Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

αποτριχωση σε ευαισθητο σημειο

Recommended Posts

κοριτσια θελω τα φωτα σας.με προβληματιζει πολυ το γεγονος οτι εχω τριχες καπου που δεν ξερω αν θα επρεπε ή αν εχουν και αλλες γυναικες.λοιπον,πιο μικρη ξεκινησα το ξυρισμα στην ευαισθητη περιοχη και το ξυραφι το πηγαινα ολο και πιο πισω και πιο πισω και τελικα εχω καταληξει να εχω και πισω τριχες :oops:.καααθε φορα που παω στο γυναικολογο πρεπει να μπω στη διαδικασια να κανω μονη μου αποτριχωση εκει με τη μηχανη και κααθε φορα που εχω σεξουαλικες σχεσεις.ειναι μπελας.εσεις εχετε τριχες σε αυτη την περιοχη?και αν,τι κανετε?σκεφτομαι για laser μονο σε αυτη την περιοχη γιατι το ευαισθητο σημειο δεν εχω προβλημα να το ξυριζω ομως ντρεπομαι απιστευτα να κατσω στο δερματολογο με ανοιχτα τα ποδια ή στα τεσσερα(δεν ξερω και πως κανουν εκει την αποτριχωση).επισης διαβασα καπου οτι μπορει με το laser να χαλαρωσει ο σφυκτηρας και μετα να εχεις ακρατεια (δεν ξερω κατα ποσο ισχυει).οποια εχει αντιστοιχη εμπειρια παρακαλω να με διαφωτισει.

Διαφημίσεις

Μαρια νομιζω οτι ολες οι γυναικες εχουν τριχες εκει...Το λειζερ γινεται οπως η αποτριχωση...οχι στα τεσσερα!!!! σου σηκωνει ενα ενα ποδι...να το κανεις...θα σωθεις !!! και νομιζω οτι σε εκεινη την περιοχη φευγουν πολυ γρηγορα...οσο για τους σφικτηρες νομιζω οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα εφοσον οι τριχες ειναι απεξω. Το λειζερ της αποτριχωσης ειναι πολυ ασφαλες ακομη και στην εγκυμοσυνη

Μαρια νομιζω οτι ολες οι γυναικες εχουν τριχες εκει...Το λειζερ γινεται οπως η αποτριχωση...οχι στα τεσσερα!!!! σου σηκωνει ενα ενα ποδι...να το κανεις...θα σωθεις !!! και νομιζω οτι σε εκεινη την περιοχη φευγουν πολυ γρηγορα...οσο για τους σφικτηρες νομιζω οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα εφοσον οι τριχες ειναι απεξω. Το λειζερ της αποτριχωσης ειναι πολυ ασφαλες ακομη και στην εγκυμοσυνη

σ ευχαριστω για την απαντηση.αληθεια εχουν ολες οι γυναικες?επειδη γενικα ειμαι καπως τριχωτη και εχω και πολυκυστικες νομιζα οτι ημουν απο τις εξαιρεσεις.το ξερω οτι θα σωθω αν φανταστεις οτι τωρα γινομαι σαν γαλλικο 8 με ενα καθρεφτακι στο ενα χερι και την αποτριχωτικη στο αλλο να προσπαθω να απαλλαγω.εκτος του οτι γδερνομαι μερικες φορες.και το αλλο, μου εγραψε ο γυναικολογος καλλιεργεια κολπικου υγρου και δεν πηγα εξ αιτιας αυτου.βαριομουν να μπω σε ολη αυτη τη διαδικασια αποτριχωσης και το αφησα για σεπτεμβρη.πραγματικα ειναι σαν εφιαλτης για μενα.οταν βρισκομαι με τον φιλο μου πρεπει παλι να κανω αυτη τη διαδικασια.το μονο που σκεφτομαι για το laser ειναι οτι ντρεπομαι και δεν ξερω ποσες γυναικες κανουν αποτριχωση εκει.μη με κοιταζει η δερματολογος σαν ουφο οταν της το πω

Αν ειναι να κανεις το λειζερ παντως καντο αμεσα!!!γιατι σκεψου να μεινεις εγκυος..εδω τις μυτες των ποδιων μας δεν βλεπουμε καλα καλα!!!:wink:

Αν ειναι να κανεις το λειζερ παντως καντο αμεσα!!!γιατι σκεψου να μεινεις εγκυος..εδω τις μυτες των ποδιων μας δεν βλεπουμε καλα καλα!!!:wink:

εχεις δικιο γιατι θα παρει σιγουρα καποιο χρονο μεχρι να ξεμπερδεψω.στις μασχαλες κανω 1,5 χρονο περιπου και ακομα βγαινουν πολυ λιγες σαν χνουδακι.οι πολυκυστικες με πανε πολυ πισω σε αυτο.

