Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πολλες αποριες

Recommended Posts

καλησπερα.ειμαι η χρυσα και εχω ενα μωρακι 10 μηνων.χψρισα στην εγκυμοσυνη μου.τωρα ειμαι στην διαδικασια της βαπτισης.εχω την επιμελεια του παιδιου μου και οι περισσοτερες εκκλησιες αρνιντουσαν να το βαφτισουν χωρις υπογραφη του πατερα.λογω κοντρας δεν θα υπεγραφε ποτε διοτι θα διαφονουσε στο ονομα.

τελικα δεχτηκε μια εκκλησια να μου την βαφτισει εφοσον εχω την επιμελεια.διαβαζοντας μου γεννηθηκαν οι εξης απορεις

1. αλλο επιμελεια και αλλο γονικη μεριμνα?
  2. μπορει μετα να κονηθει ο πατερας δικαστηκα και να ακυρωσει υην βαπτιση?
  3. σε τι αλλο στο μελλον βρω εμποδια και θα χρειαζομαι την υπογραφη του πατερα?
  4. να σας πω οτι ο δικηγορος μου λεει οτι εφοσον εχω την επιμελεια δεν χρειαζεται σε τιποτα η υπογραφη του.και επισης να σας πω οτι ο πατερας ειναι απων δεν εχει δει ποτε το μωρο

an1cJQh-Sf-0000MzAwMTUxNGR8MzYyNTI5NTlhfA.gifline_line_typew7_beg_d_typew7_time_1260594000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Διαφημίσεις

καλησπερα.ειμαι η χρυσα και εχω ενα μωρακι 10 μηνων.χψρισα στην εγκυμοσυνη μου.τωρα ειμαι στην διαδικασια της βαπτισης.εχω την επιμελεια του παιδιου μου και οι περισσοτερες εκκλησιες αρνιντουσαν να το βαφτισουν χωρις υπογραφη του πατερα.λογω κοντρας δεν θα υπεγραφε ποτε διοτι θα διαφονουσε στο ονομα.

τελικα δεχτηκε μια εκκλησια να μου την βαφτισει εφοσον εχω την επιμελεια.διαβαζοντας μου γεννηθηκαν οι εξης απορεις

1. αλλο επιμελεια και αλλο γονικη μεριμνα?
  2. μπορει μετα να κονηθει ο πατερας δικαστηκα και να ακυρωσει υην βαπτιση?
  3. σε τι αλλο στο μελλον βρω εμποδια και θα χρειαζομαι την υπογραφη του πατερα?
  4. να σας πω οτι ο δικηγορος μου λεει οτι εφοσον εχω την επιμελεια δεν χρειαζεται σε τιποτα η υπογραφη του.και επισης να σας πω οτι ο πατερας ειναι απων δεν εχει δει ποτε το μωρο

Μπορώ να απαντήσω μόνο στο θέμα της βάπτισης. Να υποθέσω ότι είσαι χριστιανή ορθόδοξη. Η βάπτιση είναι ένα από τα μυστήρια της εκκλησίας μας και σε καμία περίπτωση δεν ακυρώνεται.....αν πχ ο παπάς έκανε λάθος και αντί να στο βαπτίσει Μαρία στο έβγαζε Μαρίνα, θα έμενε το Μαρίνα...! Έαν ο ιερέας δέχεται τότε εσύ δεν έχεις πρόβλημα. Απλά πλέον πολλοί ιερείς αρνούνται να βαπτίσουν χωρίς την συγκατάθεση του πατέρα γιατί φοβούνται μην εμπλακούν σε διαμάχη δικαστική (μηνύσεις κλπ.)

το παιδι το εχει αναγνωρισει ο πατερας?ειναι εκτος γαμου η οχι? απο τα λιγα που ξερω αλλο η επιμελει κ αλλο γονικη μεριμνα.εγω εχω τν επιμελεια του παιδιου,αλλα τν γονικη μεριμνα την εχουμε μαζι του.το εχει αναγνωρισει ο πατερας του και ειναι απο γαμο .για να αφαιρεθει η γονικη μεριμνα ειναι δυσκολο πρεπει να συντρεχουν λογοι σοβαροι και να του αφαιρεθει!ασχετα που εχεις την επιμελεια χρειαζεται υπευθυνη δηλωση οτι εχει ενημερωθει και συμφωνει ο πατερας για την βαπτιση του παιδιου σας,αλλιως θα εχετε τρεχαματα κι εσυ και ο παπας με μηνυσεις του πρωην...ο δικηγορος μου και ο παπας μου ειπαν οτι χρειαζεται και υπευθυνη δηλωση.

εντος γαμου ειναι το μωρο.και με τις μυνησεις εφοσον το μυστηριο δεν ακυρωνεται τι θα πετυχει?θα την κανω τωρα την βαπτιση του παιδιου μου και ο θεος βοηθος

an1cJQh-Sf-0000MzAwMTUxNGR8MzYyNTI5NTlhfA.gifline_line_typew7_beg_d_typew7_time_1260594000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...