Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΚΟΥΝΙΑ:ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΦΙΝΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΘΕΤΑ...

ΝΕΝΙΝΚ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!

Ε ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ, Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 5 ΜΙΣΙ ΜΗΝΩΝ, ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΤΗ ΒΑΖΩ ΣΤΗ ΚΟΥΝΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΦΙΝΑ, ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ, ΓΥΡΝΑΕΙ ΚΑΘΕΤΑ, ΜΠΟΥΡΔΟΥΚΛΟΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΚΛΑΙΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΙΑΝΕΤΑΙ... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? Η ΣΦΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΧΡΗΣΤΗ, ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΖΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ...

tn?sid=3721117070&mid=AIsKDNkAABLhSOXwJAz0dywE45w

Διαφημίσεις

για ποιο λόγο?

η θέση της είναι όποια θέλει αυτή, εντός των πλαισίων της κούνιας

δεν χρειάζεται πλέον σφήνα το παιδί... είναι πάρα πολύ μεγάλο για σφήνα!

Η σφήνα για την ακρίβεια δεν μπαίνει πάνω από τους 2-3 μήνες

άστην στο κρεβάτι της όπως βολεύεται

κι εμείς τον βάζουμε προς μία κατεύθυνση και μπορεί να τον βρούμε απ την αντίθετη ή και κάθετα στην κούνια

δεν έγινε και τίποτα!

Δίκιο έχει η μαμά των ορίων γιατί αγχώνεσαι? Δεν πιάνεται το παιδί έτσι νομίζεις εσύ, απλά έχει μάθει ότι αν βάλει τα κλάματα θα πας και θα την βάλεις στη θέση που εσύ θέλεις και της αρέσει γιατί ασχολείσαι μαζί της. Μην την βάζεις την σφήνα είναι πλέον μεγάλο παιδί βάλε μόνο προστατευτικά γύρω γύρω ειδικά αν έχεις ξύλινη κούνια για να μην χτυπάει το παιδί και άστο ελεύθερο θα βρει την θέση του και θα κοιμηθεί σαν πουλάκι.

καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!!!

ΓΥΡΝΑΕΙ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΩΡΑ ΠΙΑΝΕΤΑΙ, ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΙΑΝΟΜΟΥΝΑ ΑΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΛΑΚΩΜΕΝΟ ΩΡΑ, ΚΑΙ ΚΛΑΙΕΙ Κ ΑΝ ΔΕ ΠΑΩ ΤΗ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ Κ ΞΥΠΝΑΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ.

ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΦΙΝΑ ΑΠΛΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΤΗ ΚΡΑΤΑΓΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ.

ΟΣΤΩΣΟ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΠΑΝΤΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΧΩΝΕΙ ΤΑ ΠΟΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΥΝΟ???

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω τί είναι η μπάντα που λες εγώ λέω προστατευτικά αυτό που μοιάζει με σκληρό πάπλωμα και δένει γύρω στα κάγκελα και έτσι δεν μπορεί ούτε να χτυπήσει ούτε να βγάλει το πόδι μπορείς να βάλεις και δύο για μεγαλύτερη ασφάλεια και να είναι και γύρω γύρω μόνο που έτσι δεν βλέπεις το παιδί και πρέπει να πας από επάνω του αν ακούσεις κάτι. Η άλλη λύση που πάντα προτείνω εγώ λόγω πείρας είναι οι κούνιες που μοιάζουν με πάρκο γιατί έχουν γύρω γύρω αντί για κάγκελα δίχτυ και είμαι ήσυχη ότι δεν θα χτυπήσει για την ακρίβεια εγώ τον κοιμίζω στο παρκοκρέβατο τον μικρό που είναι έτσι και στριφογυρίζει όσο θέλει και είμαι ήσυχη. Α! ξέχασα έχω βάλει μέσα κανονικό στρωματάκι εννοείται. φιλιά.

καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!!!

αυτο που λες λεω και εγω παντα. μονο που δεν ειναι και τοσο σκληρο, οποτε το βαζει με τα ποδια της και αυτο αναμεσα στα καγκελα...

οταν την εχω στο παρκο, ειναι πολυ αστεια, γιατι θελει να δει μεσα απο το διχτυ και παει και κολλαει το μουτρακι της και περιμενει να τη κοιταξω, και τοτε τσιριζει απο χαρα!

Και η δικιά μου βρε παιδιά, από 17 ημερών κάνει το ίδιο πράγμα, ανεβαίνει πάνω πάνω στο κρεβάτι και κολλάει στην μπάντα, άλλοτε πάλι την βρίσκω κάθετα. Χθες πήγαινε προς το πλάι έφτασε στο κάγκελο, έβγαλε το χέρι της έξω, δεν μπορούσε να το βάλει πάλι μέσα και έκλαιγε. Τί να πω! το ίδιο υπερκινητική ήταν και μέσα στην κοιλιά. Ξέχασα να σας πω, αυτά τα κάνει όταν κοιμάται μπρούμητα και δηστυχώς έτσι βολεύεται καλύτερα.

Nenink μήπως είναι καλύτερα να δοκιμάσεις και χωρίς τη σφίνα;

μηπως να τη δεσω??? αστειευομαι φυσικα, ειναι τρελλα υπερκινιτικη,

θα βγαλω και τη σφινα αποψε να δω που θα παει.... ευτυχως που τα πρωινα ξυπναει και καθεται μονη της κανει κουβεντουλα με τα κουκλακια, παιζει και δε φωναζει ουτε παραπονιεται και μπορω να κοιμηθω λιγο παραπανω!

Διαφημίσεις