Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αναγκαστικη αδεια λογω εγκυμοσυνης

Recommended Posts

Εργαζομαι σε καταστημα ενδυσης και τυχαια 2 εκ των τριων πωλητριων ειμαστε εγκυουλες!!!!

η εργοδοτρια ζητησε να βαζουμε εναλαξ αδειες για να μπορεσει να προσλαβει ενα ακομα ατομο.

εγω ηξερα οτι ημερες ασθενειασ δικαιουμαστε μονο 30...σωστα?

αν βαζουμε εναλαξ αδειες ποσο θα περνουμε απο το ικα?

βρισκετε σωστο τη διαφορα να μας την πληρωνει το αφεντικο?

και με τα ενσημα τι θα γινεται????

Διαφημίσεις

Οταν λες αναγκαστικη αδεια τι εννοεις?

Να υπαρχει ο μη γενητο προλημα και να σου δωσει χαρτι ο γιατρος να μην πας στη δουλεια ή να παρεις 2 βδομαδες το καλοκαιρι τωρα και μετα η Καιτη (πχ)

Διαφημίσεις

Οι τρεις πρώτες μέρες του έτους δεν τις πληρώνεσαι. Τις υπόλοιπες 22 τις πληρώνεσαι και από το ικα κια απο τον εργοδότη. Επειτα όμως όλες τις πληρώνεσαι από το ικα και είναι τα μισά χρήματα και όταν το ικα το αποφασίσει. Νομίζω ότι δεν σε συμφέρει και τα ένσημα δεν τα παίρνεις από ενα σημείο και έπειτα. Η εργοδότρια σας σας το είπε για να μπορέσει να την πληρώνει αφού δεν πληρώνει εσάς αλλά ...

καλή εγκυμοσύνη!

Σημερα μιλησα με την εργοδοτρια ακομα μια φορα.

Ειχε το υφος της εργοδοτριας που την εκμεταλευτηκαμε μενοντας εγκυες και οι δυο πωλητριες μαζι.

Μου ζητησε ακομα μια φορα να βαζω αδειες καθε μηνα-Ακομα και 20 μερες αν μπορεις,μου ειπε και να δουλευω τις υπολοιπες δεκα.

Εγω ειμαι στην 8 εβδομαδα κυησης με ΠΗΤ 09/02/2012 και επειδη στις 22/06 ειχα αιμα ο γιατρος μου εγραψε 9 μερες αδεια,δλδ μεχρι και τις 30/06/12.

Τι λετε κοριτσια?αν βγαινω σε αδεια 20 μερες το μηνα με μισθο 587 ευρω μεικτα,τι θα περνω απο το ικα?

ειναι και ψυχολογικο το θεμα...μετα απο τοσες πιεσεις δε θελω να τους βλεπω...

υπαρχει περιπτωση με ποιο λιγα ενσημα να χασω τα επιδοματα μητροτητας και τοκετου?