Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πόση ανευθυνότητα πια?

Recommended Posts

Δεν ξέρω αν γράφω στη σωστή ενότητα, αν οχι, ας μεταφερθεί το θέμα μου!

Λοιπόν, δεν ήξερα που αλλού να γράψω. Χτύπησαν σήμερα τον άντρα μου με το μηχανάκι. Βγήκε ένας/μία από ένα STOP με αυτοκίνητο, τον χτύπησε, τον έριξε κάτω και εξαφανίστηκε. Ενώ υπήρχαν μάρτυρες, δεν πρόλαβαν να κρατήσουν τον αριθμό του αυτοκινήτου.

Και ξαναρωτάω: Πόση ανευθυνότητα πια?

Δεν ξέρω που να απευθυνθώ.

Αν μπορεί κάποιος να με καθοδηγήσει καλώς, αλλιώς εγώ τα είπα και ξέσπασα.

Οταν γυρίσει ο άντρας μου από το νοσοκομείο (πάνω απ' όλα να είναι καλά), τότε θα δω τι θα κάνω.

Ο πιτσιρίκος μας είναι:

iZMwp2.png

Ηρθες για να με τρελάνεις!!! 19/10/2011

Διαφημίσεις

Μπορείς να το δημοσιευσεις σε κάποιο μπλογκ μήπως κάποιος ειδε τα στοιχεία του αυτοκινήτου.Συνήθως έτσι βρίσκουν άκρη αρκετοί...περαστικά του και εύχομαι να τιμωρηθεί ο ανεύθυνος:)

10Ddp3.png

OaR2p3.png

αν θυμασαι μαρκα αυτοκινητου , χρωμα, περιοχη...συμβολη οδων/...

το φατσοβιβλιο θα κανει δουλεια!

βασικα να το αναφερεις στη αστυνομια...

υποθετω καποιος την καλεσε...

αν δεν εμαφανιστει τον παει αυτοφορο η αστυνομια...

το ειδα με ενα συμβαν φιλου...

εμεινε εκει ως που ηρθε το ασθενοφορο...και μετα εξαφανιστηκε πριν ερθει η αστυνομια...

ευτυχως ειχαμε τον αριθμο...

τελικα ηταν ανασφαλιστο αλλα ιδιοκτητης καιοδηγος θα οδηγηθουν σε αυτοφορο λογω εγκαταληψης τραυματια...!

Ποσο πολυ σε καταλαβαινω.

Εμεις την προηγουμενη εβδομαδα συγκεκριμενα Σαββατο ξημερωματα στις 05:10 χτυπησαν τον αδερφο μου με τη κοπελα του.Τα παιδια με μηχανακι αυτος με αυτοκινητο.

Τους χτυπησε πολυ ασχημα και τους παρατησε.

Η κοπελα ειναι ακομα νοσοκομειο με τρια συντριπτικα καταγματα στο αριστερο της ποδι,ο αιματοκριτης της ειναι στα πατωματα γιατι εχασε πολυ αιμα μεχρι να παει νοσοκομειο,αστα να πανε.

Ο αδερφος μου ευτυχως ελαφρυτερα με μερικα ραματα στο κεφαλι,μελανιες,γδαρσιες και μια ελαφρια διασυση.

Ευτυχως που μπορεσαν και μας πηραν τηλ και τρεξαμε και ΕΥΤΥΧΩΣ που τους ειδε στην ασφαλτο ενας ταξιτζης σταματησε και πηρε τηλ το 166.

Δεν θελω να σκεφτομαι τη θα μπορουσε να ειχε συμβει.

Πως μπορουν ομως και το κανουν αυτο???

Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω.

Κανω το σταυρο και λεω Δοξα το Θεο που ειναι καλα.

Περαστικα στον αντρα σου.

Διαφημίσεις

αν θυμασαι μαρκα αυτοκινητου , χρωμα, περιοχη...συμβολη οδων/...

το φατσοβιβλιο θα κανει δουλεια!

βασικα να το αναφερεις στη αστυνομια...

υποθετω καποιος την καλεσε...

αν δεν εμαφανιστει τον παει αυτοφορο η αστυνομια...

το ειδα με ενα συμβαν φιλου...

εμεινε εκει ως που ηρθε το ασθενοφορο...και μετα εξαφανιστηκε πριν ερθει η αστυνομια...

ευτυχως ειχαμε τον αριθμο...

τελικα ηταν ανασφαλιστο αλλα ιδιοκτητης καιοδηγος θα οδηγηθουν σε αυτοφορο λογω εγκαταληψης τραυματια...!

