Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Χαμηλη χοριακη. SOS

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια. Ενω παρακολουθώ το forum πολύ καιρό, σήμερα αποφάσισα να γράψω.

'Εκανα εμβρυομεταφορά κρυοσηντηρημένων εμβρύων (2 έμβρυα 3 ημερών και 8 διαιρέσεων) στις 12/5 και στις 23/5 έκανα την πρώτη μου χοριακή η οποια βγηκε πολυ χαμηλα μόνο 18. Σήμερα, στις 25/5 την επανέλαβα και ανέβηκε στις 26 μονάδες.

Ο γιατρός απο το κέντρο μου είπε οτι παρόλο που δεν διπλασιαστηκε, ανέβηκε και είναι συγρατημενα αισιοδοξος. Θα κάνω μια τριτη χοριακη τη Δευτερα στις 28/5 και αναλογα με το αποτελεσμα θα αποφασισουν αν θα συνεχισω τα χαπια η αν θα τα κοψω ωστε να αδιαθετησω.

Τι πιστευετε?? Εχω καμια ελπιδα????

Διαφημίσεις

Συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα, εγώ πιστεύω όλα καλά θα πάνε, ο γιατρός σου που έχουν δεί πολλά τα μάτια του δε θα σου έλεγε ότι είναι αισιόδοξος αν δεν υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τα πράγματα να πάν καλά. Δεν μπορώ να βοηθήσω πολύ με τους αριθμούς γιατι πάντα είχα μηδενική χοριακή αλλά είμαι σίγουρη ότι θα σε συμβουλέψουν οι άλλες κοπέλες. Καλή επιτυχία!

31 χρονών

3 IVFs αρνητικές

Annela, συγχαρητηρια. Το θέμα σου επειδη το έχω αντιμετωπισει και γω έχει δυο όψεις: ή άργησε να γινει η εμφυτευση και θα παει καλά ή κάποια στιγμη θα σταματησει να αναπτυσσεται. Εμενα δυστυχως συνεβη το 2ο στις 7 εβδομαδες. Εσενα ας ελπισουμε ότι θα συμβει το 1ο. Παντως η χοριακη καθε δυο μερες πρέπει να υπερδιπλασιάζεται!!

Το ότι δεν υπερδιπαλσι'αστηκε μετα 2 μερες δεν ειναι καλο σημαδι. Τουλαχιστον όμως έγινε η εμφυτευση και ποτε δεν ξερεις!

Annela, συγχαρητηρια. Το θέμα σου επειδη το έχω αντιμετωπισει και γω έχει δυο όψεις: ή άργησε να γινει η εμφυτευση και θα παει καλά ή κάποια στιγμη θα σταματησει να αναπτυσσεται. Εμενα δυστυχως συνεβη το 2ο στις 7 εβδομαδες. Εσενα ας ελπισουμε ότι θα συμβει το 1ο. Παντως η χοριακη καθε δυο μερες πρέπει να υπερδιπλασιάζεται!!

Το ότι δεν υπερδιπαλσι'αστηκε μετα 2 μερες δεν ειναι καλο σημαδι. Τουλαχιστον όμως έγινε η εμφυτευση και ποτε δεν ξερεις!

Κι εσύ ξεκίνησες με χαμηλή χοριακή;

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ 3 ΜΗΝΩΝ

Nai ξεκινησα με 19 χοριακή την 9ημερα μετα τη χοριακη (με βλαστοκυστες) και ανέβαινε κανονικά, ειδαμε καρδιακη λειτουργια αλλά αποβληθηκε στις 7 βδομαδες. Ασχετα με μενα, υπαρχουν κοριτσια που ειχαν χαμηλές χοριακες και όμως γεννησαν μωρακι.

Διαφημίσεις

Emena anevike h xoriakh mou pige 67 apo 26 pou htan thn Paraskevi, o giatros tou kentrou omws htan arketa apaisiodoxos. Mou eipe oti kata th dikia tou empeiria malon den tha proxwrhsei ki oti einai dyskolo.

Meta pira ton kanoniko mou gynaikologo kai mou oti oti kanonika oi monades tha eprepe na eiani 400 kai 500 gia na peis oti exeis ena aisiodoxo apotelesma.

Emena enw mou fanike kalo pou yperdiplasiastike oi giatroi htan TROMERA apaisiodoxoi.