Παναγιώτης Χριστόπουλος

Επιστημονικός συνεργάτης
  • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

    563
  • Μελος απο

  • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

10 Neutral

Περισσότερα για την/τον Παναγιώτης Χριστόπουλος

  • Rank
    Νέος Χρήστης

Converted

  • Περιοχή
    Αθήνα
  • Χόμπι και Ελεύθερος χρόνος
    Δυστυχώς δεν υπάρχει....
  • Επάγγελμα
    Μαιευτήρας-Γυναικολόγος
  • Έχω εμπειρία/γνώσεις σε:
    Μαιευτικής, Γυναικολογίας, Παιδικής - Εφηβικής Γυναικολογίας, Επανορθωτικής Χειρουργικής, Γυναικολογικής Ενδοκρινολογίας, αντισύλληψης, διαταραχών κύκλου, πολυκυστικών ωοθηκών, test PAP και HPV,

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

  1. Ειμαι σιγουρος οτι αυτο θελετε και εσεις, οπως ολοι οι γονεις αλλωστε!! Επισης ειναι λογικο να ακολουθησετε τη συμβουλη του γιατρου που εμπιστευεστε. Αυτο που λεω ειναι οτι πολλοι γιατροι προτιμουν να γινουν αρεστοι με βολικες συμβουλες, παρα να δωσουν την καταλληλοτερη συμβουλη ρισκαροντας να γινουν δυσαρεστοι. Πρεπει να φροντιζουμε και να αντιμετωπιζουμε τη συμμυση γιατι αυτο προστατευει απο πιθανες μελλοντικες επιπλοκες.
  2. Ειμαι αντιθετος με οσα σας εχουν πει και οτι το παιδι μπορει να μεινει με κλειστα τα χειλη του αιδοιου. Οταν τα χειλη ειναι κλειστα τοτε καποια ποσοτητα απο τα ουρα παραμενει μεσα στον κολπο και αυτο δημιουργει ενα αριστο περιβαλλον για να αναπτυχθουν μικροβια!! Επισης οταν μια συμμυση παραμεινει για χρονια μπορει σε καποιες περιπτωσεις να γινει στερεα και να χρειαζεται νυστερι για να ανοιξει. Η αποφαση ειναι δικη σας αν θα ακολουθησετε μια πιο "βολικη" συμβουλή που λεει οτι "δεν ασχολουμαι.. ε δεν εγινε και τιποτα" ή αν θα μπειτε στην πιο "κοπιαστικη" καθημερινη φροντιδα για το καλυτερο αποτελεσμα.

