Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΘΗΛΑΖΕΙ ΠΟΛΥ!!!

Recommended Posts

Μήπως σου είχε πει να μην την αφήνεις να κοιμηθει στο στηθος όσο ειναι νεογέννητο και να την ξυπνάς να συνεχίσει να θηλάζει;

Μην προδικαζεις απο τώρα τι θα γίνει όταν σταματήσει να θηλάζει (εκτός αν έχεις σκοπό να σταματήσεις την άλλη εβδομάδα). Τα μωρα προσαρμόζονται πολυ ευκολα και πολλές φορές μας εκπλησσουν με τις επιλογές τους.

Τα μωρα που θηλάζουν δεν ειναι υποχρεωτικό να ρευτουν. Μπορείς να την κρατάς λίγο όρθια στον ώμο σου αλλα και πάλι όταν ξυπνήσει θα ρευτει.

Μάλλον αυτό θα εννοούσε γιατί η συμβούλη της ήταν στο μαιευτήριο!

Σ'ευχαριστώ πολύ Nina-Nana για τις απαντήσεις σιγά σιγά θα καταργήσω την πιπίλα και θα την αφήνω να κοιμάται στο στήθος όποτε θέλει!!:-D

• 4 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Kορίτσια σας παρακολούθω καιρό και ειλικρινά οχι μόνο μου έχετε λύσει πολλές απορίες αλλά μου έχετε δώσει θάρρος να συνεχίσω να θηλάζω αποκλειστικά:D:D Ως πότε όμως δεν ξέρω..:confused::confused:Ο μπεμπάκος μου είναι 45 ημερών και ενω απ΄την αρχή ήταν αρκετά φαγανός τις τελευταιές μέρες με έχει ξεζουμίσει κυριολέκτικα! Απ'την ώρα που θα ξυπνήσει -κατα τις 9:00-9:30 το πρωί είναι κολλημένος στο στήθος, τον αφήνω τρωει για καμια ωρα και όταν παω να τον κοιμήσω να τα κλαματα! Τι βόλτες, τι νανουρίσματα τιποτα..μόνο στήθος θέλει για να ηρεμήσει. Αυτο χωρίς υπερβολές διαρκεί μέχρι τις 18:00 το απογευμα σχεδόν!!:mad::mad:Με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω τίποτα στη διάρκεια της ημέρας και αυτό με ρίχνει ψυχολογικά αρκετα:(:(. Το θέτικο είναι οτι κοιμάται σχεδόν ολη τη νύχτα απο τις 23:00 μέχρι 05:30 οπου θα φάει μισοκοιμησμένος κ στο καπάκι θα κοιμηθεί.. Βρε κορίτσια με ανησυχεί που δεν κοιμάται μες τη μέρα παρα μόνο ένα 3ωρο..τα μώρα σε αυτη την ηλικία πρεπει να κοιμούνται αρκετες ωρες, ετσι δεν είναι? Διάβασα για τα άλματα αναπτυξης λέτε να περνάει κατι τετοιο και να είναι παροδικό ή θα ειναι έτσι πάντα και εγω θα φρικάρω και θα αναγκαστω να διακόψω το θηλασμο???

OmrJp3.png

Kορίτσια σας παρακολούθω καιρό και ειλικρινά οχι μόνο μου έχετε λύσει πολλές απορίες αλλά μου έχετε δώσει θάρρος να συνεχίσω να θηλάζω αποκλειστικά:D:D Ως πότε όμως δεν ξέρω..:confused::confused:Ο μπεμπάκος μου είναι 45 ημερών και ενω απ΄την αρχή ήταν αρκετά φαγανός τις τελευταιές μέρες με έχει ξεζουμίσει κυριολέκτικα! Απ'την ώρα που θα ξυπνήσει -κατα τις 9:00-9:30 το πρωί είναι κολλημένος στο στήθος, τον αφήνω τρωει για καμια ωρα και όταν παω να τον κοιμήσω να τα κλαματα! Τι βόλτες, τι νανουρίσματα τιποτα..μόνο στήθος θέλει για να ηρεμήσει. Αυτο χωρίς υπερβολές διαρκεί μέχρι τις 18:00 το απογευμα σχεδόν!!:mad::mad:Με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω τίποτα στη διάρκεια της ημέρας και αυτό με ρίχνει ψυχολογικά αρκετα:(:(. Το θέτικο είναι οτι κοιμάται σχεδόν ολη τη νύχτα απο τις 23:00 μέχρι 05:30 οπου θα φάει μισοκοιμησμένος κ στο καπάκι θα κοιμηθεί.. Βρε κορίτσια με ανησυχεί που δεν κοιμάται μες τη μέρα παρα μόνο ένα 3ωρο..τα μώρα σε αυτη την ηλικία πρεπει να κοιμούνται αρκετες ωρες, ετσι δεν είναι? Διάβασα για τα άλματα αναπτυξης λέτε να περνάει κατι τετοιο και να είναι παροδικό ή θα ειναι έτσι πάντα και εγω θα φρικάρω και θα αναγκαστω να διακόψω το θηλασμο???

Μαρακι αν ήταν πάντα έτσι καμια γυναίκα δε θα θηλαζε και όλες θα έπαιρναν τα βουνά!!! Είναι μικρο ακόμα, περνάει κι άλμα ανάπτυξης (γύρω στις 40 μέρες είναι απο τα πιο ζορικα άλματα) και κοιμάται την νύχτα οπότε αναπληρώνει την ημέρα! Να κάνεις τον σταυρό σου που κοιμάται το βράδυ. Η μέρα είναι θέμα χρόνου να φτιάξει!!! Πάρε ένα σλινγκ για να έχεις το μωρο μέσα και τα χέρια σου ελεύθερα κι αστο να θηλαζει εκεί μέσα.

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

Kορίτσια σας παρακολούθω καιρό και ειλικρινά οχι μόνο μου Διάβασα για τα άλματα αναπτυξης λέτε να περνάει κατι τετοιο και να είναι παροδικό ή θα ειναι έτσι πάντα και εγω θα φρικάρω και θα αναγκαστω να διακόψω το θηλασμο???

ΓΙΑ ΠΆΝΤΑ! ΜΈΧΡΙ ΤΑ 20 ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΘΗΛΆΣΕΙ! Σε δουλεύω εννοείται!!!! Είναι καλοκαιράκι και μέχρι να συντονίσει με τη ζέστη εεεεε θέλει το αναψυκτικό του το παιδί. Και όντως κάνε το σταυρό σου που κοιμάται το βράδυ..... Τα πάτε σούπερ...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...