Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αίμα ως και σην 20 εβδομάδα

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες. Είμαι στην 20η εβδομάδα της δεύτερης εγκυμοσύνης μου και έχω ακόμη αίμα ήδη από την έβδομη εβδομάδα. Παίρνω μόνο utrogestan και φροντίζω να μην κουράζομαι. Για να είμαι πιο σαφής δεν ρέει ποτάμι αλλά έχω συνήθως όταν πάω τουαλέτα και πιέζομαι. Καταλαβαίνετε... Κατά μέσω όρο έχω 2 φορές την εβδομάδα. Αρχίζω και προβληματίζομαι, γιατί όσο περνάν οι εβδομάδες φοβάμαι μην γίνει καμιά σοβαρότερη αποκόλληση ή γεννήσω πρόωρα. Ο γιατρός μου προς το παρόν δεν έχει προθέσει κάτι άλλο στην αγωγή και απορεί και αυτός που τραβάει τόσο πολύ αυτή η υπόθεση. Κατά τα άλλα ούτε πόνο έχω και αμνιοπαρακέντηση έκανα χωρίς κανένα πρόβλημα. Μήπως είχε κάποια παρόμοια εμπειρία; Και τι έξέλιξη είχε η εγκυμοσύνη; Αγχώνομαι πολύ με την προωρότητα.

Διαφημίσεις

Ναι ναι. Κι εγώ ήλπιζα να είναι από π.χ. τον τράχηλο αλλά φαίνεται και στον υπέρηχο σαν μια μικρή αποκόλληση.

Παντως κι εγω μια φορα -εκτος εγκυμοσυνης- ειχα δει λιγο αιμα και νομιζα οτι ειναι απο τον κολπο αλλα τελικα ηταν απο την ουρηθρα (το διαπιστωσα απομονωντας τον κολπο με ενα ταμπον).Ειχα παθει κυστητιδα.

Μου κανει εντυπωση περισσοτερο η διαρκεια που λες παρα το ιδιο το προβλημα σου.Και υποθετω οτι αφου δεν χειροτερεψε μετα την αμνιο δεν θα σου δημιουργησει περαιτερω προβλημα-αν προσεχεις.Αλλωστε και να προκυψει κατι θα το αντιμετωπησει αμεσα ο γιατρος σου. Μην ανησυχεις.

Σου ευχομαι καλη συνεχεια!!!

Γεννησαμε! 28-06-2012 :P

Διαφημίσεις

Λίγο εκτος θεματος αλλα σε σχεση με αυτο που ειπες για το καφεδακι... Εμενα απο την αρχη ο γιατρος μου εχει απαγορευσει τελειως τους καφεδες:confused: Γιατί άραγε?

Όλα είναι μια ιδέα...

Λίγο εκτος θεματος αλλα σε σχεση με αυτο που ειπες για το καφεδακι... Εμενα απο την αρχη ο γιατρος μου εχει απαγορευσει τελειως τους καφεδες:confused: Γιατί άραγε?

Οι καφεδες καποιες φορες φερνουν ταχυκαρδιες-αυτο συμβαινει και εκτος εγκυμοσυνης αλλωστε, αλλα επειδη στην περιοδο της εγκυμοσυνης καποιες φορες υπαρχει θεμα με ταχυκαρδιες ουτως η αλλως, καλο ειναι τα καφεδακια μας να περιοριζονται. Ωστοσο δεν απαγορευονται.

Εγω προσωπικα πινω πλεον 2-3 ελληνικους τον μηνα.Αν ομως ετσι σου ειπε ο γιατρος σου, ετσι να κανεις.

Γεννησαμε! 28-06-2012 :P

Ευχαριστώ για το ενδιαφρον κορίτσια. Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη. Απλώς μου κακοφαίνεται γιατί στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα μόνο μια φορά θέμα με λίγο αίμα ενώ τώρα είναι σχεδόν συνεχόμενο. Κι αυτά τα utrogestan φέρνουν δυσκοιλιότητα και έχει γίνει φαύλος κύκλος. Το πεπτικό μου είναι σε δραματική κατάσταση, Καφέδες πίνω, αλλά δεν βοηθούν.

Σχετικα με τον καφε κοριτσια εμενα ο γιατρος μου ειχε επιτρεψει απο την αρχη τον καφε αλλα το πολυ μεχρι δυο και ντεκαφεινε.Εγω πινω ενα ελληνικο την ημερα και οχι καθε μερα τον ρωτησα και μου ειπε οτι ειναι οκ και τον ρωτησα αν θελω να πιω κι αλλο αλλα ντεκαφεινε μπορω? και μου ειπε ναι.

εχει αποδειχθει οτι μεχρι ενα καφε την ημερα μπορειτε να πινετε. Δεν αυξανει ουτε τον προωρο τοκετο ουτε τις συγγενεις ανωμαλιες. Πανω απο 1 καφε την ημερα ισως ξεκινανε τα προβληματα.

Obstet Gynecol. 2010 Aug;116(2 Pt 1):467-8.

ACOG CommitteeOpinion No. 462: Moderate caffeine consumption during pregnancy.

American College of Obstetricians and Gynecologists.

Moderate caffeine consumption (less than 200 mg per day) does not appear to be a major contributing factor in miscarriage or preterm birth. The relationship of caffeine to growth restriction remains undetermined. A final conclusion cannot be made at this time as to whether there is a correlation between high caffeine intake and miscarriage.

Διαφημίσεις