Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

τι αλλο θα ακουσουμε επιδόματα σε παιδόφιλους!


ηλιαχτιδα 78

Recommended Posts

Θα έβγαζαν επίδομα αναπηρίας σε παιδόφιλους και πυρομανείς

 

Από factorx στις 09/01/2012

 

 

share_save_120_16.png

 

 

Άρον άρον παίρνει πίσω το υπουργείο Εργασίας την πρωτοφανή ρύθμιση η οποία θεωρεί τους παιδόφιλους, τους ηδονοβλεψίες, τους επιδειξιομανείς και γενικότερα όσους έχουν σεξουαλικές διαστροφές ως άτομα με αναπηρία. Προηγήθηκε σφοδρό κύμα αντιδράσεων από την κοινή γνώμη. Αντιδράσεις που εξανάγκασαν τον αρμόδιο υπουργό, Γιώργο Κουτρουμάνη, να ζητήσει εμμέσως πλην σαφώς «συγγνώμη», υπό το βάρος της γενικευμένης κατακραυγής, και να προχωρήσει μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα στη σύσταση μιας νέας Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής, η οποία θα θέσει επί τάπητος την αναπροσαρμογή του κανονισμού.

Πριν από δύο μήνες και πιο συγκεκριμένα στις 8 Νοεμβρίου του 2011 και στο ΦΕΚ με αριθμό φύλλου 2611, δημοσιεύτηκε απόφαση του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Γιώργου Κουτρουμάνη. Σύμφωνα με αυτήν, έπαιρνε έγκριση ο πίνακας με τον οποίο «καθορίζονταν τα ποσοστά αναπηρίας που συνεπάγεται κάθε πάθηση ή βλάβη ή σωματική ή ψυχική ή πνευματική εξασθένηση ή η συνδυασμένη εμφάνιση τέτοιων παθήσεων ή βλαβών, καθώς και οι υποτροπές αυτών», που θα λαμβάνονταν υπόψη από τις υγειονομικές επιτροπές του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και θα αφορούν τους ασφαλιστικούς φορείς και το Δημόσιο. Η απόφαση Κουτρουμάνη να ορίσει νέα επιτροπή για την αναθεώρηση του πίνακα ελήφθη μετά τη διαπίστωση πως σε αυτόν περιλαμβάνονταν ανάμεσα στους ψυχικά πάσχοντες και κατηγορίες ατόμων, όπως οι εθισμένοι στον τζόγο, οι κλεπτομανείς, οι πυρομανείς, οι παιδόφιλοι, οι ηδονοβλεψίες και οι επιδειξιομανείς.

Ειδικότερα, στον κανονισμό, που δημοσιεύτηκε τον περασμένο Νοέμβριο στο ΦΕΚ, υπάρχει πίνακας με κατηγορίες ατόμων υπό το γενικό τίτλο «Διαταραχές της προσωπικότητας και της συμπεριφοράς του ενηλίκου». Σε αυτόν συμπεριλαμβάνονται «τυχόν μόνιμες μεταβολές της προσωπικότητας μετά από εμπειρίες ή ψυχική πάθηση, οι διαταραχές έξεων και παρορμήσεων, οι διαταραχές του ψυχοκοινωνικού φύλου, οι διαταραχές σεξουαλικής προτίμησης (σεξουαλικές διαστροφές) και οι ψυχολογικές και συμπεριφορικές διαταραχές της σεξουαλικής ανάπτυξης και του σεξουαλικού προσανατολισμού». Μεταξύ άλλων, προβλέπονται ως ποσοστά αναπηρίας:

-Παθολογική ενασχόληση με τυχερά παιχνίδια ΠΑ: 20-35%.

-Πυρομανία ΠΑ: 20-35%.

-Κλεπτομανία ΠΑ: 20-35%.

- Φετιχισμός ΠΑ: 20-30%.

-Παρενδυτικός φετιχισμός ΠΑ: 20-30%.

-Επιδειξιομανία ΠΑ: 20-30%.

-Hδονοβλεψία ΠΑ: 20-30%.

