Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Απελπισία και οργή με αντιμετώπιση γιατρών Ηράκλειο Κρήτης

Recommended Posts

Εχουν σπασει τα νευρα μου. :twisted::twisted:

εχω τοσο μα τοσο θυμο μεσα μου που δεν ξερω τι να τον κανω...

ΕΛΕΟΣ πια! τι πρεπει να κανω? να παω να σπουδασω ιατρικη να μη τους εχω αναγκη? αυτοι δεν ειναι ανθρωποι ειναι καταχρηστες της εξουσιας, ζουν μονο για να βγαζουν χρηματα, δεν τους καιγεται καρφακι για τον ασθενη.

τι να πρωτοπω δεν ξερω...για τη γιατρο που αρνιοταν να μας εξυπηρετησει γιατι καποτε ο αντρας μου της ειχε κανει μηνυση γιατι δεν τον ειχε πληρωσει ουτε ενσημα του ειχε βαλει(ελαιοχρωματιστης ειναι) και στη τελικη με χαστουκισε. για τους παιδιατρους που ποτε δεν εβρισκα, που ηταν το παιδι αρρωστο και μου ελεγε φυσιολογικο ορο και τη πηγα στο νοσοκομειο και της εδωσαν αντιβιωση και αερολιν, που εδωσε στο παιδι fucicort αντι για fucidin, για την τελευταια που το πρωτο πραγμα που μου ειπε ηταν να αλλαξω γαλα γιατι δεν ηταν καλο (aptamil) που τη μετρησε στο υψος και ειχε παρει 6 ποντους σε ενα μηνα και οταν της ειπα οτι μου φανηκε πολυ και να την ξαναμετρησει δεν ηθελε και οταν τη πιεσα ειχε παρει 2 ποντους που μου ειπε οτι δινει σε ολα τα παιδια που δεν θηλαζουν σιδηρο (ενω ισχυει το αντιθετο) και ελεγε να το βαλω μεσα στο γαλα ενω ο σιδηρος δεν απορροφαται με το γαλα, που τη ζυγισε με τα ρουχα κ το pamper και εβγαλε στο "περιπου" 100γρ

να πω για τον αλλεργιολογο του ικα που δεν τον αφησα να μου ακυρωσει και το τριτο ραντεβου κ τσατιστηκε και μου ειπε ψεματα (τα οποια ανακαλυψα πηγαινοντας στο νοσοκομειο) οτι δεν ειμαι αλλεργικη

το ξερω οτι σας κουρασα αφανταστα αλλα δεν αντεχω αλλο...

σας τα εγραψα περιληπτικα και οχι ολα!!

θα ηθελα πραγματικα να τους πνιξω να τους ξεφτιλισω να τους απολυσουν γιατι νομιζουν οτι ο ασθενης ειναι ενα κοπροσκυλο που δεν εχει καμια σημασια.... :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Διαφημίσεις

Πιστεψε με δεν τα εχω γραψει ολα και οπως ακριβως εγιναν για να μη σας πρηζω. ειναι απιστευτο αυτο που μου συμβαινει. και στην εγκυμοσυνη μου γιατρο ειχα απο το 5 μηνα. μεχρι τοτε ουτε που θα γεννησω ηξερα ουτε τιποτα. ο ενας ηταν χειροτερος απο τον αλλον.τουλαχιστον η τελευταια που πηγα ηταν ΑΝΘΡΩΠΟΣ την αγαπω πολυ και χαιρομαι που πηγα σε αυτη.

τι να πω.....ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock::shock:

Αλλά σε αυτο μου ειπε

οτι δινει σε ολα τα παιδια που δεν θηλαζουν σιδηρο (ενω ισχυει το αντιθετο)
που εγραψες,ειχε δικιο...τα παιδια που ΔΕΝ θηλαζουν εχουν μεγαλυτερη αναγκη απο σιδηρο απο αυτά που θηλαζουν.Γιατι ο σιδηρος στο μητρικο γαλά απορροφαται καλυτερα απο τον σιδηρο στα γαλατα σκονη :wink:

Διαφημίσεις

Βάλτε κι εμένα στη λίστα των εξαγριωμένων.

