Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

τα έχω πάρει με το γιατρό της αδερφής μου!!!!

Recommended Posts

η αδερφή μου γεννάει μέχρι τις 18/2. της είπε λοιπόν ο γιατρός της ότι αν γίνει τελικά πρόκληση, να μπει από το προηγούμενο βράδυ, κατά τις 9.00, στο μαιευτήριο (ιδιωτικό) για να της βάλουν υπόθετο και το πρωί να γίνει η πρόκληση. επειδή η αδερφή μου δε θέλει να πληρώσει το δωμάτιο (250 ευρώ) για εκείνο το βράδυ, είπε στο γιατρό, αν γίνεται, να πάει τα ξημερώματα 6.00 στο μαιευτήριο, να μπει το υπόθετο και η πρόκληση να γίνει το μεσημέρι κι ας γεννήσει απόγευμα. κι ο γιατρός της είπε : άκου να δεις, εμένα αυτή είναι η επιστημονική μου πρακτική κι αν δε θέλεις, είναι καλύτερα να βρεις άλλο γιατρό!!!

σημειωτέον ότι ο γιατρός θα πληρωθεί ανάλογα με το δωμάτιο (άρα, +250ευρώ του γιατρού, σύνολο 500 ευρώ παραπάνω).

και ρωτάω..... 1)ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΒΑΣΗ για να ξεκινήσει όλο αυτό βραδιάτια, ή απλά ο γιατρός θέλει να τελειώνει νωρίς (καλά, το θέμα των επιπλέον χρημάτων δεν το συζητώ). 2)ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΓΚΥΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ, ειδικά σε περίοδο οικονομικής κρίσης???

Διαφημίσεις

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

η αδερφή μου γεννάει μέχρι τις 18/2. της είπε λοιπόν ο γιατρός της ότι αν γίνει τελικά πρόκληση, να μπει από το προηγούμενο βράδυ, κατά τις 9.00, στο μαιευτήριο (ιδιωτικό) για να της βάλουν υπόθετο και το πρωί να γίνει η πρόκληση. επειδή η αδερφή μου δε θέλει να πληρώσει το δωμάτιο (250 ευρώ) για εκείνο το βράδυ, είπε στο γιατρό, αν γίνεται, να πάει τα ξημερώματα 6.00 στο μαιευτήριο, να μπει το υπόθετο και η πρόκληση να γίνει το μεσημέρι κι ας γεννήσει απόγευμα. κι ο γιατρός της είπε : άκου να δεις, εμένα αυτή είναι η επιστημονική μου πρακτική κι αν δε θέλεις, είναι καλύτερα να βρεις άλλο γιατρό!!!

σημειωτέον ότι ο γιατρός θα πληρωθεί ανάλογα με το δωμάτιο (άρα, +250ευρώ του γιατρού, σύνολο 500 ευρώ παραπάνω).

και ρωτάω..... 1)ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΒΑΣΗ για να ξεκινήσει όλο αυτό βραδιάτια, ή απλά ο γιατρός θέλει να τελειώνει νωρίς (καλά, το θέμα των επιπλέον χρημάτων δεν το συζητώ). 2)ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΓΚΥΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ, ειδικά σε περίοδο οικονομικής κρίσης???

Καλημερα σοφακι...;) Για το πρωτο δεν ξερω να σου απαντησω αλλα εμενα αν μου ελεγε ετσι ο γιατρος μου παιζει να αλλαζα και γιατρο....Αν ειναι δυνατον δεν καταλαβαινουν την κριση που υπαρχει???βρισκουν και τα κανουν....ελεος πια...Με τι διαθεση μετα να ξαναπας σε καποιον που σου λεει ετσι??

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Φυσικά και δεν είναι τρόπος αυτός. Ούτε άνθρωπος νοήμων φέρεται έτσι. Όσων αφορά την επιστημονική βάση, αν δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, μπορεί να περιμένει μέχρι και 2 εβδομάδες μετά την ΠΗΤ, αλλά μόνο στην Ελλάδα γίνεται πρόκληση ακόμα και πριν την ΠΗΤ,και μάλλιστα με ηλήθιες δικαιολογίες. Ας πάρει κάποια άλλη γνώμη η αδερφή σου. Και πραγματικός λόγος να υπάρχει για πρόκληση, ο μόνη βάση για να μπει το βράδυ είναι...τα ραντεβού του κυρίου.

