Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
 Εάν η διεύθυνση E-Mail σας δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί, ή σας είναι άγνωστη, παρακαλούμε στείλτε μας το νέο σας E-Mail  &  το όνομα χρήστη σας στο a d m i n i s t r a t o r @parents.org.gr ! 
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Χαμηλή χοριακή;


Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους. Αν μπορεί κάποια κοπέλα να με διαφωτίσει θα το εκτιμούσα πολύ γιατί κοντεύω να σκάσω. Έκανα εμβρυομεταφορά την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου και κανονικά θα έπρεπε να κάνω χοριακή μετά απο 15 μέρες δηλαδή την Πέμπτη. Εγώ έκανα σήμερα και βγήκε μεν θετική όμως πολυ χαμηλή...μόνο 17.

Πήρα φυσικά τον γιατρό μου και μου είπε οτι ειναι θετικό μεν αλλά χαμηλό κάτι που μπορεί να οφείλετε στο ότι την έκανα πιο νωρίς. Δεν ξέρω βέβαια αν είναι αληθεια γιατί αυτή ειναι η 3η φορά που κάνω εξωσωματική και τις άλλες φορές ήταν πιο ψηλό το νουμερο. Την τελευταία φορά έκανα πάλι νωρίτερα και η χοριακή ήταν 138. Φυσικά το ότι ήταν ψηλά τότε δεν σημαίνει τίποτα γιατί η συνέχεια ήταν κακή (παλινδρόμησε). Αν ξέρει κάποια κοπέλα να με διαφωτίσει για το νούμερο της χοριακής θα το εκτιμούσα αφάνταστα. Σας ευχαριστώ πολύ

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Η εξέλιξη της εγκυμοσύνης δεν φαίνεται τόσο από το νούμερο της χοριακής, όσο από το αν διπλασιάζεται κανονικά κάθε δεύτερη μέρα. Έχουν ξεκινήσει εγκυμοσύνες με πολύ χαμηλή χοριακή, αλλά εξελίχθηκαν καλά, κι αντιθέτως κάποιες ξεκίνησαν με ψηλή χοριακή και τελικά παλινδρόμησαν (είχες κι η ίδια τέτοια εμπειρία). Το πιο πιθανό είναι ότι η δική σου είναι μικρή επειδή βιάστηκες να την κάνεις. Περίμενε να έρθει η Πέμπτη κι επανέλαβέ την. Καλά αποτελέσματα.

Link to comment
Share on other sites

Η εξέλιξη της εγκυμοσύνης δεν φαίνεται τόσο από το νούμερο της χοριακής, όσο από το αν διπλασιάζεται κανονικά κάθε δεύτερη μέρα. Έχουν ξεκινήσει εγκυμοσύνες με πολύ χαμηλή χοριακή, αλλά δεν εξελίχθηκαν καλά, κι αντιθέτως κάποιες ξεκίνησαν με ψηλή χοριακή και τελικά παλινδρόμησαν (είχες κι η ίδια τέτοια εμπειρία). Το πιο πιθανό είναι ότι η δική σου είναι μικρή επειδή βιάστηκες να την κάνεις. Περίμενε να έρθει η Πέμπτη κι επανέλαβέ την. Καλά αποτελέσματα.

 

θα συμφωνησω απολυτα,

η αγωνια ειναι παντα τεραστια κ ολες μας εχουμε κανει τεστ νωριτερα, αλλα τελικα, ειδες που αντι να χαιρεσαι με το θετικο αγωνιας ακομη πιο πολυ?Επανελαβε το την πεμπτη κ ευχομαι,αυτη την φορα ολα να πανε κατ'ευχη!

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα εγώ έκανα χοριακη 4μέρες πριν την καθυστέρηση και ήταν 18 μετά από δύο μέρες 56 κ τώρα μπαίνω στον 9 μήνα της εγκυμοσύνης!!!μακάρι να σου πάνε καλά αλλά πιστεύω ότι αλά την έκανες πολύ νωρίς!!ξανακανε άλλη μια σε48 ώρες από την πρωτη

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...