Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Κορίτσια,

τι γίνεται στον 7ο? τα κιλά μπαίνουν 2-2 από δω και πέρα? Η όρεξη μου έχει ανοίξει λίγο αλλά προσπαθώ να συγκρατηθώ όσο μπορώ. Είμαι ήδη στο +7.5 και ιδανικά δεν θα ήθελα να ξεπεράσω το +10 μέχρι το τέλος. Έχω καμιά ελπίδα?

Διαφημίσεις

εχεις πολλες ελπιδες γλυκια μου naina και μην αγχωνεσαι καθολου για τα κιλα...ηδη εισαι μια χαρα..εγω ειμαι 8 και μισο και ειμαι +8 κιλα...δεν αγχωνομαι καθολου γιατι ανεκαθεν δεν εμπαιναν τα κιλα σε μενα(ειμαι απο τις τυχερες μπορω να πω)...μην μπαινεις σε τετοιες σκεψεις και αγχωνεσαι..

εγω παντως οσο κ να ετρωγα εβαλα 6 κιλα μονο.μου ελεγαν μην τρως θα βαλεις πολλα κιλα αλλα τιποτα εγω,εβαζα κατω τις πιτσες κ δεν καταλαβαινα τιποτα! τωρα τα σκεφτομαι κ πειναω,γιατι ειμαι στην διαιτα αφου μολις εκοψα τον θυλασμο εβαλα οσα δεν εβαλα στην εγκυμοσυνη.παρε κουραγιο,εσυ μπορει να μη βαλεις μετα!

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

εγώ δεν έχω δεί διαφορά στην όρεξη απλά έχω περισσότερη επιθυμία για γλυκό το οποίο και προσπαθώ να αποφύγω γιατί μετά τον 15αύγουστο θα κάνω την καμπύλη ζαχάρου

κατα τ' άλλα είμαι + 10 κιλά και θα ήθελα να μην ξεπεράσω τα 15 :!:

Εγώ είναι στην τελευταία εβδομάδα του 7ου (τις 12/8 μπαίνω στον 8ο) και έχω πάρει 5 κιλά. Η όρεξή μου είναι περιορισμένη, βέβαια από δω και πέρα παίρνει βάρος το μωρό. Λέτε να μην ξεπεράσω τα 10?

OX0Gp2.pnguIhfp2.png

Διαφημίσεις

Εγω τα περισσοτερα κιλα τα πηρα μεχρι τον 6ο 10 παρακαλω στον 7ο πηρα ενα και τωρα στον 8ο εχω χασει 3!! βεβαια κανω διαιτα λογο σαχαρου που μου βρηκε ο γιατρος λιγο πριν κλεισω τον 7ο μηνα,παντως εμενα η ορεξη μου εχει μειωθει αντι να αυξηθει μαλλον ο μπεμπης πιεζει πολυ το στομαχι μου και με το μαραμικρο φουσκωνω :shock::shock::D

DsRyp3.png

Αχ αυτα τα κιλα! Περισσοτερο ανγχωνομαι για τα κιλα παρα για οτιδηποτε αλλο, ειναι πολυ κουραστικο! Προσπαθω να κρατηθω στα 8.5 κιλα αλλα πεφτει πεινα και δεν μπορω να ξεφυγω καθολου απο το προγραμμα, δυστυχως :(

Αν ετρωγα οτι ετρωγα πριν την εγκυμοσυνη τωρα, θα ειχα παρει πανω απο 20 κιλα σιγουρα! Στην αρχη μεχρι τον 5ο μηνα ειχα παρει 2 με 2,5 κιλα, ωραιες εποχες :lol: Απο τον 5ο μηνα και μετα ομως θελει παρα πολυ προσοχη! Για μενα τουλαχιστον.

binvp2.png ZVLBp2.png

6,5 κιλα. Μπαινουν σιγα - σιγα και ελπιζω να μην γινει κανα μπαμ και μαζευτουν πολλα προς το τελος. Ο ενδοκρινολογος μου ειπε οτι κανονικα πρεπει να βαλω +12, ο γιατρος μου ομως ειναι της σχολης "Και τιποτα να μην βαλεις καλα ειναι" ( αν θα ηταν ποτε δυνατον βεβαια).

ΝΑ ρωτησω κατι ? Καταλαβαινω γιατι βαζουμε κλα ενω μεγαλωνει το μωρο, ο πλακουντας, εχουμε περισσοτερα υγρα και αιμα που κυκλοφορει. Τα μπουτακια μας ομως γιατι πρεπει να στρογγυλεύουν ? Δηλαδη, αμα παρουμε κιλα εντος των νορμαλ οριων ( μεχρι 12-13), μετα ποση προσπαθεια θελει για να χαθει το λιπος που βαλαμε στην εγκυμοσυνη ?

kleinw ton 8 se liges merres.deytera piga giatro k ton teleutaio mhna evala 1 kilo pou einai kathara tou mpemph.ton prohgoumeno mhna evala miso kilo.eimai sta +11 twra.den prosexw katholou.trww oti mou katevei. apla an fovasai toso poly prospathise stis ligoures na trws frouta,polla frouta.

Εγω τα περισσοτερα κιλα τα πηρα μεχρι τον 6ο 10 παρακαλω στον 7ο πηρα ενα και τωρα στον 8ο εχω χασει 3!! βεβαια κανω διαιτα λογο σαχαρου που μου βρηκε ο γιατρος λιγο πριν κλεισω τον 7ο μηνα,παντως εμενα η ορεξη μου εχει μειωθει αντι να αυξηθει μαλλον ο μπεμπης πιεζει πολυ το στομαχι μου και με το μαραμικρο φουσκωνω :shock::shock::D

Μια απο τα ιδια και με μενα!!!Ειχα παρει 12 κιλα και εχασα 4 κιλα με τη διαιτα λογω σακχαρου!Παντως παρολο που περασε 1 μηνας δεν εχω βαλει κιλο και ελπιζω μεχρι να γεννησω να μη ξεπερασω τα 12 κιλα!!Να πω την αληθεια αισθανομαι μια χαρα που τρωω ελαφρια και δε βαρενω το στομαχι μου!!! :wink:

n10D.jpg.png

Η ζωη δε μετριεται με τον αριθμο των στιγμων που περνουμε αναπνοη,αλλα με τον αριθμο των στιγμων που μας κοβεται η αναπνοη!!!

Διαφημίσεις

Η νονα της κορης μου που ειναι έγκυος τελη 5ου αρχες 6ου ειχε παρει μονο 1,5 κιλό :shock::shock: ... Αφου επειδη ήταν πολύ αδύνατη πριν μεινει εγκυος, δεν εχει καμια διοαφορα με πριν, παρα μονο μια πολυ μικρη κοιλίτσα :roll::roll:

Ενταξει, κι εγώ δεν ειχα παρει πολλά κιλα (11 συνολο) αλλα στον 6ο ειχα παρει περισσοτερα...

Τι διαιτα ειναι αυτη? την θελω!!! :lol:

Τα κλασσικα,φιλεναδα!!!Ψητα,σαλατες,φρουτα!!Απλα εχω κοψει τελειως τη ζαχαρη,αναψυκτικα!Αφου το πρωτο καιρο ειχα πονοκεφαλους απο τη ελλειψη ζαχαρης,τοσο εθισμενη ειμσι με τα γλυκα!!! :D:D:oops: Και φανηκε η διαφορα ενω στον 5ο-6ο η μικρη ητανε μπογος τωρα στον 7ο μου λεει η γιατρος οτι ειναι κανονικη για τις εβδομαδες που ειναι!!Διατα η μαμα,διατα και η κορη!!! :lol::lol::wink:

n10D.jpg.png

Η ζωη δε μετριεται με τον αριθμο των στιγμων που περνουμε αναπνοη,αλλα με τον αριθμο των στιγμων που μας κοβεται η αναπνοη!!!

εγω σε 3 μερες μπαινω επιτελους στον 9ο και μεχρι στιγμης ειμαι στα +11. Ξεκινησα απο 60 και τωρα ειμαι 71και κατι. Ποσα λετε να παρω μεχρι τελος? δεν αντεχω αλλο παντως να βλεπω τη ζυγαρια να δειχνει ολο και κατι παραπανω!!

