Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Καπετανιος Βασιλειος

Recommended Posts

κοριτσια γεια σας!μολις ηρθα στην παρεα σας και θα ηθελα να με βοηθησετε σε καποια θεματα!εγω και ο αντρας μου προσπαθουμε εδω και 2 χρονια για παιδακι και τελικα αποφασισα να παω στον κ.Καπετανιο στο locus medicus για να με βαλει σε μια σειρα εξετασεων για να δουμε τι συμβαινει!εαν καποια απο σας ειχε τον κ.Καπετανιο ας με βοηθησει με οτι πληροφοριες εχει για τον συγκεκριμενο γιατρο!σας ευχαριστω πολυ

Διαφημίσεις

Maria 31 ευχαριστω για την απαντηση σου αλλα επειδη οπως και ειπα πριν μολις μπηκα στην παρεα σας και δεν ξερω ακομα που πρεπει να κανω τις ερωτησεις μου!που ειναι τα ιατρικα θεματα και μαιευτηρες γιατι δεν το βρισκω!σε ευχαριστω πολυ

Δεν πειράζει θα τα μάθεις ολα.χρονο να έχεις και θα είσαι με τις ωρες εδώ μέσα.πατας πάνω αριστερά στη σελίδα forum και θα σου βγάλει όλες τις ενότητες.θα προχώρησεις αρκετα προς τα κάτω και θα δεις θέματα γενικού ενδιαφέροντος.εκει μέσα έχει υποενοτητες και υπάρχει Ιατρικά θέματα,διάγνωση,θεραπεία.πατας έκει και θα δεις γυναικολογοι-μαιευτηρες.ελπιζω να σε βοήθησα ότι ΑΛΛΟ θες ρωτά.

Διαφημίσεις

κοριτσια γεια σας!!!ειμαι καινουργια στην παρεα σας και θα ηθελα την βοηθεια σας!μηπως γνωριζει καποια τον κ.καπετανιο βασιλη?μου προτειναν τον συγκεκριμενο γυναικολογο και λεω να παω γιατι εδω και 2 χρονια προσπαθω με τον αντρα μου και ελεγα να παω σ'αυτον για να με βαλει σε μια σειρα εξετασεων!αμα γνωριζετε κατι help me!σας ευχαριστω παρα πολυ ολες!!!!