Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

θελω την βοηθεια σας

Recommended Posts

γεια σας και απο εμενα. Ετοιμαζω το παρτυ των κοριτσιων μου που θα γινει καποια στιγμή μεσα στον μαίο ( περιμένω να δω την ημεριμηνια των εκλογων) και θελω να βρω μια τεντα ωστε να μπορεσω να την βαλω στην κηπο και αν μπορεσω να την κανω να δειχνει κατι σαν pic-nic για τα παιδια. Δηλαδη το θεμα του παρτυ θα ειναι φραουλες και λεμονια με διαφορα πραγματα πανω σε αυτο το θεμα αλλα θελω αυτη την τεντα ωστε να ειναι τα παιδια απο κατω για την ωρα του φαγητου και να ειναι σαν Pic-nic ενοιειτε οτι και πριν θα την εχουν για παιχνιδι, καθως δεν θα υπαρχει διασκεδαστης, εχετε δει καπου κατι τετοιο? εχω βρει στο e-bay αλλα φοβαμαι την μεταφορα λογω βαρους.

σας ευχαριστω πολυ

αααα και το αλλο που θελω ειναι που μπορω να βρω καροτσακι παγωτου εκτος απο catering? γνωριζετε καποιο ζαχαροπλαστειο να κανει κατι τετοιο???

Διαφημίσεις

σε ευχαριστω πολυ για την απάντηση, θα παρω τηλ. στα δυο ζαχαροπλαστεια να ρωτησω, αυτό με το μηχανημα με τις μπουρμπουλήθρες το εχουμε και οντως ειναι πολυ διασκεδαστικο για τα παιδια.

για τεντα κανεις?????

Θελεις να αγοράσεις τέντα ή να νοικιάσεις?

Αν θες απλά να νοικιάσεις, μπορείς να κοιτάξεις στα site των εταιριών catering ή διασκεδαστών για τα παιδιά (εγώ πχ συνήθως απευθυνομαι στους "ανακατωσούρες", αλλά για να ειμαι ειλικρινής δεν ξερω αν νοικιάζουν τέντες). Αν γογλαρεις λίγο, κατι θα βρεις.

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ σε μια βολτα που εκανα στο google βρηκα μια ιδεα η οποια εμενα μου αρεσει αλλα δεν ξερω εαν μπορω να την κανω για πρακτικους λόγους, γαι σκεφτητε να παρω γυαλινα βαζακια με το παπακι με το υφασμα (αυτα που στις βαφτισεις βαζουν την μαρμελάδα) και να δεσω το κουταλακι το πλαστικο με τα ιδια χρωματα. εμενα μου αρεσει αλλα φοβαμαι μηπως και αυτο το βαζακι σπαει στην καταψυξη

Καταρχήν διάφορες τέντες μπορείς να βρεις στο Leroy αλλά και στο IKEA, αλλιώς νοικιάζουνε πολλές εταιρείες αλλά νομίζω το κόστος είναι απαγορευτικό.

Μπορείς να πάρεις θήκες για γρανίτες από ΙΚΕΑ η Jumbo και να το φτιάξεις εσύ, γελοία εύκολα...και να το βάλεις στην κατάψυξη, αλλιώς υπάρχουν χάρτινα κυπελάκια όπου μπορείς να βάλεις από πριν τις μπάλες και να τα βάλεις στην κατάψυξη, ετοιμα για το σερβίρισμα. Επίσης ωραίο θα ήταν να τους βάλεις ριχτάρια κάτω όπως όταν πάμε για πικ νικ με διάφορες μαξιλάρες.... φουσκάλες ναι αλλά όχι το μηχανημα της ELC με τις μπαταρίες.... τελειώνει σε χρόνο ρεκόρ, θα χριεαστείς ένα εργοστάσιο μπαταρίες.... εγώ έβαλα ένα μικρό μετασχηματιστή και μπαίνει στην πρίζα..... Θα επανέρθω... κι εγώ ετοιμάζομαι το Μάιο με θέμα Κάστρο και Πριγκίπισσες.....

bMZ0p2.png

αν ο κηπος σου εχει δεντρα θα ελεγα να κρεμασεις πανω στους γαζες οι οποιες να πεφτουν στο εδαφος ,,σαν σκηνουλα ! επισης θα εβαζα και κουνουπιερες ροζ να κρεμοντε απο τα δεντρα ή απο το μπαλκονι

παγωτατζη ειχα κανει στη βαπτιση του γιου μου με 260 ευρω με απεριοριστο φανταστικο παγωτακι. δεν ξερω αν σε συμφερει και ποσα ατομα θα εχεις

κοριτσια σας ευχαριστω παρα πολυ γαι τις ιδεες σας ειναι ολες πολυυυυυυ ομορφες, τελικα με το παγωτο μαλλον θα το κανω μονη μου με χαρτινο κυπελακι με καπακι και κοκκινο καρο υφασμα απο πανω και δεμενο στο παλι το μικρο κουταλακι και ενα μικρο tag που θα λεει κατι, θα επανελθω με φωτο και οσο για την τεντα ο κηπος εχει δεντρα αλλα οχο πολυ μεγαλα, θελω το πανι που θα βρω να κραταει και τον ηλιο γιατι εαν εχει ηλιοφανεια τα παιδια θα σκασουν, δυστυχως εχουμε δεντρα αλλα δεν ειναι μεγαλα και δεν κανουν σκια. να ειμαστε καλα υπολογιζω κοντα στα 70 ατομα- μην τρομαξετε ειμαστε πολυυυυυυ μεγαλη οικογενεια, ολοι με 3-4 παιδια, και πολυ καλες σχεσεις με τις οικογενειες απο το σχολειο, μενουμε σε περιοχη που ειναι σαν χωριο και ετσι γνωριζόμαστε ολοι! ασε που οι πιο πολυ εχουν 3 παιδια και θα ερθουν και τα 3!!!!

περσι στο παρτυ της κορης μου της μεγαλης ειχαμε καλεσει 8 παιδακια απο την ταξη και ηρθαν 19, ολοι ηρθαν με τα αδερφια τους, εγω κανω παρεα με τις πιο πολλες μαμαδες και εκτος σχοελειου και το ιδιο και ο αντρας μου με τους μπαμπαδες!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...