Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Καμια προταση για ΣΚ;

Jean

Recommended Posts

Λεμε να αποδρασουμε το ΣΚ για καμια κοντινη εκδρομουλα κι εχουμε στερεψει απο ιδεες... Παντα παμε Ναυπλιο για κοντινη αποσταση αλλα το εχουμε ψιλοβαρεθει. Επειδη συνηθως παμε Χειμωνα ή εστω Ανοιξη δεν ξερουμε και καμια καλη παραλια εκει ή εστω διπλα στο Τολο... Θελουμε να μην ξεπερνα σε αποσταση τη μιαμιση αντε δυο ωρες και να μην εχει στροφες γιατι η μικρη ζαλιζεται. Να ειναι σε ξενοδοχειο, οχι ενοικιαζομενα, οχι με καραβι και να εχει θαλασσα καθαρη... Σας εβαλα δυσκολα; Για πετε...

Διαφημίσεις

Τί λέτε για Βίλια ή Πόρτο Γερμενό; Η θάλασσα είναι καλή και έχει νόημα να πας τώρα γιατί με την άναρχη δόμηση σε λίγα χρόνια θα έχει γίνει Λούτσα. Άσε που στα Βίλια έχει ωραία γίδα βραστή (όχι για τώρα, λίγο πιο μετά) και κολασμένα γλυκά

Διαφημίσεις

Προς το παρον ειπα να ψαξω για Ερετρεια...τι κακο ειν' αυτο; Διαθεσιμοτητα δωματιων μηδεν. Μαλλον τους κακοπεφτει που ειναι μονο για ΣΚ...

Αν δεν βρω θα συνεχισω για τις αλλες προτασεις. Thanks!

Όπου κι αν πάτε να περάσετε καλά jean :D

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Τη δικιά μου πρόταση άστην καλύτερα, γιατί τώρα σκέφτηκα ότι ο δρόμος έχει στροφές. Όμως και προς Ερέτρια πρέπει να έχει στροφές, σωστά; Ή αν πάτε με πλοίο τότε μας αλλάζεις ένα δεδομένο και εγώ θα σου έλεγα να πας Αίγινα. Είναι μεν με πλοίο αλλά είναι υπέροχη και κοντά.

Ή αν πάτε με πλοίο τότε μας αλλάζεις ένα δεδομένο και εγώ θα σου έλεγα να πας Αίγινα. Είναι μεν με πλοίο αλλά είναι υπέροχη και κοντά.

Πες με τρελη, πες με υπερβολικη πες με ζαβη αλλα εχω μια φοβια με τα καραβια σε σχεση παντα με το παιδι. Θελω να παταω στερια. Δεν ξερεις ποτε τι γινεται.

Gavrias thanks πουλακι μου!

Eμείς Jean την προτιμούσαμε την Ερέτρια για Σαβ/κο, είναι κοντά, καλή θάλασσα και καθόλου ταλαιπωρία..

Ενα ωραίο ξενοδοχείο που έχει δική του παραλία αλλά δεν ξέρω κατά ποσο είναι καθαρή η θάλασσα εκεί είναι το http://www.kalamakibeach.info/

Οταν είχαμε πάει εμείς εκεί μόνο στραβά γινόντουσαν, μέχρι και την τσάντα της Δημητρας είχα ξεχάσει να πάρω μαζί μου και τρέχαμε στη Κόρινθο για ψώνια..

Ναύπλιο, ωραία παραλία είναι ο Καραθώνας (πίσω απο το Παλαμήδι)

Το Ξυλόκαστρο ειναι επίσης ωραία λύση και υπάρχει και αυτό

http://www.alkyonhotel.gr στο Βραχάτι Κορινθιας

Καλά να περάσετε!

