Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μηπως σας περίσσεψε κατι..

Euphoria

Recommended Posts

καλημερα,

Μηπως σας περίσσεψε κατι - μαρτυρικα, μπομπονιερες, διακοσμηση.. πρεπει να βαπτισουμε την κορουλα μου, αλλα μαλλον δεν θα εχουμε δυνατότητα να αγορασουμε ολα αυτα:(

συγνωμη που ζηταω.. δρέπουμε πολυ αλλα δεν ξερω τι αλλο να κανω.

σας ευχαριστώ.

Διαφημίσεις

Δυστυχώς έχω αγόρια και ότι μας περίσσεψε το δώσαμε (μαρτυρικά, βαλίτσα που βάζουν τα ρούχα)! Στο λέω αυτό, για να σε κάνω να αισθανθείς καλύτερα, και να μην ντρέπεσαι! Το έχουν κάνει κι άλλοι! Κι εμείς τα παιδιά μας τα ντύνουμε με ρούχα που "κληρονομούμε" από άλλα παιδάκια! Κι ευχαρίστως θα δεχόμουν για τη βάφτιση τους κάτι που έχει περισσέψει από κάποιον άλλο! :cool:

Πάντως μην αγχώνεσαι. Και να μην βρεις να σου προφέρει κάποιος έτοιμα, μπορείς να φτιάξεις κάτι μόνη σου με έτοιμα (τούλι ή ύφασμα ή πουγκάκι) να πάρεις τα κουφέτα και να δέσεις μια κορδελίτσα.

http://www.123-mpomponieres.gr/c.Toulia-gia-Mpomponieres.53371.html

http://www.123-mpomponieres.gr/c.Pougkia-gia-Mpomponieres-Vaptisis.64289.html

Θα έχεις πολύ κόσμο? Αν ναι, μήπως μπορείς να "κόψεις"?

Όσο για το στολισμό, εμείς δεν στολίσαμε τίποτα, ούτε την εκκλησία ούτε την κολυμπήθρα.

Για τα μαρτυρικά, υπάρχουν σε 50άδες με 17 ευρώ.

http://www.123-mpomponieres.gr/c.Martyrika-Vaptisis-Apla.55157.html

Πάντως, από την εμπειρία μας, πιο οικονομική η βάπτιση βγαίνει μόνο αν έχεις λίγους καλεσμένους.

Ψάξε στο ιντερνετ, κάτι θα βρεις!!!! Και με το καλό η βάπτιση! Να χαίρεστε τα παιδιά σας! :)

tZh5p3.png

G0KVp3.png

ψαράκι, ευχαριστω πολυ!

Οχι, πολυ κοσμο δεν θα εχουμε..30 ατομα μαλλον. Ουτε ταβερνα δεν θελω για μετα, μονο γλυκα στην εκκλησια:-) Θελω ολα να ειναι λιτο και οικονομικό..

Ομως το ενα πραγμα που θελω παρα παρα πολυ ειναι ο φωτογραφος.. και νομιζω πως αυτο θα ειναι ακριβο:-(

Αν έχεις τόσο λίγο κόσμο είσαι μια χαρά! Για παράδειγμα τα μαρτυρικά, όπως σου είπα, κοστίζουν 17 ευρώ και είναι 50! (θα σου περισσέψουν κι όλας, για να δώσεις σε κάποια φίλη ;))

Σχετικά με τον φωτογράφο, εμείς μόνο φωτογραφίες βγάλαμε, και μας έδωσε ένα cd με τις φωτο (ήταν φίλος μας)! Ούτε βιντεο, ούτε βιβλίο ψηφιακό!!!:cool:

tZh5p3.png

G0KVp3.png

κοιτα αυτα,http://parentscafe.gr/showthread.php?t=7489

http://parentscafe.gr/showthread.php?p=1631528#post1631528 (παπουτσακια ασπρα)

