Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,

Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 5 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 9 ΗΜΕΡΩΝ.

ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΕΓΚΥΟΣ.ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ . ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΕΡΑ.

line_flow_rose_beg_minie_time_1206158400_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gifdev117prs__.png

Διαφημίσεις

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!

Παρά το γεγονός ότι δεν γνωριζόμαστε, έχω χαρεί τοοοοόσο πολύ, που δεν λέγεται!

Μπράβο σας, και συγχαρητήρια!

Μη σκέφτεσαι τα δύσκολα, σκέψου μόνο τα θετικά. Θα είναι κοντά-κοντά και θα τα περάσετε μια και έξω!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΝΕΟ ΜΩΡΑΚΙ

Kαλημέρα κοπέλα μου, καλή βδομάδα και καλό μήνα!

Καταλαβαίνω πολύ καλά πώς νοιώθεις, γιατί πέρασα τα ίδια πριν από ένα χρόνο περίπου.

Όταν έμεινα έγκυος για 2η φορά, ο γιός μου ήταν περίπου 8 μηνών. Είχα πάθει σοκ... Δεν ήταν ότι δεν ήθελα 2ο παιδί. Σίγουρα κάποια στιγμή θα έκανα κι άλλο παιδάκι, αλλά υπολόγιζα σε μερικά χρόνια.

Μου έπεσε ο ουρανός στο κεφάλι...

Εκτός απ'το θέμα το ψυχολογικό ότι δεν ήμουν έτοιμη για 2ο, το θέμα το σωματικό (μόλις είχα επανέλθει απ'την 1η εγκυμοσύνη), ήταν ΚΑΙ το οικονομικό. Με το ένα τα φέρναμε πέρα δύσκολα, πώς θα αντέχαμε το 2ο; Είχαμε ήδη κόψει όλα τα περιττά έξοδα, τί άλλο να έκοβα;

Άσε, το πρώτο διάστημα είχαμε πολλά δράμματα...

Σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να το ρίξω (ντρέπομαι και μόνο που το λέω τώρα...). Το είχα γράψει εδώ στο forum (αν ψάξεις τα παλιά θέματα θα το βρεις, νομίζω το είχα ονομάσει "2η εγκυμοσύνη κοντά στην 1η" και όλες οι κοπέλες μου συμπαραστάθηκαν πολύ.

Μέχρι και στον γιατρό μου έκλεισα ραντεβού για να με δει και να κανονίσουμε ημερομηνία για έκτρωση. "Έπρεπε" να το ρίξω αλλά βαθιά μέσα μου είχα μια απέραντη αμφιβολία. Μέχρι που είδα στον υπέρηχο την κουκίδα και άκουσα την καρδούλα και όλα ξεκαθάρισαν μέσα μου.

Θα κρατούσα αυτό το μωρό και θα έκανα το σκ..ό μου παξιμάδι (που λέει πολύ σοφά ο λαός μας) για να τα βγάλω πέρα. Θα έκανα τα πάντα, αρκεί να κρατούσα στην αγκαλιά μου αυτό το πλασματάκι που πάλευε μέσα μου να ζήσει. Απ'τον υπέρηχο το είχα ήδη αγαπήσει.

Τώρα είμαι μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ χαζομαμά ενός γιού και μιας υπέροχης ΚΟΡΟΥΛΑΣ!!!

Δε μπορώ να διανοηθώ πώς σκεφτόμουν να ζήσω χωρίς αυτό το πλασματάκι που έχει κλέψει για 2η φορά την καρδιά μου!

Δεν πίστευα ότι θα μπορεί η καρδιά μου να δώσει κι άλλη αγάπη σε ένα ακόμα παιδί, όλη την είχε πάρει ο γιός μου.

Να όμως που η κόρη μου με έχει ξετρελάνει και ακόμα δεν πιστεύω ότι είμαι μαμά 2 παιδιών!!!

