Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΕΣ???

Recommended Posts

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΕΙΜΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΤΣΙ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ. ΟΠΟΤΕ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΟΜΑΛΑ, ΕΙΜΑΙ ΗΡΕΜΗ, ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΤΡΕΛΛΗ ΧΑΡΑ, ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ Κ.Τ.Λ. ΑΥΤΗ Η ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ. ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΑΠΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ: ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ 2 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΩ ΝΑΥΤΙΑ? ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΠΛΕΟΝ? ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΜΒΡΥΑΚΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ? Κ.Τ.Λ, Κ.Τ.Λ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΡΑΩ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΩΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ...

ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ, ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ 11. ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΥΗΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ, ΝΑΙ, ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ, ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΓΧΩΔΗΣ (ΑΝ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΗΡΕΜΗ).

ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ? ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ, ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ?

Διαφημίσεις

εάν και σε άλλες καταστάσεις στην ζωή σου που ήταν σημαντικές ένιωθες έτσι τότε εξηγείται και έτσι.

αλλιώς είναι οι ορμόνες.

προσπάθησε να εξωτερικεύσεις τις αγωνίες σου, είτε συζητώντας τις με το σύντροφό σου ή φίλη σου, και προσέθεσε κιόλας ένα ωραίο σημειωματάριο, με λευκές σελίδες, στο οποίο να γράφεις τους χειρότερούς σου φόβους, αυτό θα σε βοηθήσει να απαλάσσεσαι απο αυτούς όταν συμβαίνουν και ίσως να τους δείς και πιό χαλαρά.

Νομίζω κάθε άνθρωπος που δίνει μεγάλη αξία σε κάτι, και ίσως στο παρελθόν έχει βρεθεί σε καταστάσεις όπου το έχασε, ή βρέθηκε κοντά στο να το χάσει, είναι πάρα πολύ φυσιολογικό να έχει ανησυχίες ίσως και πολύ πιό έμμονες σε σχέση με άλλες μητέρες.

όμως αν διαβάσεις κιόλας ένα τόπικ που υπάρχει έχουν γράψει οι γονείς που έχουν παιδιά, τους χειρότερούς τους φόβους...

δεν θυμάμαι που είναι όμως!! εκεί να δείς πάντως :D

το σημειωματάριο πάντως κάνε το οπωσδήποτε εάν δεν ξέρεις τι άλλο να κάνεις εκτός απο το να μιλάς σε φίλους. !

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΝΤΩΣ ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ.

ΕΠΙΣΗΣ Η ΝΥΦΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗΣ (ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ 2 ΠΑΙΔΑΚΙΑ!). ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ ΠΡΙΝ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΕ ΜΕΝΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ. ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΒΟΗΘΑΕΙ. ΚΑΙ ΣΕ ΦΙΛΕΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΦΟΒΟΥΣ , ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΙ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΑΛΛΟΝ.

Ariadnh kalh mou pooooooooooooso se niotho !!! Ki ego an me deis, fainomai ena hremotato, psyxraimotato kai logikotato on !!! (metriofrosynh)... Mesa mou omos eimai monimos ena rakos... AGXOS ! AGXOS ! KAI AGXOS !!! Agxonomai gia ta panta, xoris logo ! Ola ayta pou les kai aaaaaaaaaalla tosa pou dhmiourgei to myalo mou !

Dystyxos oso kai na prospatho na diathrhso thn hremia mou, den ta kataferno !!!

Den einai omos kalo ayto giati thn souita sto Dafni thn exoume sigourh !!!

Filia

Διαφημίσεις

Ψυχραιμία και στις δυο κορίτσια! Αριάδνη κι εγώ κατά καιρούς φρίκαρα στην εγκυμοσύνη! Εφταιγαν βέβαια και οι γιατροί που με άγχωναν δίχως λόγο! Πάντως να θυμάσαι ότι η ψυχολογία σου επηρεάζει και το ζουζουνάκι σου! Προσπάθησε λοιπόν να είσαι ηρεμη και μην βαζεις τα χειρότερα στο μυαλό σου! Επίσης όπως λέει και η Μαρία βοηθάει να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου! Κι εμάς μπορείς να μας ζαλίζεις όσο θελεις! :wink::D

