Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καροτσάκι hauck!Ξέρετε τίποτα;


Recommended Posts

Γειά σας!!!

Είδα ένα φοβερό καροτσάκι μάρκας hauck με αρκουδάκι Winnie (άσχετο αλλά μου άρεσε).Είδα αυτή τη μάρκα στο εξωτερικό και δεν τη βρήκα στην περιοχή που μένω.Μπήκα στο site της εταιρείας που είναι γερμανική,διάβασα κάποια πράγματα για πιστοποητικά και εγγυήσεις κτλ ...αλλά μήπως κάποια από εσάς έχει ένα τέτοιο καροτσάκι να μου πει τη γνώμη της;;;;Το μοντέλο είναι malibu!Αν καμία ενδιγέρεται ας μπει να το δει!!!Σας ευχαριστώ!!!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


  • 2 εβδομάδες μετά...
ωραιο φαινεται το καροτσι σου και πολυ δελεαστικη η τιμη του...τωρα που το πηρες πως σου φαινεται απο αποψη ποιοτητας?

 

Το πήραμε από Βουλγαρία γιατί εδώ που μένω τα μαγαζιά δεν μου το έφερναν.Αλλά αν ζεις σε μεγαλύτερη πόλη φανταζομαι δεν θα έχεις πρόβλημα...Πριν το πάρουμε κοίταξα στο ιντερνετ και έχει όλα τα πιστοποιητικά ασφάλειας που έχουν και τα άλλα καρότσια.Φαίνεται πολύ γερό και πολύ λειτουργικο.Και λέω φαίνεται γιατί η μπέμπα δεν έχει γεννηθεί ακόμα για να το δοκιμάζουμε.Μετά για να έχει δώσει και η Disney το επίσημο trademark φαντάζομαι ότι δεν θα είναι τίποτα ψευτικο.Και μετά και οι τριπλέτες της Chicco ξεκινάγαν και αυτές από 400 ευρώ.Στο you tube αν βάλεις το μοντέλο θα σου βγάλιε βιντεάκια για το πώς είανι το καρότσι και πώς τα προσαρμόζεις όλα πάνω.Και επειδή το δοκιμάσαμε είναι πολήυ εύκολο!!!Αυτά!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Καλησπερα σε ολους! ηθελα αν μπορεις πληροφοριες για το καροτσι Hauck. ειναι μια φιλη μου εγκυος και κανουμε ερευνα αγορας. εχουμει δει μεσω ιντερνετ το μοντελο citi που εχει τρεις ροδες. εμενα μου φαινετε λιγο στενο στην πλατη, ειναι ή ειναι ιδεα μου?

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • 1 month later...
καλησπερα!!! το χρησιμοποιησες? πες μου την γνωμη σου σε παρακαλω!

 

και εμεις το πηραμε ως καροτσακι περιπατου-μια χαρα ειναι. Δεν εχει 3 ροδες (νομιζω οτι γενικα αυτα δεν ειναι βολικα) αλλα ελαφρυ, γερο, δεν υστερει απο τα αλλα!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
καλησπερα!!! το χρησιμοποιησες? πες μου την γνωμη σου σε παρακαλω!

 

καλησπερα,χρησιμοποιουμε το hauck viper 3 σε 1 σχεδον εναμιση χρονο και ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι.ειναι ελαφρυ και πρακτικο και πολυ πιο

ποιοτικο σε σχεση με καποια λιγο πιο οικονομικα κινεζικα που κυκλοφορουν στην ελλαδα

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...