Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Χαρίζω μαρτυρικά

little

Recommended Posts

Πέρυσι βαπτίσαμε τον μικρό μας και μας περίσσεψαν 3 κουτάκια μαρτυρικά. Τα κρατάω τόσο καιρό, αλλά σκονίζονται και είναι κρίμα να τα πετάξω. Οπότε τα χαρίζω σε όποια κοπέλα τα χρειάζεται.

Είναι κάπου 120-140, είναι πολύ απλά. Ενα "ασημένιο" σταυρουδάκι πάνω σε εναν λευκό φιόγκο. Αν ενδιαφέρεται καμια κοπέλα να βάλω φωτογραφία. Μένω βύρωνα.

Διαφημίσεις

Πέρυσι βαπτίσαμε τον μικρό μας και μας περίσσεψαν 3 κουτάκια μαρτυρικά. Τα κρατάω τόσο καιρό, αλλά σκονίζονται και είναι κρίμα να τα πετάξω. Οπότε τα χαρίζω σε όποια κοπέλα τα χρειάζεται.

Είναι κάπου 120-140, είναι πολύ απλά. Ενα "ασημένιο" σταυρουδάκι πάνω σε εναν λευκό φιόγκο. Αν ενδιαφέρεται καμια κοπέλα να βάλω φωτογραφία. Μένω βύρωνα.

Καλησπέρα. Θα τα ήθελα πολυ τα μαρτυρικα σου. Μηπως θα μπορούσες όμως να μου τα ΣΤΕΙΛΕΙΣ και να πληρώσω Εγώ φυσικά τα μεταφορικά;;; Ειμαι απο την Παρο γι Αυτό. Επίσης θα ήθελα να σου στείλω και γω κάτι για το μικρουλι σου. Ότι Έχει ανάγκη. Ένα ρουχαλακι, κάτι... Για το Καλο που λένε. Επίσης, επειδή ποτε δεν Ξέρεις, Μηπως θα μπορούσες να μου πεις και τη διεύθυνση του μαγαζιού που τα πήρες;; Αν σε κουραζω, δωσε τα σε κάποια άλλη κοπέλα. Ευχαριστώ προκαταβολικά Ότι κ αν αποφασίσεις.

Διαφημίσεις