Ήρθες και έγινες το νόημα της ζωής μου...

ssisi, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ! ΓΕΝΙΚΑ, ΗΡΕΜΗ ΕΙΜΑΙ. ΜΑΛΛΙΣΤΑ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ. ΟΠΟΤΕ ΧΑΛΑΡΩΝΩ ΣΠΙΤΙ, ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ- ΒΟΛΤΙΤΣΑ- ΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΡΙΧΝΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΥΠΝΟΥΣ. ΑΠΛΑ, ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΠΙΔΙΩΚΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ, ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΠΕΦΤΩ ΠΑΝΩ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ LINΚS ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΑΝΑΣΦΑΛΗΣ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΘΥΡΕΟΕΙΔΗΤΙΔΑ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΜΕΝΩ ΕΓΚΥΟΣ . Ο ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΕΞΑΡΧΗΣ:"ΜΟΛΙΣ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ , ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΜΕΝΑ'. ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑ ΔΙΜΗΝΟ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ. ΣΕ ΞΕΝΑ SITES ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΠΕΙΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΑ. ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΓΙΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ (TSH, FREE T3, FREE T4) KAI ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ.

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ: ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΜΟΥ ΑΓΧΩΔΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΙ 2-3 ΑΙΤΙΟΥΛΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ. ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ???

:roll::roll::roll::roll:

Χμμμ.....για το αν εισαι υπερβολική δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος να απαντήσει γιατί και απο τότε που γεννήθηκε το μωράκι μου κι εγώ είμαι συνέχεια στο ψάξιμο και κάθε σύμπτωμα που έχει ζαλίζω τον άντρα μου... :lol:

Πάντως προσπάθησε να είσαι όσο πιο χαλαρή μπορείς.... :)

Διαφημίσεις

Καλά δεν το συζητώ... είμαι από αυτές που δε μπορούν να σου πούνε και πολλά.. είμαι η πηγή του άγχους! :lol:

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

ssisi, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ! ΓΕΝΙΚΑ, ΗΡΕΜΗ ΕΙΜΑΙ. ΜΑΛΛΙΣΤΑ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ. ΟΠΟΤΕ ΧΑΛΑΡΩΝΩ ΣΠΙΤΙ, ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ- ΒΟΛΤΙΤΣΑ- ΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΡΙΧΝΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΥΠΝΟΥΣ. ΑΠΛΑ, ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΠΙΔΙΩΚΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ, ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΠΕΦΤΩ ΠΑΝΩ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ LINΚS ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΑΝΑΣΦΑΛΗΣ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΘΥΡΕΟΕΙΔΗΤΙΔΑ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΜΕΝΩ ΕΓΚΥΟΣ . Ο ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΕΞΑΡΧΗΣ:"ΜΟΛΙΣ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ , ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΜΕΝΑ'. ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑ ΔΙΜΗΝΟ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ. ΣΕ ΞΕΝΑ SITES ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΠΕΙΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΑ. ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΓΙΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ (TSH, FREE T3, FREE T4) KAI ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ.

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ: ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΜΟΥ ΑΓΧΩΔΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΙ 2-3 ΑΙΤΙΟΥΛΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ. ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ???

Υπερβολική δεν είσαι αλλά προσπάθησε όσο το δυνατόν να μην προκαταβάλλεσαι και να μην επιρρεάζεσαι από ότι διαβάζεις. Καλό είναι να ενημερώνεσαι τουλάχιστον για τις παθήσεις που έχεις κάποια σχέση όπως ο θυροειδής αλλά μη σου γίνεται έμμονη ιδέα.

Προσωπικά θαυμάζω τις κοπέλες που ζουν την εγκυμοσύνη τους και τη γέννα σαν το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο (που έτσι θα έπρεπε να είναι) χωρίς προβληματισμούς και πολλή άγνοια.

Δεν επικροτώ την άγνοια γιατί ο κόσμος μας δεν είναι και τόσο αγνός όσον αφορά την αντιμετώπιση από γιατρούς κλπ.κλπ. αλλά όταν για κάποιο λόγο υπάρχει, υπάρχει και ηρεμία.

Η μεγαλύτερή μου φαντασίωση ήταν και παραμένη η αθωότητα της εγκυμοσύνης και της μητρότητας. Η αθωότητα που ανακαλύπτεις ότι είσαι έγκυος, που σιγά-σιγά αρχίζει το σώμα να αλλάζει και η νέα ζωή να δίνει τα σημάδια της, μέχρι τη γέννα και τα πρωτόγνωρα συναισθήματα για την ψυχούλα που βγαίνει από μέσα σου. Δυστυχώς αυτά τα όνειρα δεν τα έζησα γιατί παλέψαμε 3 χρόνια με την υπογονιμότητα και τις άχαρες διαδικασίες εξωσωματικών, τις διαφορετικές γνώμες των γιατρών και τα αρνητικά αποτελέσματα που μας τσάκιζαν, κάτι που μας έκανε να ψαχτούμε και μόνοι μας για να έχουμε και έναν έλεγχο της κατάστασης. Βέβαια εκ των υστέρων το αποτέλεσμα μετράει και είμαστε ευτυχισμένοι γι'αυτό.

Προσωπικά πέρασα την πρώτη μου εγκυμοσύνη μέσα στο άγχος μέχρι την τελευταία ημέρα, έχοντας διαβάσει και ενημερωθεί για τα πάντα. Κάθε μέρα που περνούσε το μυαλό μου ήταν στο τί πιθανότητες υπάρχουν για αποβολή, τί πιθανότητες για τρισωμίες, τί πιθανότητες για οτιδήποτε. Κατέστρεψα ίσως την μοναδική περίοδο της ζωή μου που θα έπρεπε να είναι μέσα στα όνειρα για τη μικρή πριγκίπισσα που ερχόταν. Προσπαθώ και δεν το κάνω το λάθος αυτό στην τωρινή μου εγκυμοσύνη. Ίσως επειδή όλα πήγαν καλά και στην πρώτη να είμαι πιο ήσυχη τώρα, δεν ξέρω.

Αφήνομαι όσο μπορώ.

Η μοναδική συμβουλή που μπορώ να σου δώσω, είναι όταν πάει να σε καταβάλλει το άγχος, προσπάθησε να σκέφτεσαι εκείνο το πιτσιρδέλι που σε λίγο θα γεμίσει το σπίτι σας με τις φωνές του και τις αγαπουλιές του. Κάνε όνειρα. Όσο περισσότερα μπορείς. Ζήσε την εγκυμοσύνη γιατί είναι μοναδική. Εύχομαι τα καλύτερα!

ΑΚΡΙΒΩΣ, DAKAT, ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ. ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ Η ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΠΑΛΙΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΖΟΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ. ΟΥΤΕ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟΣΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΧΟΙ.

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΑΛΕΥΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ ΟΤΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΕΤΥΧΕΙ. ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΒΙΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. ΑΝΟΜΙΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΕΠΙ 9 ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΑ ΧΑΛΑΡΟΣ, ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΤΑΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΣΑΤΙΖΕΤΑΙ? ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΑ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΡΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΕΣ ΦΟΒΙΕΣ, ΤΑΧΥΠΑΛΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ. ΔΗΛΑΔΗ, ΝΑΙ ΜΕΝ ΘΑΥΜΑΖΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΛΛΑ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΘΩΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΥΘΟΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ'ΧΕΙ... ΘΕΛΩ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΤΗΝ 2. ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. :)

XgCcp3.png

(ΑΥΤΟ ΤΟ TICKER ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΩ...)

Αριάδνη το ticker θα το βάλεις στο προφίλ σου στην υπογραφή και θα ενεργοποιήσεις δίπλα αντίστοιχα το html ή το bbcode

ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΘΥΡΕΟΕΙΔΗΤΙΔΑ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΜΕΝΩ ΕΓΚΥΟΣ . Ο ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΕΞΑΡΧΗΣ:"ΜΟΛΙΣ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ , ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΜΕΝΑ'. ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑ ΔΙΜΗΝΟ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ. ΣΕ ΞΕΝΑ SITES ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΠΕΙΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΑ. ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΓΙΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ (TSH, FREE T3, FREE T4) KAI ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ.