Διαφημίσεις

Εμείς λόγω της γέννησης της μικρής, δεν είχαμε κανονίσει τίποτα. Οι ζέστες όμως τον δεκαπενταύγουστο δεν παλευόντουσαν και φοβηθήκαμε μην φρικάρει ο μικρός κλεισμένος στο σπίτι με το A/C. Έτσι κανονίσαμε απόδραση σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα και συγκεκριμένα στη Χαλκίδα. Το ξενοδοχείο έχει πισίνα με θαλασσινό νερό το οποίο ανακυκλώνεται συνεχώς και έτσι μπορούσαμε να κάνουμε βουτιές εγώ με τον μικρό και να έχουμε και τη γυναίκα μου δίπλα με τη μπέμπα, στη σκιά. Το ξενοδοχείο λέγεται Πέλαγος και είναι 4 χλμ έξω από τη Χαλκίδα στην Παραλία του Αγ. Μηνά. Πληροφορίες http://www.hotelpelagos.gr.

Τσούζει λίγο αλλά αξίζει τον κόπο! Καλά να περάσετε!

aECcp2.png

3vQ5p2.png

Α ρε Michael τι μας εκανες; Πιο καταλληλο ξενοδοχειο δεν θα μπορουσες να προτεινεις. Το ειδα, ενθουσιαστηκα, η τιμη ηταν χαμηλοτερη απ' αυτην που ειχαμε υπολογισει για να ξοδεψουμε, η ιδεα της πισινας με το θαλασσινο νερο μου φανηκε σουπερ αλλα γμ την ατυχια μου, πηρα τηλεφωνο και ειναι επισης γεματοι. Ελεος δηλαδη! Τιποτα αυθορμητο δεν μπορουμε να κανουμε σ' αυτη τη χωρα; Αργησατε μου λεει :evil:

Παμ, μπηκα να δω για την παραλια της Καραθωνας κι επεσα πανω σε blog αγανακτισμενων ντοπιων που εγραφαν για την εγκληματική αμελεια των τοπικων παραγοντων, για σκουπιδια και κοκκινιλες απ' τα πολλα σαπια φυκια και προβληματιστηκα.

Το θεμα ειναι πως ο αντρας μου κολλησε τωρα με το πελαγος και μου λεει να παμε το μεθεπομενο ΣΚ (το προσεχες εχουμε βαφτιση) και μαλλον ετσι θα γινει αφου και σε 2 αλλα που κοιταξαμε ειναι γεματοι. Το αλλο που προεκυψε ειναι οτι ανελαβα 2 μαθητες που εμειναν μεταξεταστεοι και με πιεζουν να δουλεψω τωρα το ΣΚ γιατι την αλλη βδομαδα δινουν... Ναυαγησε το σχεδιο...Δεν πειραζει, ας ειναι. παντως ευχαριστω για τις ωραιες ιδεες. θα τα κρατησω στα υποψιν για Φθινοπωρινες αποδρασεις!

Τελικά βρε Jean εσύ άνοιξες το post εγώ αποφάσισα να φύγω Σαβ/κο! Πήρα 2 μέρες άδεια Παρασκευή και Δευτέρα και έτσι θα πάρω τη μαμά μου (που την είχα άγχος) και τα παιδάκια μου και θα πάμε Ερέτρια...

Το κακό είναι ότι και κει έχω αναμνήσεις, είχαμε πάει πέρυσι οι τελευταίες μας διακοπές όλοι μαζι....αλλά μου το ζητάει και η Αλκμήνη γιατί είχαμε περάσει πολύ όμορφα....Θα δείξει...έτσι και αλλιώς 11 χρόνια μαζί ειχαμε γυρίσει πολλά μέρη...

Καλά να περάσω!

Διαφημίσεις

Μαρακι μου καλα να περασετε!! Σε ποιο θα πας; Να μου πεις εντυπωσεις οταν γυρισεις γιατι το μεθεπομενο θα παω εγω! :wink:

Οσο για τις αναμνησεις... το ειπες μονη σου. Πολλα τα χρονια, αναμνησεις υπαρχουν παντου. Αλλα ξερεις κατι; Ειναι καλες αναμνησεις...οσο κι αν πονανε. Κοιτα να εισαι καλα, να το χαρουν και τα παιδια. Να μου τα φιλησεις.