Το facebook πώς μπορεί να βοηθήσει?

Δεν ξέρω τίποτε άλλο εκτός από τη συμβολή οδών και την ώρα που έγινε, Ο άντρας μου είναι ακόμη στο νοσοκομείο. Εγώ δεν μπορώ να πάω, γιατί έχω το μωρό. Οταν γυρίσει, θα μου πει λεπτομέρειες. Απ' ότι κατάλαβα, πάντως, ο τύπος, ούτε που σταμάτησε να δει τι έγινε. Εφυγε σα να μη συνέβη τίποτα.

Ο πιτσιρίκος μας είναι:

iZMwp2.png

Ποσο πολυ σε καταλαβαινω.

Εμεις την προηγουμενη εβδομαδα συγκεκριμενα Σαββατο ξημερωματα στις 05:10 χτυπησαν τον αδερφο μου με τη κοπελα του.Τα παιδια με μηχανακι αυτος με αυτοκινητο.

Τους χτυπησε πολυ ασχημα και τους παρατησε.

Η κοπελα ειναι ακομα νοσοκομειο με τρια συντριπτικα καταγματα στο αριστερο της ποδι,ο αιματοκριτης της ειναι στα πατωματα γιατι εχασε πολυ αιμα μεχρι να παει νοσοκομειο,αστα να πανε.

Ο αδερφος μου ευτυχως ελαφρυτερα με μερικα ραματα στο κεφαλι,μελανιες,γδαρσιες και μια ελαφρια διασυση.

Ευτυχως που μπορεσαν και μας πηραν τηλ και τρεξαμε και ΕΥΤΥΧΩΣ που τους ειδε στην ασφαλτο ενας ταξιτζης σταματησε και πηρε τηλ το 166.

Δεν θελω να σκεφτομαι τη θα μπορουσε να ειχε συμβει.

Πως μπορουν ομως και το κανουν αυτο???

Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω.

Κανω το σταυρο και λεω Δοξα το Θεο που ειναι καλα.

Περαστικα στον αντρα σου.

Περαστικά και στα παιδιά.

Ευτυχώς δεν έγινε τίποτα χειρότερο.

Κι εγώ κάθε φορά που ακούω κάτι τέτοιο αυτό αναρωτιέμαι: πώς μπορούν και το κάνουν αυτό?

Πάντα με ενοχλούσαν αυτές οι καταστάσεις, αλλά τώρα που... "μου χτύπησε την πόρτα" είναι χειρότερα.

Πολύ θα ήθελα να ήξερα τι θα έκαναν αυτοί οι ασυνείδητοι, αν τους τύχαινε κάτι παρόμοιο.

Και καλά, ο άντρας μου είναι ελαφρά τραυματισμένος, αλλά ο αδερφός σου και η κοπέλα του πρέπει να πέρασαν δύσκολα.

Και πάλι περαστικά τους!

Ο πιτσιρίκος μας είναι:

iZMwp2.png

το ιδιο εχει συμβει και στον αντρα μου,,τον εκλεισε ενα ασπρο βανακι τον πεταξε κατω σε δρομο κεντρικοτατο τον παρατησε και εφυγε και παραλιγο να τον πατησει και ο απο πισω ,τρεξαν να παρουν στοιχεια αλλα κανεις δεν ειδε πινακιδα

ο αντρας μου εσπασε πλευρα και εκανε πνευμονοθωρακα, για οσους ξερουν ακρως επικυνδινο τα τιναζεις σε dt, ευτυχως ολα πηγαν καλα οχι βεβαια στο κατ οπου τον πηγε το νοσοκομειακο αλλα ιδιωτικα,,,στο κατ τον ειχαν και περιμενε ενω εκεινος σφαδαζε απο τους πονους,,,,ξερεις δεν ηταν αιμοφυρτος με το κεφαλι ανοιγμενο στα δυο η λιποθυμησμενος κι ετσι τον ειχαν και περιμενε στο διαδρομο ορθιο,,,μεχρι που πηγαμε με πρωτοβουλια δικια μας σε μεγαλο ιδιωτικο, οταν ειπαμε φευγουμε, ολοι στο κατ κινητοποιηθηκαν και μας εβαλαν να υπογραψουμε και υπευθυνη δηλωση και τοτε μας ειπαν οτι ηταν σοβαρα,,,,,3 ωρες περιμεναμε, αφου ειπαμε φευγουμε ειπαν οτι ειναι σοβαρο!σου λεει κατσε μην φυγει και τον πιασει κατι εκτος νοσοκομειου και βρουμε κανα μπελα,,,ωραιο ε!

