Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τι μπορεί να συμβαίνει..?!

Recommended Posts

Καλησπέρα και απο'μένα..για ακόμα μια φορά αγχωμένη με την καθυστέρηση της περιόδου μου..έχω ασταθή κύκλο..αλλά συνήθως δεν ξεφεύγω απο τις 30-34 μέρες..την 26η μέρα του κύκλου μου,είχα επάφη με προφυλάξεις..παρατήρησα όμως αρκετό αίμα που με ανησύχησε μιας και δεν ήταν η πρώτη μου φορά..σκέφτηκα την πιθανότητα κάποιου τραυματισμού..σήμερα όμως με ήδη 5ή μερα καθυστέρησης αρχίζω και αναρωτιέμαι..μήπως υπήρξε κάποιο ατύχημα νωρίτερα στα προκαταρκτικά..και πόσες πιθανότητες εγκυμοσύνης υπάρχουν απο την ενδεχόμενη ύπαρξη σπέρματος σε κάποιο απο τ δάχτυλα του συντρόφου?

Διαφημίσεις

δηλαδή θεωρείς ατύχημα το να μείνεις έγκυος;

Μπράβο!

Άλλες γυναίκες δεν μπορούν να κάνουν παιδιά και εσύ λες ατύχημα την εγκυμοσύνη!

Καλησπέρα και απο'μένα..για ακόμα μια φορά αγχωμένη με την καθυστέρηση της περιόδου μου..έχω ασταθή κύκλο..αλλά συνήθως δεν ξεφεύγω απο τις 30-34 μέρες..την 26η μέρα του κύκλου μου,είχα επάφη με προφυλάξεις..παρατήρησα όμως αρκετό αίμα που με ανησύχησε μιας και δεν ήταν η πρώτη μου φορά..σκέφτηκα την πιθανότητα κάποιου τραυματισμού..σήμερα όμως με ήδη 5ή μερα καθυστέρησης αρχίζω και αναρωτιέμαι..μήπως υπήρξε κάποιο ατύχημα νωρίτερα στα προκαταρκτικά..και πόσες πιθανότητες εγκυμοσύνης υπάρχουν απο την ενδεχόμενη ύπαρξη σπέρματος σε κάποιο απο τ δάχτυλα του συντρόφου?

:confused::confused::confused: τι εννοεις??????????

κοίτα απο τα προκαταρκτικά να έχει σπέρμα στα χερια του λιγο αδύνατο μου φαινεται...

για να καταλάβω κιολας στην 26 μερα του κυκλου ειχες αίμα πολυ και μετα σταμάτησε?

υπάρχουν στιγμες στον κυκλο μας που μπορει να έχουμε καποιες ανωμαλιες ειτε απο ψυχολογικά αιτια......ειτε ακόμη και απο το κρυο ή την υπερβολικη ζέστη......

δεν νομιζω να εισαι εγκυος απο τα προκαταρκτικά.....εκτός εαν ειχε εκσπερματώσει στα χέρια του πριν....εκτός εαν δεν πηρατε προφυλάξεις που εκει ισχυει η προωρη εκσπερματωση μέσα στον κολπο χωρις υγρά....καταλαβαίνεις τι εννοώ

1129643tvsq1yiqpw.gif

Διαφημίσεις

δηλαδή θεωρείς ατύχημα το να μείνεις έγκυος;

Μπράβο!

Άλλες γυναίκες δεν μπορούν να κάνουν παιδιά και εσύ λες ατύχημα την εγκυμοσύνη!

Για κάποιον στα 18 με όλη την ζωή μπροστά του και άλλες προτεραιότητες ναι είναι ατύχημα..και απο την στιγμή που είχα προφύλαξη,προφανώς και δεν επιθύμω μια εγκυμοσύνη τώρα..!

μετά από επαφή πολύ αίμα δεν δικαιολογειται...καλυτερα να πας σε ενα γιατρο.ισως αλλαξε και ο κυκλος σου δεν ξερω..ισως πολλα...

