Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πραγματικά ΠΟΛΥ δύσκολες ώρες.

Recommended Posts

Πρίν 1 χρόνο είχα την πρώτη μου εγκυμοσύνη η οποία θές απο ατυχίες θές απο λάθη γιατρών τερματίστηκε στον 2 μήνα. Απο τότε ό,τι και να κάνω δεν μένω ξανά έγκυος, έχω κάνει θεραπείες, επεμβάσεις οτι θες και τιποτα. Κάθε μήνας που περνάει πέφτω βαθύτερα σε κατάθλιψη. Αισθάνομαι οτι μία φοβερή αδικία γίνεται σε εμένα, όλες μου οι φίλες μείναν έγκυες μετά απο μένα, καμία δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα, όλες έχουν τα παιδιά τους αγκαλιά, με παίρνουν απο τα μαιευτήρια να πάω να τις δώ και εγώ γίνομαι κομμάτια. Δεν είμαι γενικώς άνθρωπος που ζηλεύει αλλα τώρα έχει βγεί απο μέσα μου το τέρας. Αισθάνομαι φοβερές τύψεις και κατηγορώ συνέχεια τον εαυτό μου για τα συναισθήματα που έχω αλλα θέλω και εγώ μια φορά να μου πάει κατι καλα. λέω γιατί σε αυτές που δεν είχαν ποτέ προβλήματα να πηγαίνουν όλα τέλεια και σε μ'ενα που έχω περάσει δια πυρός και σιδήρου να περνάω τόσο πόνο. Δεν θέλω το κακό κανενός αλλα πραγματικά δεν μπορώ να καταλαβω γιατί ολες αυτές και οχι εγω?

Τί έχω κάνει λάθος???? Γιατί τόσος πόνος???? το ξέρω οτι μπορεί πολλές να με κρίνετε αλλα θέλω κάπου να πώ αυτό που αισθάνομαι, είναι η αλήθεια όσο και αν δεν μου αρέσει....

Διαφημίσεις

Αυτό που βλέπω εγώ, είναι ότι είσαι υπερβολικά αγχωμένη. Μηπως τελικά το άγχος είναι το πρόβλημα; Το έχεις ψάξει με το γιατρό σου ;

natassa + tasos = 15 years together

" Να θυμάσαι ότι κάθε άνθρωπος που συναντάς, κάτι φοβάται, κάτι αγαπά και κάτι έχει χάσει"

Πρίν 1 χρόνο είχα την πρώτη μου εγκυμοσύνη η οποία θές απο ατυχίες θές απο λάθη γιατρών τερματίστηκε στον 2 μήνα. Απο τότε ό,τι και να κάνω δεν μένω ξανά έγκυος, έχω κάνει θεραπείες, επεμβάσεις οτι θες και τιποτα. Κάθε μήνας που περνάει πέφτω βαθύτερα σε κατάθλιψη. Αισθάνομαι οτι μία φοβερή αδικία γίνεται σε εμένα, όλες μου οι φίλες μείναν έγκυες μετά απο μένα, καμία δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα, όλες έχουν τα παιδιά τους αγκαλιά, με παίρνουν απο τα μαιευτήρια να πάω να τις δώ και εγώ γίνομαι κομμάτια. Δεν είμαι γενικώς άνθρωπος που ζηλεύει αλλα τώρα έχει βγεί απο μέσα μου το τέρας. Αισθάνομαι φοβερές τύψεις και κατηγορώ συνέχεια τον εαυτό μου για τα συναισθήματα που έχω αλλα θέλω και εγώ μια φορά να μου πάει κατι καλα. λέω γιατί σε αυτές που δεν είχαν ποτέ προβλήματα να πηγαίνουν όλα τέλεια και σε μ'ενα που έχω περάσει δια πυρός και σιδήρου να περνάω τόσο πόνο. Δεν θέλω το κακό κανενός αλλα πραγματικά δεν μπορώ να καταλαβω γιατί ολες αυτές και οχι εγω?

Τί έχω κάνει λάθος???? Γιατί τόσος πόνος???? το ξέρω οτι μπορεί πολλές να με κρίνετε αλλα θέλω κάπου να πώ αυτό που αισθάνομαι, είναι η αλήθεια όσο και αν δεν μου αρέσει....

δε φανταζεσαι ποσο σε νιωθω...κ γω ειχα μια παλλινδρομη στο 2 μηνα πριν 1 1/2 χρονο κ απο τοτε δεν εχω μεινει παροτι το προσπαθω πολυ...εκανα εξετασεισ επεμβασεισ παιρνω φαρμακα...τα παντα κ ακομη τιποτα...εχω αρχισει κ νιωθω μειωνεκτικα.οτι δε μπορω..εχω απομακρυνθει απο τον κυκλο μου κ εχω γινει πολυ πικρη ...τι να κανω??

Πρίν 1 χρόνο είχα την πρώτη μου εγκυμοσύνη η οποία θές απο ατυχίες θές απο λάθη γιατρών τερματίστηκε στον 2 μήνα. Απο τότε ό,τι και να κάνω δεν μένω ξανά έγκυος, έχω κάνει θεραπείες, επεμβάσεις οτι θες και τιποτα.