Εγω ανακαλυψα οτι ειχα υποθυροειδισμο με τις εξετασεις που εκανα μολις εμεινα εγκυος :shock::shock: Δεν το ηξερα γιατι δεν ειχα κανει ποτε αυτη την εξεταση.Φυσικα πηγαν ολα καλα οποτε μην ανησυχεις καθολου!Παιρνω το χαπακι μου καθε μερα και ολα καλα.Για αυτο με ειχαν διαβεβαιωσει βεβαια και ο γυναικολογος και ο ενδοκρινολογος,οτι δηλαδη αφου το ξερουμε δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα.Το προβλημα θα ητνα αν δεν το ξεραμε...

bxBwp2.png EgDTp2.png

Διαφημίσεις

ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΘΥΡΕΟΕΙΔΗΤΙΔΑ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΜΕΝΩ ΕΓΚΥΟΣ . Ο ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΕΞΑΡΧΗΣ:"ΜΟΛΙΣ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ , ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΜΕΝΑ'. ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑ ΔΙΜΗΝΟ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ. ΣΕ ΞΕΝΑ SITES ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΠΕΙΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΑ. ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΓΙΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ (TSH, FREE T3, FREE T4) KAI ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ.

Εγω ανακαλυψα οτι ειχα υποθυροειδισμο με τις εξετασεις που εκανα μολις εμεινα εγκυος :shock::shock: Δεν το ηξερα γιατι δεν ειχα κανει ποτε αυτη την εξεταση.Φυσικα πηγαν ολα καλα οποτε μην ανησυχεις καθολου!Παιρνω το χαπακι μου καθε μερα και ολα καλα.Για αυτο με ειχαν διαβεβαιωσει βεβαια και ο γυναικολογος και ο ενδοκρινολογος,οτι δηλαδη αφου το ξερουμε δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα.Το προβλημα θα ητνα αν δεν το ξεραμε...

υποθυρεοειδισμό έχω και εγώ...δεν είναι τίποτα, απλά χρειάζεται κάποιες επαναλήψεις στις εξετάσεις του θυροειδούς ώστε να είναι ρυθμισμένος. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας!

Ιωακείμ το αγγελούδι μου!

Αριάδνη έτσι είμαι και εγώ.

Έχω τρελάνει τον γιατρό μου στα τηλέφωνα ο οποίος μου έχει διαβεβαιώσει ότι δεν θα με ξεχάσει ποτέ...

Και φυσικά έχω σπάσει και τα νεύρα του άντρα μου. Απορώ με αντέχει...

ΒΕΕΕΒΑΙΑ....ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ, ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΛΟΥΣΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΩΜΩΔΙΣΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ:" ΓΙΑΤΡΕ, ΤΗΛΕΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ"! ΒΕΒΑΙΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΛΥΝΕ.

Νομίζω πως είμαι η προσωποιήση του φόβου και του άγχους. Μόλις πάω στον γιατρό και για καμμιά εβδομάδα όλα είναι καλά. Μετά αρχίζουν οι αγωνίες μου Είναι καλά;; Μήπως κάτι έγινε που δεν το κατάλαβα και κάτι έχει πάθει;; Εντωμεταξύ δεν είχα αυτά τα ενοχλητικά συμπτώματα της εγκυμοσύνης παρά μόνο φουσκώματα και τηλεφωνούσα στο γιατρό και του έλεγα "δεν έχω καμμία ενόχληση" και γελούσε.

Τώρα την Παρασκευή πάω για την αυχενική και έχω μια αγωνία. :lol:

preg.png

gianna ΜΟΥ, ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ. (ΓΙΑ ΔΕΣ, ΕΝΩ ΕΓΩ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΑΝΕΤΗ!). ΛΟΙΠΟΝ, ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ: ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΠΟΝΟΥΣΕ, ΕΜΕΤΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ....ΜΙΑ ΞΕΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΧΕΙ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΧΘΕΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΚΙ ΕΣΥ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

!ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟ TICKER ΔΕΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ (ΓΙΑΤΙ???)