Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ARVECAP και ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ;;;;;;

Recommended Posts

καλημερα !

στην 23η μερα του κύκλου μου θα ξεκινησω ενεσεις arvecap (μακρύ πρωτόκολλο) για 4η προσπάθεια εξωσωματικής .

Εχω σκεφτεί την ίδια μέρα το πρωί να κάνω εξέταση β-χοριακής για να αποκλείσω οποιαδήποτε πιθανότητα εγκυμοσύνης.

Πιστεύετε ότι την 23 η μερα (με κύκλο 30-31 ημερών) τα αποτελέσματα της β-χοριακής είναι αληθή;;;;;;

Αν τυχόν είμαι έγκυος και ξεκινήσω τις ενέσεις....πως θα το καταλάβω μετά;;;;.....θα κάνω κάποιο κακό στο έμβρυο;;;;;; Θα το καταλάβω ποτέ ή απλά συνεχιζονται οι ενεσεις και πάμε για εξωσωματική;;;;

Εχει τύχει σε καμιά κοπέλα αυτό;;;;;;

ευχαριστώ για το χρόνο σας !

Διαφημίσεις

1. Η 23η μέρα με κύκλο 30-31 ημερών είναι πολύ νωρίς για να δείξει εξέταση β χοριακής

2. από την άλλη τα arvecap δεν προκαλούν ζημιά στο έμβρυο, είναι ενέσεις καταστολής (όπως και τα daronda πχ). Μόνο οι ενέσεις διέγερσης προκαλούν, αλλά αυτές θα τις κάνεις αφού σου έρθει περίοδος, οπότε θα είσαι σίγουρη ότι δεν είσαι έγκυος

Καλή επιτυχία!!!

αααααα ναι;;;

μου ειπαν οτι θα δω λιγο αίμα μερικές μέρες μετά την αρχή των arvecap και οτι αυτό είναι φυσιολογικό. αυτό είναι η περίοδος;;;;; δηλαδή αν δεν δω θα είμαι έγκυος;;;;;; !!!!!!

πόσο πολύ θα ήθελα να συμβούν έτσι τα γεγονότα !!!!!

λογικά 5-7 μέρες από την αρχή των ενέσεων θα δεις αίμα (περίοδος), οπότε θα σου πουν να πας να σου κάνουν ορμονικό έλεγχο για να αρχίσεις διέγερση.

Αν δεν δεις αίμα (δηλ αν έχεις καθυστέρηση, μετά την παρέλευση 30-31 ημερών από την προηγούμενη περίοδό σου, βάσει του κύκλου σου), κάνεις τότε μια χοριακή

matrix2008 τι κάνεις? είχαμε μιλήσει και στο παρελθόν. Από ότι κατάλαβα η προσπάθεια με τα κατεψυχμένα, δεν πήγε κάλα ε? Δεν πειράζει, τώρα με "φρέσκο" υλικό θα το πιάσουμε το μπεμπέ!Για αυτό που ρωτάς είχα ρωτήσει και εγώ τον γιατρό και μου είπε ότι αυτές οι ενέσεις καταστέλουν την λειτουργία των ωοθηκών. Δεν επηρεάζουν πιθανή εγκυμοσύνη. όταν κάνεις τις ενέσεις θα αδιαθετήσεις κανονικά απλά η ροή είναι πιθανόν να είναι πολύ μειωμένη. Αν είσαι έγκυος προφανώς δεν θα αδιαθετήσεις. Κάνε για σιγουριά ένα τεστάκι την 28-29 μέρα αν δεν έχεις αδιαθετήσει. Έχεις τις καλύτερες ευχές μου!!!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...