Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

ΘΕΛΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!!!! :lol:

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ..ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΔΑΜΕ ΜΙΑ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΜΕ ΡΟΔΕΣ Κ ΠΑΝΩ ΑΛΛΑΞΙΕΡΑ...(ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΗΝ ΣΑΣ),ΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΑ ΚΤΛ ΚΤΛ....Α,Κ ΣΩΛΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΔΕΙΑΖΕΙΣ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΝΕΡΟ...ΤΙΜΗ 99Ε. ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ..?ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ?

ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ :D

Διαφημίσεις

κι εμείς τέτοια θα πάρουμε

την έχει η συνυφάδα μου και την βολεύει πολύ , την μετακινεί στο μπάνιο και επίσης ντύνει εκεί το μωρό έτσι ώστε να βρίσκεται στην ίδια θερμοκρασία και να μην κρυώνει .

Επίσης έχει και τα ραφάκια απο κάτω που μπορείς να έχεις τις κρεμούλες τα παμπερς και να μην είναι σκόρπια :wink:

Είναι πάρα πολύ βολική, ειδικά αν είναι και η συγκεκριμένη που νομίζω από τα moth... τα αξίζει τα λεφτά της. Την έχω στο μπάνιο και με διευκολύνει πολύ στο άλλαγμα της πάνας και το ντύσιμο. Την μπανιέρα δεν την χρησιμοποίησα ακόμα γιατί προς το παρόν ειναι μικροούλα και την κάνω κρατώντας την στο χέρι στην μπανιέρα. Στα ραφάκια μπορείς να έχεις όλα τα απαραίτητα. Επίσης έχει και την καλύτερη κατασκευή από όλες τις υπόλοιπες που είδα αλλού.

13e2p2.png

• 4 weeks later...

Διαφημίσεις

Ως προς τι σταθερή? Σαν κατασκευή ήταν η καλύτερη από αυτές που είχα δει. Από κάτω έχει ροδάκια με φρένο όπως τα καρότσια. Τώρα αν το παιδί κουνιέται παρα πολύ, τι να πω, δεν ειναι όπως τα ξύλινα έπιπλα. Ελπίζω να βοήθησα, καλές αγορές! :lol:

13e2p2.png

πήγα προχτές για ψώνια και πήρα και την μπανιέρα αυτή

είναι αρκετά βολική με τα ραφάκια απο κάτω , βόλεψα ένα σωρό πράγματα,

το νερό με σωληνάκι αδέιάζει

η κατασκευή είναι επίσης σταθερή και έχει και φρένα

βέβαια είχε και τροχήλατες της πλάκας. η διαφορά στην τιμή όχι μεγάλη οπότε διάλεξα την καλύτερη :wink:

εμείς αυτήν έχουμε (την πήραμε όμως σε πολύ καλύτερη τιμή, τουλάχιστον στη μιση!). Βολεύει πολύ μπορώ να πω, γιατί δεν σκύβεις,όπως θα έκανες στη μπανιερα, δεν ψάχνεις να βρεις πανες κτ.λ.πράγμα το οποίο μπορεί να σε αποσυντονίσει τον πρώτο καιρό. και σλιγουρα γλιτώνεις και τα χρήματα του επίπλου της αλλαξιέρας που, ειδικά άμα έχεις και ντουλάπες αρκετές μόνο χώρο πιάνει στο παιδικό.

Να συμπληρώσω βέβαια πως

α. σε λίγο ο μπέμπης δεν θα χωράει άλλο εκεί μέσα ξαπλωτός (παρά μόνο καθιστός ) και

β. μην επαναπαύεστε στγμή στην αλλαξιέρα μόλις ξεπεταχτεί! Καλά, εμεις σε αυτή τη φάση ούτε πάνα δεν μπορούμε να του βάλουμε γιατί γυρνάει συνεχώς μπρούμητα! :D

Διαφημίσεις

εμάς είναι 6 μηνών και ακόμα βολεύει σχετικά στο ξαπλωτό. Έχει όμως και μία κλίση εσωτερικά, ώστα να κάθεται μέσα. Φαντάζομαι πως από τη στιγμή που θα μπορεί να πατάει θα του κάνουμε πλέον στην μπανιέρα ντουζάκι.

Και εγω μολις εκλεισε τον πεμπτο την εγβαλα. Επειδη δεν χωρουσε ξαπλωμενη αναγκαστηκα και πηραμε μπανακι. Τωρα την χρησιμοποιω σαν αλλαξιερα.