για κανε μια βολτα διπλα στα κοριτσια.....ολο και κατι θα βρεις σε πολυ καλες τιμες.....φορεμα,παπουτσια......δεν χρειαζετε να ειναι μαρκες ολα απλα να ειναι καλογουστα!!!με το καλο!!

apHGp3.png

Διαφημίσεις

με το καλο να βαπτισεις το παιδακι σου...τα μαρτυρικα ομως ειναι υποχρεωση του νονου,γιατι να τα φτιαξεις εσυ?? μονο τις μπουμπουνιερες κανουν οι γονεις και τα γλυκακια που προσφερουν στην εκκλησια,αν και μια καλη προταση για να μειωσεις το κοστος,θα μπορουσε να ειναι μια ενσωματωμενη μπουμπουνιερα-γλυκο...

εχω εναν μικρο πριγγηπα στην αγκαλια μου...

Σχετικά με τον φωτογράφο, εμείς μόνο φωτογραφίες βγάλαμε, και μας έδωσε ένα cd με τις φωτο (ήταν φίλος μας)! Ούτε βιντεο, ούτε βιβλίο ψηφιακό!!!:cool:

Και εγω θελω μονο σκετες φωτογραφιας σε ενα CD! Ποσο μπορει να κοστιζει αυτο, μηπως ξερετε?

Διαφημίσεις

με το καλο να βαπτισεις το παιδακι σου...τα μαρτυρικα ομως ειναι υποχρεωση του νονου,γιατι να τα φτιαξεις εσυ?? μονο τις μπουμπουνιερες κανουν οι γονεις και τα γλυκακια που προσφερουν στην εκκλησια,αν και μια καλη προταση για να μειωσεις το κοστος,θα μπορουσε να ειναι μια ενσωματωμενη μπουμπουνιερα-γλυκο...

Το ξερω, αλλα το θεμα ειναι οτι η νονα δεν ειναι ελληνιδα, θα έρθει μόνο για την βαπτιση. Δεν μπορω να της πω, οτι "ξερεις, στην Ελλαδα ειναι ετσι.. εσύ πρέπει να πάρεις αυτό..". Ομως θα παρει το σταυρό:D Ολα τα αλλα πρεπει να κανουμε εμεις.

Το ξερω, αλλα το θεμα ειναι οτι η νονα δεν ειναι ελληνιδα, θα έρθει μόνο για την βαπτιση. Δεν μπορω να της πω, οτι "ξερεις, στην Ελλαδα ειναι ετσι.. εσύ πρέπει να πάρεις αυτό..". Ομως θα παρει το σταυρό:D Ολα τα αλλα πρεπει να κανουμε εμεις.

εννοεις και τα ρουχαλακια,λαμπαδα θα τα χρεωθειτε εσεις?? δεν θα σας τα πληρωσει μετα?? ισως θα επρεπε να της ειχατε πει τις διαδικασιες απο την αρχη εφοσον εκδηλωσε ενδιαφερον για το παιδακι σας...ειναι αρκετα μεγαλο κοστος για εσας και απο την αλλη,αν και η ιδια μαθει απο καποιον αλλον τις διαδικασιες,ισως παρεξηγηθειτε που δεν τα ξεκαθαρισατε πιο πριν αυτα ισως η ιδια να ηθελε να προσφερει...

αλλα αν δεν ειναι χριστιανη ορθοδοξη,μπορει να σας βαπτισει το παιδακι,το εχετε τσεκαρει??

συγνωμη για τις ερωτησεις

εχω εναν μικρο πριγγηπα στην αγκαλια μου...

Πότε είναι η βάπτιση? αν υπάρχει 1,5 μήνας περιθώριο και θέλεις 30 μπορώ να σου φτιάξω διακοσμητικά κοριτσάκια σαν και αυτά που έβαλα στις δικές μου περίπου:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=118574 (φαίνονται και στο άβαταρ)

δε θα έχουν όμως μαγνητάκια γιατί μου τελείωσαν ,ούτε και φτερά , απλά κουκλάκια κοριτσάκια θα είναι σε διάφορα χρώματα.

