Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πυρετός χωρίς άλλα συμπτώματα

Recommended Posts

Γεια σας. Από τις 5 το πρωί ο μικρός μου (12 μηνών ) έχει πυρετό 37.7 -38.3 . με ντεπόν και μπάνια πέφτει μέχρι 37.2 καιμετα πάλι 38 , δεν έχει όμως κανένα άλλο σύμπτωμα αρρώστιας .Πήραμε την παιδίατρο και μας είπε οτι μπορεί να είναι και από την ζέστη αφού δεν δικαιολογεί αυτό τον πυρετό για δόντια να περιμένουμε μεχρι το απόγευμα και ξαναμιλάμε. Μπορεί να έχει τόσο πυρετό από την ζέστη? Δεν τον βγαλαμε καθόλου στον ήλιο ( θαλασσα κλπ) χθες το απόγευμα είχαμε βγει αλλά μετά τις 7:30. Τι άλλο θα μπορούσε να είναι? Και τι κάνω τώρα περιμένω και βλεπουμε? η να τον πάω σε κανένα νοσοκομέιο?

• Like 1

Διαφημίσεις

Δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να είναι αλλά δώσε λίγο χρόνο.Ίσως παρουσιάσει κάτι ακόμα...Τον καημενάκο Μες στη ζέστη πυρετό:(...Περαστικά σας και ελπίζω σύντομα να συνέλθει!

Και μένα η μικρή μου (4 μηνών) έχει τα ίδια συμπτώματα. Η παιδίατρος ήταν κάθετη ότι δεν είναι από την ζέστη και με έβαλε να της κάνω γενική ούρων για ουρολοίμωξη. Πήρα τα αποτελέσματα τα οποία έδειξαν ίχνη από λεύκωμα, δεν ξέρω αν αυτό υποδηλώνει ουρολοίμωξη, θα μιλήσω το απόγευμα μαζί της.

Γεια σας. Από τις 5 το πρωί ο μικρός μου (12 μηνών ) έχει πυρετό 37.7 -38.3 . με ντεπόν και μπάνια πέφτει μέχρι 37.2 καιμετα πάλι 38 , δεν έχει όμως κανένα άλλο σύμπτωμα αρρώστιας .Πήραμε την παιδίατρο και μας είπε οτι μπορεί να είναι και από την ζέστη αφού δεν δικαιολογεί αυτό τον πυρετό για δόντια να περιμένουμε μεχρι το απόγευμα και ξαναμιλάμε. Μπορεί να έχει τόσο πυρετό από την ζέστη? Δεν τον βγαλαμε καθόλου στον ήλιο ( θαλασσα κλπ) χθες το απόγευμα είχαμε βγει αλλά μετά τις 7:30. Τι άλλο θα μπορούσε να είναι? Και τι κάνω τώρα περιμένω και βλεπουμε? η να τον πάω σε κανένα νοσοκομέιο?

Καλησπέρα!!!Μαλλον δε σου εχει ξανα αρρωστησει ο μικρουλης σας για αυτο εχεις αγχωθει ε???:lol::lol::lol:

Το πιο πιθανο να εχει αρπαξει καμια ιωσουλα απο πουθενα (ναι κυκλοφορουνε και τωρα διαφορα μπες βγες με τα αιρ κοντισιον ) και απλα εχει πυρετο,,,,απο τη στιγμη που δεν εχει κανενα αλλο συπτωμα δε χρειαζεται για ενα πυρετο να τρεχεις πουθενα για νοσοκομειο πχ αλοιμονο,,,,Θα μπορουσε να ειναι και δοντια εμειςπολλες φορες φταναμε 38μιση και φιλης μου καθε μα καθε φορα που εσκαγε δοτνι του δευτερου της γιου βαραγε σαρανταρια δε μπορει να ητανε τυχαιο ,,,,

