Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Φόβος από κρίση νεύρων

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα!Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε πως επηρεάζουν τα νέυρα στην εγκυμοσύνη. Συγκεκριμένα σήμερα το πρωί έγινε κάτι με τον άντρα μου που μου ανέβασε το αίμα στο κεφάλι, ένιωσα να με διαπερνά ηλεκτρικό ρεύμα από τα νεύρα!Φοβάμαι μήπως αυτή η ένταση έκανε κακό στο μωρό μοου, είμαι στην 10η εβδομάδα, λέτε να σταμάτησε η καρδούλα του;Αυτό είναι το άγχος μου :cry:. Τις επόμενες στιγμές ένωσα ενοχλήσεις χαμηλά στην κοιλιά και τρέμω στην ιδέα ότι μια στιγμή τόσο έντονου θυμού μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα. Ξέρετε κάτι εσείς;Σε τι επηρεάζουν τα πολύ έντονα νεύρα και ο θυμός στην εγκυμοσύνη;

yTiOp3.png

nzfhp3.png

Διαφημίσεις

Τα έντονα νεύρα είναι στοιχεία της εγκυμοσύνης:-D:grin:! Ατιμες ορμόνες:rolleyes::rolleyes:. Μη στεναχωριέσαι, δεν παθαίνει κάτ το μωρό...το πολύ πολύ να βγεί και αυτό νευρικό και να μην σας αφήνει σε ησυχία8-)8-):cool:

Κορίτσια καλημέρα!Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε πως επηρεάζουν τα νέυρα στην εγκυμοσύνη. Συγκεκριμένα σήμερα το πρωί έγινε κάτι με τον άντρα μου που μου ανέβασε το αίμα στο κεφάλι, ένιωσα να με διαπερνά ηλεκτρικό ρεύμα από τα νεύρα!Φοβάμαι μήπως αυτή η ένταση έκανε κακό στο μωρό μοου, είμαι στην 10η εβδομάδα, λέτε να σταμάτησε η καρδούλα του;Αυτό είναι το άγχος μου :cry:. Τις επόμενες στιγμές ένωσα ενοχλήσεις χαμηλά στην κοιλιά και τρέμω στην ιδέα ότι μια στιγμή τόσο έντονου θυμού μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα. Ξέρετε κάτι εσείς;Σε τι επηρεάζουν τα πολύ έντονα νεύρα και ο θυμός στην εγκυμοσύνη;

kokko μου σε καταλαβαίνω απόλυτα αλλα καλά είναι να το ελέγξεις όσο μπορείς και να πεις στον άντρα σου να μη σε συγχύζει πολύ-πολύ... Πρέπει να είσαι ήρεμη, να μην ταράζεσαι και να είσαι χαρούμενη κι αισιόδοξη. Δεν λέω οτι θα πάθει κάτι το μωράκι σου, αλλα χτύπα ξύλο αν γίνει κάτι εκεί θα το ρίχνεις μετά και δε συμμαζεύεται. Γι'αυτό χαλάρωσε, η ζωή είναι ωραία! Ειδικά τώρα που περνάς την ωραιότερη φάση της ζωής σου και θα φέρεις στον κόσμο ένα αγγελούδι...!!!! Τα νεύρα δεν έχουν χώρο.... Περισσεύουν!!! Να είσαι καλά και να προσέχεις!:-);)

u0m1p3.png

χαχα αυτό είναι το θέμα συζήτησης που μου ταιριάζει γάντι. Έχω τέτοιες εκρήξεις νευρων δυστυχώς συνέχεια , αλλά όσο μπορώ προσπαθώ να τις καλμάρω. Έχω την αίσθηση ότι μειώνονται σε κάποια φάση μετά το πρώτο τρίμηνο (το εύχομαι). Προσπάθησε να είσαι όσο γίνεται πιο ήρεμη , γιατί το μωρό σου θα αρχίσει να αισθάνεται κι εκείνο αυτές τις διακυμάνσεις στη ψυχολογία σου.

αντε βρε μη σκέφτεσαι χαζά.... απλώς ότι αισθάνεσαι εσύ το αισθάνεται κ το μωράκι σου....κ εγώ έχω τέτοια ξεσπάσματα κ σε σημείο να μην μπορεί να με ηρεμήσει ο άντρας μου κ να φοβάται μη πάθει τίποτα το παιδί...απλώς θέλει ηρεμία-άλλο που δεν το κάνουμε....ορμόνες είναι, θα περάσουν.....

ntRCp3.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχα... αχ τι μου θύμισες! Ιδια θέματα έψαχνα και γω όταν ήμουν στη βδομάδα σου και πιο μετά μπορώ να σου πώ! Φαντάσου οτι στη δική μου περίπτωση ήταν διπλο το "κακό" γιατί δεφτάνει που είχα νεύρα και φοβόμουν μην πάθει κάτι από τα νεύρα,μου ανέβαινε καιτο ζάχαρο με τα νεύρα και φοβόμουν πιο πολύ ακόμη! Τώρα είμαι στην 33η και μου φαίνονται μακρυνές χαζομαρούλες που δε με άφησαν να χαρώ την εγκυμοσύνη μου! Το μωρό σου κατα πάσα πιθανότητα ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΕ, τουλάχιστον από τα νεύρα σου! Είναι οι ορμονες που μας κάνουν ευέξαπτες, και για να υπάρχει αυτό το σύμπτωμα σε όλες μας, σημαίνει οτι η φυση εχει προβλέψει να μην παθαίνουν τίποτε τα μωρά από τις εκρήξεις μας.

Απλά ειδοποίησε τον άντρα σου να προσπαθήσει να μην παίρνει τόσο τοις μετρητοίς μερικές κουβέντες που μπορεί να σου ξεφύγουν και να μετατρέψουν ένα απλό καβγαδάκι σε ματς, αλλά αντίθετα να κάνει λίγο την πάπια και να σου λέει "ναι". Όχι τίποτε άλλο, αλλά για να μην έχεις τύψεις οτι θα πάθει κάτι το μωρό σου, γιατί ό,τι και να σου λέμε εμεις τώρα, όλο και θα ανησυχείς.

Τελικά και να νομίζεις οτι δε θες παιδιά, ΘΕΛΕΙΣ απλά δεν το ξέρεις μέχρι να κάνεις... Δε σ' αλλάζω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ πιθηκάκι μου!!!!!

guqZp3.png

απο νευρα αλλο τιποτα ολες μας στην εγκυμοσυνη..εννοειται οτι δεν παθαινουν τιποτα τα μωρακια αλλιως ολα θα ειχαν προβλημα:P:p:p

εγω ημουνα τοσο ευαιξαπτη που ο αντρας μου θυμαμαι με εβλεπε και εστριβε μεσα στο σπιτι..χι χι:-D

H καθε εγκυμοσύνη νομίζω ότι είναι διαφορετική από την αλλη. εγω στην πρωτη είχα τρελα νευρα χωρις λόγο.Ορισμενες φορες εφτανα σε σημείο παραλογισμού. Και οταν ο άντρας μου δεν τσιμπαγε με αυτά που του ελεγα για να μην τσακωθούμε, εγω νευριαζα ακομη περισσότερο. Δεν με επιανες πουθενα. ΑΠντως ο μικρός μια χαρα βγήκε και οταν ηταν μωρο ήταν αρκετά ήρεμος.

τωρα παρολο που υπαρχει ηδη ενα παιδι και περισσότερη κουραση δεν εχω καθόλου νευρα. μαλλον σε κατασταση νιρβανας βρίσκομαι. ελπιζω να συνεχισω εστι.