. Πριν 15 ημέρες έκανα την 2η προσπάθεια εξωσωματικής με κρυοσυντηρημένα έμβρυα.... Αύριο κανονικά θα έπρεπε να πάω για χοριακή αλλά δεν άντεξα και έκανα test εγκυμοσύνης και βγήκε αρνητικό... Περιττό φυσικά να αναφέρω ότι η ψυχολογία μου είναι στο πάτωμα....

Δυστυχώς και πάλι αποτυχία... Η θλίψη που νοιώθω αυτή τη στιγμή είναι τέτοια που δεν μπορώ ούτε να το σκεφτώ χωρίς να βάλω τα κλάμματα. ένοιωσα απλά την ανάγκη να μιλήσω σε εσάς....που καταλαβαίνεται....

Δεν σας κρύβω ότι τον τελευταίο καιρό επισκέπτομαι συχνά το forum και διαβάζω διάφορα topics και ήταν πολύ βοηθητικό.

Σε όσες προσπαθούν εύχομαι τα καλύτερα...

Διαφημίσεις

ειναι πολυ νωρις για να δειξει κατι το τεστ.πηγαινε κ κανε αυριο κανονικα τη χοριακη σου...ισως εκπλαγεις ευχαριστα.

All you need is faith,trust and a little pixie dust..

Μπορεί απλά το τεστ να μην εντοπισε μια πιθανώς πιο χαμηλή χοριακή. Σε πολλές κοπέλες έχει συμβει ;). Και ήταν κανονικότατα έγκυες!!!!!!Μην απογοητεύεσαι! Πήγαινε αύριο να κάνεις τη χοριακή και ποτέ δεν ξέρεις!

Ίσως μας έχεις ευχάριστα νέα αύριο;););););)!!!!

Τελικά.....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ?????

Από όσο γνωρίζω στην εξωσωματική δεν πρέπει να κάνεις το απλό τεστ καθώς λόγω των ορμονών και των φαρμάκων μπορεί να επηρεάσει το αποτέλεσμα. Εγώ θα εμπιστευόμουν μόνο την χοριακή και την μέρα που θα μου πει ο γιατρός.

cctip3.png

Διαφημίσεις

Μόλις πήρα τα αποτελέσματα.... πιο αρνητική δεν γίνεται..... Δυστυχώς...!

Σας ευχαριστώ πάντως για τις συμβουλές και τις οδηγίες... Θα μαζέψω τα κομμάτια και θα ξαναπροσπαθήσω...

Oly

Μόλις πήρα τα αποτελέσματα.... πιο αρνητική δεν γίνεται..... Δυστυχώς...!

Σας ευχαριστώ πάντως για τις συμβουλές και τις οδηγίες... Θα μαζέψω τα κομμάτια και θα ξαναπροσπαθήσω...

Oly

Μην σε παιρνει απο κατω ξερω ειναι πολυ δυσκολο σ αυτη τη φαση που βρισκεσαι να μην στεναχωριεσαι!!Προσπαθησε να σκεφτεσαι θετικα

Την επομενη φορα θα εισαι πιο τυχερη....

cu35p3.png

γνωστο για ολες μας το συναισθημα...λυπαμαι...

να σου πω εγω τι εκανα κ με βοηθησε?(εγω εχω 2 αποβολες απο εξωσωματικη)

εκλαιγα,χτυπιομουνα,εβριζα κ οτι να ναι τελος παντων κανα 2 μερες.δεν επετρεπα στον εαυτο μου να το κανει αυτο περισσοτερο απο 2 μερες. κ μετα κανονιζα να γυρισω αμεσα στο σχολειο.ψυχοθεραπεια τα παιδακια μου!

φροντισε λοιπον να μη σε παρει πολλες μερες απο κατω,γιατι μετα νιωθω οτι δεν υπαρχει ευκολος γυρισμος.

τυχερο ειναι κ αυτο.αλλες το πετυχαινουν με την πρωτη κ αλλες μοχθουμε περισσοτερο.

να προσεχεις...

All you need is faith,trust and a little pixie dust..

• 3 weeks later...

Λυπάμαι που πρέπει και εσύ να νιώσεις αυτά τα συναισθήματα... Είναι ότι πιο δύσκολο αλλά να ξέρεις ότι δεν είσαι μονη σου και ακόμα είναι πολύ νωρις για να απαγοητεύεσε. Άφησε να περασουν μερικές μέρες και μετά συζήτα με το γιατρό σου για ενδεχόμενες άλλες εξετάσεις που χρειάζεται να κάνεις και ξαναπροσπάθησε.

31 χρονών

3 IVFs αρνητικές