Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

στεναχωρεθηκα..

Recommended Posts

σημερα το μεσημερι λιγο πριν κατσουμε για φαγητο χτυπισε η πορτα και ηταν μια παλια μου συμμαθητρια.δεν ειχα ιδεα οτι ηξερε που ειναι το σπιτι μου μιας και ποτε δεν ειχαμε κατι παραπανω απο ενα γεια..σε μικρη επαρχια ομως ζουμε ρωτησε και εμαθε.λοιπον αυτη η κοπελα παρ ολο που δεν ειχαμε πολλα παρε δωσε μου ζητησε με κατεβασμενο το κεφαλι 20 ε γιατι την ειχαν απολυσει απο τη δουλεια και δεν ειχε φαγητο για το παιδακι της..:(πραγματικα απο το μεσημερι που εγινε αυτο δεν εχω σταματισει να το σκεφτομαι,σε τι σημειο μας εχουν φτασει ρε γαμωτο??

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Ασε δράμα η κατάσταση :( .Κάτω απο τον αδερφό μου ζεί ενα παλικάρι που τελευταία τον είχαν απολύσει και προχθές του χτύπησε την πόρτα κλαίγοντας και του ζήτησε ενα φλιτζάνι λάδι γιατι είχε να φάει πέντε μέρες....Ωρες ωρες με πιάνει τρέλλα ακούγοντας τέτοιες καταστάσεις.

fVLTp2.png

ο Αργύρης μου γεννήθηκε 10/10/10

τη λυπηθηκα πραγματικα κοριτσια,οση ωρα μου μιλουσε ηταν κατακοκκινη απ τη ντροπη και εννοειται της εδωσα.το κακο ειναι οτι δεν εχει αντρα μονο μια μανα που τη βοηθαει με το παιδι και αυτη μεγαλη σε ηλικια και αρρωστη.οπως ομως ειπε και μια κοπελα παρα πανω αντε και σημερα πηρε τα 20ε αυριο??τι θα απογινει?πολυ λυπηρο αυτο και για το παιδακι της που ειναι μολις 3 ετων..ουφ θα σκασω:(

Αχ, τι είπες τώρα.....

Πολύ στενοχωρήθηκα....φαντάσου σε τι σημείο έφτασε η κοπέλα.....να πάρει....και δεν έχουμε δει τίποτα ακόμη:(

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

Ασε δράμα η κατάσταση :( .Κάτω απο τον αδερφό μου ζεί ενα παλικάρι που τελευταία τον είχαν απολύσει και προχθές του χτύπησε την πόρτα κλαίγοντας και του ζήτησε ενα φλιτζάνι λάδι γιατι είχε να φάει πέντε μέρες....Ωρες ωρες με πιάνει τρέλλα ακούγοντας τέτοιες καταστάσεις.

Κάτι ανάλογο έζησε η μάνα μου στη κατοχή.

είχαν στείλει από το χωριό ένα μπουκάλι λάδι και μια μάνα από τη γειτονιά έστελνε κάθε μέρα το κοριτσάκι της με ένα κύπελο να πάρει λίγες κουταλιές λάδι.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Διαφημίσεις

Σε μαγαζί με αρτοσκευάσματα στην Αγορά της Αθήνας που πουλάει και χτεσινό ψωμί, μια γυναίκα προσπαθούσε να κάνει τον καλύτερο συνδυασμό κομματιών ψωμιού της προηγούμενης μέρας για να πάρει όσο πιο πολύ μπορούσε με 1 ευρώ (αυτά τα χρήματα, είπε, της είχαν μείνει από τα υπόλοιπα ψώνια).

Τελικά αποδείχτηκε πως είχε 90 λεπτά και η πωλήτρια δεν της έδινε το ψωμί... φυσικά της έδωσα εγώ τα 10 λεπτά, τη ρώτησα αν έχει χρήματα να γυρίσει στο σπίτι της και εισέπραξα ένα βλέμα γεμάτο έκπληξη και δυσπιστία (ποιος ξέρει τι αντιμετώπιση έχει εισπράξει γενικώς η γυναίκα...).

it's never too late to start all over again

Τραγικό είναι...Και σε τέτοιες περιπτώσεις όποιος μπορεί να βοηθα όπως μπορεί.Απέναντι από το σπίτι μου ζεί μια κοπέλα με 2 ζευγάρια διδύμων.Τα μεγαλύτερα είναι 6 και τα μικρότερα 3.5.Πάντα ήταν μια αξιοπρεπέστατη οικογένεια και οικονομικά μια κανονική οικογένεια.Ο άντρας της σκοτώθηκε 2 μήνες μετά την γέννηση των μικρών και εκείνη δουλεύει τώρα σε εταιρεία φυλαξης.Της ήρθαν πολύ δύσκολα.Ηθελε να πουλήσει το αυτοκίνητο και ενα ζευγάρι που δεν κατάφερε να αποκτήσει παιδιά της πληρώνουν τις δόσεις για να μην το κάνει καθώς της χρειάζεται.Οταν φεύγει για δουλειά μοιραζόμαστε τα παιδία και τα κρατάμε μέχρι να γυρίσει καθώς δεν έχει ούτε γονείς ούτε πεθερικά και όλοι φροντίζουν να μην τους λειψει τίποτα από τα βασικά που πρέπει να έχει ένα παιδί.

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα και δυστυχώς δεν είμαστε οι υπόλοιποι σε θέση να προσφέρουμε καθημερινά. Θα δώσεις μια δυο μέρες φαγητο πχ αλλά δεν μπορείς να το κάνεις σε καθημερινή βάση...θα δώσεις 20 ευρώ μια φορά αλλά δεν γίνεται να το κάνεις συνέχεια/ Είναι δραματική η κατάσταση, ας βοηθάμε όσο μπορούμε. Εμεις περιμένουμε το δεύτερο μωρό αλλά ήδη έχω στείλει 3 τσάντες Ελλάδα με μωρουδίστικά (είχαμε μπόλικα, όπως οι περισσότεροι φαντάζομαι). Ας μην έχουμε 48 φορμάκια, ας βολευτούν κι άλλες οικογένειες.

σημερα το μεσημερι λιγο πριν κατσουμε για φαγητο χτυπισε η πορτα και ηταν μια παλια μου συμμαθητρια.δεν ειχα ιδεα οτι ηξερε που ειναι το σπιτι μου μιας και ποτε δεν ειχαμε κατι παραπανω απο ενα γεια..σε μικρη επαρχια ομως ζουμε ρωτησε και εμαθε.λοιπον αυτη η κοπελα παρ ολο που δεν ειχαμε πολλα παρε δωσε μου ζητησε με κατεβασμενο το κεφαλι 20 ε γιατι την ειχαν απολυσει απο τη δουλεια και δεν ειχε φαγητο για το παιδακι της..:(πραγματικα απο το μεσημερι που εγινε αυτο δεν εχω σταματισει να το σκεφτομαι,σε τι σημειο μας εχουν φτασει ρε γαμωτο??

Μηπως να την ρωτουσες αν χρειαζεται κατι αμμεσα για το παιδακι εκτος απο χρηματα να βοηθησουμε Χριστιανα μου?Δεν μπορω,ποναει η καρδια μου οταν ακουω για παιδακια που δεν εχουν να φανε!:cry:

adEup3.png

Παντού ακούω τέτοιες ιστορίες...

Τι κρίμα!

Τις προάλλες μια κοπέλα συνάντησε τη θεία μου έξω από το σούπερ μάρκετ-μόλις είχε κάνει τα ψώνια της-και της ζήτησε να της δώσει χρήματα για να πάρει κάτι να ταϊσει τα παιδιά της.

Και πριν προλάβει η θεία μου να της απαντήσει,η κοπέλα,επειδή κατάλαβε ότι αυτό που ζητούσε ισως να μην ακουγόταν πειστικό,της πρότεινε να μπουν μέσα στο σούπερ μάρκετα μαζί και αντί να της δώσει τα χρήματα,να της πάρει κάτι,ό,τι αυτή θέλει

Φυσικά η θεία μου δέχτηκε και μπαίνοντας μέσα της είπε να πάρει ό,τι θέλει.

Η κοπέλα τότε πολύ ευγενικά, τη ρώτησε αν μπορεί να πάρει ένα κοτόπουλο,για να φάει όλη η οικογένεια.Και η θεία μου της το πήρε χωρίς δεύτερη σκέψη

Κι ήταν μια κοπέλα καλοβαλμένη και αξιοπρεπής,η οποία φαινόταν ότι πραγματικά ήταν σε πολυ δύσκολη θέση την ώρα που ζητούσε την βοήθεια

Διαφημίσεις

Αχ, παναγιά μου... τι μας περιμένει ακόμα... Όταν ακούω για παιδάκια που δεν έχουν φαγητό κλαίει η καρδιά μου... :(:(

Evolve or Dissolve

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

μπορούμε να αγοράσουμε κάποια τρόφιμα που δεν χαλάνε και τα φτιάξουμε ενα παντοπωλείο αλληλεγγύης,με λάδι,όσπρια,ζυμαρικά.Ας καταπολεμήσουμε μαζί τη πείνα

Αχ!Βρε κοριτσια ψιχοπλακωθηκα!!!!!Περιμενω το πρωτο μου παιδακι και σφιγγεται η καρδια μου ειδικα οταν κατι εχει να κανει με παιδια!!!!!Που μας καταντησαν???????????Και δυστυχως τα χειροτερα ερχονται!!!!!

Ναι βρε κορίτσια κάτι να κάνουμε!!

Κι εγώ έχω 2 μωρά και μέχρι στιγμής έχουμε να τα ταισουμε αλλά αυτό δεν αρκεί, ακόμα κι όταν εσύ έχεις, δεν μπορείς να νιώσεις ότι είσαι μια χαρά, αν δεν έχει ο διπλανός σου!!

Τι να κάνουμε ρε κορίτσια, καμιά ιδέα?

Με τις εκκλησίες τι γίνετε?

Γνωρίζετε κάτι?

Καλησπέρα σας,

Δυστυχώς οι καταστάσεις που ζούμε είναι απιστεύτες!!Πονάει η καρδιά μου με όλα αυτά που βλέπουμε και ακούμε καθημερίνα!Απ ότι είδα σε σούπερ μάρκετ πχ Βερόπουλος,Βασιλόπουλος,υπάρχει ειδικός χώρος που μαζευούν σακούλες με κονσέρβες,λάδι,μακαρόνια,καφέ κτλ και τα δίνουν σε αυτούς που τα έχουν ανάγκη...Ελπίζω να συμβάλλουμε όλοι μαζί σε αυτό!!Τί να πω??ότι θα μας γυρνάγανε τόσα χρόνια πισω??!!!:-(

Καλησπέρα σας,

Απ ότι είδα σε σούπερ μάρκετ πχ Βερόπουλος,Βασιλόπουλος,υπάρχει ειδικός χώρος που μαζευούν σακούλες με κονσέρβες,λάδι,μακαρόνια,καφέ κτλ και τα δίνουν σε αυτούς που τα έχουν ανάγκη.

ναι αυτο ξερω κι εγω. και ειναι το πιο ευκολο και εγγυημενο.

μαζευουν ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, και σε συννενοηση με την εκκλησια τα δινουν σε ανθρωπους σε αναγκη.