Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βλαστοκύτταρα- Μπούρκας Ανδρέας.

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους. Εχω ένα πρόβλημα με τη φύλαξη βλαστοκυττάρων των 2 μου παιδιών. Είχα κάνει τα βλαστοκύτταρα πρωτα της κόρης μου πρίν 5 χρόνια στην εταιρεία του Μπούρκα Ανδρέα η οποία έστελωε το υλικό στην Αμερική. Αυτο που με έκανε να εμπιστευτώ την εν λόγω εταιρεία είναι το γεγονός οτι είχε δώσει αρκετες συνεντεύξεις για το θέμα στη τηλεόραση και στον τύπο άρα είχε κάποια αναγνωρισιμότητα. Ολα καλά λοιπόν με της μικρής τα βλαστοκύτταρα και πρίν 2,5 χρόνια του έδωσα και του γιού μου. Ηταν όλα καλά τον έβρισκα ανα πάσα ώρα και στιγμή, και σε ένα θέμα υγείας της μικρής μου (τελικά δε χρειάστηκαν στα βλαστοκύτταρα της) ανταποκρίθηκε άμεσα. Πέρυσι με ενημέρωσε οτι έκοε την συνεργασία με την εταιρεία της μικρής αλλά θα μου έστελναν απευθείας απο Αμερική τα τιμολόγια και θα πλήρωνα μέσω πιστωτικής. Εσι και έγινε, ήρθε το τιμολόγιο πλήρωσα και όλα καλά. Κάποια στιγμή μου ήρθε μια επιστολή για τον τρόπο πληρωμής αλλά το επίπεδο των αγγλικών μου δεν ήταν τόσο καλό. Τον πήρα τηλέφωνο και του το έστειλα για να μου πει τι λέει η επιστολή. Εν το μεταξύ μου ήρθε φέτος ξανά ο λογαρισαμός για τα βλαστοκύτταρα της μικρής. Τον πλήρωσα μέσω της προπληρωμένης, έστειλα το φαξ αλλά πάλι μου ήρθε άλλος λογαριασμός με 10 δολάρια πρόστιμο λόγο καθυστέρησης λέει. Σήμερα ενημερώθηκα οτι ακόμα δεν έχουν πάρει τα χρήματα απο τη κάρτα. Προσπαθώ να επικοινωνήσω με τον Μπούρκα 2 μήνες τώρα και τίποτα. Σήμερα προσπάθησα να πω στη σελίδα του και έχει απενεργοποιηθεί. Δε ξέρω τι να κάνω. Εχω δώσει ένα κάρο λεφτά και πλήρωσα με το παραπάνω για να έχω πιο σιγουριά. Και βράστε τα τα λεφτά, μα να χάσω και τα βλαστοξύτταρα στο τέλος;

Διαφημίσεις