Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τι μανα ειναι αυτη??

Recommended Posts

Επαθα σοκ κοριτσια σας μιλαω ειλικρινα.....

Δεν μου αρεσει να κρινω κανεναν αλλα αυτο που ειδα με εκνευρισε απιστευτα σημερα.....:evil:

Καθομαστε με τον αντρα μου και το μωρο σε ενα σαντουιτσαδικο να φαμε....στο μπροστα τραπεζι μια μαμα με ενα αγορακι καπου 2 χρονων με 2 μιση πρεπει να ηταν..και ενα μωρο στο καροτσι μηνων..Ολα καλα μεχρι εδω!!

Καποια φαση πεφτει το αγορακι και χτυπαει το καημενο...η μαμα αναισθητη ουτε γυρισε να δει που το παιδι της πλανταξε στο κλαμα...παει το παιδακι στην μαμα κλαιγοντας χτυπησα μαμα λεει...και ρε κοριτσια γυρναει και του δινει μια σφαλιαρα αλλο πραγμα λες και το χτυπησε με ολη της την δυναμη:shock::shock::shock:εγω επαθα σοκ.....

Πεταγεται μια κυρια απο ενα αλλο τραπεζι μεγαλη σε ηλικια καλα τι μανα εισαι εσυ της λεει???χτυπησε το παιδι σου και το χτυπας??:oops::oops:

Ναι λεει να ναι πιο προσεκτικο:shock:

Καλα δεν ντρεπεσαι μωρε της λεει...

Και απανταει οχι δικο μου ειναι οτι θελω κανω και το τραβολογαει με τοση δυναμη να κατσει στην καρεκλα:evil: αυτο το καημενο να κλαει τρελα:(:(

Κατι το ειπε το εβρισε δεν ακουσα.....

Πηρα τον αντρα μου και του λεω παμε να φυγουμε απο τα νευρα μου εβραζα ηθελα να την βρισω και ο αντρας μου το ιδιο....αλλα εφυγα..τα χασα....

Οκ καταλαβαινω πως μπορει ενα ποσο μαλλον 2 παιδια να σε τρελενουν να σε φτανουν στα ορια σου αλλα ρε κοριτσια να φερθεις ετσι??ποσο λογικο ειναι αυτο δηλαδη???Να το χτυπησει επειδη επεσε χτυπησε και το καημενο πηγε στην αγκαλιτσα της μαμας του??δεν μπορω να καταλαβω:rolleyes::rolleyes::(

Μετα με πιασαν οι στεναχωριες μου λεω στον Γ. και αν και εγω γινω ετσι και χτυπαω τον μικρο και χιλια 2 ειπα....με πιασαν τα ψυχολογικα μου....:rolleyes::rolleyes:

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Διαφημίσεις

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Αν υπηρχαν αξιοι φορεις σε αυτο το κρατος πολλα θα μπορουσες να κανεις...γιατι με τα καντηλια που θα της εριχνες δεν θα ιδρωνε το μ*****μενο το αυτι της...για κατι τετοιες λεω ρε φουστη μου οτι κατι λαθος γινεται στο συμπαν..αλλες παρακαλανε και αλλες τα χτυπανε για να προσεχουν...:twisted::evil:

καλα οτι ειναι ντροπη δε θα το πω,,,,γιατι θα φαω καρτα διαρκειας αμα αρχισω καντηλια,,,,τι μπορουμε να κανουμε σε τετοιες περιπτωσεις βασικα ειναι το θεμα,,,,ακου εκει δικο μου ειναι οτι θελω το κανω,,,τη διακυρηξη δικαιωματων του παιδιου μαλλον δε την εχει ακουστα,,,,

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Διαφημίσεις

καλα οτι ειναι ντροπη δε θα το πω,,,,γιατι θα φαω καρτα διαρκειας αμα αρχισω καντηλια,,,,τι μπορουμε να κανουμε σε τετοιες περιπτωσεις βασικα ειναι το θεμα,,,,ακου εκει δικο μου ειναι οτι θελω το κανω,,,τη διακυρηξη δικαιωματων του παιδιου μαλλον δε την εχει ακουστα,,,,

Συγκρατησουυυυυυυυυ γιασεμακι!!!!Σε θελουμε εδω!!!

