Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΣΑΡΚΩΜΑ KAPOSI,ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ;

Recommended Posts

Καλησπερα.

Ο πατερας μου εχει διαγνωσθει με μια σπανια σχετικα ασθενεια,το σαρκωμα Kaposi.Tα ποδια του ειναι μελανα και τον τελευταιο καιρο εχουν πρηστει πολυ και τον πονανε υπερβολικα.

Εχει απευθυνθει στο νοσοκομειο Λοιμωδων στην Θεσσαλονικη.Θεραπειες δεν υπαρχουν που να εξαφανιζουν την ασθενεια,παρα μονο να την περιορισουν μπορουν.

Σκεφτομαστε να κατεβουμε Αθηνα,μηπως μαθουμε κατι παραπανω...

Αν καποιος γνωριζει κατι,αν εχει αναλογη εμπειρια,θα χρειαζομασταν την βοηθεια του..

Να στε ολοι καλα και πανω απο ολα,υγεια!

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Διαφημίσεις

http://www.hivaids.gr/syggrou/frame22/kaposi.html

Έυχομαι να γίνει γρήγορα καλά ο μπαμπάς σου.

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

gavrias σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!Να σαι καλα!

Τα εχω βρει κι εγω αυτα,εχω προσπαθησει να τα διαβασω, ειναι πολλα και πολυυυ ιατρικα αλλά προσπαθω...καθε μερα ψαχνω στο google.

Αν καποιος ξερει καποιον γιατρο,θα βοηθουσε ιδιαιτερα.

Ευχαριστω και παλι!

Διαφημίσεις

• 2 months later...

koita den 8elo na se axgoso oute na se tromokratiso. polles fores einai simptoma se atoma pou pasxoun apo HIV i exoun ton forea tou HIV. klinika oro8etika atoma ston io auto. kai pali sou leo den ksero tin katastasi tou patera sou kai to stadio gia na sou po kati parapano.oute eimai giatros. sou leo oti kaname stin farmakologia gia to sarkoma kaposi otan spoudaza.

να σου πω την αλήθεια το είχα πρωτοακούσει στην ταινία Φιλαδέλφεια με τον τομ χάνκς τον μπαντέρες και τον ντένζελ ουάσικτον και η ταινία αφορούσε το AIDS αλλα αυτό δεν σημαίνει και τίποτα.ο γιατρός που έχει δεν σας έχει ενημερώσει για το αν είναι κολλητικό,αν θα πρέπει να κάνει συγκεκριμένη διατροφή κτλ;αν όχι τότε πριν ταλαιπωρηθήτε τσάμπα πάρτε και καμια άλλη γνώμη.ελπίζω να πάνε όλα καλά

Ευγενία10/08/2007 Χριστιάννα 11/06/2011

Κοριτσια σας ευχαριστω για τις απαντησεις.

Τιτη εχεις το ονομα της αδερφης μου :D

Εχουν γινει ολες οι εξετασεις κι ο πατερας μου δεν ειναι φορεας του HIV,ανηκει σε εκεινη την κατηγορια των ατομων που εμφανιζουν το σαρκωμα Καποζι χωρις καποια εμφανη αιτια.Απο το Αυγουστο κανει ειδικη διατροφη,εχει δει καποια βελτιωση...

Στις 12-12 εχει ραντεβου στο Λοιμωδων,Α Συγγρος, στην Αθηνα.Να δουμε τι θα του πουνε κι εκει.

Ευχαριστω παντως!

καλημέρα.

Θα σου έλεγα να δείτε τον Πετρίδη στο Συγγρός, αλλά γνώμη μου είναι να ζητήσετε την συμβουλή και ενός ρευματολόγου.

ΚΑλή ανάρρωση εύχομαι,