Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΜΕ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

σας ευχαριστω κοριτσια... ναι αυτο γινεται σε καθε σεμιναριο που παρακολουθεις (διακοπη καρτας) αλλα τι να κανεις αφου δεν εχει δουλεια εστω αυτα.... μολης βγουν τα αποτελεσματα πειτε το κοριστια σας παρακαλω...εγω βεβαια κοιταω ανα δυο μερες αλλα δεν βλεπω κατι κ επειδη ειχαν περασει ηδη πολλες μερες ελεγα μην εχουν βγει κ δεν τα εβρισκα απλα,,,, θα κοιταω κ πιο εντατικα μετατις εκλογες....

Διαφημίσεις

Μόνο να προσέξετε αν δεν θέλετε να χάσετε την κάρτα ανεργίας γιατι σε αυτές τις περιπτώσεις την διακόπτουν.

αυτο ειναι νομος οταν παει καποιος σε προγραμμα καταρτησης σταματαει η καρτα ανεργιας...

• 2 weeks later...

ειδα τα αποτελεσματα κ δεν το πιστευω οτι μπηκα!!!χωρις μεσον οπως διαβασα πιο κατω.τις επιταγες γραφει απο 2-7.το προγραμμα στο φροντιστηριο ποτε το ξεκινας?μπορεις να μην πηγαινεις καθε μερα αλλα 3 φορες την εβδομαδα?εχω θεμα με την δουλεια του αντρα μου.3 παιδια κ κανεναν πλεον να μου τα κρατησει.οποια γνωριζει τη βοηθεια της παρακαλω!

Κορίτσια σήμερα που ρώτησα στον ΟΑΕΔ για το συγκεκριμένο σεμινάριο μου είπαν πως θα διαρκέσει ένα μήνα και το ποσό της επιδότησης θα είναι περίπου 500? ΑΛΛΑ σταματάει να μετράει ο χρόνος ανεργίας. Είμαι κι εγώ μέσα στους πίνακες αλλά δεν θα πάω γιατί δεν με συμφέρει.

Τα παιδιά μου... η ζωή μου!!!!

Κορίτσια σήμερα που ρώτησα στον ΟΑΕΔ για το συγκεκριμένο σεμινάριο μου είπαν πως θα διαρκέσει ένα μήνα και το ποσό της επιδότησης θα είναι περίπου 500? ΑΛΛΑ σταματάει να μετράει ο χρόνος ανεργίας. Είμαι κι εγώ μέσα στους πίνακες αλλά δεν θα πάω γιατί δεν με συμφέρει.

με την ληξη της καταρτησης θα βγαλεις καινουργια καρτα αλλα θα ισχυει με το χαρτι που εχεις οτι παρακολουθησες ενα προγραμμα του οαεδ ειναι ενα ατου κι αυτο... γιατι να μην το κανεις και χρηματα θα παρεις... και ενα χαρτι στο χερι ... για ενα μηνα που θα υπαρχει στο μητρωο του οαεδ κενο ? παλι θα μπορεις να παρεις βεβαιωση για την προηγουμενη ανεργια... τωρα κανε οτι πιστευεις .....

Διαφημίσεις

με την ληξη της καταρτησης θα βγαλεις καινουργια καρτα αλλα θα ισχυει με το χαρτι που εχεις οτι παρακολουθησες ενα προγραμμα του οαεδ ειναι ενα ατου κι αυτο... γιατι να μην το κανεις και χρηματα θα παρεις... και ενα χαρτι στο χερι ... για ενα μηνα που θα υπαρχει στο μητρωο του οαεδ κενο ? παλι θα μπορεις να παρεις βεβαιωση για την προηγουμενη ανεργια... τωρα κανε οτι πιστευεις .....

Σ΄ευχαριστώ πολυ που μπήκες στον κόπο να μου γράψεις αλλά ο υπάλληλος του ΟΑΕΔ μου είπε πως αν το χρονικό διάστημα που παρακολουθώ το σεμινάριο βγει κάποια προκύρηξη δεν θα μπορεί να μου δώσει βεβαίωση ανεργίας.

Τα παιδιά μου... η ζωή μου!!!!