Διαφημίσεις

• 2 years later...
καλημερα,

το ιδιο αφοβα μπορουμε και με κερι να κανουμε αποτριχωση την ευαισθητη περιοχη? ειμαι 5 εβδ.

Το κερί και το ξυράφι είναι οι πλέον ασφαλείς τρόποι αποτρίχωσης στη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Αν κάνεις ήδη κερί στην περιοχή και είσαι εξοικειωμένη με τον πόνο, μπορείς να συνεχίσεις άφοβα μέχρι το τέλος. Απλά να είσαι έξτρα προσεκτική στους κανόνες υγιεινής. Ειδικά αν το κάνεις σε ινστιτούτο και όχι στο σπίτι πρόσεχε πολύ που ακουμπάς, καλύτερα να έχεις μαζί σου ένα φαρμακευτικό απολυμαντικό να περάσεις το κρεβάτι γιατί ακόμα και με το χαρτί που στρώνουν κάποιο μικρόβιο μπορεί να μεταδοθεί (και είναι το τελευταίο πράγμα που θέλεις όταν είσαι έγκυος).

Να θυμάσαι ότι το δέρμα μας γίνεται πιο ευαίσθητο στην εγκυμοσύνη, αιματώνεται περισσότερο και ενδεχομένως να πονέσεις λίγο περισσότερο. Να ενυδατώνεσαι καλά.

Το κερί και το ξυράφι είναι οι πλέον ασφαλείς τρόποι αποτρίχωσης στη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Αν κάνεις ήδη κερί στην περιοχή και είσαι εξοικειωμένη με τον πόνο, μπορείς να συνεχίσεις άφοβα μέχρι το τέλος. Απλά να είσαι έξτρα προσεκτική στους κανόνες υγιεινής. Ειδικά αν το κάνεις σε ινστιτούτο και όχι στο σπίτι πρόσεχε πολύ που ακουμπάς, καλύτερα να έχεις μαζί σου ένα φαρμακευτικό απολυμαντικό να περάσεις το κρεβάτι γιατί ακόμα και με το χαρτί που στρώνουν κάποιο μικρόβιο μπορεί να μεταδοθεί (και είναι το τελευταίο πράγμα που θέλεις όταν είσαι έγκυος).

Να θυμάσαι ότι το δέρμα μας γίνεται πιο ευαίσθητο στην εγκυμοσύνη, αιματώνεται περισσότερο και ενδεχομένως να πονέσεις λίγο περισσότερο. Να ενυδατώνεσαι καλά.

Καλημερα κ απο εμένα

Εγώ έκανα λειζερ περιπου ενα μηνα πριν γεννησω.

Ουτε έπαθα κάτι, κανένα προβλημα με τον σφικτήρα.

Απλά οι τρίχεσ ξαναβγήκαν μετα απο 4 μήνες, καμμια σχέση με το όπως ήταν στην αρχή. Λιγότερες κ πιο μαλακές.

Δεν αντεχα να κάνω κερί με τίποτα!!

Παντως maria_tweety να μην έχεις κανένα πρόβλημα με την δρματολόγο! Είναι κ αυτό μέρος της δουλειάς της! Δεν είσαι η μοναδική που παει για λειζερ σε αυτο το σημείο ούτε κ να ντρέπεσαι! Αλλωστε την πληρώνεις!!

Το λειζερ με έσωσε κ απο τα σπυράκια που μου έβγαιναν καθε τόσο με τις αποτριχώσεις κ το βασικό για μένα είναι ότι οι τρίχες δε μου γυρνάνε πια μεσα στο δέρμα όπως πριν, που είχα πολυ προβλημα!

:-D

Καλημερα κ απο εμένα

Εγώ έκανα λειζερ περιπου ενα μηνα πριν γεννησω.

Ουτε έπαθα κάτι, κανένα προβλημα με τον σφικτήρα.

Απλά οι τρίχεσ ξαναβγήκαν μετα απο 4 μήνες, καμμια σχέση με το όπως ήταν στην αρχή. Λιγότερες κ πιο μαλακές.

Δεν αντεχα να κάνω κερί με τίποτα!!

Παντως maria_tweety να μην έχεις κανένα πρόβλημα με την δρματολόγο! Είναι κ αυτό μέρος της δουλειάς της! Δεν είσαι η μοναδική που παει για λειζερ σε αυτο το σημείο ούτε κ να ντρέπεσαι! Αλλωστε την πληρώνεις!!