εννοεις και τα ρουχαλακια,λαμπαδα θα τα χρεωθειτε εσεις?? δεν θα σας τα πληρωσει μετα?? ισως θα επρεπε να της ειχατε πει τις διαδικασιες απο την αρχη εφοσον εκδηλωσε ενδιαφερον για το παιδακι σας...ειναι αρκετα μεγαλο κοστος για εσας και απο την αλλη,αν και η ιδια μαθει απο καποιον αλλον τις διαδικασιες,ισως παρεξηγηθειτε που δεν τα ξεκαθαρισατε πιο πριν αυτα ισως η ιδια να ηθελε να προσφερει...

αλλα αν δεν ειναι χριστιανη ορθοδοξη,μπορει να σας βαπτισει το παιδακι,το εχετε τσεκαρει??

συγνωμη για τις ερωτησεις

Δεν ξερω τι να κανω.. Δεν μπορω να το ζητησω, είναι πολύ κοντινός και αγαπημενος ανθρωπος, θα ερθει απο μακρια μονο για την μικρη μου..

Δεν πειράζει, θα προσπαθήσουμε. Τα ρουχαλακια θα παρω πάρα πολυ απλα, οχι LAPIN και τετοια:)

Είναι χριστιανη, αλλα δεν ειναι ορθοδοξη..τωρα το σκεφτηκα:o θα τρελαθω αν δεν γινεται, πρεπει να το μάθω:confused:

γεια σας κι απο μενα,Euphoria κατ αρχην μην αγχονεσαι να ναι καλα πρωτα το παιδακι σου ευχομαι κι ολα τα αλλα με καλη διαθεση θα τα βρειτε.πρωτα απο ολα εισαι σιγουρη οτι η νονα δεν θα ρωτησει για τα δικα μας εθιμα καποιον απο δω?πως δηλαδη θα ρθει στην εκκλησια?αν παλι δεν εχει σκοπο να κανει καποια προετοιμασια κ πεσουν ολα πανω σου,υπαρχουν πολλα ομορφα πραγματα που μπορεις να βρεις σε καλες τιμες.αν θελεις μπορω να σου δωσω ωραιες ιδεες που ειχα σκεφτει κι εγω στη δικη μας βαφτιση

Διαφημίσεις

Πότε είναι η βάπτιση? αν υπάρχει 1,5 μήνας περιθώριο και θέλεις 30 μπορώ να σου φτιάξω διακοσμητικά κοριτσάκια σαν και αυτά που έβαλα στις δικές μου περίπου:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=118574 (φαίνονται και στο άβαταρ)

δε θα έχουν όμως μαγνητάκια γιατί μου τελείωσαν ,ούτε και φτερά , απλά κουκλάκια κοριτσάκια θα είναι σε διάφορα χρώματα.

ilkaterina, με ποσο αγάπη έκανες ολα αυτα!!! Πραγματικα υπεροχα! η βάφτιση θα γίνει τον Σεπτέμβριο αλλα δεν θελω να σε βάλω σε κόπο.. Σιγουρα δεν θα δυσκολευτεις?

Να σου ζήσει η μικρούλα σου!

γεια σας κι απο μενα,Euphoria κατ αρχην μην αγχονεσαι να ναι καλα πρωτα το παιδακι σου ευχομαι κι ολα τα αλλα με καλη διαθεση θα τα βρειτε.πρωτα απο ολα εισαι σιγουρη οτι η νονα δεν θα ρωτησει για τα δικα μας εθιμα καποιον απο δω?πως δηλαδη θα ρθει στην εκκλησια?αν παλι δεν εχει σκοπο να κανει καποια προετοιμασια κ πεσουν ολα πανω σου,υπαρχουν πολλα ομορφα πραγματα που μπορεις να βρεις σε καλες τιμες.αν θελεις μπορω να σου δωσω ωραιες ιδεες που ειχα σκεφτει κι εγω στη δικη μας βαφτιση

Σε ευχαριστω!