Απλα παρακολουθησε το ειναι ευδιαθετος???δειχνει να ποναει πουθενα???εχει ριγη οταν ανεβει ο πυρετος???βηχει??αυτακι???πιστευω οτι μαλλον για μια ιωσουλα,, απο τη στιγμη που δεν εχει και τιποτα αλλο δε χρειαζεται να τρεχεις πουθενα,,,,γραφε τα καλυτερα σε ενα χαρτακι για να βλεπεις τη συνολικη του εικονα,,,,πχ απο τις 5 το πρωι μεχρι την επομενη 5 το πρωι καθε ποσο ανεβαζει ειναι ανα τριωρο δηλ που ανεβοκατεβαινει???μετα αρχιζει λιγο και μεγαλωνει το διαστημα παει ανα 5ωρο ανα εξαωρο,,,εαν στο δευτερο 24ωρο ??καπως ετσι παει μια απλη ιωση ,,,μεσα στα 3 24ωρα περναει και εννοειται οτι δεν εχει και τιποτα αλλο οπως βηχα χουρχουρημα κλπ,,,,

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Διαφημίσεις

1.Κυκλοφορεί μια ίωση με κύριο χαρακτηριστικό 3 γεμάτες μέρες με πυρετο έως και 39+.

2.Υπάρχει περίπτωση αιφνίδιου εξανθήματος.Πυρετός και την 3η μέρα εξάνθημα σε όλο το σώμα.Ακίνδυνο.

3.Αν συνεχίσει ο πυρετός πάνω απο 3 ημέρες συμβουλέψου παιδίατρο να δεί αυτάκι, ούρα κλπ.:D:D:D:D

Βρε παιδιά εμένα ο δικός μου (12 μηνων) εχει πυρετο απο την προηγούμενη Κυριακή το βράδυ. Ξεκίνησε με 38,5 για τρεις μέρες και μετα εχει δεκατα εως 37,8 μεχρι και σημερα. Τι να κανω?? να ανησυχήσω? ειναι η πρωτη φορά που αρρωσταίνει, τον ειδε η παιδιατρος την Παρασκευη και μας ειπε οτι ειναι ιωση αλλα τόσες μερες?? να του κανω εξετασεις?? εχει μεινει ο μισος.

Βρε παιδιά εμένα ο δικός μου (12 μηνων) εχει πυρετο απο την προηγούμενη Κυριακή το βράδυ. Ξεκίνησε με 38,5 για τρεις μέρες και μετα εχει δεκατα εως 37,8 μεχρι και σημερα. Τι να κανω?? να ανησυχήσω? ειναι η πρωτη φορά που αρρωσταίνει, τον ειδε η παιδιατρος την Παρασκευη και μας ειπε οτι ειναι ιωση αλλα τόσες μερες?? να του κανω εξετασεις?? εχει μεινει ο μισος.

καλησπέρα,,,,παντα μετα απο τριημερο οταν κραταει ο πυρετος αρχιζουμε και ψαχνομαστε πιο πολυ καλο εινια να το ξαναδει ο παιδιατρος μηπως ειναι ιωτιτιδα/λαιμος ή ουρολοιμωξη πχ,,,,,καλυτερα να μιλησεις μαζι του,,,παιει μια βδομαδα ,,νια το χειμωνα και εμεις ειχαμε μια ιωση που κρατησε τελειωτικα ενα 7ημερο και τοτε λεγανε οι παιδιατροι στο παιδων αυτα που ξερουμε περι τριημερων εχουν αρχισει και καταρριπτονται αλλα σαφως και ειμασταν σε επιφυλακη και καναμε ενα καρο εξετασεις :cool: ευχομαι περαστικα

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Διαφημίσεις

είμασταν μόνο με πυρετό και πονοκέφαλο απο Πέμπτη Παρασκευή όπου την παρασκευή το βραδάκι υποχώρησε. κανένα άλλο σύμπτωμα. απο μόνος του μου είπε πως τον πείραξε ο ήλιος (είχαμε βγεί την πέμπτη το πρωι για κανα 2ωρο πάντα με καπέλο) και θεώρησα απίθανο να τον πείραξε ο ήλιος. δεν μπορώ όμως να υποθέσω κάτι άλλο εκτός απο μια ιωση με πυρετό μόνο ή εν τέλη να είχε δίκιο ο μικρός μου ξερόλας.

