Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Χθες είπαμε να παραγγείλουμε πίτσα απο το εν λόγω κατάστημα. Έψαξα στο internet στο site τους να δω τι θα πάρουμε και πόσο θα στοιχίσει. Όταν μου είπαν το σύνολο της παραγγελίας ,διαπίστωσα πως οι τιμές ήταν διαφορετικές απο τις τιμές στο site τους και φυσικά προς τα πάνω. Όταν διαμαρτυρήθηκα στην υπάλληλο μου είπε πως οι τιμές αυτές στο δίκτυο είναι για Αθήνα. Θύμωσα μια και η εταιρία είναι μια, με κοινό πανελλαδικό τηλέφωνο κλίσης, είναι δυνατόν οι τιμές να διαφοροποιούνται ανα περιοχή και η επίσημη ιστοσελίδα να αναφέρεται να μη λεει κάτι; Τι είναι αυτό; Μήπως και στους Αθηναίους λένε πως οι τιμές είναι για Θεσσαλονικη;;; Δηλαδή τα Goodys έχουν σε κάθε πόλη διαφορετικές τιμές! Και αν θέλουν να βάλουν διαφορετική τιμή γιατί δε σε βάζουν να επιλέξεις πόλη; Εχω βαρεθεί!

Διαφημίσεις

Ειναι απαισιοι...Πριν 2 χρονια 2 πιτσες(κανονικες)1σαλατα του σεφ 1 μεριδα σκορδοψωμα..1 μεριδα πατατες..συνολο 56ευρω...Ειχαμε παθει σοκ με τον μπαμπα μου οταν πληρωσαμε και μετα χαζογελουσαμε για μια βδομαδα και λεγαμε μα 56 ευρω??:shock::shock::oops:...

Το εχουν παρακανει πια....

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Ειναι απαισιοι...Πριν 2 χρονια 2 πιτσες(κανονικες)1σαλατα του σεφ 1 μεριδα σκορδοψωμα..1 μεριδα πατατες..συνολο 56ευρω...Ειχαμε παθει σοκ με τον μπαμπα μου οταν πληρωσαμε και μετα χαζογελουσαμε για μια βδομαδα και λεγαμε μα 56 ευρω??:shock::shock::oops:...

Το εχουν παρακανει πια....

οριστε????μηπως εκαναν καποιο λαθος με τη χρεωση?ειδες την αποδειξη?μου φαινεται κουφο 56 ευρω γιαυτα..:confused:

Συνήθως ο κατάλογος ισχύει πανελλαδικά.Και εμείς που παίρνουμε καμιά φορά από pizza-hut το ίδιο πληρώνουμε με κάποιον που παραγγέλνει από την Πάτρα.Αυτό είναι εντελώς χαζό από την στιγμή που έχουν τιμοκατάλογο στο ιντερνετ.Δεν θα πληρωνα παραπάνω..οσα τα είχα υπολογίσει και ας μου έστελναν την αστυνομία.

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

Στην Πολη μας η Πιτσα Ρομα ειναι απο τις χειροτερες πισταριες!Ολοι την λεμε Πιτσα Βρωμα!

Πριν χρονια,στο παρτυ γενεθλιων μου,ειχα παραγγείλει παρα πολλες πιτσες και σε καποια απο αυτες βρεθηκε μια βελονα στο ζυμαρι.Ξεφτιλιστικα και στους φιλους μου!!!Τουλαχιστον ειμαστε παρωντα 20 ατομα και εχω και μαρτυρες.

Τους πηρα τηλ λοιπον και τους ειπα το συμβαν και μου απαντησαν οτι αποκλειεται να εχει γινει ενα τοσο τραγικο λαθος απο την μερια τους,αφου δεν χρησιμοποιουν βελονες(λογικο!),ελα ομως που επεμεναν οτι προφανως καποιος καλεσμενος μου ή την εβαλε για πλακα ή πηγε να μπαλωσει κατι και του επεσε επανω στην πιτσα!Ντοιγνκ!!!Κεραμιδα !!!!

Αντε τωρα,να βγαλεις ακρη!!Η βελονα εντωμεταξυ ειχε "ροδαλισει" απο το ψησιμο!!!

Διαφημίσεις

οριστε????μηπως εκαναν καποιο λαθος με τη χρεωση?ειδες την αποδειξη?μου φαινεται κουφο 56 ευρω γιαυτα..:confused:

Kαι εμεις αρχικα αυτο νομιζαμε......εκεινη την ωρα κολλησαμε και δεν ειπαμε τιποτα αλλα ειχε αποδειξη και οι χρεωσεις ηταν απιστευτες....δεν θυμαμαι ολες τις χρεωσεις θυμαμαι μονο πως το σκορδοψωμο ειχε 10:shock::shock: ευρω και οι πατατες 7:shock::shock::shock:

Δηλαδη ελεος ψωμι ειναι....εννοειτε πως απο τοτε δεν ειχαμε ξαναπαραγγειλει ποτε και ουτε προκειτε....

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Ναι ήταν ακριβοι, λίγο σαν κάπως τώρα να χαμήλωσαν τις τιμές όμως δεν είναι λογικό να έχουν on line τιμοκαταλογο και να σουλένε ιστορίες και πως συμβαίνει ρε παιδιά πάντα η χρέωση να είναι προς τα πάνω ΠΑΝΤΑ!