Κοριτσια πραγματικα γ αυτο δεν μιλησα γιατι λεω τι θα βγει???τιποτα θα μαλωσουμε απλα οπως ειπε η georkost ουτε θα ιδρωσει το αυτακι της..

Και στην τελικη θα σου πει και σενα τι σε νοιαζει και τα γνωστα οποτε τζαμπα θα καταληξεις να μαλλιοτραβηχτεις.....:evil::evil:

Πραγματικα σοκαριστηκα....

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

καποτε η γαβριας αν δε κανω λαθος (γαμωτο ωρες ωρες νοιωθω σα δεινοσαυρος γιατι θυμαμαι ποστ δυο χρονων πριν ελεος ) ειχε κανει αναρτησει με τα διακιωματα των παιδιων,,,,καποιες μαλιστα το ειχαν τυπωσει γιατι ειχε συζητηθει τοτε πολυ το θεμα τι κανουμε οταν βλεπουμε ενα γονιο να χτυπαει το παιδι του (αντε παλι πρεπει ναπαω αρχειο να το βρω ,,,αρχαιολογος ) ,,,,βασικα περα απο τα καντηλια λες ενα καλω την αστυνομια κυρα μου γιατι το παιδι σου δνε ειναι ιδιοκτησια να στο παρουν τωρα αλλα ελα που αμα πεσεις σε πατερα περιεργο μπορει να σε πλακωσει και αυτος στο ξυλο,,,εχει συμβει σε καποια εδω,,,, στο περιπου,,,,

καπως πρεπει να το κανουμε ,,,,δε μου εχει τυχει ειλικρινα ακομη,,,,γιατι θα μας ειχατε ακουσει στη τουβου ,,,,,(οκ εχω δει τους γυφτους αλλα εκει συγνωμη δε μπορω να μιλησω εκει θα με φανε λαχανο,,,,συγνωμη το ξερω )

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

καποτε η γαβριας αν δε κανω λαθος (γαμωτο ωρες ωρες νοιωθω σα δεινοσαυρος γιατι θυμαμαι ποστ δυο χρονων πριν ελεος ) ειχε κανει αναρτησει με τα διακιωματα των παιδιων,,,,καποιες μαλιστα το ειχαν τυπωσει γιατι ειχε συζητηθει τοτε πολυ το θεμα τι κανουμε οταν βλεπουμε ενα γονιο να χτυπαει το παιδι του (αντε παλι πρεπει ναπαω αρχειο να το βρω ,,,αρχαιολογος ) ,,,,βασικα περα απο τα καντηλια λες ενα καλω την αστυνομια κυρα μου γιατι το παιδι σου δνε ειναι ιδιοκτησια να στο παρουν τωρα αλλα ελα που αμα πεσεις σε πατερα περιεργο μπορει να σε πλακωσει και αυτος στο ξυλο,,,εχει συμβει σε καποια εδω,,,, στο περιπου,,,,

καπως πρεπει να το κανουμε ,,,,δε μου εχει τυχει ειλικρινα ακομη,,,,γιατι θα μας ειχατε ακουσει στη τουβου ,,,,,(οκ εχω δει τους γυφτους αλλα εκει συγνωμη δε μπορω να μιλησω εκει θα με φανε λαχανο,,,,συγνωμη το ξερω )

Δεν ειναι μονο ο πατερας ο περιεργος που πολυ σωστα ειπες αντε και φτανεις στα ακρα και φωναζεις την αστυνομια......

Θα κανει κατι??πφφφφφ:evil::evil:

Δεν νομιζω:(

Δεν μπορω να χωνεψω με ποση δυναμη του εδωσε σφαλιαρα δεν μπορω τα νευρα μου

bUfnp3.pngCxrzp3.png

Κ αν πεσεις στην περιπτωση;;;γι'αυτο λεω οτι το προβλημα ειναι στο γενικο συστημα..ι περιπτωσεις που μου ηρθαν στο μυαλο

α) ζευγαρι δικαστικων ξυλοφορτωσε το 7χρονο παιδι του και μετα το νοσοκομειο που το εστειλαν το πηραν στο σπιτι τους..γιατι η νομοθεσια μας δεν μπορει να αγγιξει τους δικαστικους

β)γειτονισσα μιας συναδελφου ακουει να κακοποιουν το παιδι και παει σε δικηγορο και εισαγγελεα να καταγγειλει το γεγονος..η απαντηση που της δωσαν ειναι οτι καλυτερα να μην κανει τιποτα γιατι ο πατερας του παιδιου ειναι αστυνομικος και δεν ξερεις τι γινεται.......