Μην αγχώνεσαι και όλα θα πάνε καλά! Να σκέφτεσαι ότι θα μεγαλώσουν μαζί και θα είναι σα δίδυμα. Σίγουρα θα είναι ζόρικα τα πράγματα για τα πρώτα 2-3 χρόνια, αλλά μετά θα δεις ότι όλα θα είναι πολύ καλύτερα!

Σου εύχομαι ολόψυχα όλα να πάνε καλά κοπέλα μου!!!

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

Διαφημίσεις

Καταλαβαινω το αγχος και την ανησυχια σου.Προφυλαξεις δεν περνατε αφου δεν ηθελες τοσο κοντα μια δευτερη εγκυμοσυνη;

εκτος απο το συναισθηματικο υπαρχει και το πρακτικο μερος για να παρεις μια αποφαση.Παρε την αποφαση αυτη που θα εχει το μικροτερο κοστος για εσενα.

Η γνωμη η δικη μου ειναι πως τα παιδια προγραμματιζονται,δεν ερχονται στα ξαφνικα γιατι ετσι δυσκολευομαστε και εμεις και αυτα μετα.

καλη δυναμη.

Καταλαβαινω το αγχος και την ανησυχια σου.Προφυλαξεις δεν περνατε αφου δεν ηθελες τοσο κοντα μια δευτερη εγκυμοσυνη;

εκτος απο το συναισθηματικο υπαρχει και το πρακτικο μερος για να παρεις μια αποφαση.Παρε την αποφαση αυτη που θα εχει το μικροτερο κοστος για εσενα.

Η γνωμη η δικη μου ειναι πως τα παιδια προγραμματιζονται,δεν ερχονται στα ξαφνικα γιατι ετσι δυσκολευομαστε και εμεις και αυτα μετα.

καλη δυναμη.

καλημέρα. ευχαριστω για την απαντηση σου, αλλα να σου εξηγησω.

την πρωτη μου κορη για να μπορεσω να μεινω εγκυος δεν περναμε προφυλαξεις για 2 χρονια και τωρα με 1 μηνα και εμεινα εγκυος. οποτε καταλαβαινεις. δεν ειναι οτι δεν το θελω. απλα με αγχωνει.

line_flow_rose_beg_minie_time_1206158400_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gifdev117prs__.png

Διαφημίσεις

κοριτσια ευχαριστω παρα πολυ για την συμπαρασταση. ελπιζω να με βοηθησετε να τα βγαλω περα με τα παιδια μου. δεν το σκεφτηκα καθολου να το ριξω. απο την αρχη ειπα οτι θα το κρατησω και οτι ειναι να περασω ας το περασω, αν και το εμαθα μεσα στο νοσοκομειο που ειχα την μικρη μου. το μονο που με σταναχωρει ειναι που στις 26/10 θα της κανουν υπερυχω και δεν θα μπορω να ειμαι μεσα να την κραταω.

christina24 συγχαρητήρια!!! σου εύχομαι με το καλό το νέο μωράκι σου!!!

και εγώ είμαι σε παρόμοια φάση, χτες έμαθα πως είμαι πάλι έγκυος, στην αρχή χάρηκα αλλά ταράχτηκα κιόλας, ήταν προγραμματισμένο μεν αλλά δεν περίμενα οτι θα τα καταφέρουμε με την πρώτη,

μετά από λίγες ώρες όμως το συνειδητοποίησα και τώρα είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη και εγώ και ο άντρας μου :lol: . Το ξέρω πως στην αρχή θα είναι δύσκολα αλλα μετά θα μεγαλώσουνε μαζί και αυτό είναι υπέροχο

Εύχομαι και στις 2 μας καλη εγκυμοσύνη :D

MLZ0p3.pngpZRYp3.png

christina24 συγχαρητήρια!!! σου εύχομαι με το καλό το νέο μωράκι σου!!!