M6bap3.png

cik1p3.png

Το περασαμε και εμεις 8 μερες γεματες πυρετο χωρις αλλα συμπτωματα. Λογω και του ιστορικου του (εγκεφαλιτιδα προ 7μηνου) τα ειδα ολα.καναμε ενα σωρο εξετασεις αλλα ολα καλα. Τελικα ειναι οντως ιωση που πλεον κραταει τοσες μερες.

συγνωμη για τη σφηνα αλλα μπορεις να μου πεις αν θες τι ειναι η εγκεφαλιτιδια τι συμπτωματα ειχατε κλπ???

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Kαλημέρα. εμένα είναι η τρίτη μέρα σήμερα με 38 πυρετό. τον πήγαμε χθες το πρωι στην παιδίατρο και δεν είδε κάτι λαιμος αυτιά ολα καλά. σήμερα θα κάνουμε και εξέταση ούρων τι να πω. ελπίζω να είανι ιωση γιατι τα χω παιξει

Kαλα αστα αυτό με την ζέστη είναι δράμα. Αν είχε ουρολοίμοξη θα είχε και άλλα συμπτώματα λογικά, ε?

μας<εχει πει η παιδιατρος οτι αν εχουν ουρολοίμωξη δεν έχουν καθόλου όρεξη για φαι... τίποτα... δεν ξέρω αν ισχύει

Διαφημίσεις

συγνωμη για τη σφηνα αλλα μπορεις να μου πεις αν θες τι ειναι η εγκεφαλιτιδια τι συμπτωματα ειχατε κλπ???

http://mother.gr/displayarticle.asp?articleId=2003

Ya semi διάβασε εδω..κ εύχομαι να τα βλέπουμε ολες μας απλα ενημερωτικά μακριά απο ολα τα παιδακια ...

O γιος μου η ζωή μου ο έρωτας μου....

Κι εμείς τα ίδια με την κόρη μου, από το Σάββατο ξεκίνησε πυρετό χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα και δε λέει να υποχωρήσει. Το πρωί κάνει γύρω στο 37,8-38,3, μετά από 3-4 ώρες πέφτει τελείως μέχρι το επόμενο πρωί που ξανανεβάζει... :confused: Είναι 8,5 μηνών και βγάζει και δοντάκια, ίσως είναι από αυτό αλλά τόσες μέρες;

Ο γιατρός την είδε σήμερα, λαιμός και αυτάκια είναι μια χαρά, ακροαστικά δεν έχουμε, μας είπε να κάνουμε εξετάσεις ούρων και βλέπουμε... Αν συνεχιστεί ο πυρετός θα κάνουμε και αίματος...

Καλημέρα. Είναι η 6η μέρα που ξυπνάει με πυρετό... 38,3... :-(:sad: Σήμερα θα κάνουμε τις εξετάσεις ούρων και θα επικοινωνήσω ξανά με τον γιατρό...

Ας ελπίσω να είναι απλά μια ίωση που θα κάνει τον κύκλο της και θα περάσει...

Τα άλλα μωράκια πώς πάνε; DFR, ster, patty, είναι καλύτερα τα παιδάκια σας; Τι κρίμα να ταλαιπωρούνται μες στον καύσωνα...

Λοιπόν και εμένα η μικρη μου 16 μηνων, είναι στο 4ο 24ωρο και ψηνεται στον πυρετο!!!!! Τα έχω παίξει αλλά η παιδίατρος με καθυζηχαζει

• 3 months later...

Κορίτσια, τελικά ίωση ήταν; Βρήκα το θέμα ψάχνοντας "πυρετός χωρίς άλλα συμπτώματα". Είμαστε 11 μηνών και είμαστε στην 3η ημέρα πυρετού (37,3-38,5). Τρώμε και παίζουμε κανονικά - λίγο ζαβλακωμένα.... αλλά καλά. Εγώ ανησυχώ πολύ, όπως κάθε μαμά.