Ήταν αρκετό αλλά παροδικό..με το τέλος της επαφής και μετά το μπάνιο..σταμάτησε..γι'αυτό και υπέθεσα οτι ήταν απο κάποιο τραυματισμό..!

:confused::confused::confused: τι εννοεις??????????

Εννοώ αν ο σύντροφος σου αγγίξει τ μόριο του το οποίο είναι σαφώς υγρό απο τα προσπερματικά υγρά και μετά υπάρξη διείσδυση των δαχτύλων στον κόλπο σου..κατα πόσο υπάρχουν πιθανότητες εγκυμοσύνης.?!

κοίτα απο τα προκαταρκτικά να έχει σπέρμα στα χερια του λιγο αδύνατο μου φαινεται...

για να καταλάβω κιολας στην 26 μερα του κυκλου ειχες αίμα πολυ και μετα σταμάτησε?

υπάρχουν στιγμες στον κυκλο μας που μπορει να έχουμε καποιες ανωμαλιες ειτε απο ψυχολογικά αιτια......ειτε ακόμη και απο το κρυο ή την υπερβολικη ζέστη......

δεν νομιζω να εισαι εγκυος απο τα προκαταρκτικά.....εκτός εαν ειχε εκσπερματώσει στα χέρια του πριν....εκτός εαν δεν πηρατε προφυλάξεις που εκει ισχυει η προωρη εκσπερματωση μέσα στον κολπο χωρις υγρά....καταλαβαίνεις τι εννοώ

Μετά την σεξουαλική επαφή ήταν και λερωμένο το σεντόνι αλλα και εγώ είχα αρκετό αίμα..έκανα μπάνιο και αυτό ήταν..!Ναι και έγω το θεωρώ απίθανο..δηλαδή είναι δυνατόν..να γίνει η επαφή με προφυλάξεις και να υπάρξει εγκυμοσύνη απο κάτι τέτοιο..απλά η καθυστέρηση με άγχωσε..!

έτσι όπως το περιγράφεις το μυαλό μου πάει μόνο σε ένα πράγμα και δεν έχει να κάνει με εγκυμοσύνη. υπάρχει περίπτωση να μην είχε σπάσει ο παρθενικος σου υμένας ακόμα? γιατί εγώ αυτό σκέφτομαι. έχω πχ παράδειγμα από φίλη όπου παντρεύτηκε κι ενω΄είχε σεξουαλικές σχέσεις παντρεύτηκε παρθένα γιάτί ο παρθενικός της υμένας ήταν ελαστικός και δεν έσπαγε...

Διαφημίσεις

έτσι όπως το περιγράφεις το μυαλό μου πάει μόνο σε ένα πράγμα και δεν έχει να κάνει με εγκυμοσύνη. υπάρχει περίπτωση να μην είχε σπάσει ο παρθενικος σου υμένας ακόμα? γιατί εγώ αυτό σκέφτομαι. έχω πχ παράδειγμα από φίλη όπου παντρεύτηκε κι ενω΄είχε σεξουαλικές σχέσεις παντρεύτηκε παρθένα γιάτί ο παρθενικός της υμένας ήταν ελαστικός και δεν έσπαγε...

Ελπίδα και εγώ το σκέφτηκα..αλλά το είχα θεωρήσει απίθανο..παρόλαυτα εμένα με ανησύχησε μόνο οσο αφορά το θέμα εγκυμοσύνης..μήπως δηλαδή ήταν σημάδι ωορηξίας και ας ήταν 26η μέρα..και έτσι και τ παραμικρό ίχνος σπέρματος ήταν δυνάτο "λόγω της ημέρας" να έκανε την ζημιά..?!

Ελπίδα και εγώ το σκέφτηκα..αλλά το είχα θεωρήσει απίθανο..παρόλαυτα εμένα με ανησύχησε μόνο οσο αφορά το θέμα εγκυμοσύνης..μήπως δηλαδή ήταν σημάδι ωορηξίας και ας ήταν 26η μέρα..και έτσι και τ παραμικρό ίχνος σπέρματος ήταν δυνάτο "λόγω της ημέρας" να έκανε την ζημιά..?!