-Παιδοφιλία ΠΑ: 20-30%.

-Σαδομαζοχισμός ΠΑ: 20-30%.

Τα ποσοστά αυτά, στην περίπτωση που συντρέχουν και άλλες προϋποθέσεις, δεν θεμελιώνουν ποσοστό επιδόματος αναπηρίας. Ωστόσο, μπορούν να εξασφαλίσουν διάφορα προνόμια. Μεταξύ αυτών είναι η αγορά μειωμένων εισιτηρίων για τα μέσα μαζικής μεταφοράς ή ακόμα και η πληρωμή μειωμένων τιμολογίων στους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Μετά τη δημοσιοποίηση του σχετικού πίνακα, που «πάγωσε» την κοινή γνώμη και προκάλεσε σάλο, ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κουτρουμάνης, αποφάσισε από την ερχόμενη εβδομάδα να προχωρήσει η σύσταση νέας Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής. Αντικείμενο της Επιτροπής θα είναι η αναπροσαρμογή του κανονισμού με τον οποίο καθορίζονται τα ποσοστά αναπηρίας που συνεπάγεται κάθε πάθηση ή βλάβη ή σωματική ή ψυχική ή πνευματική εξασθένηση.

Παρά το γεγονός ότι το υπουργείο Εργασίας και ο αρμόδιος υπουργός τρέχουν να πάρουν πίσω την πρωτοφανή ρύθμιση που θεωρούσε ως άτομα με αναπηρία όσους έχουν σεξουαλικές διαστροφές, η ουσία της υπόθεσης προκαλεί σοκ. Είναι χαρακτηριστικό, για παράδειγμα, ότι από τα μέσα του περασμένου Νοεμβρίου ένας παιδόφιλος μπορούσε, σε συνδυασμό με άλλες παθήσεις, να λάβει ακόμα και επιδόματα από το ΙΚΑ.

Ελεύθερος Τύπος

ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του...δεν μπορω αλλο αγανακτησα!:evil:

η Κατερινα μας ηρθε...13/2/2006

''ζω για να βλεπω την θαλασσα των ματιων σου'!

η Μαρια-Δημητρα ειναι μαζι μας απο 19/5/2013!

'η νυχτα γεμισε φως!'

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


εγω εχω απορια: ενας που αιτειται αναπηρικη συνταξη περναει απο επιτροπη για να διαπιστωσουν οι επιστημονες την αναπηρια του. τα κτηνη αυτα πως θα αποδεικνυουν την αναπηρια τους;;; εχουμε καταντησει την δημοκρατια, επισημη αναρχια. φτου σε αυτους που κυβερνουν το τοπο αυτο αλλα και μεγαλυτερο φτου σε εμενα που ψηφιζα καποτε τετοια καθαρματα.

lRR9p3.png
Link to comment
Share on other sites

Δεν έχει όρια η ανοησία και η επικινδυνότητα των υπευθύνων του υπουργείου Εργασίας, οι οποίοι προβλέπουν επιδόματα σε ηδονοβλεψίες, παιδόφιλους και επιδειξιομανείς!

 

Σχετική διάταξη περιλαμβάνεται στην απόφαση του κ. Γιώργου Κουτρουμάνη για τον κανονισμό αναπηρίας, η οποία δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Έπειτα από το σάλο που ξέσπασε, ο υπουργός Εργασίας δήλωσε, βέβαια, ότι την αποσύρει και πως πρόκειται να περάσει νέο κανονισμό.

 

Έχει ενδιαφέρον, πάντως, να μελετήσει κανείς την αρχική 'έμπνευση' των αρμοδίων του υπουργείου. Σε μία περίοδο που περικόπτονται συντάξεις και επιδόματα, είχαν προβλέψει ποσοστά αναπηρίας για τις εξής 'παθήσεις':

  • Φετιχισμός ΠΑ: 20% - 30%.
  • Παρενδυτικός φετιχισμός ΠΑ: 20% - 30%.
  • Επιδειξιομανία ΠΑ: 20% - 30%.
  • Hδονοβλεψία ΠΑ: 20% - 30%.
  • Παιδοφιλία ΠΑ: 20% - 30%.
  • Σαδομαζοχισμός ΠΑ: 20% - 30%.