μηπως ξερετε κοριτσια απο την ημερα που θα παρουμε την επιταγη ποσες μερες εχουμε για να την καταθεσουμε σε φροντιστηριο?σκεφτομαι στα μεσα του μηνα να παω να την παρω που θα ανανεωσω κ την καρτα

Γειά σας παιδιά

Ειμαι δικαιουχος της επιταγής κατάρτισης από το ηράκλειο κρήτης και ψάχνω να βρω ποιό ειναι το καλύτερο μέρος για να κάνω τα μαθήματα

Μήπως έχει κάποιος κάτι υπόψη του?

Και'γω μια απο τα ιδια,δεν θα παω ,γιατι δεν με συμφερει.

Το θεωρω κοροιδια να κανουν κατι τετοια,ωστε να σβηνουν απο τα μητρωα τους τους μακροχρονιους ανεργους,εχουν τον λογο τους βεβαια...

Θα επρεπε να ισχυει για ΟΛΟΥΣ τους ανεργους και οχι ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ για καποιους...δυστυχως...

Γλυκιές μου πεταλουδίτσες...

να ρωτησω κατι?εχει σημασια αν μετα μας βγαζουν καινουργια καρτα?ειμαι σχεδον 2 χρονια ανεργη.δηλαδη τι κερδιζω αν δεν παω στο προγραμμα?παιζει καποιο ρολο που θα ξεκιναει ξανα η ανεργια μετα την καταρτιση?

Διαφημίσεις

βεβαιωση ανεργιας με το προηγυμενο διαστημα μπορεις να παρεις κανονικα , θα εχεις και την καταρτηση και μετα την καινουργια καρτα φαινεται κανονικα η προηγουμενη ανεργια σου ...απλα το μονο μειον ειναι το θεμα ασφαλισης σου δηλαδη ανω των 29 θελει συνεχομενη ενα χρονο ανεργια....

βεβαιωση ανεργιας με το προηγυμενο διαστημα μπορεις να παρεις κανονικα , θα εχεις και την καταρτηση και μετα την καινουργια καρτα φαινεται κανονικα η προηγουμενη ανεργια σου ...απλα το μονο μειον ειναι το θεμα ασφαλισης σου δηλαδη ανω των 29 θελει συνεχομενη ενα χρονο ανεργια....

για την ασφαλεια του ικα λες?δλδ αν παρω το προγραμμα θα πρεπει να μπω στο βιβλιαριο του αντρα μου?τι γινεται ομως που εχω παιδι απο τον πρωτο μου γαμο και το ασφαλιζω εγω?ο πατερας του εφυγε για δουλεια στο εξωτερικο.ευχαριστω για την βοηθεια

για την ασφαλεια του ικα λες?δλδ αν παρω το προγραμμα θα πρεπει να μπω στο βιβλιαριο του αντρα μου?τι γινεται ομως που εχω παιδι απο τον πρωτο μου γαμο και το ασφαλιζω εγω?ο πατερας του εφυγε για δουλεια στο εξωτερικο.ευχαριστω για την βοηθεια

εαν σταματησεις λογω της καταρτησης αναγκαστικα μεν ξεκιναει καινουργια καρτα και ετσι η βεβαιωση για την ασφαλιση σου θα ξεκινησει απο την αρχη οποτε για καποιο διαστημα θα ειστε ανασφαλιστοι{ υπαρχουν και κομπινες οπως βλεπετε σ αυτο :(}

Μετα απο μια βολτα στα site των κεκ που είναι στο http://www.voucher.gov.gr το ποιό ενδιαφέρον είναι το http://www.mesogeiaki.gr . Εκτός από την κατάρτιση και τα 500? δίνουν δώρο ένα tablet και επιπλέον δωρεάν μαθήματα για tablet,facebook,ασφάλεια στο διαδίκτυο.

• 2 weeks later...
  • 1 year later...

Καλησπερα ...έχω μια δική μου μικρή επιχείριση-φροντιστήριο περίπου - και θέλω να μάθω αν δίνονται επιδοτήσεις για την πρόσληψη υπαλλήλου και ποιες είναι οι προυποθέσεις