Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΣΥΧΝΟΟΥΡΙΑ: ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑΕΙ???

Recommended Posts

κοριτσια καλημερα!! ειμαι στην 13η βδομαδα κ για την ακριβεια την κλεινω κ μεθαυριο θα μπω στην 14η!!! ξαφνικα αυτες τις μερες με εχει πιασει τρελη συχνοουρια!!!!καθε 2 η 3 ωρες παω τουαλετα....δεν τιθεται θεμα ουρολοιμωξης γιατι δεν εχω κανενα συμπτωμα...κ πινω κ πολλα νερα....εχω κ μπουκαλακι νερο κ στη δουλεια κ πινω ολη μερα νερο...ηθελα να ρωτησω απο ποτε ξεκινανε οι συχνοουριες???καλα, ξερω οτι ειναι φυσιολογικο λογω οτι μεγαλωνει κ η μητρα....ευχαριστω!!!

Διαφημίσεις

Εγω συχνοουρια ειχα σχεδον απο την 9η εβδομαδα απο οτι θυμαμαι....τρελη ομως σου μιλαω για καθε μισαωρο και ακομα ετσι ειμαι αλλα πινω και εγω πολυ νερο οπως και εσυ....;)

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Εγώ είμαι με τις ημέρες... άλλοτε τρελή συχνοουρία και άλλοτε φυσιολογικά. Ίσως να έχει να κάνει και με την θέση που έχει το μωράκι. Αυτές τις ημέρες ας πούμε έχω απίστευτη συχνοουρία και εχθές που έκανα την Β - επιπέδου μου είπε ο γιατρός ότι ο μπέμπης έχει το κεφαλάκι του χαμηλά στην ουρήθρα μου και έτσι το συνδύασα! :D

Διαφημίσεις

κοριτσια καλημερα!! ειμαι στην 13η βδομαδα κ για την ακριβεια την κλεινω κ μεθαυριο θα μπω στην 14η!!! ξαφνικα αυτες τις μερες με εχει πιασει τρελη συχνοουρια!!!!καθε 2 η 3 ωρες παω τουαλετα....δεν τιθεται θεμα ουρολοιμωξης γιατι δεν εχω κανενα συμπτωμα...κ πινω κ πολλα νερα....εχω κ μπουκαλακι νερο κ στη δουλεια κ πινω ολη μερα νερο...ηθελα να ρωτησω απο ποτε ξεκινανε οι συχνοουριες???καλα, ξερω οτι ειναι φυσιολογικο λογω οτι μεγαλωνει κ η μητρα....ευχαριστω!!!

Α μαζί είμαστε ! Ποτε στου έχει δώσει ΠΗΤ?

¨οσο για τη συχνοουρία είχα από την 6η εβδομάδα πάρα πολύ. Τώρα εδώ και 2 εβδομάδες αρχίζει και μειώνεται σημαντικά. Αλλά εγώ δεν πίνω καθόλου νερό (κακώς το ξέρω) αλλά με αηδιάζει... Πάντως η συχνοουρία σου αν δεν οφείλεται μόνο στα πολλά νερά που πίνεις θα αρχίσει τώρα στον 4ο να μειώνεται. Μετά πάλι τα ίδια το 3ο τρίμηνο. Έτσι μου είπε ο γιατρός.

Όλα είναι μια ιδέα...

ΠΗΤ εχω για 12 αυγουστου!!!!!!! ανυπομονω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!στο ρεα θα γεννησω με το καλο!!!!

και εγώ για 12/8 στο Ρέα λέω ! Επίσης ανυπομονώ... με το καλό τα μωράκια μας...:-P

Όλα είναι μια ιδέα...

A, γιούργια...υπάρχουν μέρες που θα σηκωθώ το βράδυ και 3-4 φορές ή μόλις βγω από την τουαλέτα να αισθάνομαι ότι πρέπει να ξαναπάω.

Γενικώς βέβαια πίνω πολύ νερό από πριν μείνω έγκυος αλλά αυτό που ζω τον τελευταίο καιρό(γύρω στο μήνα) είναι φοβερό!:lol:

8OgYp3.png

Διαφημίσεις

Σ' εμένα η συχνουρία άρχισε γύρω στην 6η εβδομάδα, χαλάρωσε λίγο (πολύ λίγο) γύρω στην 23η-25η και έπειτα συνέχισε ακάθεκτη. Και μιλάμε για κάθε μιση-μια ώρα. Ειδικά αν πάω μια φορά, μετά θέλω συνέχεια. Ειδικά τώρα που το μωράκι είναι γύρω στα 2,5 κιλά και έχει το κεφάλι της πάνω στην ουροδόχο κύστη, δε φαντάζεστε τι γίνεται...δεν προλαβαίνω. Για μια σταγόνα τρέχω. Αλλά δεν πειράζει, αυτά είναι στο πρόγραμμα.

Με το καλό τα αγγελουδάκια μας :-P

CzyLp3.png

Καλησπερα κ απο μενα,

εγω στην αρχη απο την 7η εως την 16η εβδομαδα ψιλοετρεχα καθε 1 ωρα.Μετα χαλαρωσε λιγο η συχνοτητα και τωρα απο την 21η κ μετα εχω αρχισει να ξαναπηγαινω πολυ συχνα με αποκορυφωση χθες που πηγαινα καθε 30'.Επισης καποιες φορες ποναει κ η κυστη μου λες και κρατιομουν ωρες!!Σας συμβαινει ποτε αυτο??Κοριτσια με το καλο τα μωρακια μας σε ολες!!!!! :D

OiM1p3.png

Σε μενα κοριτσια η συχνοουρια ξεκινησε σχεδον απο οτι θυμαμαι απο τον 2ο μηνα και συνεχιζεται μεχρι και τωρα που κοντευω να μπω στον 7ο.Ειδικα τη νυχτα σηκωνομουν 5-6 φορες αλλα τωρα εχει μειωθει στις 2.Επινα δεν επινα νερο ειδικα μεχρι και τον προηγουμενο μηνα τις περισσοτερες ημερες και νυχτες τις περνουσα στη τουαλετα.

Καλησπερα κ απο μενα,

εγω στην αρχη απο την 7η εως την 16η εβδομαδα ψιλοετρεχα καθε 1 ωρα.Μετα χαλαρωσε λιγο η συχνοτητα και τωρα απο την 21η κ μετα εχω αρχισει να ξαναπηγαινω πολυ συχνα με αποκορυφωση χθες που πηγαινα καθε 30'.Επισης καποιες φορες ποναει κ η κυστη μου λες και κρατιομουν ωρες!!Σας συμβαινει ποτε αυτο??Κοριτσια με το καλο τα μωρακια μας σε ολες!!!!! :D

ELIZA κι εγώ πονάω, don't worry!Φυσικό είναι, πατάει το μωράκι την κύστη. Μερικές φορές δεν μπορω να περπατήσω απο αυτό τον πόνο. :evil:

CzyLp3.png

ELIZA κι εγώ πονάω, don't worry!Φυσικό είναι, πατάει το μωράκι την κύστη. Μερικές φορές δεν μπορω να περπατήσω απο αυτό τον πόνο. :evil:

Α οκ!Γιατι ειχα ανησυχησει λιγο αλλα φανταστηκα οτι μαλλον αυτο θα ηταν..Αν τους πονους τους προκαλουν τα μπεμπακια γιατι θελουν να βολευτουν τοτε..θα αντεξουμε..!!

OiM1p3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια καλησπέρα και από μένα!! Εγώ πάντα ήμουν "κατουρλού" αλλά από τότε που έμαθα ότι είμαι έγκυος αυτός ο χαρακτηρισμός δεν είναι τίποτα!! Από την 5η εβδομάδα κάθε ώρα τουαλέτα! Τώρα είμαι στον τέταρτο μήνα και η τουαλέτα έχει γίνει το στέκι μου!!! Είναι λογικό όμως γιατί όπως μεγαλώνουν όλα μέσα μας πιέζουν την κύστη και νιώθουμε ανάγκη για ούρηση ή πόνο ή και τα δύο! Για πιο ήρεμο και συνεχόμενο ύπνο οι γιατροί συστήνουν να μην πίνουμε πολλά υγρά 4 ώρες πριν κοιμηθούμε. Αυτά!! Καλά "τσισάκια":smile: σε όλες και όλα θα πάνε καλά!!!

:roll:

Να σας πω τι έπαθα χθες βράδυ; Κατουρήθηκα πάνω μου ενώ κοιμόμουν. :oops: Πρώτη φορά στα χρονικά! (όταν ήμουν μωρό με πάμπερς δεν πιάνεται) Σηκώθηκα, άλλαξα και μετά κατάλαβα γιατί. Κλωτσούσε ο μπέμπης την κύστη μου, ε πολύ θέλει να σου φύγουν μερικά; Πάντως νεράκι το βράδυ πριν κοιμηθώ δεν είχα πιει και είχα πάει και τουαλέτα εννοείται. Βοήθειά μας και μη χειρότερα! :roll:

Χαχα και που είσαι ακόμα Newbie! Στον 8ο διάβαζα δεν υπάρχει έγκυος χωρίς σερβιετάκι και όχι για τα κολπικά υγρά αλλά για αποφυγή τέτοιων ατυχημάτων! :D

Και είναι και τρομαχτικό φαντάζομαι την πρώτη φορά που θα συμβεί στον ύπνο γιατί ξυπνάς μέσα σε όλη αυτή την υγρασία και τρομάζεις ότι έσπασαν τα νερά ότι τέλος πάντων κάτι εκεί κάτω δεν είναι εντάξει!

Καλημέρα!

Από χτες το μεσημέρι που το 'συζητήσαμε' αυτό το θέμα εδώ μέσα έπαθα πλάκα. Ενώ ήμουν ξαπλωμένη αισθάνθηκα σαν να θέλω να πάω τουαλέτα...πάω, λίγες σταγόνες κι εγώ να νιώθω σαν να είναι τίγκα! Ξαναπάω στο κρεβάτι, να μη βολεύομαι πουθενά...το ίδιο πράγμα. Κάθε πέντε λεπτά να τρέχω και τελικά να μη βγάζω σχεδόν τίποτα.

Τυχαία το βράδυ ανακαλύπτω ότι όταν είμαι ξαπλωμένη ανάσκελα δε νιώθω την πίεση αυτή και την έβγαλα όλο το βράδυ έτσι(παρόλο που σηκώθηκα 3 φορές για τουαλέτα). Και σήμερα με το που σηκώθηκα πάλι τα ίδια.

Τι καινούριο πάλι κι αυτό; Ειδικά όταν είμαι όρθια είναι απίστευτα ενοχλητικό. :|Άντε να δούμε το βράδυ που είπε ο αντρούλης μου να πάμε βόλτα!:roll:

8OgYp3.png