Η εν λόγω απόφαση δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στις αρχές Νοεμβρίου, με αποτέλεσμα όσοι είναι παιδόφιλοι να μπορούν να τύχουν ευεργετικών διατάξεων.

 

Εκτός από τους παιδόφιλους, 'ποσοστά αναπηρίας' παίρνουν κι όσοι έχουν παθολογική ενασχόληση με τυχερά παιχνίδια, είναι πυρομανείς, κλεπτομανείς, σαδομαζοχιστές και αλκοολικοί.

 

Με τα ποσοστά αυτά, εάν συντρέχουν και άλλες προϋποθέσεις, δεν θεμελιώνουν ποσοστό επιδόματος αναπηρίας, αλλά μπορούν να εξασφαλίσουν ορισμένα προνόμια, όπως μειωμένα τιμολόγια στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, ή σε εισιτήρια Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

 

Ο υπουργός Εργασίας ανακοίνωσε τη σύσταση νέας Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής, με αντικείμενο την αναπροσαρμογή του κανονισμού.

 

http://www.iatronet.gr/newsarticle.asp?art_id=16977

 

να χαιρομαστε τους υπουργους μας βρε!!!!

83hKp3.png

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή εφόσον δίνουν και σε αυτούς επίδομα...τότε ο καθένας μπορεί να επιδιώξει να γίνει κάτι απο αυτά μόνο και μόνο για να καρπωθεί το επίδομα!!!!!

 

Τι άλλο θα δω και θα ακούσω σε αυτή την χώρα!!!! :?::shock::evil::roll::-(

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Δε βλέπω καλά...ζαλίστηκα... Τιιιιιιιιιι;;; Η παιδοφιλία "πάθηση"; Η παιδοφιλία είναι έγκλημα και μάλιστα το πιο ειδεχθές. Η σεξουαλική κακοποίηση παιδιών είναι η χειρότερη απεχθέστερη τρομακτικότερη ... που αφήνει ανεξίτηλα παντοτινά σημάδια ... παιδιά λόγια δεν έχω, φρίκαρα. ΤΙ χώρα είναι αυτή θεέ μου! Στην Αμερική τους επιβάλουν φαρμακευτικό ευνουχισμό, εμείς εδώ τους δίνουμε προνόμια, τι να πω... θα βάλω τα κλάματα όσο το σκέφτομαι

FRV7p2.pngu9z0p3.png
Link to comment
Share on other sites

Ανατριχιαστικό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Πάτο δεν έχει η κατάντια τους!!!!!!

Πολύ αργά για να είναι εγκαίρως, αλλά πολύ νωρίς για να είναι αδύνατον!

Link to comment
Share on other sites

φταιμε!!!! στις επομενες εκλογες θα παμε να ψηφισουμε στο ονομα της "δημοκρατιας" ολους αυτους τους ημιτασιον νεοφιλελευθερους, που στο ονομα των ανθρωπινων δικαιωματων διαπρατουν τα μεγαλυτερα εγκληματα στην κοινωνια μας. ηθελα να ηξερα το εξης:ολοι αυτοι οι "αναπηροι" πως θα αποδειξουν την "αναπηρια" τους στις επιτροπες; οι επιδειξιες θα τα βγαλουν φορα παρτιδα; οι σαδομαζο θα φερουν μαστιγια και χειροπεδες; και οι παιδοφιλοι;;;; ΑΙΣΧΟΣ!!!!

lRR9p3.png
Link to comment
Share on other sites

Βρε παιδιά εξηγήστε μου γιατί θα τρελαθώ, η παιδοφιλία είναι αναπηρία ;:confused:

Οι ανώμαλοι είναι ανάπηροι και θα παίρνουν επίδομα, αντί να τους κρεμάσουν στην πλατεία;:confused:

Δεν αντέχω άλλο, μου έρχεται να πάρω ένα όπλο και τους καθαρίσω και τους 300 μέσα στη Βουλή :evil::evil::evil:.

natassa + tasos = 15 years together

 

" Να θυμάσαι ότι κάθε άνθρωπος που συναντάς, κάτι φοβάται, κάτι αγαπά και κάτι έχει χάσει"

Link to comment
Share on other sites

Πραγματικα αισχος!! Και εκτος απο τους παιδοφιλους κτλ στη λιστα συμπεριλαμβανονται και οι κλεπτομανεις και οι πυρομανεις... Εκτος απο τον Κουτρουμανη που το υπεγραψε ως υπουργος εργασιας, θα ηθελα να μαθω ποιοι το σκεφτηκαν και το προτειναν, μιλαμε για μεγαλα μυαλα, να μην τους αδικησω στις εκλογες και τους ξεχασω...

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

συγνωμη αλλα δεν κρατιεμε και θα ρωτησω....

πως περνουν αυτο το επιδομα;;;;;;;;;;;;;:shock::shock::shock::shock:

πανε σε καποια υπηρεσια και λενα γεια σας ειμαι παιδοφιλος...Επιδειξιας...πυρομανείς, κλεπτομανείς, σαδομαζοχιστης ,αλκοολικος.....και δεν ξερω και εγω τι αλλο και τους βγαζουν το επιδομα;;;;;;;;;;;

αντι να τον κρεμασει αναποδα εκεινη την στιγμη και να(αντε να μην πω τι να του κανει.....)

του βγαζει εποδομα;;;;;;;;;;;;

μπραβο μας,δεν λεω ειναι και αυτο πρωτοτυπο αλλα μεχρι που θα φτασουμε;;;;;;;;;;που παμε;;;;;;

 

http://www.youtube.com/watch?v=Tr1JPeAW3M8

apHGp3.png
Link to comment
Share on other sites

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:ντροπη τους ...

 

κρεμασμα θελουν , οχι επιδομα.. ....... αλλα και αυτοι που βγαζουν αυτους τους νομους ΑΝΩΜΑΛΟΙ ειναι...:shock:

  1. Τέσσερα πράγματα στη ζωή δε γυρίζουν πίσω. Οι στιγμές που έζησες, οι πράξεις που έκανες, τα λόγια που είπες και οι ευκαιρίες που έχασες.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Το ότι είναι άρρωστοι όλοι αυτοί (και το λέω με την πραγματική έννοια της λέξης, όχι την επικριτική) το καταλαβαίνω... αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι σε τι σε εμποδίζει να ζήσεις τη ζωή σου το γεγονός ότι είσαι πυρομανής π.χ. ή παιδόφιλος, οπότε χρειάζεσαι και κρατική βοήθεια στα καθημερινά σου έξοδα... όπως και για τον αλκοολικό, σαφώς η λύση στο πρόβλημά του είναι τα περισσότερα λεφτά (= περισσότερο ποτό)...

Time flies like the wind; fruit flies like bananas
 

Link to comment
Share on other sites

Το ότι είναι άρρωστοι όλοι αυτοί (και το λέω με την πραγματική έννοια της λέξης, όχι την επικριτική) το καταλαβαίνω... αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι σε τι σε εμποδίζει να ζήσεις τη ζωή σου το γεγονός ότι είσαι πυρομανής π.χ. ή παιδόφιλος, οπότε χρειάζεσαι και κρατική βοήθεια στα καθημερινά σου έξοδα... όπως και για τον αλκοολικό, σαφώς η λύση στο πρόβλημά του είναι τα περισσότερα λεφτά (= περισσότερο ποτό)...

 

 

εγω απο τη αλλη δεν καταλαβαινω γιατι επιδοτουνται απο την προνοια ατομα τα οποια στα δικαστηρια δικαζονται ως εγκληματιες...

Link to comment
Share on other sites

 

Τι άλλο θα δω και θα ακούσω σε αυτή την χώρα!!!! :?::shock::evil::roll::-(

 

Αδυνατω να πω κατι αλλο.....κανας υπουργος θα ειχε φιλο , συγγενη ,γκομενο γκομενα εναν απο τις παραπανω κατηγοριες και σκεφτηκαν να βγαλουν εναν νομο . Οκ εισαι σαδομαζοχιστης το επιδομα που κολαει;;; δεν μπορεις να δουλεψεις ; καλα δεν αναφερομαι καν στους παιδοφιλους .Δεν αντεχω αλλο σε αυτην την χωρα να ακουω μ......ς :evil:

Link to comment
Share on other sites

εγω απο τη αλλη δεν καταλαβαινω γιατι επιδοτουνται απο την προνοια ατομα τα οποια στα δικαστηρια δικαζονται ως εγκληματιες...

 

Η πράξη σίγουρα είναι παραβατική και θα έπρεπε να τιμωρείται... από εκεί και πέρα όμως, αν η πολιτεία θεωρεί ότι όλα αυτά αποτελούν διαταραχές και άρα τα άτομα χρήζουν βοήθειας, λύση δεν είναι το επίδομα, αλλά η αντιμετώπιση... καλύτερα δλδ να δίνονταν τα λεφτά αυτά σε κατάλληλες υποδομές, παρά ως επιδόματα...

Time flies like the wind; fruit flies like bananas
 

Link to comment
Share on other sites

Το ότι είναι άρρωστοι όλοι αυτοί (και το λέω με την πραγματική έννοια της λέξης, όχι την επικριτική) το καταλαβαίνω... αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι σε τι σε εμποδίζει να ζήσεις τη ζωή σου το γεγονός ότι είσαι πυρομανής π.χ. ή παιδόφιλος, οπότε χρειάζεσαι και κρατική βοήθεια στα καθημερινά σου έξοδα... όπως και για τον αλκοολικό, σαφώς η λύση στο πρόβλημά του είναι τα περισσότερα λεφτά (= περισσότερο ποτό)...

Κι γω αυτή την απορία έχω! Ναι είναι άρρωστοι αλλά πως τους βοηθούν έτσι?

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Link to comment
Share on other sites

Συγγνώμη, διαβάσαμε όλες το ίδιο άρθρο; Ή άλλα διαβάσαμε και άλλα σχολιάζουμε; Γιατί εγώ διάβασα...

 

Τα ποσοστά αυτά, στην περίπτωση που συντρέχουν και άλλες προϋποθέσεις, δεν θεμελιώνουν ποσοστό επιδόματος αναπηρίας. Ωστόσο, μπορούν να εξασφαλίσουν διάφορα προνόμια. Μεταξύ αυτών είναι η αγορά μειωμένων εισιτηρίων για τα μέσα μαζικής μεταφοράς ή ακόμα και η πληρωμή μειωμένων τιμολογίων στους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

 

Για ποια επιδόματα μιλάμε;;; Αυτά που δεν δικαιούνται εκτός αν έχουν κι άλλες αναπηρίες; Πόσοι παιδόφιλοι φαντάζεστε ότι είναι κουφοί, τυφλοί, κουτσοί, παραπληγικοί;

 

Το αν ένας παιδόφιλος θα πρέπει να θεωρείται διαταραγμένη προσωπικότητα ή απλά εγκληματίας (είτε έχει εγκληματίσει είτε όχι) είναι μια ενδιαφέρουσα συζήτηση.

 

Αν δεχτούμε όμως ότι είναι διαταραγμένη προσωπικότητα και ότι για το λόγο αυτό χρήζει κάποιας χρηματικής βοήθειας (π.χ. επειδή πρέπει να κάνει θεραπεία που κοστίζει ή τον εμποδίζει να εργαστεί με πλήρες ωράριο απασχόλησης - δεν ξέρω ποιο είναι το σκεπτικό, υποθέσεις κάνω) και η βοήθεια που του δίνει το κράτος είναι να πληρώνει 70 λεπτά στο λεωφορείο αντί για 1 ευρώ, τι υποδομές θα φτιάχναμε με τα 30 λεπτά που του κάνουμε δώρο (αν όντως του τα κάνουμε δώρο, γιατί αν δεν χρησιμοποιεί ΜΜΜ ή τα χρησιμοποιεί πολύ και τον συμφέρει η Κάρτα Απεριορίστων Διαδρομών, δεν ξοδεύουμε δεκάρα);

