Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βάπτισης Χιονάτη- Βοήθεια!!

Irini1983

Recommended Posts

Κορίτσια γεια σας και πάλι!!! Έρχομαι μετα από καιρό να σας γράψω ότι πλέον έχουμε αποφασίσει θέμα (την χιονάτη ναι!) και η βάπτιση θα γίνει τον Ιούνιο!

Προσκλητήριο έκλεισα αυτό

http://efamore.com/%ce%b2%ce%b1%cf%80%cf%84%ce%b9%cf%83%ce%b7/%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%af%ce%b7%cf%84%ce%b1-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%84%ce%ae%cf%84%ce%b9%ce%b1-%ce%b2%ce%ac%cf%80%cf%84%ce%b9%cf%83%ce%b7%cf%82-handmade/%cf%80%ce%ba998/

και μπλε με κόκκινο θα είναι τα χρώματά μας! Το κίτρινο αποφάσισα να μην το βάλω για να μην έχω τριχρωμία και μου βγει κάτι too much που το φοβάμαι προσωπικά....:|

Βαπτιστικά κλείσαμε από το ίδιο μαγαζί με την νονά, σταυρό βρήκαμε κάποιο που μας άρεσε σε καλή τιμή...

Γλυκάκι βρήκαμε από ένα μαγαζί ζαχαρωτά μηλαράκια...

http://www.candyland.gr/candypop/item/141-γλειφιτζούρι-μήλο.html

αυτό βασικά αλλά το ζητήσαμε σε ολόκληρο μήλο!!

Και εδώ τώρα εχω πρόβλημα!!

ΔΕΝ έχω ακόμα μπομπονιέρα!!! Έχω βρει σε μεταλλικά χιονάτες και νάνους αλλά δεν μου άρεσε κάτι...Γενικά δεν θέλω κάτι σε μεταλλικό ψάχνω κάτι πιο πρωτότυπο...

Καμία ιδέα????:confused::confused:

Διαφημίσεις

Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Έχει όντως πολύ όμορφες ιδέες αλλά φοβάμαι ότι αν τα κάνω εγώ το αποτέλεσμα δεν θα μοιάζει επαγγελματικό...Γι αυτο έψαχνα για κάτι στην Ελλάδα όμορφο και οικονομικό αλλά μέχρι τώρα δεν έχω βρει κάτι εκτός απο τα συνηθισμένες μπρελοκ - μεταλλικά διακοσμητικά..είναι και καπως περίεργο το θέμα..

Επειδή κι εγώ είχα το ίδιο θέμα, μπομπονιέρες δε μου αρέσανε και τελικά έκανα καθρεπτάκια ξύλινα τα οποία ήταν τέλεια! αν θέλεις λεπτομέρειες στείλε μου pm

Σ ευχαριστώ πολύ maripose σου έστειλα πμ!

κορίτσια καμιά άλλη ιδέα? :confused:Εκτός απο μπομπονιέρες και σε διακοσμιση δεν έχω καταλήξει ακριβώς!!

Διαφημίσεις

δεν ξερω αν εχει υποθει παραπανω αλλα εχω δει πολυ ομορφα καθρεφτακια !! ταιριαζουν με το θέμα !μικρα διακοσμητικα καλαθάκια ίσως?

θα σου στειλω πμ.

επισης μπορεις να κανεις συνθεση απο μπαλονι ολοκληρη τη χιονατη!

ακομα εχω δει χιονατη να μοιραζει μπομπονιερες! καλαθακια με φυσικα μηλα στα τραπεζια...

Σας ευαριστώ πολύ κορίτσια για την βοήθεια!!! Έλαβα πολλά πμ με βοήθεια να είστε καλα! Για διακόσμηση europa ναι και εγώ σκεφτόμουν μήλα με καλάθι...Έχω χρόνο γι αυτό πιο πολύ οι μπομπονιέρες με προβλημάτισαν, μου αρέσουν πολύ τα καθρεφτάκια απλά έχω καθρεφτάκι προσκλητήριο και δεν ξέρω μήπως πάει υπερβολικό γι αυτό προβληματίστηκα...

αχ δε ξερω αν ειναι καλο η κακο αλλα το προσκλητηριο εμενα δε μου θυμισε καθρεφτακι!

δεν φαίνεται καλά στη φωτό έχει ριζόχαρτο μπροστά και είναι σαν κορνίζα - καθρεφτάκι. θα βάλω φωτό να το δείτε καλύτερα όταν τα πάρω γιατί ακόμα δεν τα έχω!!

Διαφημίσεις

εχω δει και εκτυπωμενα χαρτινα κουτακια σε σχημα καραμελας και τετραγωνα με οτι θεμα θελεις ... επισης επασημωμενο κουτακι σε σχημα μήλου με στρασακια! αλλα δεν μπορω να σηκωσω φωτογραφια.

γιατι δεν κανεις κρεμαστη μπομπονιερα με ομορφες κορδελες και μπρελοκ χιονατη ??

• 1 year later...
  • 1 year later...

Κορίτσια θέλω να δώσω δώρο το παραμύθι της χιονάτης αλλά είναι μεγάλο και δεν ξέρω που να το βάλω και πως να το προσφέρω...

Καμιά ιδέα;

Έχω δει και ένα μικρό αλλά είχε 3 ευρώ και πάνε πολλά.....

Δυο πραγματα μπορω να σκεφτω στα γρηγορα.

Πρωτον:να τυληξεις το παραμυθι ρολο και να βρεις μια χαριτωμενη χρωματικα θηκη,απο εκεινες που βαζουν οι ζωγραφοι τις ακουαρελες τους, που κλεινουν εμπρος και πισω,οποτε μεσα μπορεις να βαλεις και το πουγκακι με τα κουφετακια,να της δεσεις κι εναν τουλινο φιογκο κι ετοιμο!

δευτερον:να τρυπησεις με διακορευτη τις πρωτες μια ή δυο σελιδες του παραμυθιου στην πανω ακρη

, να περασεις ενα κορδελακι που απο αυτο θα κρεμεται το πουγκακι με τα κουφετα.

Μηπως βοηθησα λιγο;;

NhE9p3.png

Το πουγκί δεν μπορεί να μπει μαζί γιατί είναι μεγάλο άλλο τόσο ώστε να χωράει το παραμύθι, θα έχει μέσα κυρομπογιές, ένα μικρό μπλοκ ζωγραφικής 14χ19 και αυτό που κάνουν σαπουνόφουσκες...

Διαφημίσεις

Αν έχεις τόσα πολλά δωράκια νομίζω οτι η μόνη λύση είναι χάρτινες τσαντούλες στο χρώμα της βάπτισης και ένα αυτοκόλλητο με χιονάτη απ' έξω. Το έχω δει αντίστοιχα με τον μικρό πρίγκιπα και ήταν πολύ όμορφο

cN3ep3.png

• 2 weeks later...

Καλησπέρα.Θα ήθελα λίγη βοήθεια.Ψάχνω το μικρό χάρτινο τσαντάκι δώρου με χερούλια για να βάλω το γλυκάκι της βάπτισης του γιου μου από αυτά τα μικρούλια που βάζουν τα κοσμήματα επειδή μένω επαρχία είναι πολύ δύσκολο να το βρώ.Μήπως έχετε να μου προτείνετε κάποιο site?θέλω αρκετά τεμάχια 60-70.Εάν μπορέσω θα ανεβάσω φωτογραφία για να καταλάβετε τι ψάχνω. Ευχαριστώ.

Καλημερα!!Θα ηταν καλο να μας εδειχνες μια φωτογραφια αυτου που ψαχνεις για να σε βοηθησουμε.Παρ'ολα αυτα στο ebay εχεις ψαξει?Συνηθως εχει τα παντα και πολυ οικονομικα!

Καλησπέρα.Θα ήθελα λίγη βοήθεια.Ψάχνω το μικρό χάρτινο τσαντάκι δώρου με χερούλια για να βάλω το γλυκάκι της βάπτισης του γιου μου από αυτά τα μικρούλια που βάζουν τα κοσμήματα επειδή μένω επαρχία είναι πολύ δύσκολο να το βρώ.Μήπως έχετε να μου προτείνετε κάποιο site?θέλω αρκετά τεμάχια 60-70.Εάν μπορέσω θα ανεβάσω φωτογραφία για να καταλάβετε τι ψάχνω. Ευχαριστώ.

Αν τα έχεις παραγγείλει από ζαχαροπλαστείο, δεν έχουν να σου δώσουν? Άν όχι, δεν δοκιμάζεις να μπεις σε κανένα site με θεματα ζαχαροπλαστικής για να πάρεις καμιά ιδέα? Μπορεί να έχεις τη δυνατότητα να παραγγείλεις κιόλας αμπάλάζ. Και το e-bay είναι καλή ιδέα αλλά δεν ξέρω σε πόσο καιρό τα θες. Δοκίμασε και το amazon. Θα βοηθούσε όντως μια φωτογραφία. Να σου ζήσει ο μικρός!

Καλησπέρα.Θα ήθελα λίγη βοήθεια.Ψάχνω το μικρό χάρτινο τσαντάκι δώρου με χερούλια για να βάλω το γλυκάκι της βάπτισης του γιου μου από αυτά τα μικρούλια που βάζουν τα κοσμήματα επειδή μένω επαρχία είναι πολύ δύσκολο να το βρώ. Μήπως έχετε να μου προτείνετε κάποιο site?θέλω αρκετά τεμάχια 60-70.Εάν μπορέσω θα ανεβάσω φωτογραφία για να καταλάβετε τι ψάχνω. Ευχαριστώ.

Ο Nakos έχει τέτοιου είδους συσκευασίες, είχα πάρει παρόμοια στον γάμο μας, μπες στο site του...τώρα δεν ξέρω αν αποστελλει επαρχία...

Δυστυχώς δεν τα κατάφερα να ανεβάσω φωτογραφία σας ευχαριστώ για τις ευχές σας.Το γλυκό βάπτισης είναι μεγάλη ιστορία για μένα.Η κόρη μου είναι αλλεργική στο αυγό και όπως καταλαβαίνεται δεν μπορώ να παραγγείλω από ζαχαροπλαστείο τίποτα οπότε πρέπει να βάλω κάτι άλλο ατομικό λουκούμι,μάρσμέλοου η κάτι άλλο γι αυτό ψάχνω τσαντάκιαΗ πρώτη μου σκέψη ήταν το ebay αλλά δεν βρήκα κάτι σαν gift bag jewerelly η εγώ δεν κάνω σωστά την αναζήτηση.Ευχαριστώ πάντως για τις πληροφορίες.

Καλησπερα!Τετοια τσαντακια εχει η γνωστη μεγαλη αλυσιδα παιχνιδιων παντως!Σε διαφορα μεγεθη και χρωματα.Και πολυ φθηνα.Δεν αναφερω ονομα για να μην θεωρηθει διαφημιση.

Καλησπερα!Τετοια τσαντακια εχει η γνωστη μεγαλη αλυσιδα παιχνιδιων παντως!Σε διαφορα μεγεθη και χρωματα.Και πολυ φθηνα.Δεν αναφερω ονομα για να μην θεωρηθει διαφημιση.

Ευχαριστώ αλλά δεν τα έχει στο e-shop και λόγω επαρχίας είναι δύσκολο η μετακίνηση σε κάποιο κατάστημα τους.Ευχαριστώ πάντως.