Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κρεαταγορά...τιμές?

mami

Recommended Posts

Εν μέσω κρίσης....απ' όπου μπορούμε να κάνουμε οικονομία, καλά είναι!!!

έχω ακούσει λοιπόν ότι η κρεαταγορά στο κέντρο της Αθήνας έχει καλά και φθηνά κρέατα.

Ισχύει αυτό?

Ψωνίζει καμμία από εκεί?

kTB4p3.png

N9Mep2.png

Διαφημίσεις

Από τον προηγούμενο μήνα ξεκινήσαμε να ψωνίζουμε από εκεί. Κοτόπουλο 2ευρώ/κιλό και μοσχάρι 7-8 ευρώ/κιλό.Και τόσο καιρό δεν πηγαίναμε....Πληρώναμε διπλά και τριπλά λεφτά!

Ουάου!!!!

Με έναν γρήγορο υπολογισμό, κερδίζεις περίπου 5 ευρώ/κιλό σε σχέση με ένα συνοικιακό κρεοπωλείο!!!!!!!!!!

Μεγάλη διαφορά.

Απο τον άλλο μήνα θα πηγαίνω κι εγώ.

Δεν είναι τώρα εποχές να πετάμε λεφτά!!!!!!!!!

Ξέρεις μήπως κανένα συγκεκριμένο κρεοπώλη μέσα στην κρεαταγορά που αγοράζεις εσύ και είσαι ευχαριστημένη? - για να μην πάω τελείως στα τυφλά!!!!!!!

kTB4p3.png

N9Mep2.png

Ο άντρας μου έχει αναλάβει την αγορά και μου είπε πως δεν πηγαίνει σε κάποιον συγκεκριμένο κρεοπώλη. Απλά π.χ. για το κοτόπουλο θα κοιτάς ποιος έχει την συγκεκριμένη ημέρα προσφορά για να βρεις την συγκεκριμένη τιμή.Κάνεις μια έρευνα και αποφασίζεις από ποιον θα ψωνίσεις.

• 8 months later...

Ξεκίνησα πριν 8 μήνες να πηγαίνω. Ξυπνάω μία φορά κάθε δύο μήνες Σάββατο πρωί στις 7. Πηγαίνω με το αυτοκίνητο στο σπίτι της αδερφής μου στα πετράλωνα. Ο δρόμος είναι τελειώς άδειος και θέλω από Ηράκλειο 10 λεπτά. παίρνουμε το μινι bus που σε αφήνει έξω από την βαρβάκειο. Εχω μαζί φυσικά και το καρότσι της λαικής.

Ενδεικτικά να σας πω τα εξής. Εχει πολύ χαμηλές τιμές, αλλά πρέπει να προσέχεις από που θα ψωνίσεις και τι θα σου δώσουν. Μοσχάρι έχω πάρει δύο φορές. Την πρώτη φορά δεν τρωγόταν, τη δεύτερη που πήρα από άλλον ήταν καλύτερο, αλλά όχι και κάτι το εξαιρετικό.

Μοσχάρι αποφεύγω και παίρνω από τον κρεοπώλη που μου δίνει ότι καλύτερο.

Από βαρβάκειο παίρνω φιλέτο κοτόπουλο 4,00 το κιλό (στο κρεοπωλείο πέρίπου 8,50 ευρώ). Κοτόπουλο ολόκληρο κομμένο σε 8 κομμάτια περίπου 2,20 το κιλό. Παίρνω καταπληκτικές χοιρινές μπριζόλες λαιμού 3,00 ευρώ το κιλό. Εχουν συκώτι μοσχαρίσιο 3 ευρώ το κιλό στο κρεοπωλείο 7. κατσικάκι 6 ευρώ το κιλό.

Επείσης κάθε φορά που πηγαίνω βαρβάκειο εκτός από κρέατα θα πάρω και ψαρικά. Μοσχοχτάποδα 4 ευρώ το κιλό. τσιπούρες ανάλογα 4-5 το κιλό. μπακαλιαράκια 5 ευρώ όταν στο ψαράδικο μου τα έδινε από 18-25 το κιλό !!!!!

Γαύρο 2 ευρώ το κιλό. λαυράκια 4 ευρώ το κιλό. Γαριδούλες ψιλές 3-4 ευρώ το κιλό.

Και διάφορα άλλα ψάρια μεγάλα που μπορείς να βρεις σε πολύ καλύτερες τιμές . Αυτό το σάββατο θα ξαναπάω. Πηγαίνω μια φορά το δίμηνο και γεμίζω τον καταψύκτη μας. Πηγαίνω με 50-70 ευρώ και παίρνω ένα καρότσι μεγάλο λαικής κρέατα. Στο κρεοπωλείο ήθελα περίπου 80 ευρώ το μήνα μόνο, χωριστά τα ψαρικά. Τον γαύρο τον παίρνω μόνο όταν τον βρίσκω 2-3 ευρώ. Παίρνω 2-3 κιλά τον καθαρίζω, τον βάζω σε στρογγυλά μπωλ καταψυξη και τρώμε μια χαρά κάθε φορά που θέλουμε.

Διαφημίσεις