Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αρνιά χωρίς μεσάζοντες

mamavasia

Recommended Posts

Εδώ και καιρό είχαμε αποφασίσει για το Πάσχα να πάρουμε αρνί χωρίς μεσάζοντα για να μην το ακριβοπληρώσουμε...ρωτούσαμε γνωστούς που έμεναν σε χωριά αλλά κανείς δε ήξερε να μας πει και όσοι μας έλεγαν ήταν πολύ μακριά για να πάμε οπότε δεν άξιζε γιατί ερχόταν στα ίδια.....

Θα σας πως λοιπόν τι έκανα και τελικά βρήκα, για όσους ενδιαφέρονται να βρούν αρνί χωρίς μεσάζοντα....μετά απο ψάξιμο στο google βρήκα μόνο στοιχεία για το κίνημα του αρνιού το οποίο στην περιοχή μου δεν θα έρθει οπότε δεν θα μπορούσα να πάρω απο εκεί....

Μπήκα στην σελίδα του χρυσού οδηγού και έψαξα κτηνοτρόφους στην περιοχή που με ενδιαφέρει...μου έβγαλε 10 τηλέφωνα και τα πήρα ένα ένα ....ρωτούσα "πουλάτε αρνιά? ενδιαφέρομαι να αγοράσω για το Πάσχα, σας βρήκα απο το διαδίκτυο"....βρήκα 2 ανθρώπους στο χωριό μου, που πουλούσαν με 8 ευρώ το κιλό και αρνί με σφραγίδα....οπότε και του είπα να μου κρατήσει

Αξίζει ψάξτε το, στα κρεοπωλεία θα ξεπεράσει τα 10 ευρώ!!!!

Διαφημίσεις

Για να σφραγιστει ενα αρνι πρεπει να παει στο σφαγειο εκει μπαινουν οι σφραγιδες....

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...