Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βιοφυσικο Προφιλ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ειναι το γνωστο ντοπλερ..γινεται 31-32 εβδομαδα...εγω το εκανα 32η..

ο γιατρος που το εκανα ηταν πολυ ψαχτιρης και της λεπτομερειας και κρατησε η εξεταση 1.15 ωρα...

βλεπεις τις αρτηριες κυριως του μωρου και τις δικιες σου,τον πλακουντα κτλ..αν ειναι καλα το μωρουλι ή αν δυσφορει στην κοιλιτσα..αν ειναι λουροδεμενο κτλ..

καλη επιτυχια καλη μου...

ήρθες στη ζωή μου και νιώθω να ζώ ξανά...

Εγω εκανα 2 φορες ντοπλερ, μια σε ιδιωτικο γιατρειο στις 31+3 εβδ. και μια στο νοσοκομειο στις 34+4 εβδ.αλλα και τις 2 φορες δεν κρατησε πολυ, κανενα τεταρτακι.

binvp2.png ZVLBp2.png

Πηρα μολις να κλεισω και μου ειπαν οτι η εξεταση ειναι σε 2 σταδια. Η πρωτη μπορει να διαρκεσει πολυ και η δευτερη ειναι ο υπερηχος Αρα δεν ειναι μονο doppler αλλα δεν μου εξηγησαν παραπανω. Εχει κανεις ιδεα?

Διαφημίσεις

• 2 years later...
και εγώ το ίδιο ήθελα να ρωτήσω, γιατί κρατά τόση ώρα η εξέταση. Εγώ θα την κάνω τη Δευτέρα!

Καλημέρα. Απ΄ότι θυμάμαι και στα 2 παιδιά μου, πρώτα μου έκαναν τον υπέρηχο (μέτρησαν τα πάντα, πλακούντα, καρδιές, πόδια, χέρια, αρτηρίες, κοιλιές, αν αιματώνεται καλά, αν τρέφεται, τελοσπάντων όλα) και μετά μου έβαλαν κάτι λουρίδες στην κοιλιά με αισθητήρες και μετρούσαν συσπάσεις μήτρας και κινήσεις μωρού (στο γιο μου, επειδή μάλλον κοιμόταν και δεν έκανε κινήσεις μου έδωσαν γλυκό να φάω και την ξαναέκανα).

• 2 weeks later...
Καλημέρα. Απ΄ότι θυμάμαι και στα 2 παιδιά μου, πρώτα μου έκαναν τον υπέρηχο (μέτρησαν τα πάντα, πλακούντα, καρδιές, πόδια, χέρια, αρτηρίες, κοιλιές, αν αιματώνεται καλά, αν τρέφεται, τελοσπάντων όλα) και μετά μου έβαλαν κάτι λουρίδες στην κοιλιά με αισθητήρες και μετρούσαν συσπάσεις μήτρας και κινήσεις μωρού (στο γιο μου, επειδή μάλλον κοιμόταν και δεν έκανε κινήσεις μου έδωσαν γλυκό να φάω και την ξαναέκανα).

αυτο για το βιοφυσικο προφιλ? το 2ο DOPPLER δηλαδη?