καλή μου,

θες να μας πεις περισσότερα για τις κακές συγκυρίες που σου έτυχαν?

θεωρώ ότι πέρα από το ψυχολογικό θέμα που μας λες, της ζήλιας, που και εγώ το πέρασα αυτό το στάδιο και ήταν πολύ ασχημο(να βλέπεις τις άλλες να γίνονται μαμαδες ενώ εσύ όχι)

να δούμε εαν εξακολουθεί καθαρά καποιο ιατρικό ζήτημα να μη σου επιτρέπει την εγκυμοσύνη.

Νιώθεις έτσι γιατί κάνεις το λάθος να συγκρίνεις τον εαυτό σου με τις υπόλοιπες γυναίκες του άμεσου κύκλου σου και να θεωρείς ότι είσαι η μόνη που ταλαιπωρείται έτσι. Αν σκεφτείς πιο ψύχραιμα όμως, θα διαπιστώσεις ότι εδώ στο φόρουμ είναι πολλές γυναίκες που ταλαιπωρούνται εξίσου, στην πόλη σου ακόμη περισσότερες, στην Ελλάδα ακόμη περισσότερες, σε ολόκληρο τον κόσμο αναρίθμητες. Δεν είναι κάτι που έτυχε αποκλειστικά σε σένα και δεν πρόκειται να λυθεί. Είναι ένα διαδεδομένο δυστυχώς πρόβλημα, που στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων έχει λύση.

Μην ξεχνάς ότι όλοι κουβαλάνε το σταυρό τους. Υπάρχουν γυναίκες που κατάφεραν κι έγιναν μαμάδες για να δουν το παιδί τους να αργοπεθαίνει σε ένα νοσοκομείο. Πόσο ωραίο θα ακουγόταν από αυτές να πουν "έχω τόσες φίλες με παιδιά, γιατί να τύχει αυτό στο δικό μου παιδί κι όχι στα δικά τους;"

Μην συγκρίνεις λοιπόν με τις άλλες γυναίκες του κύκλου σου. Εσύ απλά επικεντρώσου στο να βρεις την καλύτερη λύση στο δικό σου θέμα.

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

Διαφημίσεις

Κοπέλα μου ξερω ποσο δυσκολα περνας γιατι εμεινα πρωτη φορα εγκυος πριν απο 2,5 χρονια οπου και παλλιδρομησε, 2 χρονια ξαναπροσπαθούσα και ξαναμεινα τον περασμενο Οκτ οπου ξανα παλλιδρομησε!!! Τωρα μαζευω τα κομματια μου και ξαναπροσπαθω, γιατι μονο αυτο μπορω να κάνω....

Το θεμα της ζηλιας ειναι ενα σταδιο, σαν να κατηγορεις τον εαυτο σου οτι δεν τα καταφερες!!! αλλα σταδιο ειναι και θα περασει!!!

Καλή επιτυχια και θα δεις όλα θα πάνε καλά:)

dum spiro spero

Οσο ζω ελπίζω

Σε καταλαβαίνω απόλυτα...Και εγώ στη θέση σου έτσι θα ένιωθα.Είναι φυσιολογικό.Όσο το σκέφτεσαι όμως τόσο πιο πολύ θα αργεί...Απο τη στιγμή όμως που έμεινες μια φορά έγκυος θα μείνεις σίγουρα πάλι.Αρκεί να προσπαθήσεις να αποβάλεις το άγχος σου.Και εγώ πέρασα μια άτυχη εγκυμοσύνη και μετά προσπαθούσα να μείνω έγκυος και δεν έμενα.Αλλά ήξερα ότι αφού μου έτυχε μια φορά θα μου ξανατύχει και προσπαθούσα όλη τη μέρα να είμαι απασχολημένη με διάφορα ώστε να μην σκέφτομαι.Και τελικά έμεινα!Εγώ απο αυτά που μας λες κατάλαβα ότι δεν υπάρχει μέρα που να μην το σκέφτεσαι και διακρίνω τρομερό άγχος!!!Δεν υπάρχει λόγος!Πίστεψέ με!Μια φορά έγκυος-πάντα έγκυος λένε...θα μείνεις!

o30Sp3.png

cZW4p3.png

Σας ευχαριστω όλες τοοοοοοσο πολύ που σπαταλήσατε έστω και 1 λεπτό για να μου δώσετε κουράγιο και λυπάμαι μέσα απο την καρδιά μου που ζήσατε και εσείς το ίδιο. Είναι σίγουρο οτι εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο έχουν το ίδιο πρόβλημμα ωστόσο για την κάθεμία απο εμάς ο πόνος είναι μόνο δικός της και αβάσταχτος κάποιες φορές.

Σας ευχαριστώ απο βάθος καρδίας.

τον απριλη του 2008 εμεινα εγκυος το εχασα.πικρα μεγαλη.μετα απο 1 χρονο εντατικων προσπαθειων εγκυος...το χανω κι αυτο.εκει να δεις πικρα.μετα εξετασεις (ενα ντοσιε ολοκληρο εχω)επεμβασεις και μετα παλι εγκυος.εγκυμοσυνη πολυ πολυ δυσκολη αλλα ο θεος ειναι μεγαλος...θα ερθει θα δεις

7Ggjp2.png