Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Κορίτσια ξέρει καμια σας πως μπορώ να βρω πένα για ενέσεις puregon??? Πήρα τα φιαλίδια αλλά το ΙΚΑ δεν χορηγεί την πένα... Καμιά ιδέα ???:cry:

Διαφημίσεις

Κορίτσια ξέρει καμια σας πως μπορώ να βρω πένα για ενέσεις puregon??? Πήρα τα φιαλίδια αλλά το ΙΚΑ δεν χορηγεί την πένα... Καμιά ιδέα ???:cry:

εμενα μου ειχαν δωσει απο το κεντρο μια δανεικια..δεν τους ρωτας μηπως εχουν...

Εγώ σήμερα, πήρα τις puregon από το εοπυ Θεσσαλονίκης, με ρώτησαν αν έχω pen, είπα όχι και μου έδωσαν.

HvAnp3.png

Εμένα μου την είχε δώσει ο γιατρός του Αρεταίειου που έκανα την προηγούμενη προσπάθεια.

Τώρα δεν την χρειάζομαι. Αν ενδιαφέρεσαι ευχαρίστως να σου τη διαθέσω. Στείλε πμ.

s-age.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για την ανταπόκριση, τελικά μου έδωσε ο γιατρός στο κέντρο εξωσωματικής.. Πάντως αυτό το πράγμα που το ΙΚΑ τα ξέρει όλα μπορεί να με σκοτώσει...Ευχαριστώ και πάλι!!

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για την ανταπόκριση, τελικά μου έδωσε ο γιατρός στο κέντρο εξωσωματικής.. Πάντως αυτό το πράγμα που το ΙΚΑ τα ξέρει όλα μπορεί να με σκοτώσει...Ευχαριστώ και πάλι!!

Καλή σου αρχή!!!

(Οπότε τις δικές μας τις κρατάμε για σουβενίρ!!!)

s-age.png

pAfOp2.png

• 1 month later...

καλημέρα σε όλους! Γνωρίζετε αν τις ενέσεις Puregon μπορείς να τις κάνεις μόνο με την puregon pen? Χθες μόλις πήρα από το φαρμακείο τα puregon αλλά δεν μου ανέφεραν κάτι. Θα ρωτήσω βέβαια και τον γιατρό αλλά αρχικά νόμιζα πως από το φαρμακείο θα μου έδιναν κάτι.

cctip3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ αλλά επειδή δεν θα τις ξεκινήσω αυτό το μήνα ας μην την πάρω από τώρα και την στερήσω από κάποια κοπέλα που ίσως την χρειάζεται πιο άμεσα. Όταν έρθει η ώρα και μέχρι τότε δεν έχω αποκτήσει, θα σου τη ζητήσω ;)

cctip3.png

Kαλημέρα εάν χρειάζεσε έχω πένα και δεν την χρειάζομαι πλέον. Αν και τη πρώτη φορά που έκανα Puregon, τις έκανα στο π@π@ με κανονική σύριγγα.
Γιατί με την πένα τι ακριβώς γίνεται; Διαφωτίστε με λίγο και μένα που ξεκινώ σε λίγες μέρες με γκονάλ και δεν μου μίλησε κανείς για την περιφημη συτή πένα παρά μόνο κάτι κοπέλες από εδώ;;

Αστεράκι μου, ήρθες και μας φωτισες :P Σε λατρεύω!

Γιατί με την πένα τι ακριβώς γίνεται; Διαφωτίστε με λίγο και μένα που ξεκινώ σε λίγες μέρες με γκονάλ και δεν μου μίλησε κανείς για την περιφημη συτή πένα παρά μόνο κάτι κοπέλες από εδώ;;

Υπάρχει η δυνατότητα της χρήσης αυτής της πένας αντί της απλής σύριγγας. Διευκολύνει γενικότερα και στην δοσολογία. Ρίξε μια ματιά σε αυτό

http://hcp.puregonpen.com/start/ifu_puregon_gr_v3.asp?C=5328941101431712963

cctip3.png

• 5 months later...

και εμένα μου περισσεύει. Μένω Βόρεια Προάστεια. Στείλτε μου πμ αν δεν σας δώσουν από το κέντρο εξωσωματικής. εμένα μου είχαν δώσει και στο Αρεταίειο και στο Γέννημα που έκανα τις εξωσωματικές μου. Τόσα λεφτά παίρνουν οι φαρμακευτικές!ε, όχι να μην σας δίνουν και την πένα και να παιδεύεστε με απλές βελόνες...αυτή η ειδική βελόνα είναι σαν στυλό, οι βελόνες της είναι πολύ εύχρηστες και μικρές και έχει δοσομετρητή που διευκολύνει απίστευτα.

Διαφημίσεις

κοριτσια καλημέρα! ψάχνω κ εγω να βρω μια πένα για πουρεγκον. Ξερετε αν τα φαρμακεία εχουν ή που μπορω να βρω?

Έγω κι εγώ αν δεν έχεις καλυφθεί.

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά να χουμε κυρίες μου με υγεία και ότι άλλο επιθυμεί η καρδούλα μας!! Σας ευχαριστω πολύ για την προσφορά σας! Τις πουρεγκον η αλήθεια είναι ότι προσπαθω να τις βρω από άλλες κοπέλες που δεν τις χρειάζονται πλέον μιας και η λίστα αναμονής για την επιτροπή του ικα είναι 3 μήνες και εγω πρέπει να ξεκινησω άμεσα την 4η μου προσπάθεια!! Και πάλι σας ευχαριστω!! Gogo σου στέλνω πμ

• 4 months later...
  • 11 months later...

χαίρετε,

χρόνια πολλά χριστός ανέστη.

θα ξεκινήσουμε προσπάθειες για πρόκληση ωορρηξίας με την γυναίκα μου και προσπαθώ να βρω τo πενάκι για τις αμπούλες puregon.

αν το έχει κάποιο μέλος και δεν το χρειάζεται πια, παρακαλώ να με ενημερώσει.

ευχαριστώ!!

χαίρετε,

θα ξεκινήσουμε προσπάθειες για πρόκληση ωορρηξίας με την γυναίκα μου και προσπαθώ να βρω τo πενάκι για τις αμπούλες puregon.

ευχαριστώ!!

Αν δεν βρεις απο κοπελα εδω στο φορουμ, ρωτα σε κανενα φαρμακειο μεγαλο...Ετσι βρηκε μια φιλη μου, οταν χρειαστηκε!

Καλη επιτυχια!!!!!!!!!!

Υγ. και εγω ομοιοπαθουσα.....εχω ηδη κανει 3 προσπαθειες προκλησης με ενεσεις....Ελπιζω να ειναι τυχερη με την πρωτη η γυναικα σου και εσυ μαζι!

χαίρετε,

ευχαριστώ!!

Εχεις πμ ...

• 2 weeks later...

Κοριτσια βοηθεια,

Εχθες ημουν στην 9η μερα puregon 300 και εχω 5 ωοθηλακια το ενα 15mm τα αλλα τρια 12mm και το αλλο ατροφικο. Μου εδωσε ακομα μια επιπλεον ενεση puregon 300 και θα παω να με δει αυριο. Τι σημαινει αυτο? υπΡει περιπτωση να μην μεγαλωσουν τα 12αρια? και με την επιπλεον ενεση υπαρχει περιπτωση το μεγαλο να μεγαλωσει τοσο πολυ και να το χασουμε? υποτιθεται ωοληψια θα γινοταν την Τεταρτη. Πειτε μου αν συνεβηκε αυτο σε καποια απο εσας. Ευχαριστω.