Κατι τετοια ακους και απελπιζεσαι πριν να ξεκινησεις...

Διαφημίσεις

σαν φορουμ θα μπορουσαμε να κανουμε κατι???τοσες μαναδες ειμαστε κατι πιο οργανωμενο???εννοω κατι να γινει γνωστο το θεμα ???δε ξερω???:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

σαν φορουμ θα μπορουσαμε να κανουμε κατι???τοσες μαναδες ειμαστε κατι πιο οργανωμενο???εννοω κατι να γινει γνωστο το θεμα ???δε ξερω???:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Αυυο θα ηταν εφικτο αν ηταν η οπρα γραμμενη εδω...η ο κλωνος της...οσο και να την κραζουμε(λεμε τωρα) στην αμερικη διορθωσε καποια λαθη νομοθετικα..χρειαζεται καποιος ανθρωπος με κοινωνικη επιρροη για να γινει κατι σωστο και να μην φαμε τις πορτες στα μουτρα..

Μακαρι αλλα που...δεν δουλευει τιποτα δυστυχως σε αυτην την χωρα που να παμε και που να απευθυνθουμε???Κια τι θα γυρναμε και οπου πετυχαινουμε τετοιο περιστατικο θα επεμβαινουμε???

Και παλι κατι πρεπει να γινει τι δηλαδη το παιδι τι ειναι ιδιοκτησια ???δεν εχει κανεις το δικαιωμα να φερεται ετσι.....:(

bUfnp3.pngCxrzp3.png

α τη μη πώ... σίγουρα κάτι θα της έλεγα, δεν υπήρχε περίπτωση να κρατηθώ :(

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

δικο μου ειναι οτι θελω κανω

αυτό δυστυχώς είναι μια ψευδέσθηση που έχουν πολλοί γονείς.

αν ήθελε κάτι που να της ανήκει ας έπαιρνε μια κούκλα να έχει να παίζει και όχι να κάνει παιδί!!!

τα παιδιά δεν ανήκουν σε κανέναν!!!αυτή η ''κυριούλα'' που συμπεριφέρθηκε έτσι στο παιδί της επειδή είναι δικό της και κάνει ότι θέλει αφήνει του γονείς της να την κάνουν ότι θέλουν επειδή είναι δική τους????????

και αυτό το παιδί αύριο μεθαύριο είναι νευρικό, ή δεν την θέλει αυτή η ''μάνα'' θα απορεί γιατί!!!!!!!!!!!!

ντροπή!!! για μένα αυτοί οι άνθρωποι είναι μηδεν!

Vyf0p2.png

Εσύ 'σαι μόνο που μπορείς να μπαίνεις στη σιωπή μου ν' ακούς την κάθε σκέψη μου πριν να στην πει η φωνή μου

Διαφημίσεις

Αχ αχ... αλλες που τραβαν τα χιλια μυρια ζορια,δεν εχουν γινει ακομα μανουλες.Κριμα!!!

πραγματικά κρίμα..:(

Vyf0p2.png

Εσύ 'σαι μόνο που μπορείς να μπαίνεις στη σιωπή μου ν' ακούς την κάθε σκέψη μου πριν να στην πει η φωνή μου