 

Αναρωτιέμαι επίσης αν η έκπτωση στα τιμολόγια της ΔΕΗ είναι της τάξης του 1-2% :roll:

Link to comment
Share on other sites

Τώρα αλλάζει το πράγμα, δεν υπήρχε καν άρθρο όταν το διαβάσαμε εμείς (μάλλον θα είχαν βάλει μόνο το λινκ), μόνο τα ποσοστά αναπηρίας αναφέρονταν.

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Link to comment
Share on other sites

Συγγνώμη, διαβάσαμε όλες το ίδιο άρθρο; Ή άλλα διαβάσαμε και άλλα σχολιάζουμε; Γιατί εγώ διάβασα...

 

Τα ποσοστά αυτά, στην περίπτωση που συντρέχουν και άλλες προϋποθέσεις, δεν θεμελιώνουν ποσοστό επιδόματος αναπηρίας. Ωστόσο, μπορούν να εξασφαλίσουν διάφορα προνόμια. Μεταξύ αυτών είναι η αγορά μειωμένων εισιτηρίων για τα μέσα μαζικής μεταφοράς ή ακόμα και η πληρωμή μειωμένων τιμολογίων στους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

 

Για ποια επιδόματα μιλάμε;;; Αυτά που δεν δικαιούνται εκτός αν έχουν κι άλλες αναπηρίες; Πόσοι παιδόφιλοι φαντάζεστε ότι είναι κουφοί, τυφλοί, κουτσοί, παραπληγικοί;

 

να σου πω. επειδη εργαζομαι ακριβως σε αυτη την υπηρεσια που δινει αυτα τα επιδοματα, κουτσος, τυφλος μπορει να μην ειναι, αλλα αν επικαλεστει σχιζοφρενεια και ψυχωσικη συνδρομη ανετα παιρνει το επιδομα...

 

Το αν ένας παιδόφιλος θα πρέπει να θεωρείται διαταραγμένη προσωπικότητα ή απλά εγκληματίας (είτε έχει εγκληματίσει είτε όχι) είναι μια ενδιαφέρουσα συζήτηση.

 

εγω πιο πολυ εκει εστιαζω..

Link to comment
Share on other sites

Ως φορολογούμενος και πολίτης αυτής της χώρας δεν αρκούμε μόνο στο γεγονός ότι ο αρμόδιος υπουργός ζήτησε συγγνώμη, αλλά απαιτώ να μάθω ονομαστικά ποιοι είναι οι βουλευτες που πιστεύουν ότι οι παιδόφιλοι δικαιούνται επιδόματος. Επίσης μην ξεχνάμε οτι όλοι οι νόμοι υπογράφονται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, επομένως θα έπρεπε να βγει δημόσια και να μας ενημερώσει με ποιο σκεπτικό υπέγραψε το νόμο ή εάν δεν τον διάβασε καθόλου να μας δηλώσει ότι υπογράφει οποιοδήποτε χαρτί βάλλουν μπροστά του.

Επιπλέον θα έπρεπε να δημοσιοποιηθούν τα ονόματα όλων όσων έχουν πάρει ήδη το επίδομα, για να μπορέσουμε να προφυλάξουμε τα παιδιά μας.

Μια συγγνώμη δεν είναι αρκετή.

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξερω ποιοι ειναι πιο αρρωστοι σ΄αυτη τη χωρα...οι παιδοφιλοι ή αυτοι που τους αντιμετωπιζουν σαν ατομα με αναπηρια που δικαιουνται επιδοματα και προνομια;;;;

Η ξεφτιλα μας σε ολο της το μεγαλειο...ποτε θα ξεσηκωθει ο κοσμος και θα τους παρει ο διαολος ομαδικως δεν ξερω...

xceZp3.png

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...