Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΜΗ ΣΩΣΤΗ ΛΗΨΗ ΤΡΟΦΗΣ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,

ΔΙΑΝΥΩ ΤΗΝ 9η ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΜΕΡΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΞΑΓΩΓΕΣ.ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΤΙ ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ. ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΜΩΡΟ...ΑΦΟΥ Η ΛΗΨΗ ΤΡΟΦΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΕΠΟΥΣΑ...:-( ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΧΟΡΟΠΗΔΑΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ...ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ...ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΟΙ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΕΣ!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Διαφημίσεις

και στις 2 εγκυμοσύνες μου έκανα αμέτρητους εμετούς ακόμα και πίνοντας νερό μέχρι και τον έκτο μήνα , τα μπουμπουκια μου βγήκαν μια χαρά 2980 η μία και 3470 η άλλη , τι να πώ μάλλον η φύση τα προστατευει!

με το καλό κορίτσι μου!

Δεν νομιζω να πειραζει εχω ακουσει κοπελα που σε ολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης της αντι να παιρνει εχανε και δεν επαθε τιποτα το μωρο της.Αλλα ενημερωσε το γιατρο σου και προσπαθησε εστω και με το ζορι να τρως καμια φρυγανια και λιγο κιτρινο τυρι.

εγω απο τους εμετους ειχα χασει 6 κιλα... πάλι καλά σταμάτησαν στον τρίτο μήνα!τί χάπια έπαιρνα, τι σιρόπι... δράμα.... δεν έτρωγα τίποτα για πάνω απο 4 μέρες, ούτε καν νερό...σε καταλαβαίνω κοπέλα μου κ υπομονή, για όλα έχει κανονίσει η φύση για τα μωράκια μας!!!!

ntRCp3.png

το μωρό δεν παθαίνει τίποτα, παιρνει ο,τι χρειάζεται από σενα. εσύ ομως θα εξαντληθείς, η "μη σωστή λήψη τροφής" οπως αναφερεις θα επηρεάσει εσένα, όχι το μωρό.

συνηθως τα συμπτώματα υποχωρούν μετά τη 12η εβδομάδα.

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Διαφημίσεις

Μην ανησυχείς το μωράκι σου πέρνει από τα αποθέματα που έχει ο οργανισμός σου. Κι εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη ούτε νερό δεν έπινα για τρεις μήνες και συνέχεια εμετούς και τρομερή ναυτία. Να σκεφτείς ότι έπερνα και χάπια προγεστερόνης που ακόμα και αυτά τα έβγαζα. Τελικά όλα πήγαν καλά μετά τον τρίτο μήνα έγινα περδίκι και με βλέπανε και κλειδώναν ψυγεία και ντουλάπια γιατί έτρωγα ότι υπήρχα στο χώρο:lol: Υπομονή λοιπόν συνήθως στην 10η εβδομάδα αρχίζει να καλυτερεύει.

Πόσο μα πόσο σε καταλαβαίνω! Είναι η δεύτερη φορά που τα περνάω αφού και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα ακριβώς τα ίδια. Πολλούς εμετούς και ζαλάδες. Η μικρούλα μου δόξα το Θεό βγήκε μια χαρούλα στα κιλά. Πιο πολύ είναι η δικιά μας ταλαιπωρία και όχι του μωρού. Αυτά τρέφονται από τις δικές μας "αποθήκες" οπότε μην ανησυχείς. Λίγο υπομονή χρειάζεται να περάσει το πρώτο τρίμηνο και μετά θα τρώμε από όλα;);););)

Εύχομαι όλες να έχουμε μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας!!!!

3OQKp2.png

Tyj9p2.png

καλησπερα.παθουσα και εγω ειμαι στην 9 σχεδον εβδομαδα κια εχω ειδη 3 βδομαδες με εξαγωγες..αχ παναγια μου λεω ποτε θα τελιωσει αυτο το πραγμα,περνω και εγω primperan οτι βρω σε χαπια και υποθετα αλλα οχι οτι με πιανουν παντα...ειμαι στην δευτερη εγκυμοσυνη και εγω και τα ιδια ακριβως ειχα και στην πρωτη,μακαρι να περασει γρηγορα και να ανακουφιστω .υπομονη μανουλες,ετσι ειναι μαλιστα θυμαμαι και εγω ειχα χασει 4 κιλα στην πρωτη εγκυμοσυνη στο πρωτο τριμηνο ειναι πολυ ζορικο το συναισθημα να μην μπορεις να φας κατι χωρισ να περιμενεις να το βγαλεις!!!!υπομονηηηηηηηηηηηη και ολα θα πανε καλα.....

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ! ΜΕ ΚΑΘΥΣΗΧΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΔΥΝΑΜΗ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ !!ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΜΑΣ!