Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πως μετραμε εβδομαδες κυησης μετα απο εξωσωματικη?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Απο την ημέρα της εμβρυομετάφοράς σου αφαιρείς 14 ημέρες, τότε υποτίθεται είχες τη πρώτη ημέρα της περιόδου σου! Οπότε ξεκινάς να μετράς εβδομάδες απο εκείνη την ημέρα...

Απο την ημέρα της εμβρυομετάφοράς σου αφαιρείς 14 ημέρες, τότε υποτίθεται είχες τη πρώτη ημέρα της περιόδου σου! Οπότε ξεκινάς να μετράς εβδομάδες απο εκείνη την ημέρα...

δηλαδη μετραω απο την τελευταια μου περιοδο?ηταν 10/1 αρα ειμαι?

Διαφημίσεις

jenny ποτε η μεταφορα?χοριακη ακομα δεν εκανες?

γεια σου αμαρρυλιδα μου.η χοριακη εφτασε 4117.ολα καλα μου ειπε ο γιατρος.την δευτερα θα παω για τον πρωτο υπερηχο.αλλα εχω μπερδευτει ρε κοριτσι.ποσο ειμαι τελικα?

Διαφημίσεις

Κι΄εμένα με μέτραγαν από τη τελευταία περίοδο πάντα.

Καλή εγκυμοσύνη σου εύχομαι!

σε ευχαριστω κοριτσι μου.αρα και στην εξωσωματικη μετραμε απο την τελευταια περιοδο.οκ.

γιατι σου φενεται πολυ 5 βδ?

γιατι ακομα μου φαινεται απιστευτο αυτο που ζω.τι να πω?πρεπει να φουσκωσει η κοιλια για να το καταλαβω μου φαινεται....:confused:

αρα εισαι 5 βδ. κ αρχιζεις να περπατας στη 6βδ.

να πανε ολα καλα σε 8 μηνες να κρατας αγκαλια το υγιεστατο παιδακι σου!!!!

να εισαι καλα κοπελα μου.σε ολες ευχομαι το ιδιο υγιεστατα και χαρουμενα μωρακια.και σε οσες προσπαθουνε καλα αποτελεσματα.

Jenny γεια σου!ειδες που τελικα ολα πηγαν καλα?αντε τι ωραια!την Δευτερα θα δεις το σπορακι σου!η μηπως θα ειναι 2?ευχομαι να σου πανε ολα καλα!

1η IVF Φεβρουαριος 2012 αρνητικη

2η IVFΜαιος 2012 βιοχημικη κυηση

Νοεμβριος 2012 Φυσιολογικη συλληψη!!

G2GGp3.png

Διαφημίσεις

Jenny γεια σου!ειδες που τελικα ολα πηγαν καλα?αντε τι ωραια!την Δευτερα θα δεις το σπορακι σου!η μηπως θα ειναι 2?ευχομαι να σου πανε ολα καλα!

σε ευχαριστω πολυ μακαρι να παει καλα και να ειναι και δυο.8-):cool:

jeanny μου καλή εγκυμοσύνη εύχομαι και να σου πάνε όλα καλά. Εμένα στην πρώτη εξωσωματική ο γιατρός μου είχε πει οτι δεν μετράει απο την τελευταία περίοδο αλλά μια εβδομάδα μετά. Και εγώ θα ήθελα να ξέρω ακριβώς πως μετράνε τις εβδομάδες γιατί έκανα εξωσωματική 2/2 (εγώ είμαι ακόμα στο να μετράω την χοριακή). Άσχετο αλλά βρε κορίτσια, τι ψυχοφθόρο πράγμα είναι να περιμένεις αν θα ανέβει η χοριακή σου....κάθε 10 λεπτά κοιτάω το ρολόι μήπως πέρασε η ώρα.....

jeanny μου καλή εγκυμοσύνη εύχομαι και να σου πάνε όλα καλά. Εμένα στην πρώτη εξωσωματική ο γιατρός μου είχε πει οτι δεν μετράει απο την τελευταία περίοδο αλλά μια εβδομάδα μετά. Και εγώ θα ήθελα να ξέρω ακριβώς πως μετράνε τις εβδομάδες γιατί έκανα εξωσωματική 2/2 (εγώ είμαι ακόμα στο να μετράω την χοριακή). Άσχετο αλλά βρε κορίτσια, τι ψυχοφθόρο πράγμα είναι να περιμένεις αν θα ανέβει η χοριακή σου....κάθε 10 λεπτά κοιτάω το ρολόι μήπως πέρασε η ώρα.....

πιστεψε με σε καταλαβαινω γιατι το περασα και εγω αυτο το αγχος με την δευτερη χοριακη μου που δεν ειχε ανεβει.σημερα εχω τον πρωτο μου υπερηχο και ετσι θα μου πει τι γινεται με τις ημερομηνιες.καλη εγκυμοσυνη να εχεις.:mrgreen:

καλως ηρθες καλλιοπη,δεν σε εχω ξαναδιαβασει οποτε εισαι καινουρια?καλη τελειομηνη εγκυμοσυνη καλλιοπη.ναχεις ηρεμια κ μωρακια γερα!!!!οι χοριακες πως πανε?εγω εκανα 8-2 κ αυριο χοριακη,ειναι η 2η προσπαθεια μου!!!

αμαρρυλίδα καλησπέρα. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Εγώ περιμένω την 4η χοριακή να πάρω....κοντεύω να σκάσω....Δεν είμαι καινούρια απλά ίσως δεν έτυχε να διαβάσεις τι έχω γράψει (καλύτερα ήταν άσχημα). Εμένα είναι η τρίτη μου εξωσωματική. Εύχομαι όλα καλά να σου πάνε.