I believe in miracles, they happen every day:mrgreen:

Καλημερα σοφακι...;) Για το πρωτο δεν ξερω να σου απαντησω αλλα εμενα αν μου ελεγε ετσι ο γιατρος μου παιζει να αλλαζα και γιατρο....Αν ειναι δυνατον δεν καταλαβαινουν την κριση που υπαρχει???βρισκουν και τα κανουν....ελεος πια...Με τι διαθεση μετα να ξαναπας σε καποιον που σου λεει ετσι??

είναι και το 1ο της παιδάκι κι από χτες κλαίει συνέχεια, δεν θέλει να τον ξαναδεί και σκέφτεται κι αυτή να αλλάξει γιατρό.... μα είναι δυνατόν να της λέει μια βδομάδα πριν γεννήσει ότι ίσως είναι καλύτερα να αλλάξει γιατρό???

Έχω την εντύπωση ότι αν πάει το βράδυ η αδερφή σου δεν θα πληρώσει κάτι παραπάνω. Εγώ γέννησα τον Οκτώβριο στο Λητώ Τρίτη μεσημέρι. Επειδή με είχαν πιάσει πόνοι από την Δευτέρα το βράδυ, αλλά δεν είχα ακόμα διαστολή, είχα πάει κατά τις 11 και με έβαλαν σε δωμάτιο μέχρι το πρωί κατά τις 6 όπου και ξεκίνησε η διαδικασία του τοκετού. Δεν με χρέωσαν όμως κάτι παραπάνω...:D

Διαφημίσεις

Φυσικά και δεν είναι τρόπος αυτός. Ούτε άνθρωπος νοήμων φέρεται έτσι. Όσων αφορά την επιστημονική βάση, αν δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, μπορεί να περιμένει μέχρι και 2 εβδομάδες μετά την ΠΗΤ, αλλά μόνο στην Ελλάδα γίνεται πρόκληση ακόμα και πριν την ΠΗΤ,και μάλλιστα με ηλήθιες δικαιολογίες. Ας πάρει κάποια άλλη γνώμη η αδερφή σου. Και πραγματικός λόγος να υπάρχει για πρόκληση, ο μόνη βάση για να μπει το βράδυ είναι...τα ραντεβού του κυρίου.

της είπε ότι θα αφήσει 2 μέρες να περάσουν από την ΠΗΤ και μετά θα τη βάλει για πρόκληση. και σίγουρα δεν υπάρχει επιστημονική βάση. η εγκυμοσύνη της ήταν τέλεια!!!

είναι και το 1ο της παιδάκι κι από χτες κλαίει συνέχεια, δεν θέλει να τον ξαναδεί και σκέφτεται κι αυτή να αλλάξει γιατρό.... μα είναι δυνατόν να της λέει μια βδομάδα πριν γεννήσει ότι ίσως είναι καλύτερα να αλλάξει γιατρό???

Και ναι ειναι καλυτερα να αλλαξει γιατρο...Με τι ψυχολογια θα παει να γεννησει με τον συγκεκριμενο κυριο??:evil::evil: ελεος πια τι ανθρωποι...Αν εχεις εσυ καλο γιατρο παρτην απο τ χερακι πηγαινετε μαζι και ας του πει ακριβως το προβλημα της με τον προηγουμενο....Μην αφηνει να περνανε μερες ας παει σε καποιον ανθρωπο....Κριμα να της χαλαει η ψυχολογια της στην πιο ομορφη στιγμη της

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Έχω την εντύπωση ότι αν πάει το βράδυ η αδερφή σου δεν θα πληρώσει κάτι παραπάνω. Εγώ γέννησα τον Οκτώβριο στο Λητώ Τρίτη μεσημέρι. Επειδή με είχαν πιάσει πόνοι από την Δευτέρα το βράδυ, αλλά δεν είχα ακόμα διαστολή, είχα πάει κατά τις 11 και με έβαλαν σε δωμάτιο μέχρι το πρωί κατά τις 6 όπου και ξεκίνησε η διαδικασία του τοκετού. Δεν με χρέωσαν όμως κάτι παραπάνω...:D

επικοινώνησε με το δικό της μαιευτήριο και της είπαν ότι θα τη χρεώσουν αν πάει πριν τις 12 το βράδυ. οι ίδιοι της πρότειναν να πάει τα ξημερώματα, αλλά ο γιατρός της ανένδοτος!!

Και ναι ειναι καλυτερα να αλλαξει γιατρο...Με τι ψυχολογια θα παει να γεννησει με τον συγκεκριμενο κυριο??:evil::evil: ελεος πια τι ανθρωποι...Αν εχεις εσυ καλο γιατρο παρτην απο τ χερακι πηγαινετε μαζι και ας του πει ακριβως το προβλημα της με τον προηγουμενο....Μην αφηνει να περνανε μερες ας παει σε καποιον ανθρωπο....Κριμα να της χαλαει η ψυχολογια της στην πιο ομορφη στιγμη της

έχεις δίκιο, ήδη της έδωσα το τηλέφωνο του δικού μου γιατρού και θα τον πάρει να δει αν θα την αναλάβει!! αλλά ρε γμτ, δεν είναι γιατροί αυτοί που φέρονται έτσι σε μια γυναίκα που όπου να'ναι γεννάει!!! και είναι και καθηγητής Πανεπιστημίου ο κύριος....:twisted:

Διαφημίσεις

της είπε ότι θα αφήσει 2 μέρες να περάσουν από την ΠΗΤ και μετά θα τη βάλει για πρόκληση. και σίγουρα δεν υπάρχει επιστημονική βάση. η εγκυμοσύνη της ήταν τέλεια!!!

Τωρα σορρυ αν ακουστω κακια...αλλα η αδερφη σου τι κανει?Τι παει να πει θα την αφησει 2 μερες και μετα θα τη βαλει για προκληση χωρις λογο κι αιτια?Ποιανου ειναι το παιδι?Της αδερφης σου ή του γιατρου?Για να θλει να τη βαλει απο το βραδυ και να της βαλει και υποθετο παει να πει οτι ο τραχηλος δεν ειναι ετοιμος ακομα.

Τωρα ως προς την ωρα που θ΄λει να τη βαλει απόσο γνωριζω πατα ετσι γινεται.Μπαινεις το βραδυ αν ειναι να σου βαλουν υποθετο και το πρωι αν σου βαλουν μονο τεχνιτους.Προσωπικα πιο πολυ θα με ενοχλουσε το οτι θελει να με παει για προκληση παρα το τι ωρα θα με βαλει μαιευτηριο.

και εγω το προηγουμενο βραδυ εκανα εισαγωγη!δεν μου εβαλαν ομω ςυποθετο εκανα προκληση την αλλη μερα το πρωι μου εβαλαν ορους!και εννοειται οτι δεν πληρωνεις την παραπανω μερα γιατι μπαινει στο πακετο των ημερων που εισαι μεσα στην κλινικη!και εμενα ηταν 600 ευρω η μερα αλλα ποτε δεν πληρωνεις οταν μπαινεις απο βραδις!

Αντε μωρε οτι του φανει του λολοστεφανη ειναι μερικοι μερικοι.Αγιογδυτες δεν σεβονται τιποτα.:twisted: Ξερεις πιστευω πως μιλαει εκ του ασφαλους οτι και καλα δεν θα αλλαξει γιατρο τελευταια στιγμη.Ηρεμησε την την κοπελα κριμα ειναι να στενοχωριεται για τον βλακα.Κι εμενα ο πρωτος μου γιατρος της ιδιας επιστημονικης πρακτικης ηταν και δεν με ξαναειδε.Εγω δεν θα τον εμπιστευομουν ουτε για χειραψια,οχι να με ξεγεννησει.:evil:

nlcIp2.png

uRUep3.png

Τωρα σορρυ αν ακουστω κακια...αλλα η αδερφη σου τι κανει?Τι παει να πει θα την αφησει 2 μερες και μετα θα τη βαλει για προκληση χωρις λογο κι αιτια?Ποιανου ειναι το παιδι?Της αδερφης σου ή του γιατρου?Για να θλει να τη βαλει απο το βραδυ και να της βαλει και υποθετο παει να πει οτι ο τραχηλος δεν ειναι ετοιμος ακομα.

Τωρα ως προς την ωρα που θ΄λει να τη βαλει απόσο γνωριζω πατα ετσι γινεται.Μπαινεις το βραδυ αν ειναι να σου βαλουν υποθετο και το πρωι αν σου βαλουν μονο τεχνιτους.Προσωπικα πιο πολυ θα με ενοχλουσε το οτι θελει να με παει για προκληση παρα το τι ωρα θα με βαλει μαιευτηριο.

απλά, αφού δεν είμαστε γιατροί, ακούμε ότι μας πουν αυτοί που είναι ειδικοί... πώς να έχει άποψη?? εδώ ο γιατρός της είπε ότι αυτή είναι η επιστημονική του πρακτική και δε σηκώνει κουβέντα!! αν δεν της αρέσει να πάει σε άλλο γιατρό.

Εφόσον η εγκυμοσύνη της προχωράει καλά και οι εξετάσεις είναι εντάξει, ας αλλάξει γιατρό, δεν έγινε και τίποτα. Άλλες γυναίκες στα δημόσια μαιευτήρια γεννάνε με τους εφημερεύοντες γυναικολόγους.

Κι εγώ θα τα είχα πάρει στη θέση της και θα άλλαζα γιατρό. Δεν μπορεί να σου λέει τελευταίες μέρες πριν γεννήσεις ή πληρώνεις παραπάνω ή αλλάζεις γιατρό. Μέσα σε τέτοια κρίση και χωρίς να γνωρίζει τις οικονομικές δυνατότητες του ζευγαριού.

Δεν θα ήθελα να τον ξαναδώ μπροστά μου. Πόσο μάλλον να με ξεγενήσει. :twisted::twisted::twisted:

natassa + tasos = 15 years together

" Να θυμάσαι ότι κάθε άνθρωπος που συναντάς, κάτι φοβάται, κάτι αγαπά και κάτι έχει χάσει"

Διαφημίσεις

και εγω το προηγουμενο βραδυ εκανα εισαγωγη!δεν μου εβαλαν ομω ςυποθετο εκανα προκληση την αλλη μερα το πρωι μου εβαλαν ορους!και εννοειται οτι δεν πληρωνεις την παραπανω μερα γιατι μπαινει στο πακετο των ημερων που εισαι μεσα στην κλινικη!και εμενα ηταν 600 ευρω η μερα αλλα ποτε δεν πληρωνεις οταν μπαινεις απο βραδις!

κοριτσάκι μου, ρώτησε στο μαιευτήριο που είναι να γεννήσει και της είπαν ότι θα της τη χρεώσουν εξτρά τη μέρα!!

Καλημέρα,

Εννοείται ότι η συμπεριφορά του γιατρού είναι απαράδεκτη. Δεν λέγονται αυτά σε ετοιμόγεννη!

Όσον αφορά στο πρακτικό κομμάτι τώρα, στο πρώτο παιδί μου, η γιατρός είχε κρίνει ότι ο τράχηλος δεν ήταν αρκετά έτοιμος και μου πρότεινε να μπω από το βράδυ για να μου βάλουν το υπόθετο προετοιμασίας του, έως το πρωί που θα γινόταν η πρόκληση. Ωστόσο, μόνη της μου πρότεινε να πάω λίγο μετά τις 12 ώστε να μην χρεωθώ άδικα εκείνο το βράδυ (πήγα στις 12:20). Στο δεύτερο παιδί μου, ο τράχηλος ήταν σε καλύτερη κατάσταση και μου πρότεινε να πάω το πρωί κατευθείαν για τους τεχνητούς πόνους.

Αρα εάν παραμείνει στον ίδιο γιατρό, μπορεί να κάνει την εισαγωγή αμέσως μετά τις 12.

Με το καλό!!

Θ 15/01/2008, Κ 10/4/2009

TT2qp3.png

Σήμερα γεννάει συγγενής μου με τον ίδιο τροπο και μπήκε στις 8 το πρωι. Και στο πρώτο της παιδι το ίδιο. Άρα δεν ισχύει πάντα αυτο για το βράδυ.

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

απλά, αφού δεν είμαστε γιατροί, ακούμε ότι μας πουν αυτοί που είναι ειδικοί... πώς να έχει άποψη?? εδώ ο γιατρός της είπε ότι αυτή είναι η επιστημονική του πρακτική και δε σηκώνει κουβέντα!! αν δεν της αρέσει να πάει σε άλλο γιατρό.

Απ' ότι γνωρίζω αφήνουν μόνο 2 μέρες περιθώριο μετά την ΠΗΤ γιατί αν μείνει το μωρό περισσότερο αυξάνεται ο κίνδυνος επιπλοκών και δεν θέλουν να αναλάβουν την ευθύνη αυτοί.

αχ, καλά δε μου άρεσε εμένα αυτός ο γιατρός από την αρχή!!! κατ'αρχήν η αμοιβή του θα ήταν όσο και το κόστος της νοσηλείας του νοσοκομείου (συνήθης πρακτική θα μου πεις). δεύτερον δεν έχει δική του μαία που να συνεργάζεται (τις θεωρεί αποτυχημένες γιατρούς και τί να τις κάνει? δε χρειάζεται η βοήθειά τους, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ). τρίτον, έχει από το doppler να της πει να κάνει ένα υπερηχογράφημα για να δει πώς πάει το μωρό, τί βάρος έχει, τί γίνεται με το λώρο κλπ. ούτε έστω μια γυναικολογική εξέταση να δει τί κάνει ο τράχηλος. και τώρα όλο αυτό..

