Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

εξωσωματικη- inohelp 0,45

Recommended Posts

καλημερα σε ολα τα κοριτσια...

σας παρακολουθω παρα πολυ καιρο...

σημερα αποφασισα να σας γραψω γιατι θελω την βοηθεια σας.

ειμαι 26 χρονων ειμαι απο ηρακλειο κρητης και εχω ενα κοριτσακι 2,5 ετων μετα απο μια ελευθερη επαφη με τον συζηγο μου οταν ειμασταν ακομα ζευγαρι..

πριν 1,5 χρονο αρχισαμε να προσπαθουμε για δευτερο..

αποτελεσμα:

1 αποβολη νοεμβριος του 2010

2 αποβολη μαιος του 2011

3 αποβολη αυγουστος του 2011

4 αποβολη μαρτιος του 2012.

ολες οι αποβολες εχουν γινει την 6 εβδομαδα οποτε δεν χρειαστηκα καν αποξεση...

μετα απο εξονυχιστικες εξετασεις και πολλα λεφτα εχουμε τα εξης ευρηματα... ομοζυγωτικη θρομβοφιλια στο mthrf, υψηλα αντιπυρινικα αντισωματα, υψηλα ανδρογονα και το κορυφαιο μεταθεση χρωμοσωματων του δικου μου καρυοτυπου η οποια μεταθεση προκαλει στο 80% των εμβρυων λυσεγκεφαλια η μικροκρανια εξου και η αποβολες σε τοσο μικρη εβδομαδα..

αποσασισαμε με τον συζηγο αφου θελουμε τοσο πολυ ενα δευτερο παιδακι να κανουμε εξωσωματικη τον μαιο με την χρηση του προεμφυτευτικου ελεγχου. το αποτελεσμα ηταν: 18 ωαρια, γονιμοποιηθηκαν τα 14, συνεχισαν μεχρι την πεμπτη ημερα τα 5, εκ των οποιων τα 3 ειναι αρρωστα και τα 2 ειναι καλα οπου καταψυχθηκαν και θα τα εμφυτευσουμε απο εβδομαδα που θα εχω καταλληλο ενδομητριο...

εχουμε εξαντληθει οικονομικα γιατι οπως καταλαβενετε τα φαρμακεια δεν δεχονται συνταγογραφησεις...

τα φαρμακα που θα παιρνω ειναι κορτιζονη, μετφορμινη, φυλλικο οξυ, σικλακουρ, utrogestan και ηπαρινες. και σιδηρο.

τωρα θα πρεπει να αγοραζω τις ηπαρινες οι οποιες κανουν 7 ευρω η μια και θα πρεπει να τις κανω μεχρι και 40 μερες μετα που θα γεννησω..

οποια κοπελα της εχουν περισσευσει inohelp 0,45 ας μου στειλει...

συγνωμη για το μεγαλο post ...

να ειστε ολες καλα και παντα να πιστευεται στο θαυμα.... (η κορη μου ειναι το 11% των ωαριων μου συμφωνα με το γενετιστη και επισης επιβιωσε χωρις ενεσεις θρομβοφιλιας)

Διαφημίσεις