Οικογένεια

Στον χώρο της οικογένειας, το άρθρο 1518 του Αστικού Κώδικα, το οποίο προσδιορίζει ενδεικτικά το περιεχόμενο της επιμέλειας (μέρος της γονικής μέριμνας), δεν εξαιρεί ρητά τη σωματική τιμωρία από τα σωφρονιστικά μέτρα που επιτρέπεται να επιβάλλουν οι γονείς στα παιδιά τους για τη διαπαιδαγώγησή τους. Συγκεκριμένα η διάταξη προβλέπει ότι « η λήψη σωφρονιστικών μέτρων επιτρέπεται μόνο εφόσον αυτά είναι παιδαγωγικώς αναγκαία και δεν θίγουν την αξιοπρέπεια του τέκνου ». Η υπέρβαση των ορίων που επιβάλλει το άρθρο 1518 συνιστά κακή άσκηση της γονικής μέριμνας και επισύρει τις συνέπειες του άρθρου 1532 του Αστικού Κώδικα, σύμφωνα με το οποίο το δικαστήριο μπορεί να διατάξει οποιοδήποτε πρόσφορο μέτρο (αφαίρεση γονικής μέριμνας ή επιμέλειας ).

Ωστόσο, ο νέος Νόμος 3500/06 για την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας που ψηφίστηκε πρόσφατα, απαγορεύει την άσκηση σωματικής βίας σε βάρος ανηλίκου ως μέσο σωφρονισμού στο πλαίσιο της ανατροφής του, με τη ρητή διευκρίνιση - στην αιτιολογική έκθεση- ότι η σωματική τιμωρία δεν περιλαμβάνεται στα επιτρεπτά μέτρα σωφρονισμού του άρθρου 1518 του Αστικού Κώδικα και ότι η χρήση της επισύρει για τους γονείς τις συνέπειες της κακής άσκησης της γονικής μέριμνας.

Συγκεκριμένα στο άρθρο 4 προβλέπεται ότι η σωματική βία σε βάρος ανηλίκων ως μέσον σωφρονισμού στο πλαίσιο της ανατροφής τους επιφέρει τις συνέπειες του άρθρου 1532 του Αστικού Κώδικα. Στην αιτιολογική έκθεση ως προς το συγκεκριμένο άρθρο αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Με τη ρύθμιση του άρθρου 4 καθίσταται σαφές ότι η σωματική τιμωρία σε βάρος τέκνων δεν περιλαμβάνεται στα επιτρεπτά μέτρα σωφρονισμού του άρθρου 1518 του Αστικού Κώδικα σύμφωνα άλλωστε και με τις σύγχρονες παιδαγωγικές απόψεις. Συνιστά περίπτωση κακής άσκησης της επιμέλειας και για το λόγο αυτόν επιφέρει την εφαρμογή του άρθρου 1532 του Αστικού Κώδικα. Σύμφωνα με το άρθρο αυτό, σε μια τέτοια περίπτωση, το δικαστήριο μπορεί να διατάξει οποιοδήποτε πρόσφορο μέτρο. Ως σωματική βία πρέπει να αντιμετωπίζεται κάθε πράξη επιβολής πόνου ή σωματικής δυσφορίας σε ανήλικο, με σκοπό το σωφρονισμό ή τον έλεγχο της συμπεριφοράς του».

Διαβάστε την αιτιολογική έκθεση του νομοσχεδίου εδώ (.pdf)

Εισαγγελική διάταξη εφαρμόζει το νέο νόμο για τη σωματική τιμωρία των παιδιών

http://somatikitimoria.gr/nomothesia.htm

Εκείνη την ώρα τηλέφωνο στο 1056 ή στην αστυνομία, να δεις πως θα της φύγει η μαγκιά της εν λόγω "κυρίας" (και της κάθε τέτοιας)

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

http://somatikitimoria.gr/nomothesia.htm

Εκείνη την ώρα τηλέφωνο στο 1056 ή στην αστυνομία, να δεις πως θα της φύγει η μαγκιά της εν λόγω "κυρίας" (και της κάθε τέτοιας)

ίσως να πιάσει ίσως και να μην. Είναι μια άγνωστη σε εμάς μάνα που δεν έχει την υποχρέωση να μας πεί ποιά είναι, άμα δεί τα σκούρα λογικά παίρνει το παιδί της και φεύγει (τότε ίσως θυμηθεί ότι είναι παιδί της).

Στην αστυνομία πχ αν πάρουμε τί θα πουμε αφού δεν έχουμε στοιχεία της? :confused:

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Τί τα ήθελε τα 2 παιδιά αφού δεν έχει όρεξη και υπομονή για να τα μεγαλώσειςςς

Πραγματικα κι εγω αυτο αναρωτιεμαι?