Ναι, δώσε μου τις ιδεες;) Για την νονα μαλλον πρεπει να μιλησω με τον συζυγο μου.. Θα δω και παλι τι νομιζει αυτος.

για ρουχα αφου ειναι κ μπουμπου μπορεις να ριξεις μια ματια στα monsoon ειναι πανεμορφα σα πριγκιπικα και καμια σχεση με τιμες βαφτιστικων γυρω στα 60ευρω.για κουτι σε καποιο μαγαζι με ειδη συσκευασιας μπορεις να το τυλιξεις με τουλι,δανδελα η απλα κορδελες.μπομπονιερες υπαρχουν πολλα ωραια μικροπραγματα σε jumpo η επισης μπορεις να παρεις τουλι κ κορδελα και αν ψαξεις υπαρχουν μικρα ασημενια μονογραμματα 10-15 λεπτα το ενα αφου θα ειστε λιγα ατομα παρε κ ατομικα γλυκα γυρω στα 70λεπτα.οσο για στολισμο εμεις δεν ειχαμε ιδιαιτερο μονο την κολυμπηθρα στα 20ευρω αλλα δε ξερω αν επιτρεπεται τωρα.λαμπαδα(τωρα δε παιρνουν κ μεγαλες)παρτε ενα κερι δεστε κορδελες και αν θελετε καποια ωραια κουκλα η καποιο λουλουδι αρκουδακι κτλ.τι αλλο ξεχναω?:confused:

για μπομπονιερες εγω εκανα μονη μου με σχηνακια και κορδελιτσες κρεμασα και διαφορα οπως αυτο με το μονογραμμα ενα αστερια λιγες χαντρουλες κι ετοιμο το γουρι.το καλεσμα τυπωμενο σε ριζοχαρτο και ηταν τελειες.οσο για φωτογραφο μας πηρε μια 500αρα αλλα ηταν κι ο αδερφος μου με την μηχανη και να σου πω τελειες οι φωτο.ασε που οι φωτογραφοι σου δινουν cd με τις φωτο αλλα δεν ειναι εκτυπωσιμο.το πας σαυτους κ σου χρεωνουν 2ευρω τη φωτο.δεν αξιζει εγω απο αυτες του αδερφου μου εβγαλα πολλες και μοιρασα αρκετες με πολυ λιγο κοστος.

για ρουχα αφου ειναι κ μπουμπου μπορεις να ριξεις μια ματια στα monsoon ειναι πανεμορφα σα πριγκιπικα και καμια σχεση με τιμες βαφτιστικων γυρω στα 60ευρω.για κουτι σε καποιο μαγαζι με ειδη συσκευασιας μπορεις να το τυλιξεις με τουλι,δανδελα η απλα κορδελες.μπομπονιερες υπαρχουν πολλα ωραια μικροπραγματα σε jumpo η επισης μπορεις να παρεις τουλι κ κορδελα και αν ψαξεις υπαρχουν μικρα ασημενια μονογραμματα 10-15 λεπτα το ενα αφου θα ειστε λιγα ατομα παρε κ ατομικα γλυκα γυρω στα 70λεπτα.οσο για στολισμο εμεις δεν ειχαμε ιδιαιτερο μονο την κολυμπηθρα στα 20ευρω αλλα δε ξερω αν επιτρεπεται τωρα.λαμπαδα(τωρα δε παιρνουν κ μεγαλες)παρτε ενα κερι δεστε κορδελες και αν θελετε καποια ωραια κουκλα η καποιο λουλουδι αρκουδακι κτλ.τι αλλο ξεχναω?:confused:

