Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολες και με το καλο! Την πεμπτη εχω ραντεβου για καισαρικη λογω διδυμων και εδω και 2ημερες ανεβηκε η πιεση μου σε 14/9 η 13/8. Φοβαμαι πολυ γιατι ως τωρα ειχα πολυ χαμηλη πιεση. Μηπως βλαπτει τα κοριτσια μου? Τι να κανω?

utpHp2.png

Διαφημίσεις

Πριν δύο εβδομάδες έκανα την πρώτη μου εξέταση τραχήλου. γενικά αρνούμαι να συνηθίσω αυτή την καρέκλα και όλες αυτές τις ''τσίτσιδες'' εξετάσεις:confused:Μετά την εξέταση η γιατρός είχε την φαεινή ιδέα να μου μετρήσει την πίεση. Είχα 17 και 10. Μόλις το είδε βάρεσε εγκεφαλικό. Μου είπε πώς αν έχω πάνω από 14 πρέπει να μου κάνουν εισαγωγή και θεραπεία πριν γεννήσω. Για μία βδομάδα μετά μέτραγα την πίεση καθημερινά , τρεισ φορές. Τελικά όλα ήταν μια χαρά , απλώς ανέβηκε από τον πανικό μου. Μην το αφήνεις. Να μετριέσαι συστηματικά. Από 14 και πάνω είναι το επικινδυνο. Φυσικά , μίλα και με το γιατρό σου , να δεις τι θα σου πει. Καλά θα πάνε όλα;)

Διαφημίσεις

Εμενα με τα διδυμα με ειχε απαγορεψει τελειως αλατια, πιτες, αλμυρα, λιπαρα και ολα αυτα λογω πιεσης και πρηξιματος-εγω ουτε το ειχα καταλαβει-εσυ ολα αυτα τα εχεις κοψει;

Επισης μπορει να ητανε της στιγμης η ανεβασμενη πιεση, συμφωνω και εγω να την παρακολουθεις.

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

Μην το αφησεις!!Αν ανεβει αρκετα μπορει να κανει κακο στα μωρακια σου.Δεν θελω να σε τρομαξω μην πανικοβαλλεσαι....Αλλα να την μετρας τακτικα.Εμενα την τελευταια βδομαδα πριν γεννησω μου ηταν ετσι ανεβασμενη η πιεση και μια φορα με κρατησαν λιγο με ορο μεχρι να κατεβει.Ασε που μια μερα πριν ειχαν φτασει τοσο κοντα η δυο πιεσεις που κοντεψα να σκασω απο το αγχος μεχρι να παω στο νοσοκομειο!Και αν αισθανθεις κουραση ζαλαδα η κατι τετοιο παρε τηλεφωνο τον γιατρο σου και αν χρειαστει να σε δει κιολλας.Δεν ειναι τοσο σοβαρο αλλα θελει προσοχη γιατι μπορει να γινει....

aRjHp3.pngiD6Np3.png

μετρημα συνέχεια,εμενα στα διδυμα έπεφτε συχνα η πίεση μου αλλα γενικα στα διδυμα φοβουντε την υψηλη πιεση.Προσοχη στην διατροφη και όλα θα πανε καλα!!

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις! Την μετραω και εγω συχνα και ευτυχως δεν εχει ξεπερασει το 12-13. Αυριο τελευταιο nst και ενεσεις για τα πνευμονακια και υπομονη μεχρι την πεμπτη!

utpHp2.png

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις! Την μετραω και εγω συχνα και ευτυχως δεν εχει ξεπερασει το 12-13. Αυριο τελευταιο nst και ενεσεις για τα πνευμονακια και υπομονη μεχρι την πεμπτη!

με το καλο,εμενα οι ενεσεις κορτιζονης για τα πνευμονια με σωσανε πραγματικα!!! αφου τα μωρα μου γεννηθηκαν μικρα

Διαφημίσεις