Είναι σύνηθες; είναι δοντάκια; ίωση; τι μπορεί να είναι; και πόσο διαρκεί;

Κορίτσια, τελικά ίωση ήταν; Βρήκα το θέμα ψάχνοντας "πυρετός χωρίς άλλα συμπτώματα". Είμαστε 11 μηνών και είμαστε στην 3η ημέρα πυρετού (37,3-38,5). Τρώμε και παίζουμε κανονικά - λίγο ζαβλακωμένα.... αλλά καλά. Εγώ ανησυχώ πολύ, όπως κάθε μαμά.

Είναι σύνηθες; είναι δοντάκια; ίωση; τι μπορεί να είναι; και πόσο διαρκεί;

κανονικά οι ιώσεις διαρκούν 3 μέρες και το βράδυ της 2ης μέρας κάνει το μεγαλύτερο πυρετό. από την 3η μέρα αρχίζει ο πυρετός να υποχωρεί ή τα μεσοδιαστήματα (μεταξύ των πυρετών) να αυξάνονται. αν δεν υποχωρήσει ο πυρετός (ή η περιοδικότητά του) μέχρι αύριο καλό θα ήταν να τη δει γιατρός. ίσως σου πει να κάνεις και μια καλλιέργεια ούρων.

περαστικά σας!!

Αν έχει μικρά σπυράκια σαν δροτσίλα, πες το στον παιδίατρό σου, γιατί υπάρχει αυτή την στιγμή επιδιμία στρεπτόκοκου (οστρακιας).

Με ένα απλό τεστ αναγνωρίζεται αν πάσχει ή οχι το μωρό και σου δίνουν θεραπεία.

Γενικά ο πυρετός που λες μπορεί να είναι και κάτι απλο από αυτά που αναφέρεις, απλά επειδή γνωρίζω για την επιδημία, γιαυτό σου το λέω..

Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να σε τρομάξω

Ερωτηση

Η οστρακια εχει πυρετο??Επισης τι αγωγη δινεται? Τα σπυρακια που εμφανιζονται?

H οστρακιά τα 2 πρώτα 24ωρα έχει δέκατα, επίσης το παιδί είναι ευδιάθετο και γιαυτό μπορεί οι γονείς να μην το καταλάβουν οτι κατι συμβαίνει..Κυρια σημάδια είναι τα μικρά σπυράκια με υφή σαν βελουδο, σε όλο το σώμα κοιλιά, πλάτη, μασχάλες, γεννητικά όργανα..Συνήθως δίνεται zinadol ή augmentin..Αν δεν το προλάβεις, θα σηκώσει υψηλό πυρετό.

Δεν είμαι γιατρος, απλά τυγχάνει να το γνωρίζω από πρώτο χέρι..

H οστρακιά τα 2 πρώτα 24ωρα έχει δέκατα, επίσης το παιδί είναι ευδιάθετο και γιαυτό μπορεί οι γονείς να μην το καταλάβουν οτι κατι συμβαίνει..Κυρια σημάδια είναι τα μικρά σπυράκια με υφή σαν βελουδο, σε όλο το σώμα κοιλιά, πλάτη, μασχάλες, γεννητικά όργανα..Συνήθως δίνεται zinadol ή augmentin..Αν δεν το προλάβεις, θα σηκώσει υψηλό πυρετό.

Δεν είμαι γιατρος, απλά τυγχάνει να το γνωρίζω από πρώτο χέρι..

Σε ευχαριστω. οποτε ο πυρετος θα ερθει ετσι και αλλιως.;)

Ειχε πριν κανα τριμηνο ο δικος μου σπυρακια σαν δρωτσιλα χωρις δεκατα και εφυγαν μονα τους μεσα σε μια εβδομαδα...σιγα σιγα....Αλλα ειχε μονο στην πλατη, για αυτο ρωτησα