Θελω τα παλια μου κιλακια πισωωωωωωω

Οσο σκεφτομαι οτι καποτε ημουν 55 κιλα....αχχχχ να δω πως θα επιστρεψω. Παντως ειδικα τωρα δε μπορω να πω οτι ξεσκιζομαι στο φαγητο, ισως να τρωω και λιγοτερο απ'οτι πριν μεινω εγκυος..αυτο με τα γλυκα παντως ειναι ενα θεμα..ειδικα τωρα καλοκαιρι πως να αντισταθεις στα παγωτα?? οχι πειτε μου!!

παντως ασχετα με το τι εχει παρει το μωρο, τα μπουτακια οπως ειπε και μια αλλη κοπελα οντως εχουν στρογγυλεψει και ο πωπος και δε μ'αρεσει ΚΑΘΟΛΟΥ!!! Για να μην αναφερω την σιχαμενη κυτταριτιδα που εχει στησει αντισκηνο!!

Διαφημίσεις

• 4 εβδομάδες μετά...

Γεια σας κορίτσια...εγώ τώρα μπήκα στο μήνα μου και έχω πάρει 13 κιλά ..ο γιατρός μου φωνάζει...τι να πω τα άτιμα μπένουν χωρίς να το καταλάβεις!!!τώρα στον ένατο μήνα τι γίνεται???Λέτε να παρω κι αλλα??? Πως θα τα χάσουμε μεταααααααααααααα?????? :oops::oops::oops::oops:

as1cCAx0g411220MzA5Ynw2NjEyMWJ8YmFieSBhbmdlbCBnaXJsIGlzIGNvbWluZyBpbi4uLg.gif

Angel

Ειμαι 11+ και τώρα αρχίζουν τα γκάζια :) :) :)

Μωρε δεν παει να λέει κι ο γιατρός; Εγω πανω μου 11 κιλά τα οποία δεν φαίνονται, ειναι μόνο κοιλιά και αντε ενα κιλό διασπαρτο.....θα τα χασω σίγουρα....και αλλα 5 να πάρω δεν με νοιάζει.

Tελειώνω τον 7ο και έχω πάρει 8.5-9 κιλά, θεωρητικά δηλαδή τα σωστά κιλά. Ο γιατρός όμως φωνάζει... για να φάω γιατί το μωρό δεν παίρνει βάρος ικανοποιητικά. Δεν είναι καιροί για δίαιτες λέει. Ποιος θα το πίστευε ότι θα το έλεγαν αυτό σε μένα... :roll:

Καλά τα λες yogini ...ούτε εμένα φαινονται μονο κοιλια και πάλι δεν είναι και πολύ μέγαλη για το μήνα που είμαι μόνο η ζυγαριά τα βλέπει χι!χι! Ας λέει ο γιατρός ότο θέλει!!! ΦΙΛΑΚΙΑ!!! [/b]:P:P:P:P:P

as1cCAx0g411220MzA5Ynw2NjEyMWJ8YmFieSBhbmdlbCBnaXJsIGlzIGNvbWluZyBpbi4uLg.gif

Angel

Κι εμενα μου φωναζει αλλα για το αντιθετο!!Να τρωω!! :D Διανυω ομως τον εβδομο και εχω βαλει στο συνολο.........5 κιλα..Και να πω οτι δεν τρωω..Τρωω οπως ετρωγα παντα.Δεν εχω αλλαξει κατι στην διατροφη μου.Το μονο που οταν τρωω τωρα τελευταια νιωθω φουσκωμα κι ενα πονακι κοντα στο διαφραγμα..Που να οφειλεται αυτο αραγε?

Βάσει προσωπικής εμπειρίας αν πάρετε έως 15 κιλά πριν πάει το μωρό τριών μηνών θα τα έχετε χάσει όλα, πιστέψτε με! Καλό είναι μετά τις 40 ημέρες να κάνετε και κανέναν κοιλιακό ~ αν και όλες βαριόμαστε~ ώστε να σφίξει και η κοιλίτσα.

Υπόψιν μην περιμένετε να μπήτε να γεννήσετε και να βγειτε από το μαιευτήριο με κολλητό παντελόνι! Κανονικά το σώμα θέλει 6 μήνες να επανέλθει 100%, μέχρι τις 40 ημέρες θα έχετε απίστευτη αλλαγή στο σώμα σας!

Απλά κορίτσια με μέτρο το φαγητό γιατί είναι ωραίο το άτιμο αλλά παχαίνει!

εγω κοριτσια ξεκινησα 74 κιλα την εγκυμοσυνη, είχα δηλαδη τα πιασηματακια μου (υψος 1,70μ) και επειδη ημουν σοκολατου, την γλυτωσα μεχρι τωρα, γιατι το καλοκαιρι δεν μπορεις να τις φας και ευκολα. ειμαι στον 7ο και εχω παρει μολις 6 κιλα και ελπιζω μεχρι τη γεννα να μην ξεπερασω τα 10. μετα θα θηλασω οσο περισσοτερο καιρο μπορω και αυτο σημαινει υγεινη διατροφη, παλι χωρις σοκολατες. λετε μετα απο ολο αυτο να γβω πιο αδυνατη απο πριν;

877648b8b1.png

Κι εμενα μου φωναζει αλλα για το αντιθετο!!Να τρωω!! :D Διανυω ομως τον εβδομο και εχω βαλει στο συνολο.........5 κιλα..Και να πω οτι δεν τρωω..Τρωω οπως ετρωγα παντα.Δεν εχω αλλαξει κατι στην διατροφη μου.Το μονο που οταν τρωω τωρα τελευταια νιωθω φουσκωμα κι ενα πονακι κοντα στο διαφραγμα..Που να οφειλεται αυτο αραγε?

Κορινάκι, σε καταλαβαίνω απόλυτα, μία από τα ίδια! Στις ίδιες μέρες είμαστε πάνω κάτω κι εγώ έχω βάλει μόλις 6 κιλά. Κι εγώ μια χαρούλα τρώω, αλλά γενικά ανέκαθεν δυσκολευόμουν να βάλω κιλά. Πάντως τα μωράκια μας μια χαρά τρέφονται, αυτό είναι το μόνο σίγουρο!

Όσο για το πονάκι που λες στο διάφραγμα, το έπαθα κι εγώ κατά τη διάρκεια του 6ου μήνα και μάλιστα σε πολύ έντονο βαθμό, αλλά εγώ έχω πρόβλημα με το διάφραγμα (έχω γαστροοισοφαγική παλλινδρόμηση) γεγονός που το επιτείνει. Αυτό που ένιωθα εγώ ήταν ένας οξύς πόνος στο ύψος του διαφράγματος, ο οποίος διοχετευόταν και στο θώρακα... Μου είπε ο γιατρός μου ότι οφείλεται αφενός στην πίεση που ασκείται στο διάφραγμα καθώς το μωρό μεγαλώνει, αφετέρου στη διάταση του θωρακικού τοιχώματος επίσης εξαιτίας της ανάτυξης του μωρού. Όλα φυσιολογικά λοιπόν, μην ανησυχείς για κάτι! Καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη σου και με το καλό το νινάκι σου!!!! :D

Εγώ τώρα μπαίνω στον 6ο μήνα και έχω βάλει 6,5 κιλά. Όλο λέω ότι θα περιορίσω το φαϊ αλλά άπό τότε που έμεινα έγκυος, τρώω και μετά από ένα τέταρτο νοιώθω άδειο το στομάχι μου. Που σημαίνει ότι τα +6,5 κιλά τα έβαλα με στέρηση. Αν έτρωγα όποτε πεινούσα θα είχε σπάσει η ζυγαριά. Έχω και μια ανησυχία αν θα γίνω όπως ήμουν. Ήμουν 60 και πάντα γκρίνιαζα για το βάρος μου. Μετά τη γέννα αν ξαναπάω στα 60 θα είμαι πολύ ευχαριστημένη.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...