Δε θα πολυλογήσω, απ' όσα συνέβησαν (και δυστυχώς ήταν πολλά) ένα μόνο θα αναφέρω: χειρουργήθηκε ο πατέρας μου δυο φορές, ιδιωτικά παρακαλώ, δήθεν με ραγάδα δακτυλίου... Μετά την ταλαιπωρία του αποδείχθηκε ότι ο πόνος που είχε στην περιοχή (ο οποίος δεν υποχωρούσε) οφειλόταν στους λεμφαδένες που ήταν διογκωμένοι (λόγω μετάστασης). Τα συμπτώματα δεν δικαιολογούσαν τη ραγαδα, αλλά τα 2500 ευρώ που πήραν οι γιατροί για την καθε φορά φαίνεται ήταν αρκετή δικαιολογία. :mad:

Δυστυχώς είναι να μην τους χρειαστεις...

EXXQp3.pngAIzKp2.png

για τη γιατρο που αρνιοταν να μας εξυπηρετησει γιατι καποτε ο αντρας μου της ειχε κανει μηνυση γιατι δεν τον ειχε πληρωσει ουτε ενσημα του ειχε βαλει(ελαιοχρωματιστης ειναι) και στη τελικη με χαστουκισε.

σε χαστουκισε γιατρος???? μιλας σοβαρα?? και ζει???

Ζει και βασιλευει! εκανα βεβαια τη σχετικη μηνυση αλλα επρεπε να εισασταν εκει να τη βλεπατε! οχι μονο με χαστουκισε αλλα μετα που της ειπα οτι θα της κανω μηνυση αρχισε να φωναζει βοηθεια με σκοτωνουν! :shock::evil::evil::evil:

οχι στη περιοχη που μενω εχει αγροτικο ιατρειο και μας εγραφαν εκει τα φαρμακα αλλα η γιατρος ειχε αδεια και την αντικαθιστουσε αυτη.

αλλα για μενα το χειροτερο δεν ειναι αυτο. το χειροτερο ειναι οταν δεν βρισκεις γιατρο για το παιδι σου.

Διαφημίσεις

Α καλά, να σου πω κι εγώ για την Αίγινα, που δεν είναι και παραμεθόριος, μια ώρα απ΄τον Πειραιά ειναι. Χτύπησε ο ανηψιός μου (8 χρονών τότε) με την αξίνα και έσκισε το φρύδι του, τον πήραμε με τον αδελφό μου και πήγαμε στο κέντρο υγείας, δεν υπήρχε γιατρός να το ράψει το παιδί! Τελικά τον έραψε ο αδελφός μου (ναυτικός είναι και είχε περάσει κάποια σεμινάρια πρώτων βοηθειών), μόνο μια νοσοκόμα ήταν μαζί του, να του δίνει υλικά! Τι άλλο να πει κανείς...

Για το νοσοκομείο ρωτάω επειδή είναι δύσκολο να βγάλεις άκρη. Και μήνυση να κάνεις, το νοσοκομείο προστατεύει το γιατρό, πέρα ακραίων περιπτώσεων όπου έχεις και μάρτυρες. Ου μπλέξεις!

EXXQp3.pngAIzKp2.png

ανατρίχιασα και αηδίασα με όλα αυτά που γράφετε.

Αίσχος ρε παιδιά.

Αυτό που έχω καταλάβει χρόνια τώρα είναι πως τα ταμεία μας που τα χρυσοπληρώνουμε κάθε μήνα είναι τελικά μόνο ένας ακόμη νταβατζής στο κεφάλι μας και τίποτα άλλο.

Ευχαριστώ το θεό που μου χάρισε δυο υπέροχες κορούλες

Μήπως, λέω μήπως, να έγραφε κάποια, κάπου, ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις?

Λέω ...μήπως?

Λίγες, δεν αντιλέγω, αλλά υπάρχουν...

Εκτός, αν στο όνομα κάποιων οφείλουμε να καταδικάζουμε το σύνολο...

Τότε, να αρχίσω και εγώ να γράφω τις δικές μου ιστορίες για επαγγελματίες διαφόρων κλάδων που μου έχουν φερθεί ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ και να τους διαγράφω και να τους αφορίζω όλους...

Τους οδηγούς ταξί που με κλέβουν και μου μιλάνε λες και έχουμε μακρόχρονη γνωριμία...

Τους οδηγούς φορτηγών που μου κορνάρουν, μου κολλούν από πίσω στο χιλιοστό και με προσπερνούν με ιλιγγιώδη ταχύτητα στην πηγμένη Εθνική γράφοντας στα παλιά τους παπούτσια το σηματάκι "παιδί στο αυτοκίνητο"...

Τους πάσης φύσης τεχνίτες φαναρτζήδες, υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους, ελαιοχρωματιστές, τις γυναίκες που μου καθαρίζουν το σπίτι...κ.ά. πολλούς που η ώρα τους κοστολογείται 4 φορές πιο πάνω από τη δική μου ώρα που κάνω 24ωρη εφημερία και το απιτάκι μου δε με βλέπει για πλέον των 32 ωρών?

Μήπως είναι λίγο άδικο?

Μήπως?

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, υπάρχουν οι γιατροί που περιγράφετε, υπάρχουν όμως και κάποιοι άλλοι.

Που δουλεύουν για τα ψίχουλα που δίνει το Ελληνικό κράτος...

Που είναι σε εφημερίες μακριά από τις οικογένειές τους όταν όλοι στολίζουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους, ανταλλάζουν τα δώρα της Πρωτοχρονιάς, τσουγγρίζουν τα αυγά του Πάσχα...

Που ξενυχτάνε με αυταπάρνηση πάνω από τα προσκεφάλια των αρρώστων που ούτε τα παιδιά τους δεν έχουν επισκεφτεί...(και ακούνε μετά..."ο μ@@&^%$! ο γιατρός... τον άφησε να πεθάνει")

Που αφήνουν το δικό τους παιδί με πυρετό για να φροντίσουν τα δικά μας...

Μήπως λίγο νερό στο κρασί όλων μας να ήταν η λύση?

Λέω, μήπως???

Patousaki νομιζω εισαι γιατρος ε?

αν το εκανα αυτο δε θα ελεγα για τη γυναικολογο μου οτι ειναι ανθρωπος και την αγαπω!!

δικιο εχεις σε αυτο που λες αλλα φανταζομαι το ξερεις οτι το να εισαι γιατρος ειναι μια μεγαλη ευθυνη!!! και εγω γιατρος ηθελα να γινω αλλα δε μπορουσα να φανταστω οτι η υγεια καποιου θα εξαρτωταν απο εμενα. ναι πες με ευθυνοφοβη!! υπαρχουν ανθρωποι που το διαλλεξαν γιατι αυτο τους γεμιζε να ειναι πανω απο τα κεφαλια των αρρωστων και αυτοι ειναι οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ γιατροι. ΟΜΩΣ υπαρχουν πολλοι πολλοι πολλοι που το κανουν γιατι η μαμα ηθελε να γινει κατι το παιδι της, καποιοι που το κανουν για τα λεφτα. δε θελω να μπω σε αντιπαραθεση μαζι σου....

αλλα χθες που πηγα στο νοσοκομειο και η γιατρος μου ειπε οτι οντως ειμαι αλλεργικη και οτι αυτο που μου ειπε ο προηγουμενος δεν ισχυει της ειπα οτι τελικα στο νοσοκομειο με εχουν εξυπηρετησει πολυ καλυτερα απο αλλου και η γυναικα κουνησε το κεφαλι της...μου ειπε ειναι στον ανθρωπο... και να σου πω κατι? κοντεψα να δακρυσω (ακομα και τωρα δακρυζω) γιατι νοιωθω ανυμπορη να προστατεψω το ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ απο αυτους τους ΓΑΙΔΑΡΟΥΣ που μας περιτριγυριζουν. γιατι οταν βρεθει ενας ανθρωπος-γιατρος νοιωθω ευγνωμοσυνη απεναντι του. αλλα εχω συναντησει ρε patousaki πολυ λιγους τετοιους....

Το ξέρω βρε μανούλα μου... Το ξέρω και στο είπα...

Δυστυχώς, και λίγοι είναι αυτοί που το αγαπούν αυτό που κάνουν, και δίκιο έχεις σε αυτά που λες...

Όμως, κοίτα τον τίτλο σου...

Είναι κομμάτι προσβλητικός για αυτούς τους άλλους, τους λίγους, που πιστεύουν αυτό που ορκίστηκαν και θεωρούν ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά...

Μη ξεχνάς, ότι και οι γιατροί αρρωσταίνουν και πάνε με τη σειρά τους στο γιατρό... Είτε αυτοί, είτε κάποιος δκός τους...

Έχεις την ψευδαίσθηση ότι αν πέσουν στα χέρια ενός από αυτούς που περιγράφεις θα έχουν καλύτερη αντιμετώπιση?

Την ίδια και χειρότερη σε πληροφορώ...

Και όταν εισπράττεις εσύ την κακή συμπεριφορά από συνάδελφο, κουνάς το κεφάλι και σκέφτεσαι γιατί διάλεξε αυτή τη δουλειά και πώς είναι δυνατό να έχει ακόμη ασθενείς... Όταν είναι κάποιος δικός σου, φίλος, γνωστός, συγγενής...θέλεις να ανοίξει η γη να σε καταπιεί...

Αν όμως ξεκινάς με αρνητική προδιάθεση, δεν πας πουθενά!

Πρέπει να πιστεύεις ότι είσαι τυχερός και θα βρεθείς απέναντι σε κάποιον αντάξιό σου! Γιατί το πιστεύω μέχρι ένα βαθμό, όταν ακούω ανθρώπους που αδιαφορούν για όλα και βάζουν πρώτο κριτήριο τον "τίτλο" και το πόσο "φίρμα" είναι ο γιατρός... (Μη μπερδευτείς, δεν εννοώ καλό επιστήμονα, άνθρωπο κ.λπ. Εννοώ αυτό που γράφω... Φίρμα. Είναι γνωστός διότι η τάδε γνωστή και το τάδε περιοδικό... Αυτό.)...ότι και στην υγεία, όπως και στην πολιτική, έχουμε ακριβώς αυτό που αξίζουμε!

Διαφημίσεις

Patousaki εχεις δικιο μονο που ο οδηγος ταχι δεν επηρεαζει τη ζωη μου ή ακομα χειροτερα τη ζωη του παιδιου μου.Θεωρω οτι οι γιατροι και ιδιως οι παιδιατροι θα πρεπε να βλεπουν τα παιδια-πελατες ως ευθυνη τους, οχι μονο να παιρνουν την επισκεψη για τα εμβολια!!!!!!!!

εχω αλλαξει 5 παιδιατρους γιατι αυτο που ηθελα ητα να δω ενδιαφερον και οχι να παιρνω τηλ απο τις 10 να τη βρησκω στις 2γιατι ειχε αιμα στα κακα και οταν της ειπα που εισαι ρε --------- μου λεει:στο νοσοκομειο ολγα, εγω δεν ειμαι εφημερευον και δε θα με τρελλανεται ολοι, η αλλη με πηρε γιατι δεν μπορουσε να κανει κακα του κτλ κτλ και ουρλιαζε.Κοπελια αν εχεις πηξει μην παιρνεις τοσο κοσμο.Ειμαι μωρομανα και ΑΠΑΙΤΩ απο το γιατρο να σηκωνει το τηλ.Ασε που επειδη δεν ηταν πολυ κοντα της ειχα πει οτι θα παω να την παρω αν αρρωστησει το παιδι καιχρειαστει.Ποτε δεν την εβρησκα με την πρωτη και ποτε δεν επαιρνε πισω αν εβλεπε το τηλ μου.τον κτηνιατρο μου τον βρισκω πιο ευκολα :lol::lol::lol:

εχω και συνεχεια αλλα δε θελω να σας κουρασω

hGbPp3.png

πατουσακι παντα αποφευγω να πηγαινω στα "ονοματα" ψαχνω για εναν ανθρωπο που θα σκυψει πανω απο το παιδι μου. ομως το θεωρω αδιανοητο να εχω αλλαξει 4 γιατρους κ ο ενας να ειναι χειροτερος απο τον αλλον.

οφειλω να ομολογησω οτι ο τιτλος ειναι προσβλητικος αλλα πιστεψε με και εσυ αν περνουσες οτι εγω το ιδιο θα εγραφες.

το να συγκρινουμε επαγγελματα οπως ταξιτζης, υδραυλικος κτλ με το γιατρο, ειναι τουλαχιστον αστειο

υποτιθεται (οπως οι ιδιοι ευαγγελιζονται) οτι κανουν λειτουργημα

οποτε δεν τιθεται θεμα συγκρισης

απο την αλλη, αμοιβονται, και αμοιβονται αδρα (για να μην πουμε ποσα απο αυτα φορολογουνται) επειδη εχουν ευθυνη

σωστα

η ευθυνη ομως δεν ειναι 8ωρο ή 24ωρη εφημερια...ευθυνη δεν ειναι να μη σηκωνεις το τηλεφωνο "επειδη σε πρηζουν"

και στη τελικη,

ΠΟΤΕ ηταν η τελευταια φορα που Ιατρικος Συλλογος αποδεχτηκε ιατρικο σφαλμα?

ΠΟΤΕ ηταν η φορα που ο Ιατρικος Συλλογος ζητησε καλυτερη εκπαιδευση (οπως γινεται στο εξωτερικο)?

ΠΟΤΕ ζητησε να δημοσιουνται τα ποσοστα επιτυχων επεμβασεων ανα νοσοκομειο και ανα ιατρο οπως γινεται αλλου?

ΠΟΤΕ ζητησε να εξεταστει γιατι η Ελλαδα εχει το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΙΣΑΡΙΚΩΝ στην Ευρωπη?

φυσικα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις...αλλα η πλειονοτητα ειναι ΟΣΑ αρπαξουμε μεχρι τα 50 μας (ασπρα, μαυρα, γκρι)

και πολλοι ξεκινουν ετσι τη καριερα τους με τον ορκο του Ιπποκρατη...και καταληγουν στον ορκο του Μαμωνα...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, υπάρχουν οι γιατροί που περιγράφετε, υπάρχουν όμως και κάποιοι άλλοι.

Που δουλεύουν για τα ψίχουλα που δίνει το Ελληνικό κράτος...

Που είναι σε εφημερίες μακριά από τις οικογένειές τους όταν όλοι στολίζουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους, ανταλλάζουν τα δώρα της Πρωτοχρονιάς, τσουγγρίζουν τα αυγά του Πάσχα...

Που ξενυχτάνε με αυταπάρνηση πάνω από τα προσκεφάλια των αρρώστων που ούτε τα παιδιά τους δεν έχουν επισκεφτεί...(και ακούνε μετά..."ο μ@@&^%$! ο γιατρός... τον άφησε να πεθάνει")

Που αφήνουν το δικό τους παιδί με πυρετό για να φροντίσουν τα δικά μας...

Μήπως λίγο νερό στο κρασί όλων μας να ήταν η λύση?

Λέω, μήπως???

Συμφωνώ μαζί σου.

Στηρίζω αυτό το 30-40% των καλών επαγγελματιών, που κάνουν τη δουλειά τους με συνέπεια, ανθρωπιά, αυταπάρνηση πολλές φορές.

Με πονάει να ακούω γενικεύσεις και συγκρίσεις μεταξύ γιατρών και συμπαθών τετράποδων. Αδικεί τις προσπάθειες ανθρώπων που μοχθούν καθημερινά και τιμούν τη θέση τους.

Το γεγονός οτι η θεραπεία ασθενών είναι λειτούργημα δε σημαίνει πως ο γιατρός είναι υπεράνθρωπος, πως δεν έχει ανάγκη απο ξεκούραση, ώρες για την δική του οικογένεια και για την δική του διασκέδαση.

Ο τίτλος αλλάχτηκε έτσι ώστε να μην είναι προσβλητικός για ομάδα μελών του φόρουμ.

θα θέλαμε να παρακαλέσουμε τα μέλη εφ όσον κάνουν καταγγελία για την δράση κάποιων επαγγελματιών (ανεξαρτήτως της κατηγορίας / ειδικότητας του επαγγέλματος) στο φόρουμ, να είναι συγκεκριμένοι όσον αφορά το γεγονός,

έτσι ώστε να μην χάνεται και ο ενημερωτικός χαρακτήρας της καταγγελίας.

Επιπλέον όση "ευχαρίστηση" και αν προσφέρει ένα ξέσπασμα,

αυτό που πραγματικά θα βοηθήσει είναι μια επίσημη καταγγελία, στους αρμόδιους φορείς.

το εξής θέμα με τίτλο τηλέφωνα καταγγελιών μεταφέρθηκε με "καθρέφτισμα" και σε αυτή την ενότητα (βρίσκεται και στην ενότητα Γενικά θέματα)

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=2224

προς το παρόν υπάρχουν εκεί τηλέφωνα που μπορεί κάποιος να καταγγείλει για θέματα της εκπαίδευσης,

ελπίζουμε στην συμμετοχή των μελών για συγκέντρωση και άλλων τηλεφώνων όπου μπορεί να γίνει καταγγελία και για ιατρικά θέματα.

Ειδικά σε θέματα υγείας, εφόσον έχει διαπιστωθεί μια αμέλεια ή αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, είναι πολύ σημαντικό εκτός της δημοσιοποίησης της καταγγελίας για να την δουν οι γονείς, να υπάρχει και μια επίσημη καταγγελία.

καταρχην θα ηθελα να ειχα ενημερωθει.

κατα δευτερον εχω δει πολλους προσβλητικους τιτλους για παρα πολλες ομαδες αλλα αντιδραση μονο εδω.

οταν λεει ο admin συγκεκριμενα τι ακριβως εννοει? ποσο ποιο συγκεκριμενα τα θελει?

επισημη καταγγελια? για τι ακριβως απ'ολα? εχετε δει ποτε να καταδικαζεται καποιος γιατρος? δηλαδη τοτε θα εισαστε ευτυχισμενοι? να τρεχω και να μην φτανω και στο τελος να δικαιωθουν? οπως ακριβως θα γινει και με τη γιατρο-γαιδαρο που χειροδικησε.

τον τιτλο προσπαθουσα να τον αλλαξω απο μονη μου αλλα τωρα πλεον τον υποστηριζω με περισσοτερο σθενος!

οποιος γιατρος εξ υμων θελει να καταταξει τον εαυτο του σε αυτη τη κατηγορια ελευθερα! αν ομως πιστευει οτι ειναι σωστος τοτε θα μπορει να παραδεχτει τη σαπιλα που κυριαρχει στο χωρο του και ο ιδιος θα επρεπε να αντιμαχεται! γιατι οι οποιες αλλαγες θα γινουν εκ των εσω και οχι απο κακομοιρηδες ασθενης (γιατι αυτο ειμαστε κακομοιρηδες)

εχω πειραχτει παρα πολυ απο τη συγκεκριμενη αντιμετωπιση και οχι γιατι αλλαχτηκε το θεμα αλλα γιατι ουτε καν με ενημερωσε κανεις.

αυτο και μονο αυτο δειχνει οτι οποια κραυγη απελπισιας αντιμετωπιζεται με αρνητικη διαθεση

οταν καποιος απο εσας που με παροτρυνετε να κανω καταγγελιες στην πλειονοτητα των γιατρων γαιδουριων θα ερθει στη θεση μου και μετα θα τρεχει για να κανει καταγγελιες τοτε θα δουμε κατα ποσο ειναι εφικτες οι παροτρυνσεις σας.

ευχαριστω

Λυπούμαστε αλλά η ομάδα των διαχειριστών κάνει το καλύτερο που μπορεί για να διασφαλίσει την φιλική ατμόσφαιρα.

Το θέμα δεν έχει κλειδωθεί, ή διαγραφεί, αλλάχτηκε απλώς ο τίτλος του, και η σύσταση,

δεν αναφερόταν σε εσάς προσωπικά, αλλά σε όλους τους αναγνώστες.

Μπορεί στην δική σας περίπτωση να μην ήταν εφικτή μια καταγγελία αλλά σε άλλη περίπτωση ή και μελλοντικά σε κάποιον άλλο αναγνώστη να είναι.

Λυπούμαστε που αισθανθήκατε ότι οι διαχειριστές έχουν κάποιο πρόβλημα με την δική σας περίπτωση συγκεκριμένα και οτι εσείς συγκεκριμένα αντιμετωπιστήκατε με αρνητική διάθεση!

Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος για να συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Είναι απαραίτητο οι συζητήσεις που γίνονται όσο και αν είναι δύσκολο σε κάποιες περιπτώσεις, να σεβάζονται και τους υπόλοιπους αναγνώστες του φόρουμ.

Οι διαχειριστές δυστυχώς δεν έχουν τον χρόνο να ειδοποιούν για κάθε αλλαγή τίτλου και μεταφορά. Κάθε μέρα γίνονται εκτός πολλών άλλων εργασιών τουλάχιστον 10 μεταφορές κ αλλαγές τίτλων - η ειδοποίηση θα απαιτούσε διπλάσιο χρόνο την στιγμή που εργασία μας είναι εθελοντική, και γίνεται στον ελεύθερο μας χρόνο - η εταιρεία δεν έχει έσοδα αυτή τη στιγμή για να καλύπτει έμμισθο προσωπικό.

Καταλαβαίνουμε τον εκνευρισμό σας, αλλά πραγματικά οφείλαμε να κάνουμε αυτή την παρέμβαση.

Στην περίπτωση που υπάρχουν θέματα τα οποία μας έχουν ξεφύγει όπως αναφέρατε, θα μας βοηθούσε ιδιαίτερα να μας ειδοποιείτε έτσι ώστε να παραμβαίνουμε ανάλογα ακόμα και εκ των υστέρων.

Μια διευκρίνιση.

Στην προηγούμενη ανακοίνωση αναφέραμε πιο συγκεκριμένη καταγγελία - αναφερόμασταν όπως σημειώσαμε και πιο πάνω, σε μια πιο αναλυτική εξιστόρηση του συμβάντος

για παράδειγμα

ο γιατρός ειδικότητας τάδε, με όνομα τάδε, που εργάζεται στο τάδε μέρος, την τάδε μέρα έκανε και είπε αυτό, έδωσε το τάδε φάρμακο,

μια πιο συγκεκριμένη εξιστόρηση της περίπτωσης, δηλαδή αλλά,

και περιγραφή του που βρίσκεται ο γιατρός ο συγκεκριμένος,

έτσι ώστε άλλοι γονείς να μπορέσουν να αποφύγουν τον συγκεκριμένο γιατρό.

Μπορείτε και να τοποθετήσετε το όνομα του γιατρού εφόσον η καταγγελία είναι ακριβής, και συγκεκριμένη, χωρίς χαρακτηρισμούς.

Κάτι τέτοιο δεν είναι δυσφήμιση,

και εμείς για παράδειγμα δεν θα αφαιρέσουμε όνομα γιατρού εάν η περιγραφή του συμβάντος είναι σε μορφή καταγγελίας όπως θα γινόταν σε επίσημη υπηρεσία και ειναι ακριβής μαρτυρία του πραγματικού συμβάντος.

Ελπίζουμε μετά απο αυτή την ανακοίνωση να έγινε λιγο πιο σαφής η πρόθεσή μας και ότι δεν υπάρχει καμία αρνητική προδιάθεση εναντίων σας..

ευχόμαστε να υπάρξει συνέχεια στην αναλυτική παρουσίαση αρνητικής συμπεριφοράς συγκεκριμένων γιατρών, αλλά να μην συνεχίσει η γενίκευση

η οποία ναι μεν προσφέρεται για ξέσπασμα συναισθηματικό - αλλά και προκαλεί διαμάχες στο φόρουμ, αλλά και δεν βοηθά μελλοντικούς αναγνώστες πχ που διαμένουν στην περιοχή που βρισκόσαστε, να αποφύγουν τους συγκεκριμένους γιατρούς.

Υπενθυμίζουμε ότι εάν υπάρχει ονομαστική καταγγελία πρέπει να είναι συγκεκριμένη (να αναφέρεται δηλαδή σε συγκεκριμένη περίπτωση), και χωρίς χαρακτηρισμούς.

Εάν περιέχει

χαρακτηρισμούς "ο τάδε είναι ανίκανος άσχετος δεν ξέρει τι του γίνεται" , ή γενικεύει, "ο τάδε πάντα δίνει λάθος φάρμακα" "πάντα έτσι κάνει ο τάδε" ή εάν δεν είναι συγκεκριμένη " μια φορά που πήγα μου χορήγησε λάθος φάρμακο"

ή ψευδής

τότε μπορεί να κατηγορηθεί ο συγγραφέας του κειμένου για συκοφαντική δυσφήμιση.

Η Ελληνική Εταιρεία Ενημέρωσης Γονέων οφείλει να ενθαρρύνει για καλύτερη πληροφόρηση, που να είναι και σύμφωνα με τον νόμο,

αυτό πραγματικά δεν έχει να κάνει με εσάς προσωπικά..

Ζητούμε συγνώμη αν με αυτή μας την παρέμβαση σας επιβαρύναμε συναισθηματικά, δεν ήταν φυσικά αυτός ο στόχος μας.

ευχαριστω για την απαντηση!

θα αναφερω και τα ονοματα και το καθε περιστατικο! θα μαζεψω ολα τα ονοματα αυτων των γιατρων και θα γραψω και τα περιστατικα αν αυτο βοηθησει καποιον.

το κακο ειναι οτι πολλοι απο αυτους εργαζονται σε δημοσιες υπηρεσιες και δεν τους επιλεγουμε. ειναι εκει και θα ειναι εκει για να μας ταλαιπωρουν.

οσο για τα υπολοιπα θεματα με προσβλητικο χαρακτηρα δεν εχω να αναφερω τιποτα γιατι δε θεωρω οτι ανοικω σε αυτες τις κατηγοριες και δε με προσβαλλουν. προσβαλλονται οσοι θεωρουν οτι η περιγραφη τους ταιριαζει...οσο για το patousaki που δυσαρεστηθηκε πιστευω οτι δυσαρεστηθηκε γιατι τους τσουβαλιασα ολους. ΟΜΩΣ οπως εκανα ειδικη μνεια στη γυναικολογο μου που ηταν ανθρωπος να ειναι σιγουρη οτι και για αυτην οι ασθενεις της θα λενε το ιδιο. οποτε δεν υπαρχει λογος να θιχτει..παντα οι ανθρωποι ξεχωριζουν απο τα γαιδουρια και το οτι μια εκνευρισμενη μανα τους τσουβαλιασε δε μειωνει την αξια τους....