Μπα... Χλωμο..

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

δύσκολο... κατ' αρχήν ούτε για την "ημέρα" είμαστε σίγουροι με τόσο άστατο κύκλο που έχεις. ούτως ή άλλως για να μαι ειλικρινής μου φαίνεται απίθανο τόσο αίμα λόγω ωορηξίας.. πιο πιθανό το βρίσκω για γερή τραχηλίτιδα π.χ. τες πα δεν θέλω να σε τρομάζω. Καλού κακού όμως καλό θα ήταν να επισκεπτόσουν γιατρό και να του ανέφερες το γεγονός αυτό. όπως και να χει τέτοια ποσότητα αίματος εκτός ημερών περιόδου δεν είναι φυσιολογική.

δύσκολο... κατ' αρχήν ούτε για την "ημέρα" είμαστε σίγουροι με τόσο άστατο κύκλο που έχεις. ούτως ή άλλως για να μαι ειλικρινής μου φαίνεται απίθανο τόσο αίμα λόγω ωορηξίας.. πιο πιθανό το βρίσκω για γερή τραχηλίτιδα π.χ. τες πα δεν θέλω να σε τρομάζω. Καλού κακού όμως καλό θα ήταν να επισκεπτόσουν γιατρό και να του ανέφερες το γεγονός αυτό. όπως και να χει τέτοια ποσότητα αίματος εκτός ημερών περιόδου δεν είναι φυσιολογική.

Σ'ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου..η αλήθεια είναι ότι προέχει η έννοια μου για την καθυστέρηση που με έχει φρικάρει σαν υπερβολικά φοβιτσιάρα που είμαι αλλά μετά θα το κοιτάξω και αυτό..

αγαπούλα έχεις δίκιο να το χεις αυτό προτεραιότητα αυτήν την στιγμή αλλά μην υποτιμάς ο,τιδήποτε άλλο μη φυσιολογικό γιατί π.χ. η τραχηλίτιδα σε βάθος χρόνου γίνεται ένας ωραιότατος καρκίνος. λέω εγώ τώρα....

Διαφημίσεις

elizoukaki αν είσαι υπερβολικά φοβιτσιάρα, θα έπρεπε να ξέρεις ότι η συννουσία οδηγεί συχνά σε εγκυμοσύνη. αν δεν θέλεις παιδιάκια, μπορείς να περιορίσεις και το "παγωτό".

elizoukaki αν είσαι υπερβολικά φοβιτσιάρα, θα έπρεπε να ξέρεις ότι η συννουσία οδηγεί συχνά σε εγκυμοσύνη. αν δεν θέλεις παιδιάκια, μπορείς να περιορίσεις και το "παγωτό".

Pk33 δεν νομίζω πως όλοι όσοι έχουν ερωτικές επαφές επιθυμούν να γίνουν γονείς γι'αυτό ας μην είμαστε υπερβολικοί και ας αφήσουμε τις ειρωνείες κατα μέρους..οι ερωτήσεις μου ήταν ξεκάθαρες και δεν αφορούσαν την επιλογή μου να μην θέλω να μείνω έγγυος..!

Μα είμαστε σοβαροί τώρα? Τι είναι αυτά που λες στην κοπέλα? Όπως μας εξήγησε πήραν τις προφυλάξεις τους τα παιδιά. Να προσέχει πρέπει και να παίρνει πάντα προφυλάξεις όχι μόνο για ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, αλλά και για άλλους λόγους. Όχι να περιορίσει να κάνει έρωτα.. Ήμαρτον Παναγιά μου τι ακούω!!!