Δεν μπορω να διανοηθω οτι τα παιδακια μου θα γνωρισουν την αισθηση του σωματικου πονου, απο εμενα.

κορίτσια δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλό να επεμβαίνουν για μικρά πράγματα (μια σφαλιάρα πχ) οι κοινωνικές υπηρεσίες...

(δεν ενοω για κανονική κακοποίηση που στέλνει τα παιδιά νοσοκομείο)....

μερικές φορές τα πράγματα γίνονται ακραία (όχι στην ελλάδα στο εξωτερικό) και πέρνονται παιδιά από κανονικά σπίτια , τα οποία μετά "σαπίζουν" σε ιδρύματα (όπου και περισσότερο ξύλο τρώνε, και πολύ χειρότερη κοινωνικοψυχολογική ανάπτυξη έχουνε, και κοινωνικά στιγματισμένα είναι)

και τελικά τα παιδιά αντί να προστατευτούν , βλάπτονται ανεπανόρθωτα...

πρόσφατα διάβασα για μια κοπέλα (δεν θυμαμαι σε πια χώρα) που ανοίκε σε ακραίες δεξιές οργανώσεις (τύπου χρυσή αυγή, και λίγο χειρότερες), και ούσα έγκυος αντιμετώπιζε τον κύνδινο να της πάρουν το παιδί (παρόλο που πλέον δεν συμετύχε στις φασιστικές οργανώσεις, και που δεν είχε στο παρελθόν βλάψει παιδί)

η κατηγορία που αντιμετώπιζε ήταν ότι θα εμφησούσε στο παιδί φασιστικές απόψεις :shock:

για αυτό να μην είμαστε τόσο απόλυτοι ....

και να προτείνουμε να πέρνονται έτσι εύκολα παιδιά ...

Δεν διαφωνω, δεν εχεις αδικο σε αυτο που λες, αλλα καλο ειναι να γνωριζουν και οι... παραβατικοι γονεις οτι υπαρχουν ποινες που μπορουν να αντιμετωπισουν σε περιπτωση που συνεχισουν αυτην την συμπεριφορα.

Προς γνωση και συμμορφωση θα ελεγα εγω.

Εννοειτε δεν ειπαμε να της παρουν το παιδι...αλοιμονο η καθε μαμα οτι καλυτερο νομιζει για το παιδι της...δεν λεω μπορει να ναι η καλυτερη μαμα του κοσμου..:rolleyes::rolleyes:

Αλλα το να πεφτει το παιδακι και να ουρλιαζει και αυτη να τρωει αταραχη τον γυρο της χωρις ουτε να του ριξει ενα βλεμμα....ειναι απαραδεκτο και αδιαφορο...

Ποσο μαλλον αμεσως μετα να το χτυπησει επειδη δεν προσεξε και χτυπησε:oops::oops::rolleyes:

Δεν μιλαω για σφαλιαριτσα μιλαω για σφαλιαρα τοσο δυνατη που λες και ειχε μισος να βγαλει στο παιδι....:(:(

Για μενα αυτο ειναι βια δεν χρειαζεται να το στειλει στο νοσοκομειο για να π πως ειναι βια...

Επειδη εχω ζησει σωματικη βια μεσα στο σπιτι μου....σκεφτομαι πως για να γινονται τετοια σκηνικα εξω δεν θελω να σκεφτομαι τι γινεται μεσα στο σπιτι τους:(:(

bUfnp3.pngCxrzp3.png

Μεχρι να πεσει η σφαλιαρα δεν βλεπω κατι κακο

Και το δικο μου παιδι οταν πεφτει (δε μιλαμε να πεσει ασχημα )δεν δινω σημασια...την τσεκαρω με την ακρη του ματιου μου να σηκωθει

Και εννοειται μου την εχουν πει γι αυτο και μ εχουν κοιταξει πολυ στραβα:confused:

p7z6p3.pngsQqep3.png

εξάλλου, μπορεί να την πέτυχες σε μια κακή μέρα και στη χειρότερή της στιγμή. μπορεί σήμερα να το έχει μετανιώσει πικρά. ας μη βγάζουμε τόσο εύκολα συμπεράσματα για ανθρώπους και καταστάσεις που δε γνωρίζουμε.