Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

δεν πινει ουτε νερο με μπιμπερο!!!

Recommended Posts

καλημερα και απο εμενα!! ο μπεμπης μου ειναι 8 μηνων ακι θηλαζει αποκλειστικα. Το θεμα ειναι οτι ενω τρωει τα παντα που του δινω απο φαι δεν θελει με καμια δυναμη το μπιμπερο!! οπως καταλαβαινετε δεν πινει με τιποτα το ξενο γαλα (το οποιο θελω πολυ να μαθει γιατι θα επιστρεψω συντομα στη δουλεια) και δεν πινει ουτε νερο!!!!! σταγονα!!!!!!! εχετε καμια ιδεα????

Διαφημίσεις

καλημερα elia,

μήπως να δοκίμαζες διάφορα μπιμπερό με διάφορε τετίνες???πιο στρογγυλεμένες, από καουτσούκ, πιο μικρό μπιμερό...Ιδέες λέω, προσωπική πείρα δεν έχω γιατι εγώ κατάφερα να θηλάσω την κορούλα μου μόνο 2 μήνες και σε θαυμάζω που εσύ θηλάζεις ακόμα!

Έχεις δοκιμασει το εκπαιδευτικό ποτηρακι; Η δικια μου που δεν ήθελε ποτε μπιμπερο πίνει νερο με εκπαιδευτικό ποτηρακι.

Όσον αφορά στην επιστροφή στη δουλειά γιατι θέλεις να πίνει ξένο γαλα; Εννοώ θέλεις να αποθηλασετε επειδή επιστρέφεις στη δουλεια; Αν είναι αυτός ο λόγος είναι πολυ εύκολο τώρα πλέον που τρώει στερεες. Θα τρώει όλα τα γεύματα όσο λείπεις στη δουλειά και όταν είσαι σπίτι θα θηλάζει.

1Xckp3.png

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

αμ δε!!! το ποτηρακι ακομα χειροτερα.. θελω παντως να σταματησω το θηλασμο σιγα σιγα.. το εχω σκεφτει παρα πολυ καλα.. ο μπεμπης δεν θελει!! χι χι!!!!

Διαφημίσεις

Δοκίμασε αν θελεις ένα κανονικό ποτήρι. Η ένα πλαστικό ή αυτο του φρεντο η απο ένα μπολάκι ξηρών καρπών. Απο αυτα πίνει η δικια μου απο 9 μηνών όταν είμαστε κάπου.

1Xckp3.png

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

Μπορει και με αυτα που σου πρότεινα αλλα θα γίνεται χάλια! Και θα αλλαζετε ρουχα αμέσως! :P

1Xckp3.png

Franz Kafka

δε βαριεσαι.. ας μαθει και ας αλλαζουμε.. δοκιμασε ο αντρας μου να του δωσει γαλα ενω ελειπα και εγινε της κακομοιρας.. τον ακουσε ολη η Αττικη μαλλον!!!!!!!

Πάντως εμένα στο σταθμό μου είχαν πει οτι πρέπει να είμαστε απόλυτες με τα παιδια...Πχ η δικιά μου έτρωγε τα πάντα αλεσμένα και τώρα που έχει δοντάκια και μπορεί να μασήσει και τις τα πατάω με το πηρούνι δεν τρώει τίποτα, φτύνει το φαγητό και κλαίει. Μου είπαν λοιπόν στον σταθμό οτι αν κάνει έτσι θα την σηκώνω από το καρεκλάκι και θα προσπαθώ σε λιγάκι, και ξανά και ξανά μέχρι να της επιβληθώ...Βεβαια τις περισσότερες φορές λυγίζω...Μήπως να ρώταγες και τον παιδίατρο???

Διαφημίσεις

η αληθεια ειναι οτι δεν το εχω συζητησει με την παιδιατρο.. μηπως εχει να προτεινει κατι.. θα δοκιμασω το ποτηρι το δικο μας αλλα στο βραδυνο γαλα νομιζω οτι συτο ειναι δυσκολο..

Το ποτήρι του φρεντο είναι πολυ εύκολο. Με λίγη εξάσκηση θα τα πηγαίνει σούπερ. Η ανιψια μου πίνει γάλα απο εκει απο 9,5 μηνών μέχρι τώρα που χρονισε.

1Xckp3.png

Franz Kafka

Γνώμη μου είναι οτι είναι πολύ μικρός για ποτήρι, μεγάλη προσοχή μην πνιγεί κι έχεις άλλα...Ασε που η δικιά μου (14μηνών)έχει δυο δόντια πάνω και δύο κάτω κι όποτε της δώσω με ποτήρι, δαγκώνει το ποτήρι με τέτοια δύναμη που μπορέι να κόψει κομμάτι και τρέμω...Σιγά σιγά με υπομονή

Να ρωτήσω κάτι???Μητρικό γάλα με το μπιμπερό πίνει???Το έχεις δοκιμάσει???Επίσης, μηπως να του αλλάξεις και διάφορες στάσεις στον τρόπο που τον κρατάς???Μήπως να κάθεται στο καρεκλάκι του φαγητού ενώ τον ταίζετε???Ακόμα και το δωμάτιο μπορείς να δοκιμάσεις να αλλάξεις, για να του φανεί κάτι νέο, να αποσυνδεθεί από την "ρουτινα" του θηλασμού

Διαφημίσεις

• 4 weeks later...

Κι εγω στην ιδια φάση μόνο που η δικιά μου είναι σχεδόν 12 μηνων πια. Δεν πάνε κανα 2 βδομάδες που πίνει νεράκι απο ένα σφηνάκι (μή γελάτε κορίτσια!). Πίνει και λίγο απο εκπαιδευτικό ποτηράκι. Της έδωσα επίσεις να δοκιμάσει φρέσκο γάλα σε εκπαιδευτικό ποτηράκι. Πειραματίστηκε λίγο και μετά το παράτησε. Πάντως θα επιμεινω γιατί θέλω να αποθηλάσουμε πια...

6/ 11/2007: Ο μικρός Πρίγκιπας!!!

24/3/2011: Η Μπουκίτσα μας!!!

Κοριτσια δοκιμαστε και με καλαμακι...εμεις τελικα ετσι καταφεραμε να πιουμε νερο.Τωρα που αποθηλαζουμε...προσπαθουμε δηλαδη...του πηρα ενα ειδικο σα μπουκαλι με ενα σα καλαμακι και εχει ξετρελλαθει.Το γεμιζουμε πρωιβραδυ με γαλα το παιρνει συο χερακι του κοβει 2-3 βολτες στο σπιτι και το πινει μονορουφι σε χρονο dt.Και με το απλο καλαμακι επινε καλα απλα αρχιζε να κανει μπουρμπουληθρες καποια στιγμη και το επαιρνε στην πλακα...και επινε γυρω στα 100 μλ.Με το μπουκαλι οσο και να του βαλω τοπινει.

Ειναι στο παιδί

Η μπεμπα μου ενω επινε αντλημένο γάλα από μπιμπερο, ξαφνικά το εκοψε (τα εχω γραψει εδώ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=96083). Απλά τα παιδιά μας έχουν άποψη, δε θελουν το μπιμπερό. :)

Η δικιά μου δε θελει ούτε ξενο γαλα, αλλά τεσπα αυτό ειναι άλλο θεμα.

EXXQp3.pngAIzKp2.png

καλημερα και απο εμενα!! ο μπεμπης μου ειναι 8 μηνων ακι θηλαζει αποκλειστικα. Το θεμα ειναι οτι ενω τρωει τα παντα που του δινω απο φαι δεν θελει με καμια δυναμη το μπιμπερο!! οπως καταλαβαινετε δεν πινει με τιποτα το ξενο γαλα (το οποιο θελω πολυ να μαθει γιατι θα επιστρεψω συντομα στη δουλεια) και δεν πινει ουτε νερο!!!!! σταγονα!!!!!!! εχετε καμια ιδεα????

Μην ανησυχείς! Τα ίδια μου είχε κάνει η 2η κόρη μου, θήλαζε αποκλειστικά μέχρι 7 μηνών. Είχα δοκιμάσει και εκπαιδευτικά ποτηράκια και όλων των ειδών τα μπουκάλια και τίποτα και η ποσότητα που κατάφερνα να πιεί ήταν ελάχιστη. Δεν μπορούσα να πάω πουθενά και είχα το ίδιο άγχος, για το πως θα επέστρεφα στη δουλειά. Μια μέρα όμως μου έκανε πληγή στο στήθος και έβγαζε αίμα, επικοινώνησα με το παιδίατρο και μου είπε ότι δεν υπάρχει λόγος να θηλάζει ακόμα, άστην νυστική, μου είπε όσο χρειαστεί (1-2 μέρες) και θα το πάρει. Δεν τον πίστεψα, έκανα όμως ότι μου είπε. Πήρα κατευθείαν χάπια για να μου κοπεί το γάλα και την επόμενη μέρα το πρωί....η Κλεομένια ήπιε 200γρ με το μπουκάλι! Τώρα είναι σχεδόν 3 και προσπαθούμε να κόψουμε το μπουκάλι! Πρέπει να το πάρεις απόφαση εσύ!

Η δικιά μου δε θελει ούτε ξενο γαλα, αλλά τεσπα αυτό ειναι άλλο θεμα.

Αυτο νομιζω ειναι το πιο δυσκολο...εμενα ευτυχως του αρεσει παρα πολυ το φρεσκο...γενικα τρελαινεται με τη διαδικασια ...πηγαινει στο ψυγειο βγαζει μονος του το μπουκαλι...το ζεσταινουμε...το βαζουμ στοποτηρακι με τ καλαμακι...το πινει ολο.Βεβαια ακομα το θηλασμο δεν τον εχουμε κοψει τελειως αλλα νομιζ συντομα θα τα καταφερουμε.

• 1 month later...

Λοιπον επανηλθα!! αυτα τα μωρα ειναι πολυ περιεργα τελικα!!!!

νερο: αρχισε να πινει με το εκπαιδευτικο ποτηρακι επιτελους (μαλλον τον επιασε η ζεστη)

γαλα: αποφασισε να κοψει το θηλασμο μονος του! ενα βραδυ αρχισε να με σπρωχνει (10,5 μηνων) το ιδιο και το επομενο πρωι και το επομενο βραδυ και αυτο ηταν....

δοκιμασα μπιμπερο δεν ηθελε με τιποτα. Αρχισα να του δινω το βραδυ φαριν λακτε με γαλα φρεσκο (μετα απο οδηγια της παιδιατρου) και το πρωι τον αφησα για καμια εβδομαδα στην ησυχια του και οταν ξαναδοκιμασα με το μπιμπερο πριν 3 μερες.. το ηπιε ολοοοο!!!! υποθετω οτι λογω ζεστης το εχει αναγκη!!!

και ετσι ολα καλα!!!!!!!!! για τη δε κρεμα με το γαλα κανει σαν παλαβο μολις τη δει! η αληθεια ειναι οτι μοσχομυριζει!! αποφασισε μονος του παντως για ολα!!!!!!!! κι εγω ανησυχουσα τσαμπα!!!!