Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ωριλάς στο ΠΑ.Γ.Ν.Ηρακλείου

Recommended Posts

Καλησπέρα σας! 'Εχω χρόνια αλλεργική ρινίτιδα κ αποφάσισα να επισκεφτώ στο ΠΑ.Γ.Ν.Η κάποιον ωριλά που μου σύστησε ο ωριλάς στο τοπικό νοσοκομείο που επισκέφτηκα, που μου είπε οτι ο συγκεκριμένος κάνει κάποια θεραπεία για το πρόβλημα μου, μήπως δω επιτέλους άσπρη μέρα και ανασάνω γιατί με τα αέριους και τις εισπνοές δε πάει παραπέρα...

Η ερώτηση μου είναι:

α) αν έχει κάνει κάποιος παρόμοια μακροχρόνια θεραπεία κ αν είδε αποτέλεσμα.

β) αν θα πρέπει να κλείσω ένα απλό πρωινό ραντεβού ή

γ) αν θα πρέπει να κλείσω απογευματινό ραντεβού που κοστίζει 60 ευρώ για καλύτερη αντιμετώπιση στο πρόβλημα μου.

Βέβαια το πρωινό ραντεβού δεν είναι ονομαστικό οπότε θα με δει όποιος γιατρός τύχει, πιστεύετε οτι θα κάνω δουλειά κ έτσι ωστε να μη χρειαστεί να πληρώσω; Επειδή το ΠΑ.Γ.Ν.Η για μένα είναι αρκετά μακριά (100χλμ) και δε με παίρνει να πηγαινοέρχομαι άδικα, θα ήταν πολύτιμη όποια εμπειρία-γνώμη ώστε ν'αποφασίσω τι να κάνω τελικά.

Διαφημίσεις

Με ενδιαφέρει και μένα το θέμα, αν και όχι στην Κρήτη.

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Με ενδιαφέρει και μένα το θέμα, αν και όχι στην Κρήτη.

Καλησπέρα. Τελικά ακολούθησα χτες μια θεραπεία που μου πρότεινε γνωστός (αντισυμβατικός) γιατρός κ φαίνεται οτι λειτουργεί.

Να πω οτι είμαι για χρόνια με μπουκωμένη μύτη, έχω σχεδόν χαμένη την όσφρηση, νοιώθω συνέχεια κουρασμένη κ κολλάω κάθε ίωση πιο πρώτη απ'τα παιδιά μου! Χρόνια αλλεργική ρινίτιδα είπαν οι ωριλάδες κ μέχρι τώρα αντιμετώπιζα με αεριους κ ναζονεξ προσωρινά τα συμπτώματα. Η λύση της ανοσοθεραπείας μου φαίνεται βουνό αν κ ήμουν έτοιμη να την ακολουθήσω.

Ο γιατρός λοιπόν που με συμβούλεψε, μου εξήγησε οτι μέσα στον οργανισμό μπαίνουν μικρόβια που τον ταλαιπωρούν κ χάνει την άμυνα του προσπαθόντας να τα καταπολεμίσει. Ενα λοιπόν απ'τα παρελκόμενα αυτού του πολέμου, είναι κ οι αλλεργίες. Μου εξήγησε οτι η ανοσοθεραπεία αντιμετωπίζει τα συμπτώματα αλλά οχι την αιτία. Η πρόταση του ήταν απλή: VERMOX χάπια, 1 ευρώ κάνει το κουτάκι το οποίο είναι αντιπαρασιτικό, όταν το ζήτησα στο φαρμακείο μου είπαν οτι είναι για σκουληκάκια. Μου φάνηκε παράξενη μέθοδος αλλά διαβάζοντας τις παρενέργιες, είδα οτι είναι ένα ήπιο φάρμακο κ σκέφτηκα οτι δεν έχω κάτι να χάσω δοκιμάζοντας. Η δοσολογία είναι 5mg ανα κιλό σωματικού βάρους με επανάληψη μετά απο 15 μέρες για να σκοτωθούν τυχόν αυγά που εκκολαφθούν.

Καταβρόχθισα λοιπόν χτες τα χαπάκια μου κ απο χτες βράδυ μπορώ να πω οτι η μύτη μου άνοιξε κ δεν είναι πια βουλωμένη, ΑΝΑΠΝΕΩ!

Ψάχνοντας βρήκα εδώ μέσα άλλη μια παρόμοια αντιμετώπιση με το ίδιο φάρμακο. Διαβάστε τι λένε οι κοπέλες σε αυτή τη σελίδα:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=67647&page=7

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=67647&page=38

'Εχω βάλει 2 σελίδες γιατί όταν είσαι συνδεδεμένο μέλος του forum η επίμαχη σελίδα με τη συζήτηση είναι στη σελίδα 7 ενώ όταν δεν είσαι συνδεμένος είναι στη σελίδα 38.

Ευχαριστώ!

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.