οταν φτασαμε στο ιδιωτικο αμεχως μπηκε χειρουργειο ισα ισα που τον προλαβαμε! παναγια μου τι τυχη ειχε!

δεν τα βαζα με το κατ γενικα και αοριστα σε πολλες περιπτωσεις μπορει να κανουν αριστα τη δουλεια τους αλλα με εμας δεν λειτουργησε τιποτα

ο αντρα μου δεν πεθανε επι τοπου στο ατυχημα επανω επειδη φορουσε καλο ΚΡΑΝΟΣ και ειδικο ΜΠΟΥΦΑΝ ΜΗΧΑΝΗΣ

για οσους εχουν μηχανη μην τα τσιγγουνευτουν ουτε για μια στιγμη

οσο για τους ασυνειδητους που πατανε ανθρωπους και τους παρατανε, τι να πω! θα το βρουν μπροστα τους

περαστικα

Διαφημίσεις

Ρε παιδιά, πόσο εγκληματίας θα πρέπει να είσαι και αναίσθητος για να πατήσεις γκάζι και να φύγεις; Εγώ θα έτρεμα ολόκληρη, δεν θα μπορούσα να οδηγήσω. Ο άνθρωπος να είναι χτυπημένος στο δρόμο κι εσύ να τον εγκαταλείπεις για να σώσεις το άθλιο τομαράκι σου; Τι να πω. Λυπάμαι για τα κορίτσια πιο πάνω που χτύπησαν δικά τους άτομα, να μην τους ξανασυμβεί ποτέ τίποτε!

Ήμουν μάρτυρας σε ένα ατύχημα που έγινε γιατί μια ...ας μην την χαρακτηρίσω... παραβίασε το STOP. Παρέσυρε ένα μηχανάκι που επέβαιναν 2 οι οποίοι έπεσαν και τους χτύπησε και διερχόμενο αυτοκίνητο ευτυχώς ελαφρά και δεν έπαθαν ζημιά οι άνθρωποι. Σήκωσα τον ένα και πήγα στην αθεόφοβη να της βάλω μια κατσάδα. Της λέω "μα καλά κυρία μου πώς παραβιάζετε έτσι το STOP; Και μου λέει το ανεπανάληπτο "Δεν είδα ότι είχε STOP. Και αντί να πάει η μουλάρα να δει αν έπαθαν τίποτε οι άνθρωποι που χτύπησε πήρε το μπουκαλάκι το νερό (ήταν καλοκαίρι) και έπινε ατάραχη στην σκιά ενός δέντρου περιμένοντας την τροχαία. :twisted::evil: Μου ήρθε να την ξεμαλλιάσω. :twisted::evil: Στο δε δικαστήριο που πήγα μάρτυρας περισσότερο πρόστιμο έφαγαν οι επιβαίνοντες στο μηχανάκι γιατί δεν φορούσαν κράνος παρά αυτή και έκαναν συμβιβασμό οι δικηγόροι, άστα, νευρίασα πολύ!

Περαστικά τον άντρα σου, ευτυχώς που δεν χτύπησε σοβαρά. Εγώ τα μηχανάκια δεν τα συμπαθώ καθόλου, δικαίως τα λένε σκοτώστρες. Όπως και να είναι είσαι εκτεθιμένος!!!! οδηγώ αυτοκίνητο, και ο άντρας μου ευτυχώς δεν είναι λάτρεις του σπορ. Δεν πάιρνω το μέρος κανενός αλλά η αλήθεια είναι ότι παρόλο που οδηγώ πολύ προσεκτικά, δεν τρέχω, με τα φλας πάντα !!! πολλές φορές μου έχουν πεταχτεί μηχανάκια απο το πουθενα, άσε που ποτέ δεν είναι στην σωστή λορίδα, πάντα οδηγούν επάνω στην διαχωριστική γραμμή. Αφου πλέον και στοπ να έχω κόβω ταχύτητα γιατί φοβάμαι οτι θα μου πεταχτει κάποιος, ειδικά οι τύποι με τα delivery κλασικά πάνε ανάποδα σε όλους τους δρόμους. Δεν αναφέρομαι προσωπικά στον άντρα σου, μπορεί να είναι πολύ καλός οδηγός, εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι πρέπει να έχουμε τα μάτια ανοιχτά, είτε με αυτοκίνητο έιτε με μηχανή!!!! Και πάλι περαστικά !!!

Δεν ξέρω αν γράφω στη σωστή ενότητα, αν οχι, ας μεταφερθεί το θέμα μου!

Λοιπόν, δεν ήξερα που αλλού να γράψω. Χτύπησαν σήμερα τον άντρα μου με το μηχανάκι. Βγήκε ένας/μία από ένα STOP με αυτοκίνητο, τον χτύπησε, τον έριξε κάτω και εξαφανίστηκε. Ενώ υπήρχαν μάρτυρες, δεν πρόλαβαν να κρατήσουν τον αριθμό του αυτοκινήτου.

Και ξαναρωτάω: Πόση ανευθυνότητα πια?

Δεν ξέρω που να απευθυνθώ.

Αν μπορεί κάποιος να με καθοδηγήσει καλώς, αλλιώς εγώ τα είπα και ξέσπασα.

Οταν γυρίσει ο άντρας μου από το νοσοκομείο (πάνω απ' όλα να είναι καλά), τότε θα δω τι θα κάνω.

Ηλιαχτίδα29, πρώτα απ' όλα το κυριότερο : πως είναι ο άντρας σου?

Και, με τον υπαίτιο του ατυχήματος βγάλατε κάποια άκρη?

Οδηγεί κι ο δικός μου άντρας μηχανή και καταλαβαίνεις πόσο σε νοιώθω...

Περαστικά τον άντρα σου, ευτυχώς που δεν χτύπησε σοβαρά. Εγώ τα μηχανάκια δεν τα συμπαθώ καθόλου, δικαίως τα λένε σκοτώστρες. Όπως και να είναι είσαι εκτεθιμένος!!!! οδηγώ αυτοκίνητο, και ο άντρας μου ευτυχώς δεν είναι λάτρεις του σπορ. Δεν πάιρνω το μέρος κανενός αλλά η αλήθεια είναι ότι παρόλο που οδηγώ πολύ προσεκτικά, δεν τρέχω, με τα φλας πάντα !!! πολλές φορές μου έχουν πεταχτεί μηχανάκια απο το πουθενα, άσε που ποτέ δεν είναι στην σωστή λορίδα, πάντα οδηγούν επάνω στην διαχωριστική γραμμή. Αφου πλέον και στοπ να έχω κόβω ταχύτητα γιατί φοβάμαι οτι θα μου πεταχτει κάποιος, ειδικά οι τύποι με τα delivery κλασικά πάνε ανάποδα σε όλους τους δρόμους. Δεν αναφέρομαι προσωπικά στον άντρα σου, μπορεί να είναι πολύ καλός οδηγός, εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι πρέπει να έχουμε τα μάτια ανοιχτά, είτε με αυτοκίνητο έιτε με μηχανή!!!! Και πάλι περαστικά !!!

η αληθεια ειναι οτι στην ελλαδα πολλοι οδηγουν μηχανακι ελαχσιστοι εχουν πραγματικη παιδεια δικυκλου, κοινως δεν ξερουν να οδηγουν, δεν το χουν πως να στο πω,,,το παιρνουν για πιο οικονομικο η πιο γρηγορο αλλα δεν ειναι καλοι οδηγοι και δεν θα γινουν και ποτε,,,το μηχανακι θελει πολυ περισσοτερη εκπαιδευση, παιδεια απο το αυτοκινητο και πολλοι οσο και να το επιθυμοθν δεν θα μαθουν να το οδηγουν ποτε σωστα και θα ειναι δημοσιος κινδυνος για ολους,η μηχανη ειναι και λιγο ταλεντο αν δεν το εχεις ατο καλυτερα!,,αυτα ισχυουν και για το αυτοκινητο αλλα για την μηχανη ακομη περισσοτερο

εχω φιλη με διπλωμα για αυτοκινητο, δεν οδηγει,,,μου λεει δεν το νιωθω, ειναι πια 35 χρονων,,της βγαζω το καπελο

εγω στην εθνικη για μεγαλο ταξιδι δεν βγαινω, δεν το νιωθω, κουραζομαι

τι να κανουμε ολοι θα οδηγουμε πια αυτοκινητα δικυκλα κι οποιον παρει ο χαρος! και τα πουλμαν, ταξι τρενα χαθηκαν

το ιδιο εχει συμβει και στον αντρα μου,,τον εκλεισε ενα ασπρο βανακι τον πεταξε κατω σε δρομο κεντρικοτατο τον παρατησε και εφυγε και παραλιγο να τον πατησει και ο απο πισω ,τρεξαν να παρουν στοιχεια αλλα κανεις δεν ειδε πινακιδα

ο αντρας μου εσπασε πλευρα και εκανε πνευμονοθωρακα, για οσους ξερουν ακρως επικυνδινο τα τιναζεις σε dt, ευτυχως ολα πηγαν καλα οχι βεβαια στο κατ οπου τον πηγε το νοσοκομειακο αλλα ιδιωτικα,,,στο κατ τον ειχαν και περιμενε ενω εκεινος σφαδαζε απο τους πονους,,,,ξερεις δεν ηταν αιμοφυρτος με το κεφαλι ανοιγμενο στα δυο η λιποθυμησμενος κι ετσι τον ειχαν και περιμενε στο διαδρομο ορθιο,,,μεχρι που πηγαμε με πρωτοβουλια δικια μας σε μεγαλο ιδιωτικο, οταν ειπαμε φευγουμε, ολοι στο κατ κινητοποιηθηκαν και μας εβαλαν να υπογραψουμε και υπευθυνη δηλωση και τοτε μας ειπαν οτι ηταν σοβαρα,,,,,3 ωρες περιμεναμε, αφου ειπαμε φευγουμε ειπαν οτι ειναι σοβαρο!σου λεει κατσε μην φυγει και τον πιασει κατι εκτος νοσοκομειου και βρουμε κανα μπελα,,,ωραιο ε!

οταν φτασαμε στο ιδιωτικο αμεχως μπηκε χειρουργειο ισα ισα που τον προλαβαμε! παναγια μου τι τυχη ειχε!

δεν τα βαζα με το κατ γενικα και αοριστα σε πολλες περιπτωσεις μπορει να κανουν αριστα τη δουλεια τους αλλα με εμας δεν λειτουργησε τιποτα

ο αντρα μου δεν πεθανε επι τοπου στο ατυχημα επανω επειδη φορουσε καλο ΚΡΑΝΟΣ και ειδικο ΜΠΟΥΦΑΝ ΜΗΧΑΝΗΣ

για οσους εχουν μηχανη μην τα τσιγγουνευτουν ουτε για μια στιγμη

οσο για τους ασυνειδητους που πατανε ανθρωπους και τους παρατανε, τι να πω! θα το βρουν μπροστα τους

περαστικα

Πόσο σε καταλαβαίνω... αυτά που σου έχω σημειώσει με κόκκινο τα φωνάζω σε όλους και τα πιστεύω 100%. Ο άντρας μου ήταν πολύ τυχερός. Τη γλύτωσε με μία θλάση στον προσαγωγό και μερικές μελανιές. Αν πήγαινε λιιιιιιιιιιιγο πιο αργα θα του είχε κάνει πολύ μεγαλύτερη ζημιά, μην πω τίποτα χειρότερο... Φαντάσου ότι τον χτύπησε πίσω. Αν είχε φτάσει λίιιιιιιιιιιιγο αργότερα θα τον χτυπούσε κατευθείαν στο σώμα.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

Ελπίζω πια να σταματήσει όλο αυτό.

Ανθρωποι είμαστε, όλοι μπορούν να βρεθούν σε μια δύσκολη θέση.

Ηθελα να ήξερα τι θα έκαναν όλοι αυτοί οι ασυνείδητοι, αν ήταν στη θέση του άντρα μου, του άντρα σου και τόσων άλλων εκείνοι, ή χειρότερα, τα παιδιά τους.

Ο πιτσιρίκος μας είναι:

iZMwp2.png

Διαφημίσεις

Συμφωνώ μαζί σου σε πολλά απ' όσα λες. Κι εγώ αυτοκίνητο οδηγώ και ο άντρας μου. Με το μηχανάκι πάει μόνο στη δουλειά ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ (είναι τεχνικός ανελκυστήρων, δεν μπορεί να είναι με αυτοκίνητο για συντηρήσεις ή βλάβες, όταν πρέπει για παράδειγμα να βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας ή του Πειραιά). Ακόμη και ο άντρας μου βρίζει όλους αυτούς που χωνονται και πετιούνται από το πουθενα, όπως εγώ πολλές φορές βρίζω κάποιες γυναίκες οδηγούς γιατί νομίζουν ότι όλος ο δρόμος είναι δικός τους, ότι το αυτοκίνητο δεν έχει φλας, αλλά ούτε και φρένο.

Αυτό όμως δε σημαίνει ότι όλες οι γυναίκες οδηγοί είναι έτσι.

Αντίστοιχα, όλα τα μηχανάκια δεν τα οδηγούν άτομα με την ίδια νοοτροπία.

Πολλές φορές με τον άντρα μου έχουμε θαυμάσει δικυκλιστές, που μέσα στην πόλη φοράνε και κράνος και ειδικό μπουφάν και οδηγούν μετρημένα και συνειδητοποιημένα.

Ο άντρας μου, λοιπόν, γύριζε από τη δουλειά, ήταν σε μεγάλο δρόμο και αυτός που τον χτύπησε παραβίασε το STOP.

ΥΓ: Δεν παρεξηγήθηκα με αυτά που γράφεις, ούτε αναφέρομαι προσωπικά σε σένα, απλώς το μήνυμα σου, ήταν αφορμή να γράψω κάποια πράγματα που σκεφτόμουν, ούτως ή άλλως, και το χρησιμοποίησα ως σημείο αναφοράς.

Ο πιτσιρίκος μας είναι:

iZMwp2.png

Ηλιαχτίδα29, πρώτα απ' όλα το κυριότερο : πως είναι ο άντρας σου?

Και, με τον υπαίτιο του ατυχήματος βγάλατε κάποια άκρη?

Οδηγεί κι ο δικός μου άντρας μηχανή και καταλαβαίνεις πόσο σε νοιώθω...

Ο άντρας μου, όπως έγραψα και παραπάνω έχει πάθει θλάση προσαγωγού και έχει μερικές μελανιές. Είναι ακόμη στο κρεβάτι (από την προηγούμενη Παρασκευή) και δεν ξέρω πότε θα καταφέρει να σηκωθεί και να περπατήσει κανονικά.

Με τον υπαίτιο δε βγάλαμε άκρη. Ξερουμε μάρκα, μοντέλο και χρώμα, αλλά η τροχαία δε νομίζω να το ψάξει. Επειδή δεν είδε ο άντρας μου τα παραπάνω, αλλά του τα είπαν κάποιοι που είδαν το ατύχημα, του είπαν από την τροχαία, ότι δεν μπορούν να στηριχτούν σε αυτό για να το ψάξουν.

Μόνο μια μήνυση κατ' αγνώστων έκανε.

Ο πιτσιρίκος μας είναι:

iZMwp2.png

η αληθεια ειναι οτι στην ελλαδα πολλοι οδηγουν μηχανακι ελαχσιστοι εχουν πραγματικη παιδεια δικυκλου, κοινως δεν ξερουν να οδηγουν, δεν το χουν πως να στο πω,,,το παιρνουν για πιο οικονομικο η πιο γρηγορο αλλα δεν ειναι καλοι οδηγοι και δεν θα γινουν και ποτε,,,το μηχανακι θελει πολυ περισσοτερη εκπαιδευση, παιδεια απο το αυτοκινητο και πολλοι οσο και να το επιθυμοθν δεν θα μαθουν να το οδηγουν ποτε σωστα και θα ειναι δημοσιος κινδυνος για ολους,η μηχανη ειναι και λιγο ταλεντο αν δεν το εχεις ατο καλυτερα!,,αυτα ισχυουν και για το αυτοκινητο αλλα για την μηχανη ακομη περισσοτερο

εχω φιλη με διπλωμα για αυτοκινητο, δεν οδηγει,,,μου λεει δεν το νιωθω, ειναι πια 35 χρονων,,της βγαζω το καπελο

εγω στην εθνικη για μεγαλο ταξιδι δεν βγαινω, δεν το νιωθω, κουραζομαι

τι να κανουμε ολοι θα οδηγουμε πια αυτοκινητα δικυκλα κι οποιον παρει ο χαρος! και τα πουλμαν, ταξι τρενα χαθηκαν

Συμφωνώ!!!

Απλώς μην τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι, γιατί όπως έγραψα παραπάνω, ούτε εμείς (αφού είμαστε γυναίκες) θα έπρεπε να οδηγούμε αυτοκίνητο. (όλες μας ξέρουμε πώς οδηγούν οι περισσότερες από εμάς).

Ο πιτσιρίκος μας είναι:

iZMwp2.png

Συμφωνώ!!!

Απλώς μην τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι, γιατί όπως έγραψα παραπάνω, ούτε εμείς (αφού είμαστε γυναίκες) θα έπρεπε να οδηγούμε αυτοκίνητο. (όλες μας ξέρουμε πώς οδηγούν οι περισσότερες από εμάς).

το ιδανικο θα ηταν να ειχαμε ολοι ολες συνειδηση δηλαδη οκ δεν ειμαι και οδηγαρα οποτε με το μαλακο η και καθολου,,αν νιωθει καποιος ετσι καλυτερα να μην οδηγησει ποτε..ποιος το παραδεχεται ομως?

Συμφωνώ!!!

Ηλιαχτίδα αν δεν είσαι καλή οδηγός, μπράβο σου που έχεις την ωριμότητα να το παραδεχτείς.

Όμως θα σε παρακαλούσα να μην αναπαράγεις αυτή την ρατσιστική αντίληψη για τις υπόλοιπες γυναίκες οδηγούς, την οποία βρίσκω εξοργιστική όταν εκφράζεται από άνδρες και εξωφρενική όταν εκφράζεται από τις ίδιες τις γυναίκες. :(

.....δε νομίζω τάκη....

Συμφωνώ!!!

Και γιατί εμείς οι γυναίκες δεν θα έπρεπε να οδηγούμε αγαπητή ηλιαχτίδα?

Εγω δεν ξέρω πως οδηγούμε συλλήβδην ΟΛΕΣ οι γυναίκες.

Για πες μου σε παρακαλώ να μάθω.

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Ίσως, λέω ίσως, θα μπορούσε να σας βοηθήσει η ασφαλιστική σας. Οι ασφαλιστικές έχουν π΄ροσβαση σε πληροφορίες για τα ασφαλισμένα οχήματα. Αν είναι ασφαλισμένα.

Δεν ρωτάτε τον ασφαλιστή σας; δεν χάνετε και τίποτα (αν και το ότι δεν σταμάτησε με ψιλιάζει ότι ήταν ανασφάλιστο. Αλλά κάποτε θα ασφαλίστηκε, δεν μπορέι)

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Καλημέρα σε όλες και όλους!!!

Αρχικά, να πω ότι το θέμα έχει ξεφύγει λίγο από τον λόγο που το ξεκίνησα.

Λοιπόν, δε λέω ότι ΟΛΕΣ οι γυναίκες δεν είναι καλοί οδηγοί.

Δε μίλησα για όλες τις γυναίκες οδηγούς, είπα για τις ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ.

Αλλά καμία από εσας δεν κατάλαβε γιατί το είπα.

Μπήκα και άνοιξα ένα θέμα για την ανευθυνότητα κάποιου και πήρα απάντηση ότι οι δικυκλιστές πετάγονται από παντού, χώνονται χωρίς να ελέγξουν και πάνε ανάποδα στα στενά.

Το θέμα δεν ήταν να αναλύσουμε αν οι γυναίκες ή οι άντρες οδηγοί αυτοκινήτων ή δικύκλων οδηγούν σωστά ή όχι.

Το ότι το γύρισα εκεί είναι μόνο και μόνο επειδή η φίλη val80 αναφέρθηκε σε αυτό.

Το θέμα ήταν για την ανευθυνότητα μερικών είτε οδηγούν αυτοκίνητο, είτε μηχανάκι, αλλά και σε πολλές άλλες περιπτώσεις.

Αγαπητή marandnik, φυσικά και δεν παραδέχομαι ότι δεν είμαι καλή οδηγός, αλλά ούτε και καυχιέμαι για το αντίθετο. Αυτό που ξέρω είναι ότι όταν αισθανθω ότι δεν είμαι σε φάση να οδηγήσω ΔΕ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΩ.

Όμως και αυτό που γράφει η val80 ότι σταματάει ακόμη και όταν οι άλλοι έχουν stop, εμένα μου δείχνει ότι ούτε εκείνη ξέρει να οδηγεί κι ας κατηγορεί τα μηχανάκια. Γιατί πολύ απλά, αν σταματάει σε κάθε διασταύρωση, ακόμη κι αν έχει προτεραιότητα, τοτέ μπορεί να μην τρακάρει εκείνη, αλλά να προκαλέσει ατύχημα, κάτι που για μένα είναι εξίσου σημαντικό.

Όπως είπε και η jackrussel η οδήγηση είναι θέμα παιδείας.

Τελειώνοντας παρακαλώ να μη συνεχιστεί αυτή η διαμάχη, εφόσον είναι άσχετη με το θέμα.

ΥΓ: Να ενημερώσω ότι όποια έχει τη μύγα και οδηγούσε την προηγούμενη Παρασκευή το μεσημέρι στην περιοχή της Καλλιθέας ένα ασημί FIAT Marea, καλά έκανε και μυγιάστηκε.

Ο πιτσιρίκος μας είναι:

iZMwp2.png

Ίσως, λέω ίσως, θα μπορούσε να σας βοηθήσει η ασφαλιστική σας. Οι ασφαλιστικές έχουν π΄ροσβαση σε πληροφορίες για τα ασφαλισμένα οχήματα. Αν είναι ασφαλισμένα.

Δεν ρωτάτε τον ασφαλιστή σας; δεν χάνετε και τίποτα (αν και το ότι δεν σταμάτησε με ψιλιάζει ότι ήταν ανασφάλιστο. Αλλά κάποτε θα ασφαλίστηκε, δεν μπορέι)

Ευχαριστώ πολύ. Η αλήθεια είναι ότι αυτό δεν το είχαμε σκεφτεί καθόλου. Θα το κοιτάξουμε, πάντως.

Και πάλι ευχαριστώ!!!

Ο πιτσιρίκος μας είναι:

iZMwp2.png

Καλημέρα σε όλες και όλους!!!

Αρχικά, να πω ότι το θέμα έχει ξεφύγει λίγο από τον λόγο που το ξεκίνησα.

Λοιπόν, δε λέω ότι ΟΛΕΣ οι γυναίκες δεν είναι καλοί οδηγοί.

Δε μίλησα για όλες τις γυναίκες οδηγούς, είπα για τις ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ.

Αλλά καμία από εσας δεν κατάλαβε γιατί το είπα.

Μπήκα και άνοιξα ένα θέμα για την ανευθυνότητα κάποιου και πήρα απάντηση ότι οι δικυκλιστές πετάγονται από παντού, χώνονται χωρίς να ελέγξουν και πάνε ανάποδα στα στενά.

Το θέμα δεν ήταν να αναλύσουμε αν οι γυναίκες ή οι άντρες οδηγοί αυτοκινήτων ή δικύκλων οδηγούν σωστά ή όχι.

Το ότι το γύρισα εκεί είναι μόνο και μόνο επειδή η φίλη val80 αναφέρθηκε σε αυτό.

Βρε Ηλιαχτίδα, πρώτα μας κατηγορείς ότι αλλάζουμε το θέμα, αλλά μετά παραδέχεσε ότι το άλλαξες μόνη σου.

Και συνεχίζεις να λες ότι οι περισσότερες γυναίκες δεν ξέρουν να οδηγούν...

Τελος πάντων δικαίωμά σου να πιστεύεις ότι θέλεις.

Το θέμα ήταν για την ανευθυνότητα μερικών είτε οδηγούν αυτοκίνητο, είτε μηχανάκι, αλλά και σε πολλές άλλες περιπτώσεις.

Αγαπητή marandnik, φυσικά και δεν παραδέχομαι ότι δεν είμαι καλή οδηγός, αλλά ούτε και καυχιέμαι για το αντίθετο. Αυτό που ξέρω είναι ότι όταν αισθανθω ότι δεν είμαι σε φάση να οδηγήσω ΔΕ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΩ.

Όμως και αυτό που γράφει η val80 ότι σταματάει ακόμη και όταν οι άλλοι έχουν stop, εμένα μου δείχνει ότι ούτε εκείνη ξέρει να οδηγεί κι ας κατηγορεί τα μηχανάκια. Γιατί πολύ απλά, αν σταματάει σε κάθε διασταύρωση, ακόμη κι αν έχει προτεραιότητα, τοτέ μπορεί να μην τρακάρει εκείνη, αλλά να προκαλέσει ατύχημα, κάτι που για μένα είναι εξίσου σημαντικό.

Όπως είπε και η jackrussel η οδήγηση είναι θέμα παιδείας.

Τελειώνοντας παρακαλώ να μη συνεχιστεί αυτή η διαμάχη, εφόσον είναι άσχετη με το θέμα.

ΥΓ: Να ενημερώσω ότι όποια έχει τη μύγα και οδηγούσε την προηγούμενη Παρασκευή το μεσημέρι στην περιοχή της Καλλιθέας ένα ασημί FIAT Marea, καλά έκανε και μυγιάστηκε.

Σε αυτό θα συμφωνησω. Έίναι θέμα παιδείας.

Την οποία δεν έχουν ούτε οι πεζοί... Οποιος οδηγεί, καταλαβαίνει και τι λεω.

Για τα μηχανάκια θα συμφωνήσω ότι πάρα πολλές φορές οδηγούν επικίνδυνα, προφανώς θεωρώντας ότι τα αυτοκίνητα ωφείλουν να τα προσέχουν.

Χαίρομαι πάντως που ο άντρας σου τελικά είναι καλά. Τώρα, αν θα καταφέρεις να βρεις ποιός το έκανε, δύσκολο.

Αν ο άλλος δεν είναι άνθρωπος, τι να σου πω....

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...