  3. Διαφημίσεις


  4. Για να εχει κλεισει τοσες φορες οσες λετε, πιθανοτατα κατι δεν γινεται σωστα. Πιαθαν δεν σας εχουν καθοδηγησει σωστα ή χρειαζεται περισσοτεριη φροντιδα. Αν αντιμετωπιστει οπως πρεπει τοτε το παιδι θα σταματησει να εχει προβλημα και ψυχολογικα θα το ξεπερασει γρηγορα...
  5. Μπορειτε να κανετε ενα τεστ κυησης για να εχετε μια πρωτη εικονα. Παντως, σε γενικες γραμμες μια αδιαθεσια μπορει να προκαλεσει ανωμαλιες στον κυκλο.
  6. Εχετε πιθανοτητες αλλά λιγο μειωμενες λογο σπερματος.
  7. Αγαπητή φίλη, ανεπαρκεια τραχηλου δεν φαινεται σε κανενα υπερηχογραφημα απο αυτα που αναφερετε. Αρα πιστευω οτι το πιο πιθανο ειναι να εγινε λοιμωξη των υμενων απο τα μικροβια και για αυτο να ειχατε και προωρο τοκετο. Θεραπευστε το μικροβιο και συνεχιστε κανονικα... Η μετρηση του τραχηλου στη νεα εγκυμοσυνη θα σας δειξει αν χρειαζεται να κανετε κατι ή οχι!
  8. Θα συνεχιζα την αγωγη για λιγο καιρο ακομα. Εξαρταται απο την προοδο των εξετασεων που θα κανετε κατα διαστηματα. Καλη επιτυχια.
  9. Εξαρταται απο το τι ακριβως εχει εμφανισει ενα παιδι ως αρχικο συμπτωμα. Φανταζομαι οτι πηγατε σε ενδοκρινολογο γιατι την εμπιστευοσασταν να χειριστει το θεμα του παιδιου σας, περισσοτερο απο οσο την παιδιατρο σας. Τι σας κανει τωρα να αλλαζετε γνωμη και να εμπιστευεστε περισσοτερο την παιδιατρο και λιγοτερο την ενδοκρινολογο??? Αν υπαρχει θεμα εμπιστοσυνης τοτε πρεπει να σκεφτειτε να αλλαξετε γιατρο. Αν οχι τοτε συνεχιστε αυτο που σας λεει η ενδοκρινολογος που εμπιστευεστε!! Καλη επιτυχια...
  10. Τα φαρμακα τα κοβουμε οταν εχουμε κοκκινο αιμα και οχι με καφε... Το καφε σημαινει παλιο αιμα. Τωρα που σταματησε το αιμα δεν ξαναρχισατε τα σαλοσπιρ???
  11. Δεν συμφωνω... Η σαλπιγγογραφια οταν γινει σωστα δεν εχει σημαντικη πιθανοτητα φλεγμονής. Απλα απο τη στιγμη που εγινε λαπαροσκοπηση θα επρεπε να εχει ελεχθει κατα τη διαρκεια της επεμβασης η σαλπιγγα και ετσι να μη χρειαζεται σαλπιγγογραφια. Απο τη στιγμη που ειχατε μια κυηση που προχωρουσε (αλλά ετυχε να ειναι εξωμητρια) τοτε δεν θεωρω απαραιτητη τη ληψη ηπαρινης. Ομως για προληπτικους λογους θα σας συστηνα να την παρετε. Αυτο που θα ελεγα ειναι να εχετε μια σωστη παρακολουθηση. Δεν νομιζω οτι πρεπει να αφηνετε τα πραγματα στην απολυτη τυχη γιατι ετσι θα κουραστειτε πολυ περισσοτερο..
  12. Αγαπητη φίλη, συμφωνα με την ιστολογικη εξεταση η αποβολη οφειλεται σε λοιμωξη. Καλο ειναι να κανετε μια εξεταση κολπικου υγρου και ισως και μια καλλιεργεια στα λοχεια. Επισης μπορειτε να κανετε και μια εξεταση για να δειτε αν υπαρχει ανεπαρκεια τραχηλου, αν και αυτο δεν προκυπτει απο πουθενα. Η παρακολουθηση μιας επομενης εγκυμοσυνης χρειαζεται πιο στενη παρακολουθηση, βασιζμενη σε ενα πλανο που θα καθορισετε με το γιατρο σας. Το βασικο ειναι να βρειτε καποιο γιατρο που θα τον εμπιστευεστε.
  13. Κανενας δεν μπορεί (και δεν πρεπει) να προεξοφλει μια εγκυμοσυνη απο τετοια συμπτωματα που ειναι πολυ γενικα και ασαφη! Καλη επιτυχια...
  14. Αυτο που μπορει να συμβαινει ειναι καποια ορμονικη ανωμαλια. Μπορει να ειναι προσωρινή ή μπορει να χρειαζεται και παρεμβαση. Δειτε και την επόμενη περιοδο και πειτε μου αν ειναι το ιδιο. Στη θεση σας θα το κοιτουσα και δεν θα το θεωρουσα τοσο αθωο χωρις να εχω κανει πρωτα εξετασεις. Αν οι εξετασεις δεν δειξουν κατι τοτε το ξανασυζηταμε...
  15. Αν παιρνετε το χαπι σωστα, οι πιθανοτητες αποτυχιας ειναι κατω απο 1%. Ελπιζω οτι κανετε 7 ημερες διακοπη αναμεσα στα κουτια. Πιστευω οτι καλο ειναι να περιμενετε και σε λιγες ημερες θα ερθει η περιοδος. Αν οχι, επικοινωνηστε και παλι μαζι μου...