ναι τα μονσουν ειναι πολυ ωραια τα εχω σταμπαρει και εγω εψαχνα πριν λιγο καιρο εδω εαν ξερει καμια στοκατζιδικο αλλα θα περιμενω απλα της εκπτωσεις ,,,νομιζω ενα καποιος κινηθει μεσα στις εκπτωσεις και εξω απο τα μαγαζια με ειδη βατπιστικων κανει μια βαφτιση ονειρο,,,ασημενια τετοια μονογραμματα κλπ εχει και το χαντραδικο κατω στο μοναστηρακι το ειχα προτεινει σε καποια κοπελα και βρηκε κατι αντιστοιχο στη θεσαλονικη,,,,,αμα μπειτε στο θεμα που σας εβαλα εχει πολλα τετοια :lol::lol::lol::lol:

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

για μπομπονιερες εγω εκανα μονη μου με σχηνακια και κορδελιτσες κρεμασα και διαφορα οπως αυτο με το μονογραμμα ενα αστερια λιγες χαντρουλες κι ετοιμο το γουρι.το καλεσμα τυπωμενο σε ριζοχαρτο και ηταν τελειες.οσο για φωτογραφο μας πηρε μια 500αρα αλλα ηταν κι ο αδερφος μου με την μηχανη και να σου πω τελειες οι φωτο.ασε που οι φωτογραφοι σου δινουν cd με τις φωτο αλλα δεν ειναι εκτυπωσιμο.το πας σαυτους κ σου χρεωνουν 2ευρω τη φωτο.δεν αξιζει εγω απο αυτες του αδερφου μου εβγαλα πολλες και μοιρασα αρκετες με πολυ λιγο κοστος.

καλα μη το λες εγω εδωσα 300 και ειχα ντιβιντι με οτ μυστηριο για να μοιρασω και οι φωτο ητανε σε υψηλη αναλυση εκει ειναι το θεμα να ειναι σε υψηλη αναλυση και αμα ψαχτεις λιγο και πας σε εργαστηριο μπορεις να τα τυπωσεις και με 0,50 τη μια,,,,,

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

καλα μη το λες εγω εδωσα 300 και ειχα ντιβιντι με οτ μυστηριο για να μοιρασω και οι φωτο ητανε σε υψηλη αναλυση εκει ειναι το θεμα να ειναι σε υψηλη αναλυση και αμα ψαχτεις λιγο και πας σε εργαστηριο μπορεις να τα τυπωσεις και με 0,50 τη μια,,,,,

εδω στο βολο το 500αρικο ηταν το φτηνοτερο με 3dvd και 60φωτο.το cd που δινουν παλι μιλαω για βολο κανεις δε δινει προσβαση σε εκτυπωση αυτη ειναι δουλεια του κ δικος του κοπος.οσο για την αναλυση μπορει να υπαρχει καποιος στο σοι που τυχαινει να χει καλη μηχανη με φακους σε μας ετυχε να χει ο αδερφος μου.απλα ιδεες δινω θα ΘΕΛΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ:?

για τον φωτογράφο.. Εγω εχω τρελα με την φωτογραφια! Ειναι το παθος μου:) Έχω αρκετά καλή κάμερα και φακο (δεν ειναι κάτι τρομερό, αλλα ενταξει.. Ήταν όνειρό μου:D) μου αρεσει καλλιτεχνικες φωτογραφιες.

ομως τώρα δεν μπορω να το κανω εγω... :( και δεν μπορω να πληρωσω πολλα:?

εδω στο βολο το 500αρικο ηταν το φτηνοτερο με 3dvd και 60φωτο.το cd που δινουν παλι μιλαω για βολο κανεις δε δινει προσβαση σε εκτυπωση αυτη ειναι δουλεια του κ δικος του κοπος.οσο για την αναλυση μπορει να υπαρχει καποιος στο σοι που τυχαινει να χει καλη μηχανη με φακους σε μας ετυχε να χει ο αδερφος μου.απλα ιδεες δινω θα ΘΕΛΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ:?

καλε δε σου την ειπα,,,,απλα ενημερωσα οτι υπαρχει και φθηνοτερα αυτο και το τι να προσεχεις οταν κλεινεις φωτογραφο κλπ,,,,και εγω το ιδιο ηθελα να κανω προς θεου δε την εικπα σε καμια,,,,

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09