Δεν καταλαβαινω γιατι θα πρεπει....να ειρωνευομαστε και να την πεφτουμε σε ενα κοριτσι...Για να επαιρνε προφυλαξεις σαφως και δεν θελει παιδακι ακομα δεν νομιζω πως ειναι κατι που θα πρεπει να επικρινουμε...:rolleyes::rolleyes:

Και επισης δεν νομιζω ολοι μας πως μολις ξεκινησαμε ερωτικες επαφες ειχαμε στο μυαλο μας το παιδι...:roll::roll:

Εκτος και αν καποιος εχει ερωτικη επαφη μονο για να κανει παιδι...και για κανεναν αλλο λογο...Τοτε περαστικα του...!!:rolleyes:

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Νομίζω πια πως τα έχω δει και τα έχω ακούσει όλα. :roll::roll:

Κορίτσι οπως ήδη σου είπαν παραπάνω υπάρχει πιθανότητα ελαστικού παθενικού υμένα, ο οποίος έσπασε κατά την επαφή που σε προβλημάτισε. Ο δικό μου έπσασε κάπου στην 6-7 επαφή και έγινε τρελός χαμός...

Η καθυστέρηση μπορεί να οφείλεται σε πολλούς λόγους, υπάρχουν τεστ του εμπορίου που μπορούν να σε βγάλουν από την αγωνία από την 1 μέρα.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Τι λες τώρα βρε πικι; η καλύτερη μέθοδος αντισύληψης είναι η αποχή;;;; Αρρωστημένο, πολύ αρρρωστημένο!!!

Για να μάθεις και λίγα περί γυναικείας ψυχολογίας και επειδή ζούμε στο Ελλάντα θα σου πω 3 κουβεντούλες:

1. Επειδή οι περισσότεροι γονείς τέτοια μηνύματα, σαν το δικό σου, περνάνε στα παιδιά, έχει παρατηρηθεί ότι στις νεαρές ηλικίες ο φόβος μια πιθανής εγκυμοσύνης παραμονεύει ακόμα και αν η κοπέλα χρησ/εί σπιράλ!.

2. Η άγνοια και έλειψη ενημέρωσης εκ μέρους της οικογένειας και του σχολείου εχουν τα ίδια αποτ/τα με το 1

3. Επειδή τις όποιες επιπτώσεις η κοπέλα τις λούζεται, το άγχος σε μια σχέση είναι διπλό για αυτή παρά για το σύντροφο.

Και ξεκόλλα, το σεξ είναι όμορφο και φυσικό πράγμα, μακάρι όλοι οι νέοι να το απομυθοποιήσουν και να το χαίροντααι όπως και όταν θέλουν. Γιατί δυστυχώς η πρόωρη εμπλοκή στο σεξ, συνήθως είναι κατόπιν πιέσεως σε υπερβολικά ανώριμη ηλικία...

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Κορίτσι οπως ήδη σου είπαν παραπάνω υπάρχει πιθανότητα ελαστικού παθενικού υμένα, ο οποίος έσπασε κατά την επαφή που σε προβλημάτισε. Ο δικό μου έπσασε κάπου στην 6-7 επαφή και έγινε τρελός χαμός...

Η καθυστέρηση μπορεί να οφείλεται σε πολλούς λόγους, υπάρχουν τεστ του εμπορίου που μπορούν να σε βγάλουν από την αγωνία από την 1 μέρα.

Ευχαριστώ για την απάντηση σου και όλων φυσικά..η περίοδος μου ευτυχώς με επισκέφθηκε και προφανώς η καθυστέρηση της οφειλόταν στο άγχος μου..και όσο για το αίμα της τελευταίας επαφής,εφόσον δεν υπάρχει άλλο αίτιο πιθανόν και να ήταν αυτό που λες..

Και όσο για τον έρωτα κατα την άποψη μου είναι πολύ όμορφος αρκεί να έχουμε την ωριμότητα και την επίγνωση των πραξεών μας για να μην βρεθούμε αντιμέτωποι με γεγονότα είτε δυσάρεστα είτε ανεπιθύμητα..