Το λειζερ με έσωσε κ απο τα σπυράκια που μου έβγαιναν καθε τόσο με τις αποτριχώσεις κ το βασικό για μένα είναι ότι οι τρίχες δε μου γυρνάνε πια μεσα στο δέρμα όπως πριν, που είχα πολυ προβλημα!

:-D

Καλά δεν το συζητάμε! Το laser είναι κορυφή! Καμία σχέση το πριν και μετά, εγώ τουλάχιστον είδα τρομερή διαφορά. Το μόνο μου θέμα είναι ότι στην κλινική που πάω μου είπαν ότι δεν κάνουν σε μεγάλους μήνες και απαγοητεύτηκα γιατί με το κερί έχω θέμα (σπάνε πολλές τρίχες, γυρίζουν πολλές προς τα μέσα κλπ). Στο παλιό ινστιτούτο που πήγαινα, μπικίνι δεν έκαναν σε έγκυες, μόνο πρόσωπο και πόδια!

Άλλοι γυναικολόγοι αφήνουν άλλοι όχι. Το ίδιο και με τους δερματολόγους, οι απόψεις διίστανται.

Καλά δεν το συζητάμε! Το laser είναι κορυφή! Καμία σχέση το πριν και μετά, εγώ τουλάχιστον είδα τρομερή διαφορά. Το μόνο μου θέμα είναι ότι στην κλινική που πάω μου είπαν ότι δεν κάνουν σε μεγάλους μήνες και απαγοητεύτηκα γιατί με το κερί έχω θέμα (σπάνε πολλές τρίχες, γυρίζουν πολλές προς τα μέσα κλπ). Στο παλιό ινστιτούτο που πήγαινα, μπικίνι δεν έκαναν σε έγκυες, μόνο πρόσωπο και πόδια!

Άλλοι γυναικολόγοι αφήνουν άλλοι όχι. Το ίδιο και με τους δερματολόγους, οι απόψεις διίστανται.

Εγώ που είχα ζητήσει στη γιατρό να μου κάνει στην κοιλία, μου είπε ότι δεν γίνετε στους μεγάλους μήνες όπως κ στο πρόσωπο γιατί μπορεί μετά να βγάλω κάτι σαν μελάνωμα κ να μη φεύγει.

Οπότε έκανα μόνο στο μπικίνι κ τώρα που γέννησα έκανα πρόσωπο κ κοιλιά κ είναι μια χαρα.

Διαφημίσεις

Εγώ που είχα ζητήσει στη γιατρό να μου κάνει στην κοιλία, μου είπε ότι δεν γίνετε στους μεγάλους μήνες όπως κ στο πρόσωπο γιατί μπορεί μετά να βγάλω κάτι σαν μελάνωμα κ να μη φεύγει.

Οπότε έκανα μόνο στο μπικίνι κ τώρα που γέννησα έκανα πρόσωπο κ κοιλιά κ είναι μια χαρα.

Ό,τι θέλει λέει ο καθένας τελικά! Για το πρόσωπο το έχω ακούσει και εγώ, σωστό είναι. Να σε ρωτήσω, μπικίνι που έκανες είχες βάλει κάποια τοπική αναισθητική κρέμα πριν ή όχι; Ενώ αλλού δεν πονάω καθόλου, στο μπικίνι που δοκίμασα πέθανα στον πόνο. Μου είχαν προτείνει τότε τοπικά Emla αλλά τώρα που είμαι έγκυος δεν ξέρω αν κάνει...

σ ευχαριστω παρα πολυ που αφιερωσες χρονο και μου απαντησες, μ εχεις καλυψει ! ναι κανω χρονια κερι στην ευαισθητη περιοχη , θα ειμαι ιδιαιτερα προσεχτικη, ευχαριστω και παλι!

I AlmOst Gave Up But GOD GaVe Me HoPe

Ό,τι θέλει λέει ο καθένας τελικά! Για το πρόσωπο το έχω ακούσει και εγώ, σωστό είναι. Να σε ρωτήσω, μπικίνι που έκανες είχες βάλει κάποια τοπική αναισθητική κρέμα πριν ή όχι; Ενώ αλλού δεν πονάω καθόλου, στο μπικίνι που δοκίμασα πέθανα στον πόνο. Μου είχαν προτείνει τότε τοπικά Emla αλλά τώρα που είμαι έγκυος δεν ξέρω αν κάνει...[/

Βάζω μια άλλη κρεμα , ξύλο καίνε λέγεται που είναι σε μεγάλο σωληναριο κ για πολλές χρήσεις. Είναι όπως η Emla αλλά οικονομικότερα,:-P