Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

εχω μπερδευτει πολυ με τα γαλατα. Το αγορακι μου ειναι 1,5 μηνων. Στην αρχη επινε μονο μητρικο που δυστυχως σταματησαμε. Ξεκινησα και του εδινα frisolac που το ειχαν στο μαιευτηριο εκανε ομως αρκετες γουλιες και δυσκοιλιοτητα που σε συνδυασμο με τους κολικους δεν ηρεμουσε καθολου. Πηραμε τωρα το Νan που το τρωει αλλα τα κακα και τα αερια του μυριζουν απιστευτα χαλια. Το NATIVA διαβασα οτι ειναι σχεδον ιδιο με το ναν. Ποιο πιστευετε οτι ειναι καλυτερο? ειναι δυνατο να μυριζουν τοσο τα κακα του σε τοσο μικρο παιδι?

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Για τα συγκεκριμενα γαλατα δεν ξερω να σου πω εμεις αλμιρον πινουμε,αλλα οταν την θυλαζα δεν μου μιριζαν και εμενα τα κακα.Με το που ξεκηνησαμε τις φορμουλες οοοοολο το σπιτι μυριζει!Αφου πολλες φορες δεν μπορω να ξεχωρισω τις μυρωδιες αν ειναι κακα η αερια.Στην αρχη παιρναμε το νοβαλακ τωρα το αλμιρον αλλα το ιδιο.Δεν νομιζω οτι ειναι κατι ανησυχιτικο,δηλαδη ηξερα που μου λεγανε ολοι οτι τα κακα τους μυριζουν πολυ αφου μονο γαλα πινουν.

aRjHp3.pngiD6Np3.png
Link to comment
Share on other sites

εμενα και τα δυο ηπιαν φριζολακ, ο μεγαλος πριν 2 χρονια και ο μπεμπης τωρα ως συμπηρωμα στο θηλασμο. ο μεγαλος ηπιε σχεδον αποκλειστκα φριζολακ. δεν τα πειραξε και δεν μυριζε.

 

στον μεγαλο δοκιμασαμε και το βιολογικο το φρεζιλακ (κακως και το μετανιωσα αφου δεν ειχε προβλημα0. δεν περιγραφεται η μποχα, ασε που του προκαλεσε πονο στην κοιλια. 24ωρο το εδωσα και γυρισα στο νουνου.

 

αν το γαλα δεν το πειραζει και το πινει θα ανεχτεις τη μυρωδια.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

χρησιμοποιω το nativa κ στον 3 μου γιο.ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλο συν οτι βοηθαει στη δυσκοιλιοτητα.δεν νομιζω οτι παιζει ρολο το γαλα στα κακα του τοσο πολυ

NRNSp2.pngsMstp2.png
Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...