Θα πάμε στο Eretria village http://www.eretriavillage.gr αλλά θα μείνω στο πιο οικονομικό στο holidays in Evia. Μέσα στο χώρο υπάρχουν 2 ξενοδοχεία, το πρώτο είναι σαφώς καλύτερο αλλά και στο δεύτερο απολαμβάνεις τα προνομια του πρώτου.

Jean εργάζομαι σε τουριστικό γραφείο και έτσι έχω τα conne μου..!!

:wink:

Η αλήθεια είναι ότι ο κύριος λόγος για το τετραήμερο ειναι η μαμά μου αλλά όπως λέει και η λαϊκή ρήση μαζί με τον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα. Εφαγε η καημένη όλο το καλοκαίρι μέσα, δεν έκανε ούτε ένα μπάνιο και τώρα τελευταία κλάταρε κρατώντας μου τρία παιδιά.

Το θέμα με μας ειναι που να πας...πολλά άτομα και χωρίς μεταφορικό μέσο.

Γι αυτό έκανα αυτή την επιλογή. Το ΚΤΕΛ έχει στάση έξω από το ξενοδοχείο και δεν χρειάζεται να μετακινηθείς για να πας για μπάνιο.

Η παραλία είναι μέσα στο ξενοδοχείο και η θάλασσα είναι πολύ ήρεμη εκεί. Το κακό είναι ότι δεν έχει ομπρέλες αλλά έχει δεντράκια.

Εχει παιδική χαρά για τα παιδιά αλλά είναι λιγο παλιά, τη δουλειά της όμως τη κάνει για να απασχολήσεις λίγο το παιδί

Έχει πισινες (μία με θαλασσινό νερό) και μία τεράστια με χλώριο και γεφυρούλες

Στο ξενοδοχείο έχεις πρωινό, μεσημεριανό, βραδυνό παγωτό το απόγευμα τα παιδιά, ένα ποτό το βράδυ (το γνωστό all inclusive). Εχει Mini club αλλά εγώ δεν την άφηνα την Αλκμήνη γιατί προτιμούσα να κάνει μπανιο στη θάλασσα από το να ζωγραφίζεi. Tο βράδυ έχει Mini disco και μαζεύονται τα πιτσιρίκια και χορεύουν και μετά διοργανώνουν παραστάσεις οι animateurs. Διοργανώνουν και τα πρωινά στη πισίνα aqua aerobic αλλά εγώ πέρυσι έκανα aerobic στη θάλασσα κυνηγώντας τα μικρα, ανεβάζοντας την Αλκμήνη στους ώμους, σκύβοντας στην άμμο και σκάβοντας να βρούμε νερό, περπατώντας να βρουμε κοχυλάκια και λόιπά και λοιπά.....

Πιστεύω ότι αυτή τη φορά θα ξεκουραστώ και γω περισσότερο και τα παιδιά θα είναι πιο ελευθερα να τρέξουν!

Jean μου επέστρεψα ξεκουραστη!

Λοιπόν περάσαμε πολύ όμορφα!! Το ξενοδοχείο ήταν γεμάτο και είχε πολλές οικογένεις με παιδιά (ήταν και το τελευταίο Παρασκεσαββ/κο πριν ανοίξουν τα σχολεία)

Διορθώσεις: Η παιδική χαρά είναι μία χαρά αλλά δεν προλάβαμε καν να πάμε....

Η θάλασσα υπέροχη, πολλη καλή θερμοκρασία και ήρεμη

Η μαμά μου το απόλαυσε και πρώτη φορά την είδα τόσο ενθουσιασμένη, τα παιδιά έτρεξαν, κολύμπησαν και η Δημητρούλα ξεψάρωσε :lol: