Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

erythrocin και εγκυμοσύνη

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια κοέλα κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης πήρε αυτη την αντιβίωση. Διανύω την 18η εβδομάδα και ο γιατρός μου την έδωσε λόγω μυκοπλάσματος.Θα με βοηθούσε πολύ αν κάποια κοπέλα μου έλεγε την δική της ιστορία γιατί έχω αγχωθεί πολύ μην πάθει τίποτα ο μικρούλης μου, Ευχαριστώ

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια κοέλα κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης πήρε αυτη την αντιβίωση. Διανύω την 18η εβδομάδα και ο γιατρός μου την έδωσε λόγω μυκοπλάσματος.Θα με βοηθούσε πολύ αν κάποια κοπέλα μου έλεγε την δική της ιστορία γιατί έχω αγχωθεί πολύ μην πάθει τίποτα ο μικρούλης μου, Ευχαριστώ

εγω εχω παρει και ειναι συμβατοτατη με την εγκυμοσυνη,,,κανενα προβλημα δεν ειχα

ετσι μου ειπαν ετσι εκανα και εξωτερικο και ελλαδα

μην ανησυχεις ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ:lol:

καλησπερα Χριστος Ανεστη!μην αγχωνεσαι κ εγω στο πρωτο τρημινο ειχα παρει ακρηβως την ιδια αντιβιωση για μυκοπλασμα για ενα μηνα κ πολλα χαπακια την ημερα,η μπεμπουλα μου δεν επαθε τιποτα κ το χαζομυκοπλασμα εξαφανιστηκε.κ εγω σαν εσενα ειχα αγχωθει παρα πολυ αλλα τελικα ειναι τελειος ακινδυνη για το μωρο μου που απο το τικερακι μου βλεπεις ποσο ειμαι.ευχομαι να το ξεφορτωθεις κ εσυ το μυκοπλασμα στην επομενη καλλιεργεια σου κ να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη!!

qH8Hp3.png

z4RLp2.png

το επικυνδινο για την εκβαση της εγκυμοσυνης ειναι το μυκοπλασμα κι οχι το αντιβιωτικη,,,χαλαρωσε πιες αντιβιωσουλα και απολαυσε το υπολοιπο της εγκυμοσυνης σου:D:D

Διαφημίσεις

Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά!Selestina με το καλό πλησιάζεις! ουφ με αυτα τα μυκοπλάσματα τα ρημάδια!Μακάρι όντως να φύγει γιατί είναι και λίγο ανθεκτικά τα ρημάδια εύχομαι οτι καλύτερο σε όλα τα μωράκια που μεγαλώνουν στις κοιλίτσες μας!Ευχαριστώ πολύ κ για τις απαντήσεις σας.