και εγώ είμαι σε παρόμοια φάση, χτες έμαθα πως είμαι πάλι έγκυος, στην αρχή χάρηκα αλλά ταράχτηκα κιόλας, ήταν προγραμματισμένο μεν αλλά δεν περίμενα οτι θα τα καταφέρουμε με την πρώτη,

μετά από λίγες ώρες όμως το συνειδητοποίησα και τώρα είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη και εγώ και ο άντρας μου :lol: . Το ξέρω πως στην αρχή θα είναι δύσκολα αλλα μετά θα μεγαλώσουνε μαζί και αυτό είναι υπέροχο

Εύχομαι και στις 2 μας καλη εγκυμοσύνη :D

καλημερα, σου ευχομαι πραγματικα καλη εγκυμοσυνη και με το καλο.

δεν ξερω για σενα ευτυχως για μενα το θετικο ειναι οτι δεν δουλευω και εχω και πολυ βοηθεια απο τον αντρα μου. ευχομαι το ιδιο και εσυ.

Κορίτσια μου μην αγχωνεστε καθολου. Ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε τελεια και θα κρατατε τα μωρακια σας αγκαλιτσα σας ευτυχισμενες. Εξαλλου σκεφτειτε ποσο μεγαλη ειναι η αγκαλια της μανας! :lol:

Συγχαρητηρια!!!

Ευχομαι να πανε ολα καλα με την εγκυμοσυνη σου!

Να σου ζησει κ μικρη σου!!

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

Διαφημίσεις

Christina και Michaela συγχαρητήρια και στις δυο σας, εύχομαι εννέα υπέροχους μήνες και με το καλό να υποδεχτείτε τα μωράκια σας!!!

Είμαι και εγώ ολίγον ομοιοπαθούσα να το πω ... έμεινα έγκυος λίγο μετά αφού χρόνισε η μικρή μου, δεν ήταν προγραμματισμένο απλά πέτυχε ! Χαρήκαμε πάρα πολύ με τον άντρα μου, ταύτοχρονα όμως με έπιασε ένα σφίξιμο για το πως θα τα καταφέρουμε με δυο μωρά, πανικοβλήθηκα αρχικά στην ιδέα πως θα μα στε και πάλι φτου και από την αρχή... Βιώνοντας όμως μια δύσκολη εγκυμοσύνη συνειδητοποίησα πως προτεραιότητα έχει να γεννηθεί ένα υγιές μωρό και όλα τα άλα καλή θέληση να υπάρχει και βρίσκονται. Δυστυχώς ή ευτυχώς τα μωρά δεν έρχουνται όποτε ακριβώς τα προγραμματίζουμε για αυτό ας είμαστε θετικές και αισιόδοξες απέναντι στα μικρά μας θαυματάκια!!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις ευχές σας!!!!

christina24 εγώ δουλεύω αλλα ευτυχώς στο δημόσιο όποτε έχω καλές αδειες, για να φανταστείς δεν έχω γυρίσει ακόμα στη δουλεία και με το που γυρίσω με άδεια από το πρώτο

θα σταματήσω πάλι μετά από 4 μήνες για ένα χρόνο με άδεια για το δεύτερο οπότε είναι πολύ καλά, και επίσης και ο αντρας μου βοηθάει αρκετά.

Οπότε πιστεύω θα τα καταφέρουμε μια χαρά.

MLZ0p3.pngpZRYp3.png

και επίσης και ο αντρας μου βοηθάει αρκετά.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ.

ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ: ΚΑΙ ΕΜΠΛΕΞΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ ΜΟΝΗ ΟΣΥ ΘΑ ΤΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΙΠΕΙ ΚΙ ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΠΕΡΑ... ΣΤΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ ΔΕ, ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΞΥΠΝΑΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ

καλη δυναμη.

Τα παιδια ερχονται οταν θελει ο Θεος. Παλιο αλλα ισως και να ισχυει τελικα.

Ξερεις ποσα ζευγαρια το προγραμματιζουν για του χρονου πχ. και δεν τους καθεται με τιποτα?

Και μπορει να περασουν πολλααααααα χρονια για να ερθει?

'Η να τους ερθει "απρογραμματιστα" οταν δεν προγραμματιζουν πια και εχουν ξεαγχωθει!