το θέμα είναι ότι η αδερφή μου κλαίει κι έχει αγχωθεί κι εγώ προσπαθώ να την ξεαγχώσω...

Καλημέρα,

Εννοείται ότι η συμπεριφορά του γιατρού είναι απαράδεκτη. Δεν λέγονται αυτά σε ετοιμόγεννη!

Όσον αφορά στο πρακτικό κομμάτι τώρα, στο πρώτο παιδί μου, η γιατρός είχε κρίνει ότι ο τράχηλος δεν ήταν αρκετά έτοιμος και μου πρότεινε να μπω από το βράδυ για να μου βάλουν το υπόθετο προετοιμασίας του, έως το πρωί που θα γινόταν η πρόκληση. Ωστόσο, μόνη της μου πρότεινε να πάω λίγο μετά τις 12 ώστε να μην χρεωθώ άδικα εκείνο το βράδυ (πήγα στις 12:20). Στο δεύτερο παιδί μου, ο τράχηλος ήταν σε καλύτερη κατάσταση και μου πρότεινε να πάω το πρωί κατευθείαν για τους τεχνητούς πόνους.

Αρα εάν παραμείνει στον ίδιο γιατρό, μπορεί να κάνει την εισαγωγή αμέσως μετά τις 12.

Με το καλό!!

του το πρότεινε του γιατρού και δεν το δέχτηκε. της είπε αν δε συμφωνεί να πάει να βρει άλλον γιατρό!!

Εγώ γέννησα επίσης με πρόκληση (δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να το σχολιάσω αυτό) και ο γιατρός μου μου είχε πει να πάω στο μαιευτήριο από το προηγούμενο βράδυ αλλά για να μην χρεωθώ μου είπε να πάω στις 12! Είναι συνηθισμένη πρακτική μάλλον γιατί από το άγχος μου έφτασα στις 11:30 και η κυρία που έπρεπε να ετοιμάσει την εισαγωγή μου, μου είπε "πηγαίνετε εσείς να ετοιμαστείτε και ας μείνει εδώ ο σύζυγος για να κάνουμε την εισαγωγή στις 12"!

Και ο δικός μου γιατρός δεν αφήνει να περάσουν οι 40 εβδομάδες. Αν δεν γεννήσεις μέχρι την ΠΗΤ, την επόμενη μέρα μπαίνεις για πρόκληση, αδιαπραγμάτευτα. Το σκεπτικό του είναι ότι όσο περνάει ο καιρός, τόσο μεγαλώνει η πιθανότητα επιπλοκών λόγω γήρανσης πλακούντα και όχι μόνο, και εφόσον το μωρό είναι τελειόμηνο, δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρεις. Προσωπικά τη θεωρούσα υπερβολική την άποψη αυτή, μέχρι που η κολλητή μου έχασε το μωρό της στις 41+3 εβδομ. επειδή ο γιατρός ήταν άνετος και της έλεγε αηδίες του στυλ "η φύση ξέρει καλύτερα μπουρου μπουρου μπούρου". Δυστυχώς η φύση απ' ό,τι αποδείχτηκε δεν τα ήξερε και τόσο καλά :-(

Ως προς τη χρέωση, αυτή θα είναι η ίδια, είτε πάει το βράδυ, είτε πάει το επόμενο πρωί. Τα μαιευτήρια δεν είναι σαν τα ξενοδοχεία, χρεώνουν από το βράδυ της μιας μέρας μέχρι το βράδυ της επόμενης.

Ά καλά αυτός είναι για κλωτσές... Του είπε η κοπέλα να πάει στις 12.30 κι αυτός της είπε όχι ντε και καλά θα έρθεις στις 12.00? Τι σκατά, δικό του είναι το μαιευτήριο και κόπτεται τόσο??

Evolve or Dissolve

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

Παίρνει ποσοστά απο τις παραπάνω μέρες εισαγωγής στο μαιευτήριο ο εν λόγω γυναικολόγος?

Κλείστε ένα ραντεβού στο δικό σου γιατρό, μήπως και την αναλάβει...

Ας μην αγχώνεται, σημασία έχει το μωράκι της και χαλάλι, που λέει ο λόγος, και τα λίγα ακόμη παραπάνω χρήματα!